Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Мъжете - или колко ниско можем да паднем

« публикувано на 30-01-2009 @ 11:13 pm »


Специална песничка, която Адаша ми прати,
вкарвайки изпълнителката в категорията “Едно мадо”…

И без обясненията му след това, знаех какво има предвид. Започна да зове за статия, този път се навих (последните няколко пъти, колкото и пресипнало да ми звучеше, задържах и отсвирвах идеята).

Категория “Едно мадо” е една от многото системи за разбор, на които мъжете (ние) разчитаме при сортирането на жените около нас. Т.е. бихме си дали едното мадо (без значение ляво или дясно), за да чукаме въпросната мацка.

Нищо нередно, нали така? Това на пръв поглед! Обаче подобно държание е твърде мерзко, не ме кефи. Честно казано майтапил съм се по въпроса, визирайки обаче един филм. Момент да се сетя за името…

Мда, сетих се - “Последният бойскаут”, с Брус Уилис. Там един негов “приятел” (който после без да искал се спънал и си го пъхнал в жената на Брус) имаше такава система: “Някоя мацка е толкова яка, че би си отрязал 2, 3 или повече пръста на ръката, за да я чука”.

Брилянти пред очите ми, ей!

Та за едното ебане, освен всички салтанати на които сме способни, системите които измисляме може да са прекалено коварни!
Хубаво, кефя се на разни жени, признавам им че са готини, обсъждам ги с приятели, но все пак не съм в шибания див запад, за да си режа разни части от тялото, само и само да легна с въпросната!
Демонично ми се струва… като че съм свръх зажаднял за секс. Тенджерата толкова яко е загоряла, че и тефлона на ТЕФАЛ няма да я спаси от залепване на неподходящи места.

Всъщност мацката на клипчето не ме изкефи толкова… е добре де, след 1:50 започна да става по-перверзна в погледа си. Определено беше прав Адаша, като каза че клипа е естетически много добре издържан. Съгласен! Знаят че лентата ми е фетиш, хахахахаа… кино-лентата разбира се…

След това (преди да започна тая статия), разцъках един стар пост на Христина. Напълно я разбирам, особено след като прочетох разните разнообразни в коментарите към статията й. Те на това викам хумор, отидете да се посмеете, още ме държи…

Заради липсата на кур между краката на жената, стават и тия инфекции в главата ни. Готови сме да се лишим я от мадо, я от две, я от пръсти на ръката, я от око, я от долна челюст - мизерия бе, за едното топване на чушката.
Путката ли ни прави такива лекомислени или си е просто заложено в мъжкото ни ДНК?
Ако без да имаш някакво влияние от трета страна, когато за първи път видиш жена, би ли ти минало през акъла да си клъцнеш нещо, за да я поебнеш? Аз не вярвам…

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Longanlon @ January 30, 2009

първи

не, че има смисъл…

2. pa4ito @ January 30, 2009

Аз кат представител на практична зодия (справка Зеленгорова) не бих си рязал нищо, щото си мисля че всички атрибути и накрайници могат да ми послужат да направя нещо хубаво на мацката, отколкото да й доказвам нагона си :)))
Мисля, че по-романтичен подход(в зависимост от вкуса и годините й може да варира от цветя, през дискотека та до покана за купон с ревица) трябва, за да се стигне до хоризонтално изпълнение на възвратно-постъпателните движения с променлива геометрия и многократни повторения с цел размяна на флуиди и забавление на индивидите :)))

3. legrandelf @ January 31, 2009

Пламка, знам те аз че няма да се кълцаш :))) Такива извратени няма :))) Тука сме по-инакъв начин извратени ;)

Но все пак, теоретично (не е като да не ги владеем теориите), каква е твоята система за подобен род категоризации на женското присъствие в живота ти? :))

4. Acnapyx @ January 31, 2009

1. xx кила ракия давам, само да я притежавам.
2. Бих я …, с кеф.
3. Бих я, ако съвсем няма какво друго.
4. Не бих я, ако ще и да е последната жена на света.
5. xx кила ракия дай, и ще я …
:)

5. legrandelf @ January 31, 2009

Хахахахаххахаах, Паро :)))))

6. Bunny @ January 31, 2009

Аз само не разбрах кой иска от теб да си решеш каквото и да е? Ако е самата тя, ама това е първата причина да НЕ го направиш.

7. Viktoriya @ January 31, 2009

Марти, песничката е суперска. Идеята на клипа е невероятен. Гръцки знам малко, но мога да ползвам майка ми за референс (тя се оправя с езиците, по-добре от мен)
Но по темата….ам..не ми харесва идеята някой д аси реже нещо, за да може да си легне с жената.
Според мен, ако мъжа разкрие намеренията пред жената, че иска да си реже нещо си там, тя ще се разчувства и ще се съгласи…
Защо всичко тряябва да е толкова сложно?

