Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Какво ви надървя / разпенва ?

« публикувано на 30-01-2009 @ 12:04 pm »


“Повдигане на градуса” - така бих озаглавил тази приятна фотография…
Ще ми се да съм термометър, ах…

Петък е, сладури! Усещате ли го? Е и да не го, ще се опитам да ви придам малко настроение, че да не вземе да се хвърлите от балкона заради многото стрес в края на работния януари на 2009-та!
Спокойно, заедно ще се справим. Нека се подредим в кръг и всеки да мастурбира с пособието на другарчето отдясно. Започнете сега…

“Щипка основание” е една от първите теми, които зачетох в блога на Светла. Беше много отдавна разбира се, но като видя такива неща, а и като ги прочета - лепват ми се на мозъчната кора. С приятно чувство, как иначе.

И тъй като напоследък е много сексуално по сепаретата, май е време да ви задам един много важен въпрос:

За мъжете:
Какво ви го надървя?

За жените:
Какво ви навлажнява? (”разпенва” в заглавието е употребено точно в този смисъл - не говоря за пенявене от нерви/яд)

Не искам да ми редите фетиши… Заебете темата!
Тук трябва да споменете онези неочаквани неща, които в даден момент ви възбуждат откровено бързо. Толкова скоростно и неконтролируемо, че нямате време дори да кажете: “Ебане !”

А това е важна дума, кратка и много смислена - словестно анатомична и много описателна за човешкия вид. А ние сме хора, нищо че преди няколко часа коментиращите тук бяха на вълна “содомия” - случва се и на най-добрите!

Ще ви дам пример:

Возя се в градския транспорт (всъщност… возя се и в кола, същото се получава) и от полюшването, полюшването, полюшването… (айде стига съм се люлял) оная ми работа се надървя! Ама страшно! По-лошото е, че дори и за Маргарет Тачър да си мисля, не мога да го спадна. Трябва да стана, евентуално, за да спрат тия вълни от полюшването да се пращат към подтестикулярната област на тялото ми.

Обаче, ако е лято, аз съм по къси гащи (а отдолу по без гащи) и нямам джобове - съм обречен! АБСОЛЮТНО И БЕЗВЪЗВРАТНО ОБРЕЧЕН!

Решението е бързо да излетя от превозното средство или да ходя по тъпия начин, с навирен назад задник, за да не си личи че съм еректирал. То не че тая ситуация не е също толкова глупава и срамна, но пък е вариант - нали криеш истината…

Т.е. надървящия фактор беше полюшването, куроблокиращата техника: Маргарет Тачър гола посред зима или навирен назад задник и тъпа походка с бърза стъпка, докато не напуснете превозното средство.

Та в този дух, трябват ми примери и как им действате: мъжете - куроблокиращо, жените - путкоблокиращо.

Без да ползвате препарати, упоителни вещества. Само със силата на мисълта… е добре де, и някой друг подръчен материал (е примерно чантата/раницата с лаптопа е перфектния курозаличител). Мда, тука малко се дъня, щото аз пак съм си надървен, просто с раницата покривам областта за кратко време, докато се поразходя и онази ми работа оттече кръвта. Нещо като да ползвате пароли по време на мултиплеър - не е много честно, но пък е фън и печелите!

А дали се сещам за други ситуации, които да ме вирят ли, вирят?
- някоя колежка с отвратително приятен глас като стои около мен и говори по телефона с някой близък, знаете ги как се отпускат… и се пипат и мъркат по телефона - едни вълни тогава тръгват по тялото ми и все в слабините удрят. УДРЯТ… УДРЯТ… докато не ударя гонга дето ми е под масата… надървен-кур-тайм - време за разходка до тоалетната!

