Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Пенисът от тоалетната чиния

« публикувано на 25-10-2010 @ 8:18 pm »


фотопорнография: Paparazzi Oops!

Бащата беше селски кенеф, външен. Хойкаше насам-натам из селото, събираше ‘арните парантии, за да му клякат над “сифона”. Майката - сгодно оборудване, клекало, в кварталната кръчма на малкия град, разположен на не повече от десетина километра… от големия град. Столицата.

Срещнаха се именно там, на едно изложение. Представяха най-мощните тоалетни почистватели и обезмирисители, познати някога на човечеството. Разбира се, нито един от тях не успя да изчисти девствения кафяв мустак на селския кенеф, нито успя да скине химена, образувал се около устните на кръчмарското клекало.

Бяха иззидани един за друг. Нямаше две мнения…

Но най-якото за тях, а и за употребяващите ги хора, беше любящата им дъщеря. На пръв поглед стандартна тоалетна чиния, със синя дъска, кожа бяла като мрамор, кости мощни като чугунена отливка. Стандартна, но с голяма душа. Голямо сърце. И голямо казанче. Мечтата на всеки, търчащ наоколо с полусвалени гащи, препотено лице и зачервени очи.

Но не всичко беше така идеално, както останалия свят го виждаше. Тоалетната чиния бе прокълната от душманските очи на завиждащите осрани градски кенефи и малко по-зле поддържаните от тях селски, външни такива.

В нея растеше демон. Демон с едно око.

Наричаха го Пенис! Мечтата на всяка развратна пачавра, дръзнала да възседне “порцелановия храм на облекчението”. Кошмарът на всеки хетеросексуален молодец, престрашил се, въпреки градските легенди, да поязди “стожера на голямата нужда”!

Пенис изненадваше отзад всеки новобранец. Всяко ново звено в еволюцията, лишено от очи на гърба…

Обичаше да се заиграва с тестисопровисниците… така наричаше мъжката част от “посер-о-диторията”.

Мацките, които се връщаха за втори и трети път той ненавиждаше. Предпочиташе другите, които отваряха уста на “О”, в учудване от изненадата. Някак надушваше и онези, които не обичаха (б)аналните игрички. Полудяваше от кеф покрай такива.

Но тъй като забавлението на Пениса рефлектираше върху доброто реноме на внимателната, сносно оборудвана и завидно чистоплътна тоалетна чиния, нещата ескалираха до саморазправа. “W” не като WC, а като (двойна) Vendetta!

В една непринудено обикновена вечер на усилен поток от голямо-нуждаещи се, тоалетната чиния издебна пенисообразния злосторник. Изчака върху й да седне привлекателна, все още необладана девойка, особено мразеща аналния секс. Тоалетната чиния усети вените на пулсиращия в нея Пенис, и когато любопитната му глава се подаде с една идея повече над седалката…

* ЩРАК *

Прещипа го!

Момичето изпищя. Не успя да си вдигне гащите дори и тичайки напусна тоалетната кабинка. Пенисът пръскаше кръв във всички посоки. Тоалетната чиния се радваше на този хемоглобинен дъжд, който едва не я удави. Радваше се, въпреки стенанията на Пениса. Последният издъхна…

Най-сетне извоюва свободата си…

Вярно, щеше да служи за затворнически кенеф в продължение на 2-3 години. Можеше да я татуират с маркери и да й запушват устата с тоалетна хартия, всяка вечер… ей така, заради спорта. При добро поведение обаче, имаше шансове да я пуснат след 9 месеца.

Но по-важното… не! Най-важното бе, че като един истински (клозетен) Уилям Уолъс успя да извоюва свободата си!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. (Шун)Дева Мария @ October 25, 2010

Исусе. Празнене. Христе!

2. gergana @ October 25, 2010

!O!
(забранено за пениси до 18 см.)

3. legrandelf @ October 25, 2010

Ми… дупе да ви е яко, следващия път като си свалите гащите с идеята да се надупите на Нея.

Тоалетната.

Чиния.

[!]

4. Flirt @ October 25, 2010

Be, “dupe da vi e qko” - vsichki taka zaplashvate, pyk nakraq nishto!

5. legrandelf @ October 26, 2010

Прибирам се - изненада. Парното е пуснато!
Загрявам се, освен с другата мисъл (с отварянето на вратата към терата), че скоро и “Скорпиънс” ще запеят.