8. Viktoriya @ January 31, 2009

Добро утро, Събина :-))

Активно се включихме в една “мъжка тема”!!!

9. legrandelf @ January 31, 2009

Момичета, нямате курове, затова не мислите като нас, това е факт! :))))

Определено тая глупост, е само в главите ни! Някакви мениш надигравания, как да ви обясня. Никоя жена от мен не иска да си режа каквото и да било :)))

Що за въпрос, Събина ;) Разбира се, че никоя не ме е карала :)))

Просто, съществува едно такова мислене, някои на майтап, други насериозно се взимат, оценявайки достойнствата на една жена (в случая сексуално), като жертват важни части от тялото си (под определена бройка дори), за да я имат :)))

Извратен начин да изкажеш колко много всъщност харесваш някоя жена! Капиши? ;)

10. Viktoriya @ January 31, 2009

хаххаха
Капиш!

11. admon @ January 31, 2009

capisco tuto pero - бих отрязал в комплект гениталиите си, предпочитам физическата болка (нямам общо приетото усещане за болка, дори зъбите ми ги ремонтират без упойка, шили са ми раните без упойка). Но да прося унизен любов, отхвърлен, отблъснат от жена, която желая и квалифициран като недостоен. От това по-ниско не знам.

12. legrandelf @ January 31, 2009

Наляво и надясно към хубави места ли те води? Или относително казано? :)))

Това е доста изтъркан лаф, колко ниско може да падне един човек :) Знам, че го знаеш, затова пък ще помисля няколко секунди, за да дам някакъв по-интригуващ за теб аналог на същата тази мисъл от заглавието…

[мисля...]

“Колко въздесъщо можем ние мъжете, да прилепнем до мерзостта ни, по време на човешкото съществуване” :)))

13. admon @ January 31, 2009

кое е петото измерение

Мисля, че е усещането на това, което ни заобикаля или това, в което се намираме. Информация е усещането на всичко, реалността, информира ни, за да усетим и проумеем какво протича в момента. Чрез усещането вътрешната сила, можем да се насочим към това, което желаем и да предизвикаме онова да ни усети, т.е. да повлияем на вселената или потока от енергийна информация. Какво е информация? Знанието за реалността или нещата.

14. admon @ January 31, 2009

Често се заблуждаваме от усещанията си от информацията, която получаваме. Това се получава от обработката на информация от усещането й. Решението да не се заблуждаваме е в истината, абсолютната, трябва да сме искрени поне с нас самите.

15. pa4ito @ January 31, 2009

Теория на Големия взрив
Според таз теория в началото е имало Сингулярност - всичко е било в една точка с много голяма плътност. После става едно голямо буууумммм и Вселената почва да се разраства. Но за да се знае всичко това трябва някъде да бъде отбелязано. Видяхме, че около черните дупки има “информационно поле”,което “помни” в 2D информацията за 3D обекта около него. Сега да разгледаме т.нар.
Тъмна материя - недостъпна за наблюдение със съвременните методи (нито излъчва, нито отразява достатъчно електромагнитни вълни) и е с неизвестен състав, но може да бъде индиректно засечена заради гравитационните си въздействия в/у видимата материя.
По-долу в частта “Информация от наблюдения” срещаме “…Ротационните диаграми на галактиките, които дават скоростта на обикаляне на звездите и газовете с отдалечаване от центъра на дадена галактика, не могат да се обяснят само с видимата материя… Галактиките показват признаци, че са изградени в по-голямата си част от горе-долу сферично “хало” от тъмна материя като видимата материя е концентрирана във формата на диск в центъра…” Значи видимата материя е обградена в сфера от тъмна материя. Това поразително напомня за теорията на “холограмата”. От само себе си се налага изводът, че Тъмната материя е информационният носител за историята на видимата материя. Затова съотношението Тъмната материя към видима е с огромно преимущество за “тъмната страна”. Всичо това недвусмислено доказва, че информацията е едно от измеренията на пространството, може би пето подред ;-)

16. pa4ito @ January 31, 2009

P.S. Мисля, че може да се дообмисли и изглади, но това ми се вижда добра основа ;)
А и както адмон казва инфо-то е навсякъде около нас. Просто не сме разбирали какво е тя :))

17. admon @ January 31, 2009

Браво, Pa4i ;)

18. admon @ January 31, 2009

Енергията е основата - всичко е производно на енергията.