- близане на лъжичка, лапане на солетки, гризкане на банан… е тия пак, действат ли, действат…

- много са готини и като пият от бутилка, особено като се полеят, тъй като не могат като мъжете да налапат бутилката (не всички, някои могат). Та при дърпането на устните, пльос - няколко капки в деколтето и след това идват МОКРИТЕ (влажните им викам аз) кърпички, които спасяват положението…

Но стига глупости от моя страна, я да вляза в ролята на жена за секунда (добре де, няколко минутки, моля приберете си пенисите, щото се възбуждам):
- готин съсед, който с небрежно наболата си брада е решил да размърда маркуча в градината си. Пръска ли, пръска… та чак полива… и така яко го е стиснал в едната си ръка, с другата се чеше за задника… а точно между краката му - ЕДНА ОГРОМНА струя… ах, навлажних се!

- ям някъде джънк фууд, срещу мен на масата има готин пич, който си е взел бургер с разни сосове. Разбира се, всичко му се разтича по ръцете и той почва да лиже лакомо. О, да! И после с върха на езика си обира всичкия сос между двете питки. Леко ги притиска, след това отново засмуква жадно… ах, прекрасно… а аз залепнах за стола!

Как да си блокирам путката? Нямам и не мога да мисля с/като нея… Ужас! Обречена съм… Тапите не помагат, брашно да опухам та да попие малко влагата, пак ме съмнява че ще стане - ОБРЕЧЕНА СЪМ. Колко ми е хубаво, че не съм жена ;) Хихихихи…

За малко да забравя… а има ли нещо, което ПОСМЪРТНО не може да ви го вдигне/не може да ви навлажни?

Пример за мъже:
- МНОГО космата и миризлива путка;

Пример за жени:
- Сиренясал кур;

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ January 30, 2009

Хахахахаха :))) Ама кажи кой ще ти е отдясно, важно е, хахахахха :))

На теб ли Бойко ще ти гали катеричката или ти на него ще му лъскаш? :))

2. Flirt @ January 30, 2009

Стига беее! Как ще се навлажня, братче, камо ли разпеня, ако продължаваш така?! Най-много да пресъхна за една седмица. Тамъъън поклащах одобрително глава за пича с хамбургера и ти ме гръмна с косматата миризлива путка и сиренясал(!) хуй. И сега с тия карантии…бляк! Много страстоубително.

3. legrandelf @ January 30, 2009

Ми няма начин, трябва да се настроите първо на едната, после на другата вълна :)))))

Ама не ги смесвайте, както се вижда - комбинацията не понася :))))))

4. Viktoriya @ January 30, 2009

Хммм…много въпроси…
Марти не енужно да споменавам, че не ми трябва много, за да се възбудя…
Мацката от предишната статия го направи за секунда…
Но трябва да помисля повече за това какво може да ме отврати…то сигурно има много, но в момента мсиля само как да се добера до тоалетната…..бах статиите, които пишеш напоследък…”путконадървящи” :-ДД

5. legrandelf @ January 30, 2009

@Виктория:
Хахахахахаха :))))
Тоя термин рулира! Великолепно ;) И след като ти мине путконадървянето, моля заповядай пак, за да споделиш своите отговори с нас ;)

Ще ни е приятно, нали, компания? :)))

6. Iovan @ January 30, 2009

Ах този термометър, как ли пък няма на човек да му се доприиска да го отмени и да му се вдигне живака !
:-)))
Дааа, … “путконабъбваща” и “провивокуроспадаща” статия !!!

7. Iovan @ January 30, 2009

Най-надървящия фактор е МИСЪЛТА !
Самата мисъл за дадена жена, която желаеш те провокира да си се дървиш колкото ти е кеф.
От друга страна обаче и феромоните си оказват влияние. Подсказва ли ти отсрещната страна че “играта е започнала” ти трябва да си ВИНАГИ готов !
:-))))

8. legrandelf @ January 30, 2009

Йован, това е така, ама ми дай конкретен пример от ежедневието си :))) Не може да нямаш (като разбира се, игнорираш онези мустакатите лелки от онзи ден, дето те бяха ядосали) :))

Иначе “путконабъбваща” и “провивокуроспадаща” са страшни, как ти ги роди главата, не знам, обаче са феноменални! Хахахахаха :)))

9. Iovan @ January 30, 2009

На мен “простотизмоокултните” фарази ми ги ражда надвратовото пространство ! :-РРР
Нали целта е да се забавляваме ?!? :-)))