Обаче всичко се оказа, че имало и негативна страна… няма Замунда - няма “Стъклен дом” :(

И все още чакам. Ще се превърна в мумия, извън тоалетната чиния!

6. angie @ October 26, 2010

Марти, що ли си мисля, че снимката ми е позната, но от друго място :))))
готина мацка. да си свободен не е най-лошото. по-лошото е, че тя е свободна ;))

7. Omnia @ October 26, 2010

Пхахахахахаха, майко, майкооооо - това само ти можеш да сътвориш - от една нищо и никаква тоалетна чиния /колкото и важно да е предназначението й, но в обичайният смисъл, без подаващи се изненади от нея/ и един полов член, да претвориш нещо подобно на хорър. Баси и мозъка, и фантазията имаш, заклевам се :)))))))
Ако съм мъж, най-вероятно момента със злокобното щракване, щеше да предизвика неприятни усещания в междубедрието ми. Има обаче някои моменти, които са ми неясни: 1 - защо въпросната тоалетна се е чувствала несвободна?
2 - Като толкова време си има такъв придатък /макар да не е ясно точно колко, но от рождението до осъзнаването се предполагат години/, не е ли свикнала с атрибутите си? /по мисълта за взаимното влияние/
3 - Ако не го е понасяла, защо чак сега, в този девически момент, го е прищракала до кръвопускащо убийство? Какво й е пречело по-рано да го направи?

8. frangoff @ October 26, 2010

Oh my fucken Jesus! Надушвам нова концепция кошмарни сънища, отразяваща се в леко ръждивите, но все пак емайлирани повърхности на родните чинии, пък били те и тоалетни.

9. legrandelf @ October 26, 2010

Omnia, а… въпроси към автора? :)))

1) Задушаването е идвало не от смрадливите задници, които благодатно наторяват тоалетната чиния, а заради страхът у тези, които трябва да я ползват. Една тоалетна чиния се чувства добре, свободна и на върха на щастието си, когато я оакват, препикават и те такива ;) Тя бива почиствана след това, но… всичко се върти около предназначението й ;) Когато Пенисът е започнал с издевателствата… хората бягат от чинията. Освен онези… ненаситните курволя :D И те така… Пенисът е бил хегемон над предназначителните функции на тоалетната чиния;

2) По рождение чинията е женска ;) С този Пенис в(ърху) нея… си е чист хермафродит :) И тъй като не е като да се крие от хората… последните говорят :) А и да знаеш за друга тоалетна чиния с кур? Аз нито съм чувал, нито съм виждал. И честно казано… дано не ми попада :D lol

3) Липсата на кураж. С времето тоалетната чиния е ставала по-силна. Или просто по-силно й е писвало да я тероризира Пенисът ;)

Те така. Мисля, че беше достатъчно ясно :))))))

10. filmi online @ October 26, 2010

Мноо яко човек, ударил си метафорите много здраво

11. Omnia @ October 26, 2010

М, ‘чи въпроси, как иначе - аз ако не питам, значи не съм си взела любопитството под мишница ;)))
Мерси за поясненията, сега вече ми просветна :)

12. legrandelf @ October 26, 2010

filmi online, мерсаж! :)

13. silvia tencheva @ October 26, 2010

Събрали сме се по голяма нужда, за да се изходим по въпроса :)))) много ме развесели отново :))))

14. legrandelf @ October 26, 2010

Хахахаха… нима нарече блога ми нужник? :)))))

Стигнах и до там, ама то така… с тия клозетни писания :P

15. Len @ October 26, 2010

Пред тоалетната чиния всеки си сваля гащите и се надупва !

16. Къди @ October 26, 2010

хахаха - оригинално и екстравагантно ;) началото с родителската част очаквах някак да се доразвие, но - както казва Антон Павлович Чехов (много обичам тази негова мисъл!) “Краткостта е сестра на таланта”. Моите почитания, Елфе :)

17. Лита @ October 30, 2010

толкова метафоричен текст, че чак сюрреалистичен :)
на моменти ми беше трудно да си представям действието (а това не ми се случва често) :)

« Прендъргаст - полтъргайст педераст Вероятен (дис)интелигентен събеседник ?! »