19. legrandelf @ January 31, 2009

Много ви се радвам (не че и преди не съм го казвал) :)) Ама вашето трио е феноменално. След ЙЕБАНЕ мисля, че това ще е второто велико откритие, на което ще станем свидетели, благодарение на общите ви мисловни усилия ;))

Продължавайте, аз ще гледам и ще пазя архивите, хихик!

20. admon @ January 31, 2009

Вижте какво казах за енергията в моите коментари.

21. admon @ January 31, 2009

Магията е използване на енергията, заобикалящата ни енергия е във всичко около нас. Магьосника, използвайки я превръща, материализира или насочва като енергиен (може и преобразено в друго си) поток, т.е. концентрирано движение. Като магия има черна и бяла. Т.е. полюси: плюс и минус. За да материализираме енергията, трябва да се научим чрез генериране на частичен импулс да се създаде саморазрастващ енергиен процес (перпетум мобиле), но всичко започва от трепването (ЧЕСТОТНОТО) и започва реакцията.

Опитвам се да стигна до истината като подреждам мислите си (ФИЛОСОФСТВАМ) към решението на обладаването на силата в нас и около нас.

22. pa4ito @ January 31, 2009

@admon, прав си, на това се основава и теорията на струните - всичко е съставено от малки енергийни вълни(струни), които трептят с различна честота.

@Светла, мисля че инфо-то е различно от енергията “нещо”. Но тя(енергията) се възползва от инфото. Всичко това ми хрумна след като спомена ДНК. Какво е дезоксирибонуклеиновата киселина? При човека, тя се намира в хромозомите, които от своя страна са в ядрото на клетката. Самата ДНК се състои от 4 градивни елемента, известни като “бази” - аденин(А), тимин(Т), гуанин(Г), цитизин(Ц). Характерно за тях е че А може да се свърже единствено с Т(А+Т или Т+А), а Г с Ц(Г+Ц;Ц+Г). ДНК се състои от 2 нишки, свързанои като цип. От всяка страна може да има всяка от “базите”, но както казах се свързват само определените двойки. С тях се описва цялата наследствена инфо. Сега, ако имаме следното ДНК: А+Т,Г+Ц,Ц+Г,А+Т… и “запишем” върху енергиен носител, то можем да я “репликираме” някъде. За да го направим обаче ни трябва “генератор” на материя или да преобразуваме енергията в материя, т.е. нещо което от “записа” на ДНК-то да сформира пак съществото в правилната конфигурация. Засега не сме се научили на това. Но, мисълта е прескачане на малки енергийни импусли в мозъка. Демек инфото и енергията са обединени тука. Затова е по-лесно мисълта(инфо+енергия) да бъде “запратена” нанякъде през енергията на пространството. Дефакто ще бъде предадена последователността от записана информация. Номерът е как аджеба да терминираме(завършим успешно) “пътуването” на инфото на точно определно място…

23. pa4ito @ January 31, 2009

@адмон, напълно съм съгласен с теб за магията и материализирането на енергията. Има хляб в тази насока ;)
@Елф, мерси за редакцията на правописа :)

24. legrandelf @ January 31, 2009

Пламка, с каквото мога - помагам :))))
Като ме няма из физиките, аххахаа…

25. pa4ito @ January 31, 2009

Светла, права си. На основата на синтаксис, семантика и прагматика се осъществява връзката между всички електронни устройства помежду им. Напр. компа и принтера. Те си “говорят” помежду си посредством “езика” на драйвера. Той си има строг синтаксис - какви сигнали да се обменят, строга семантика - кога да се обменят сигналите(напр. К:”ще отпечаташ ли следващия текст”; П:”готов съм, давай го”/”Не нямам хартия”;К:”андкдк….”/”Ало, Усера, тури хартия на принтера, бе чукундур!”), както и прагматика - всеки дивайс реагира точно по определен начин на точно определено събитие. До тук добре, но както казваш това е реализицаия на нежива материя…

26. admon @ January 31, 2009

Може да е възможно само органична материя, под формата на информация да се премества в пространство-времето и на другото място

- Тове вече го има, преражданията на духа.

27. admon @ January 31, 2009

Разликата между материите, е че живата мърда - разраства се, регенерира се и така движи се. Другата почти няма метаморфоза, не се променя почти.

28. admon @ January 31, 2009

Преражда се, но ние не знаем още как да се сетим за предишния си опит.