10. Iovan @ January 30, 2009


Та пример искаш, ето :
1. Куропадение :-Р
- Въпросните брадато-мустакати тьотки ! Представяш си че ти прави свирка(ако въобще може да ми го вдигне от отврат) и всеки неин косъм от брадо-мустака се дуелира с твой интимен косъм(естественно ако не си ги вече обръснал, разбира се). Дотук добре(Ух отврат), но когато съотнощението е 3 към 1 в твой космо-ущърб, ситуацията минава всякакви граници !!!

2. Хуйостърчение
- миризмата на прекрасно момиче с огромна вътрешна красота !!!

11. Longanlon @ January 30, 2009

знайш ли кво е “мирене”? :)

12. Iovan @ January 30, 2009

Zelengorova
знам че те влече, … кажи си !!!
:-)))))))

13. legrandelf @ January 30, 2009

@Longanlon:
А “вожа” знаеш ли какво е? :))))))

14. Iovan @ January 30, 2009


Да продължим с “Хуйостърчението” :

- ПОГЛЕДЪТ - той дава неимоверно много инфо за човека пред теб. Има ли пламъци в очите - ДА, - ТВЪРД !!!
- ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО - жестовете, тези незабележими жестове !!!

15. Тиамат @ January 30, 2009

Това което супер много ме възбужда - красиви длани. Дълги хубави пръсти, големи нокти, силен палец отдалечен ъгловато от дланта. И сега представете си две такива хубави горещи длани по голата ви плът! Като съм на кафе откачам и бройкам ръцете на хората:) Истината е, че от опит се убедих че хората с най хубавите длани имат и много хубави…. :)
Леле и как щях да забравя - инстантна възбуда от шепот в ухото - някой идва и иска да ми каже нещо на ухо, шумно е и се залепя за него. Запшочва да говори и без да иска с връхчетата на устните си ме докосва по периферията на ухото! Говори ми за глупости, за времето, за изпита си, а влажния дъх ме гъделичка и очите ми започват да се обръщат от удоволствие, пулса ми се ускорява като скоростомер, съзнанието ми започва да ме съблича и не можете да го скрия. Още миг и прассс!….
Добре че се сети че иска още бира и отиде до бара иначе бельото ми съвсем щеше да подгизне!

16. Нели @ January 30, 2009

Ей,ама друго си е когато покрай мен мине забързан мъж и остави след себе си едно ухание,дето може да ме накара да му се хвърля на врата,импулсивно просто.Без да му правя нищо:)

17. Iovan @ January 30, 2009

Zelengorova

АБСОЛЮТНО !!!

Самото им “разлистване” ти доставя удоволствие !!!

Жената и Мъжът - ухаят, путката и курът си миришат !!!
Важното е да ухаеш и миришеш ТАКА, че да вдървяваш или да подмокряш противололожния пол !!!

18. legrandelf @ January 30, 2009

Ми нека го изчакаме, току виж се върнал да види дали съм му отговорил :))))

Нели, ухание, а? Много хубаво, нали? Какъв парфюм/дезодорант предпочиташ мъжа да ползва? Аз лично съм на STR8 и много ми ГО харесват :))))))

19. Мирослав @ January 30, 2009

Извинявам се предварително защото може да ви се стори малко грубо (или даже МНОГО грубо) обаче сега докато ви четох коментарите си помислих
е като ти се надурви кво ? че голяма работа на другите сякаш не им се случва , на които не му е кеф да си … майката .
а в случеи че Ти неискаш да те гледат надървен в такув случеи си мисли за СМУРТА
:) извинявам се пак

20. legrandelf @ January 30, 2009

Изобщо не е грубо :)) Изказваш си мнението, плюс това - наистина не е грубо :))

Нека ни се дърви, не е номера там - въпроса е, какви са причините за това. И все пак, има моменти, в които може да не можеш да се насладиш на ерекцията/навлажняването - как се процедира тогава? :))))))

Иначе, кой не обича да е възбуден, а? :)) Кой не му дреме на надървения/разпенения полов орган? :)))

21. Iovan @ January 30, 2009

@ЕЛФ
И аз ползвах STR8 - The Original, но минах на POLICE !!!
Пробвай, … доста се котира !!! :-РРР

22. legrandelf @ January 30, 2009

Не ми казвай, че вкъщи имаш прясно окосена трева :)))))

къде я държиш? Да си нямаш малко хамбарче, хахахаха :))) Щото зимата, няма свежа трева навън, не може да се повъргаляш в нея ;) Интресно ми е, затва питам, хахаха.

23. legrandelf @ January 30, 2009

Йован, чак сега видях коментар 22 и те подкрепям с две вдигнати ръце, 10 пръста общо от тях! БРАВО! :)))))))

Точно така относно уханията и миризмите! :))

24. Iovan @ January 30, 2009

Ето защо вождът на индианците от племето “черните ходила ” не е имал шанс при теб !!!
Оплака се момчето !
:-)))))))) :-РРР

25. Flirt @ January 30, 2009

Ухания- отново строго лично. Едно е хубав аромат, друго е да го усетиш по кожата, в косите…ммм! Не на всеки му стои по един и същи начин. За STR8-а бих поспорила, много е одеколонски. Моят фаворит е Gucci for men, оригиналният, дето мирише на тамян. Нооо, там има background… Иначе и светло синият рулира, както и най-новият. Абе, изобщо, аз обичам мъжки аромати и, да, могат да ме възбудят, дори носени от непознат.
Иначе за путконадървяне/набъбването- възбуждам се неудържимо, ако гледам някоя двойка как си разменя ласки, но трябва да са много добри в това, което правят, достатъчно страстни и сластни, но без да прекаляват, все пак за публични места говорим. Ако могат да ме накарат да си представя какво би станало, ако са насаме, ми “става” толкова, че ми иде да намеся “хей ръчички, хей ги две” и настава едно shiver and shake…

26. legrandelf @ January 30, 2009

Всичко е путкунтрол, наистина, не трябваше да съм толкова груб :))) Взаимствах от по-преден твой коментар и поправих невъздържаността си да бъда вулгарен ! :)) Сега май всички са доволни, надявам се, хихик! ;))

27. legrandelf @ January 30, 2009

Надявам се да оправим климатиците, преди да са почнали пролетните, а и след това летните жеги :)))

Че тогава и без думки и раздумки, все ще се препотявате! :))

Обаждам се на майсторите да погледнат инсталацията, че и мен ме съмнява нещо :)))

28. Longanlon @ January 30, 2009

a “мъжкавал”?

същото като миренето, ама вече жълто… :)

29. legrandelf @ January 30, 2009

Лонг, нищо не каза за “вожата”? :))))))
Знам, че знаеш - разпъни мъдростта си в едно изречение ;)

30. Нели @ January 30, 2009

Versace Dreamer за него,Versace noir-за нея.Казвам ти Марти страхотни са(особенно моя):) Обаче ще бягам сега до близкия цветарник да се запася с Чичко тревичко.Zelenogorova Силно разпали женското ми любопитсво с открития от нея нов аромат:)

31. Iovan @ January 30, 2009

Аз гласувам с три ръце(оп,… едното не било ръка :-
Р ) за щепота в ухото !
Страшно куронадървящо и възбуждащо е !
Друго надървящо средство с широк обсег на действие това са СТОНОВЕТЕ !!!

Точно така, ЕРОТИЧНИТЕ СТОНОВЕ, издавани при възбудата на партньора !!!

32. legrandelf @ January 30, 2009

Нели, сега пък ти разпали моя интерес. Да взема да го сменя тоя STR8 и да поекспериментирам ;))))

Току виж някакви хубави неща са ми се случили, хахаа :)))

33. Нели @ January 30, 2009

Абе що никой не отразява доброто,старо порно?Не ви ли е надървящо и подмокрящо?