Нищо не се губи, просто се променя във вид, същност и предназначение :))) ЕВРИКА

Съпругата ми има рожден ден, аз започвам да се концентрирам с Узо довечера и червено вино. Айде до скоро ;) :)

29. pa4ito @ February 2, 2009

еее, то тва със скоростта на светлината е ясно. Още повече, че Айнщайн твърди, че тя е константа само във вакуум. Ама мен ме влече повече към гравитационните извивки и изкривявания. Щото ако успеем да го прегънем пустото му пространство, като лист хартия, тогава скоростта на светлината ще свърши работа за мигновеното преместване от една точка в друга…
А за предаване и настройка на инфото, викам да ползваме тъмната енергия. Ако наистина се използва за 2Д запис, значи ще възстановим 3Д обекта. Като използваме теорията на струните, трябва да вземем малко енергия и да я накараме да затрепти на определени места с определен ритъм и ще имаме материя. Д-р Жоао Магейжо твърди, че можем да създаваме енергия, значи остава да догодим честотите на трептене…
P.S. пфууу тези дни имам работа и не мога да отделя много време за качествен размисъл върху тази красива тема…

30. admon @ February 2, 2009

Марти ми скри един коментар за честотите, там имаше и периметъра :)))))

31. legrandelf @ February 2, 2009

Не съм крил (трил) нищо :) Да не го е бройнало като спам и аз да съм го изтъркал, защото много рядко преглеждам спам коментарите, да не би някое да е отишло там…

Ако искаш пусни пак, ще видим какво ще се случи :)

32. admon @ February 2, 2009

Намерих го в нета случайно, там ги имаше диапазоните с честоти. Но явно го пратих 2 пъти. Ще пробвам да го намеря.

33. legrandelf @ February 2, 2009

Хм, беше в спама, уж го одобрих, то пак изчезна… Трябваше да го копирам първо… Я го прати още един път. Съжалявам, че те карам по триста пъти да го публикуваш, ама нещо се дърпа! :))

Ще му хвана спатиите на него, дай го още един път, моля :))

34. admon @ February 2, 2009

Електромагнитния спектър отразява трептенията (вибрациите) на различните енергии. Измерва се с брой трептения за една секунда (единица Херц - Hz). Общо взето добре е познат електромагнитния спектър на материалния свят. Той се състои от следните условно разделени подспектри (диапазони): ЗВУК - (1)инфразвук (0 - 16 Hz), (2)звук - (16 - 20 000 Hz), (3)ултразвук - (20 - 100 kHz); РАДИОВЪЛНИ - (4)ДВ (150 - 350 kHz), (5)СВ (0,5 - 1,6 MHz), (6)КВ (5 - 12 MHz), (7)УКВ - тук влизат и телевизионните канали (65 - 600 MHz), (8)СВЧ - свръхвисоки честоти - диапазоните на мобилните телефони, спътниковата телевизия, радиоастрономията и др. (0,9 - 300 GHz); (9)ИНФРАЧЕРВЕНИ ЛЪЧИ (1 - 400 THz), (10)ВИДИМА СВЕТЛИНА (400 - 800 THz); (11)УЛТРАВИОЛЕТОВА СВЕТЛИНА (8*1014 - 2,3*1018 Hz); (12)РЕНГЕНОВИ ЛЪЧИ (1,5*1016 - 3*1020); (13)ГАМА ЛЪЧИ (над 3*1020). Свойствата на енергиите се променят плавно (с увеличаването на всеки Херц) и затова посочените граници на диапазоните са условни. Енергийния спектър продължава с нарастването на честотите в другите светове - над диапазона на гама лъчението е вече астралния свят.

35. legrandelf @ February 2, 2009

Направихме го бе, те го на - радвайте се всички на знания! :)))

36. si @ February 3, 2009

Ох, от петък искам да се включа по темата и чак сега успявам. Виновна съм :)
Аз май няма какво да си отрежа, но преди време имахме един познат. Пича беше голяма душа, много готин и голяма веселба падаше около него. Хвана си една девойка, която си падаше малко ‘принцеска’. Хич не ме кефят тия… Та, девойката го накара да се обреже!!! Педставяте ли си, на 30 години да се обрежеш. То не бяха превръзки, не бяха чудеса… После не можеше да чука 1 месец, може и овече да е било. Не че има нещо лошо в обрязването, напротив, много си е готино, ама на определена възраст. На всичкото отгоре след около 1 година мацката го заряза.
Не на рязането на каквото и да било заради едното чукане!

37. legrandelf @ February 3, 2009

Темата за обрязването е любима на Събина :)) От няколко седмици ме побутва да пиша за нея, аз съм си я архивирал в главата, но чакам удобен момент. Щото за всичко си има муза, а точно сега хич не ми е до дялкани пишки, които развиват проблеми на всичко отгоре… Да не чукаш 1 месец, заради операция - туй си е… трагизъм просто!

« Какво ви надървя / разпенва ? На следващата пряка - вдясно »