34. Iovan @ January 30, 2009

@Нели
… Всичко ще си кажеш !!! :-))))))))
Хахахахахаа
Естественно че е, поне от мъжка гледна точка !
Но погледнато от женска - невинаги !!!

35. Iovan @ January 30, 2009

Жените са НЕЖНИ създания, или една част от тях.
Една жена би искала повече нежност, чувства, разбиране, а не обикновенно просто чукане !(Въпреки че всеки си има определени нужди, които си искат задоволяване)
Та тук можем да немесим ЕРОТИКАТА !!!
Аз лично я смятам за много по-възбуждаща от порното !!!

36. legrandelf @ January 30, 2009

Мда, ама като гледате порно или еротика, очаквате да ви стане оная работа, нали? Тука говорим за непредвидените обстоятелства :))))

Тия, дето са като гръм от ясно небе :)))
Иначе порното - нормално е да ти го вдига. Всъщност в един момент, може да ти е много леко и да не ти го, но поне на повечето хора им вдига градуса, т.е. ще им се да са термометри ;)))

37. Нели @ January 30, 2009

Ами в категория”невинаги” познавам поне 3 жени,които за съжаление са сами,без постоянни гаджета,добре изглеждащи и вечер гледащи порно.Едната е на 25 год. и девственна,другата на 35 разведена.Та такива жени наблягат на тези филми.Пък то не е срамно:)

38. legrandelf @ January 30, 2009

О, тук стана така топло и ухаещо приятно, че няма как да не пусна тематичната връзка към:

Парфюм…

:))

39. legrandelf @ January 30, 2009

Нели, моля те! Точно тук няма да осъждаме порното! Разбира се, че не е срамно да гледаш ;)))

Порното е затова, да се гледа :)
Това е като… като… все едно да грее слънцето и ние да се крием от него, ама грам да не го поглеждаме. То е като да не дишаме и от въздуха, който е предназначен за дишане. Или пък да не пием водата…

Май стигат толкова асоциации, хахахаха ;)

40. Нели @ January 30, 2009

хубавите ухания ме “подлудяват”,наистина.Мъжки или женски без значение е когато ми направи впечатление.Харесва ми и когато се разминеш с някой да усетиш аромата свежест и чистота.

41. Viktoriya @ January 30, 2009

@Нели:
Ами то си е влудяващо…
Веднъж така се обърнах след един мъж… той също… засрамих се, а той ми намигна… ох..едни парещи вълни ме обляха… бях готва да го сваля на земята и да го почна… уви остана само във фантазията ми!

А за порното… от едно време… нещо мн софт ми се вижда… изкривила съм си мсиленето (но за отбелязване е, че на 12 години гледах порно за първи път)!!!

42. legrandelf @ January 30, 2009

Що да се засрамваш? Той защо си е слагал такъв парфюм? Та да се обръщам девойките подир него ;)))
А и ние като се обръщаме след вас не ни наричате безсрамници, а по-скоро - простаци, аххахаха :)))

Макар че, не виждам защо? :)) Хубави сте, заглеждаме ви! ;))

43. Viktoriya @ January 30, 2009

хахха..Светла…любимка си ми ..няма спор…
Не искам да продължавам темата с порното..ама бах..налага се понякога и с него да се обслужвам…няма как….но си и права, че повече от веднъж не е интересно! ;-))

Марти, не бих нарекъл мъж - простак, ако се обръща след мен на улица - аз се трогвам, кефя се (като всяка дама).
Зависи разбира се от маниера по който го правите…но въпреки всичко си е комплимент…Дай Боже повече комплименти ;-)))

44. Нели @ January 30, 2009

Вики,срам ли,що?Все пак не е знаел какви мисли си имала.Те мъжете не се обръщат след всяка жена.Това си е малък триумф за теб.:)

45. legrandelf @ January 30, 2009

Нели, гледам интересно ти е тука, трябва да те офертирам:

http://www.gravatar.com

да си сложиш аватарчето (от Свежо, например) :)))

И ставаш една от нас - официално! :))))

46. si @ January 30, 2009

Леле, докато се включа сте на коментар петдесет и някой си. Ужас!

Ами, какво ли, последното, което си спомням, беше една много забавна случка, в която изплува и образа на (познай кой?) Вики. Точно преди да замина нещо се бяхме заговори за мъже по skype с нея. Влизам в самолета, настанявам се, колани, работи…и един много секси стюард, който размахва в ръце кислородна маска…мммм, определено беше много приятно, движенията му бяха един път. Веднага започнах да си мисля мнооого приятни неща с него… ;)

- Дупета на мъжете определено ми действат
- Ако мъж ме изпие с поглед…ммм, веднага ми става нещо
- Има и жестове или изрази, които могат да ме накарат да чувствам топлина между краката си…
- Порно - определено… ;)))

Наздраве, момичета!

47. legrandelf @ January 30, 2009

Мда бе, si, тия с тая работа ще ни уморят :)) Нямат равни просто в истезанията на хора! :) Лоши инквизитори, хахаха.

Иначе историята е яка - тоя стюард само не разбрах, защо е размахвал в ръце кислородната маска. Не е ли могло и без много ръкомахане да мине? Или е бил широкоплещест и е трябвало да покаже тези движения. Според мен баш си е рекламирал тялото и се е надявал на едно гуши-гуш в тоалетната на самолета, докато други си дремват или са се надишали с кислород (бед да питат) :))))

48. Нели @ January 30, 2009

Марти,сега официално да се изложа пред всички,но не знам какво точно да направя!Ужас!

49. pa4ito @ January 30, 2009

Влизам тука за малко да отдъхна и ефекта е … Уууааааууууу…
В тоя пост ли ще се борим за топ 500 :))))

50. legrandelf @ January 30, 2009

Нели, няма срамно - питаш и ти казваме :)) Ще си помягаме, няма как! Значи, на сайта дето ти пратих си вкарваш имейла (където ти го искат). Съответно след броени минути в пощата си може да откриеш (ако го няма в Inbox провери и другите папки, СПАМ, мам, не знам си кво, праща понякога и там) едно писмо от този сайт. Цъкаш на линка вътре и вече си с активиран акаунт. Там, спокойно се разхождаш, разглеждаш, не е сложно да се ориентираш.

След туй си намираш снимката (тая дето ползваш в Свежо, примерно де, ако искаш и друга сложи) и я качваш там. По този начи ще си направиш т.нар. “граватарче” :)))

Когато си приключила, ще са нужни няколко минути докато им се опресни базата и оттам насетне, вместо това бяло човече на сив фон, ще си имаш хубава картинка ;)))

Айде, дерзай!

51. admon @ January 30, 2009

Уау, и още как - и темата си я бива, ама ще се включа довечера, че требва и да се работи :))))

52. si @ January 30, 2009

@legrandelf
Ами де да знам що ръкомаха, аз може и да съм фантазирала за известно време (че ръкомаха някъде другаде…), а той по принцип май искаше да покажа какво се прави като има авария със самолета :)))

@Zelengorova
Светле, с удоволствие сядам до теб! :)))

53. Acnapyx @ January 30, 2009

При мен адски силен надървящ фактор е когато жената прясно е излязла изпод душа/от ваната. Няма грим, няма нищо, цялата такава влажна, с кърпата на главата. Охххххххх!

Изобщо май влагата на мен много ми действа - един път на кафенето на 100 метра от нашия факултет (сега вече отдавна не съществува - ох, преди колко години беше това! малей, адски съм застарял!) с няколко колежки седим на кафенце. И като взе, та се изсипа изведнъж някакъв страховит дъжд, та се завтекохме всичките към входа на сградата. Колежката иначе не беше нещо кой знае какво, обаче… цялата мокра, на едни ситни капчици по гърба… и с една къса фланелка :)

Доста ми действат и едни очилца с фини рамчици, тип секретарски. Една колежка просто ме подлудяваше с такива, слава богу, сега работи другаде, та имам малко спокойствие. Или като офисно седне онова девойче отсреща в офиса и почне да гризе молива… :D

За парфюмите - бе важно си е жената да мирише на хубаво. Ама с мярка, че имам лека алергия към тежки парфюми - заради съседката, която като излезе на стълбището, и отравя атмосферата наоколо с зверски тежък облак от парфюма си. Той принципно не е лош, ама в такива количества…

54. legrandelf @ January 30, 2009

si, виждам взехте да се подреждате в кръга, за който призовавам в началото на статията - добре е така! :)))))

Не разбрах, кой е Бойко Борисов и какво прави тука, хахахаха :))))

Паро, много добре! Хареса ми :)))
Мокрите момичета мисля, че и аз ги обичам, с рамки, без рамки, гризящи молив - йеееееееееа, бейби! :))))

55. Viktoriya @ January 30, 2009

Марти..къде ти е ръката?

Си, ..завиждам ти благородно за стуарда ;-)))

56. legrandelf @ January 30, 2009

Айдеее, Виктория пак яхна 69-я коментар! Браво, Вики ;) Държиш влагата, усещам аз, хахаахахах!

Къде ми е ръката ми? На клавиатурата ;))) Няма къде другаде, хахахахаха :))))

57. Viktoriya @ January 30, 2009

ххаххаха..добре..това дясната..а лявата?

58. legrandelf @ January 30, 2009

Не - дясната е на мишката ;) мишката, не пишката :))
А с лявата галя зърната на клавиатурата… така де, бутоните й! :))))))

59. Viktoriya @ January 30, 2009

ауу…нажежи малко обстановката…задоволи ме!!!!

60. legrandelf @ January 30, 2009

Ти много бързо се задоволи бе, не може така :)))) Или ти трябва повторение след това? ;))

Май си си свършила работата, аз обаче още не съм :(
Fuckin’ :))

Продължавам!

61. Нели @ January 30, 2009

Препоръчвам горещо - през лятото на морето или басейна де посещавате “Мис мокра фланелка”.Там-очи пълни,ръце празни,а гащи надути:)Ама гащи без джобове:)

62. Viktoriya @ January 30, 2009

хаххаххахха…..Невероятно добра оферта….
а Мистър мокри гащи?
Организират ли някъде?
Нещо ми се ходи ;-))

63. legrandelf @ January 30, 2009

Вики, ще ти пратя мои мокри гащи, да си ги правиш каквото искаш :)) Ако искаш разбира се!

Нели, поздравления ;))

Готин аватар!

64. Viktoriya @ January 30, 2009

хаххаха…Мокрите гащи вървят с притежателят им!!!!
Едва ли ще се жертваш!!!..или?

за добрата кауза..хахха

65. legrandelf @ January 30, 2009

Не знам, нещо ми е нежертвено днес! :))) Как да ти кажа, много писане по една документация му ударих, и целия тоз фурор тука - пръстите ме заболяха, баси! :))))

Оплаквам се май, а? Хахахахахаха ;))

66. Viktoriya @ January 30, 2009

Добре, получаваш за опит 6…но за документацията не знам…но тъй като знам колко е досадно това…няма да те тормозя…с неприлични предложения :-Д

67. Нели @ January 30, 2009

То много зависи от гащите,а не от Мистъра.Щото ако е с наполеоки,заеби,по добре да си гледам тука дежурното дупе.А как искам да изплакна окото да знаеш:) Марти,справих се,а,ама пак с твоя помощ.Вече прекалявам:)))

68. Iovan @ January 30, 2009

Вах Мис мокра фанелка, и Мистър мокри гащи - НАЖЕЖИХТЕ АТМОСФЕРАТА !!! :-))
За мъжките гащи - само тип прилепнали боксерки, те са най секси !
Доколкото до мокрите мадами, аз съшо много харесвам когато жената е току що излязла от банята и от нея се носи аромат на на дух гел с ароматни есенций(например ванилия и шоколад), а по нея все още има ситни капчици вода, и ти идва да ги подсушиш с език !!! Как да не се надървиш тогава ???
Гореказаното смятам важи и за току що изкъпан мъж, но нека дамите да кажат … ???

69. admon @ January 30, 2009

:)

70. pa4ito @ January 31, 2009

@Светла, как се играе на „Доверие”?
А защо не си станала пилот - среднощния бриз ще те гали, света под теб ще се върти като калейдоскоп и ще барабаниш по метални огради колкото си искаш… :)

71. legrandelf @ January 31, 2009

Тука некви CV-та взеха да се пускат, хахахахаха :)))
“Доверие” не е ли онази игра дето… хм, заставаш с гръб към другарчето и очакваш да ти оправдае доверието, хахахаха! Не, шегувам се…

Заставаш с гръб към другарчето, разперваш ръце и замижаваш. Пускаш се назад, без да движиш краката си, с вярата че въпросното другарче ще те улови? :))) Туй ли е или аз некви други игри играя?

72. Viktoriya @ January 31, 2009

@Iovan:
с две ръце съм за това, което казваш…докато ти четях коментара ми замисриса на ванилия…ммм…вкусно…
Често започвам секса от под душа, защо (поне на мен) ми действа доста възбуждащо!!!!
@Светла:
Невероятно СВ!!!!
@Марти:
И аз съм играла на това “Доверие”…

73. admon @ January 31, 2009

Надървя ме, бих казал стоманизира ме чак самия флирт. Онзи момент, когато очите придобиват влажен поглед и въздуха се наелектризира от хормони. Дебненето като по време на лов. Кой е плячката, не се знае. Ухажването, духовния порив за близост, тогава заговаря първичния инстинкт за съвкупление. Борбата за оцеляването на вида.

74. admon @ January 31, 2009

@zelengorova и @pa4i:
Кандидатствал съм, за да ме приемат в Долна Митрополия като пилот. Но на тестовете - психото, ми откриха че съм един тип камикадзе. Нямах чичо генерал. Но пак си ми остана психиката като на пилот-изпитател в живота ;)

75. admon @ January 31, 2009

@zelengorova:
Знам една дето се подмокря само като й говори чужденец, няма значение - само да се говори на друг език.

76. legrandelf @ January 31, 2009

Тука работата стана твърде влажна, хахахахаха :)))
Моля някой да донесе блу меджик моп-а, за да попием пода, хихихиик! :))))))

Леле… не прочетох статията цялата, нито всички коментари, ама хванах основното.
Възбуждащо ми действа миризмата на нежен аромат прикрепен към яка мацка, може да е походката и, или как косата и пада до дупето… ако е с дълга коса ( а не с голям гъз! :D )
Ама няма нищо по така от мацка с дискретно деколте през лятото, няма какво да се правим на дръж ми шапката :)

78. admon @ February 2, 2009

@zelengorova-Сексът е като математиката: прибавяш легло, изваждаш дрехите, разделяш краката и почваш да се умножаваш!

79. legrandelf @ February 2, 2009

Луда математика, бих казал :)))

80. Mousse @ October 18, 2010

Чесно казано всичко до момента бе нараво “путкоразтърсващо” от отговора на Манол останах страшно разочарована… по груб начин да говори за възбуда не бях чула за сега… а на мен ми се е случвало с приятелят ми и техните отиваме на плаж лятото, оставете това че когато влязох в колата от парфюма с който беше ми настъхна пеперудката ами той отворил прозорците и засилва ли засилва а аз се отпускам и откачам от докосването на вятъра по тялото ми и от високата скорост която ВДИГА и от мириса на парфюма му и уханието на кожената тапицерия и върха на сладоледа бе когато без да иска той в бързината да бръкне в жапката без да изтърва пътя от поглед рязко си плъзна ръката ко кръкът ми но при обратното вече нарочно бавно изкачване на ръката му по кракът ми се подкокрих и затреперах а точно в този момент вече спираше и трябваше да слезем от колата… представете си само как съм изглеждала в очите на техните ако някой бе погледнал седалката където бях аз… толкова ми беше куцо че навръщане се направих че ми се спи и стисках очи през целия пък вече затворила прозореца…

« Универсално курава репортерка Мъжете - или колко ниско можем да паднем »