Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Трябва да издигнат бронзова статуя на чепа ми

« публикувано на 26-12-2008 @ 1:00 am »


Кейтс: Е, кажи как беше?
Реджи: Не си падам по тия мачо глупости, Джак… Добре де, бях страхотен - трябва да издигнат бронзова статуя на чепа ми…
Ник Нолти и Еди Мърфи в “48 часа”

Колко добре сме се представили в поредната сексуална нощ?
Една от фронт темите в разговорите между приятели. Обикновено споделянето е между двама мъже или две жени. Понякога се случва да имате много добър/добра приятел(ка), с който/която си казвате всичко. Включително и сексуалните завоевания и колко класни са били те.

Но колко искрени сме в тези разговори?
Дали група рибари не биха ни завидели в опитите ни да се надцакаме в изказванията си по темата?

Ще започна от моята гледна точка. Отново… тази на пенисопритежателите.
Лично аз преувеличавам сексуалните си завоевания, когато говоря с явна ирония. Всъщност в повечето случаи казвам неща от сорта на:

“Ми… като ми е 5-6 сантиметра, колко време според теб съм ебал…”

В други случаи откровено си споделям, а отсреща или ме посрещат с цъкане и въртене на глава или просто се смеят. Хубаво де, не е от значение това.

Мачовците обаче много обичат тая тема. Като се започне едно разтягане на локуми, леле, нямат край. Имам такива приятели - то тяхното не е точно хвалене, а чиста и проста явна лъжа. Оттам какво да правя освен да се смея?

Мъж с мъж:
Ако не са близки приятели, думите помежду им в контекста на секс преживявания със сигурност са преувеличени. А фигурират ли изказвания като: “честно”, “заклевам се”, “истина бе, човек”, “сериозно ти казвам” направо може да отправите поглед навън, през прозореца и да пропуснете тази мозъчна пръдня да влезе през едното ви ухо и да излезе от другото. Ненужна информация.

Мъж с жена:
Обикновено ако не са близки, те изобщо не говорят на тая тема (освен, когато се шегуват), но там със сигурност е явен базик и никой на никого не вярва.
Та, да предположим, че са много близки двама души от различен пол, те си споделят. Това тяхното си е баш споделяне (вероятно са приятели, които така и не са стигнали до заветното ебане, но много им се иска).
В повечето случаи се казват нещата такива, каквито са. Не се лъжат. Заруменяват бузки, щом момчето каже, че е чукало в продължение на 2 часа, а партньорката му е изпитала множествен оргазъм. Толкова й е било яко, че чак е промълвила: “Обичам те !” - в такива ситуации е добре да се пазите от най-добрата си приятелка за споделяне, щото може да не издържи и да ви налапа… двучасовото достойнство.

Теории…

Същото е и когато момичето си казва. Била е с този, с онзи, единия е бил добър, другия не, третия пълен кретен в леглото, четвъртия без да иска го е заврял в погрешната дупка. Случват се такива неща.
Но като цяло жените ако ви почувстват за добър приятел, си казват нещата такива каквито са, без преструвки или лъжи. Държат на вас и затова ви поверяват такива съкровени тайни.

Жена с жена:
Тук си мисля, че само сестра къмто сестра (обичащи се, разбира се, щото има и такива дето се скубят до гроб) или някои много добри приятелки (разбирайте такива, които от поне 20 години се познават) могат да бъдат честни една спрямо друга.
Останалото - леле! Мисля си, че може да са по-преувеличаващи и от мъжете.
Защо бе? Защо така?

Кому е нужно?

Разбирам нас, мъжете, че сме си едни пишкомерци, но… глупости от сорта на:

“Пич, тая я къртих поне 4 часа… сериозно ти казвам…”

или

“Като я почнах още пред вратата, поне 1 час там стояхме, накрая влязохме вътре и по всички мебели по час някъде… честно !”

са недопустими!

Не съм ловен с капан в гората, познавам, когато ме лъжат и когато чистосърдечно си признават какво е било.

Къртил си ти. Това да ти не е порутена сграда бе? А после, след като изкърти, извози ли я или я заеба пред вратата? Срамота!

Поне по един час върху всеки един мебел. Брей? Твоята пишка или е от стомата, неръждавейка, или просто във въпросната стая/къща/апартамент не е имало никакви мебели. Само студения под, който уви не ви е подействал на либидото, нали?

Слушал съм и разни ебливи приятелки. Ама не от тези, дето си траят, а тия дето дават гласност. Например:

“И като ме еба онзи на пейката, вместо нещо да ме придържа или да помисли как ще се облегна, той си чукаше и сега гърба целия ми е издран…”

Това хубаво, ти сливи ли има в устата да му кажеш, че не ти е удобно? Явно е било много хубаво, но няма да си признаем. Важно е да обвиним другия в некомпетентност.

А може и така:

“Направо го скъсах от секс. Изчуках го сериозно…”

Аз си знам, че има жени, които сами могат да се изчукат, само те си знаят как. Но… както и да го погледнем, в секса… мъжа го вкарва. Е как ще си ме изчукала, че не ми е ясно. Явно не съм попадал на такава върла партньорка. Да кажа ли “Слава Богу” или “Ще ми се да попадна”… двоумя си.

Мъжете още с мереното на пишките си го имаме това словестно конкуриране. Жените… не знам, сигурно за да се чувстват по-силни или по-привлекателни една пред друга. Щото разбираш ли, ако са ги ебали доста време, то сигурно си е струвало, добри са. Ако ли не - не важат.

Не е нужно да клатя една жена толкова време, за да разбере, че й е хубаво.
А и приказките с хвалбите никога не са ми били интересни. Казах ви, само на вицове или истории с явна ирония. Когато говориш за нещо хубаво, може да минеш и с думите: “Тя беше великолепна” или “Уникален любовник е” и последвал замечтан поглед. Повече ще ти повярвам. Но започне ли се с ферманите за това, колко обиколки около кухненската маса сте направили - забравете, че ви слушам.

Нещо такова. А вие, послъгвате ли в историите си за сексуалните преживявания? Кога споделяте? Изобщо били ли сте искрени някога? Или изобщо не говорите за това?

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Nedialko @ December 26, 2008

Според мен мъжете когато си споделят, си казват само ебах я. Или най-много ебах я час-два - беше страхотна. Пестеливи сме. Повече ни интересува дали имаме успех, а не какъв точно е бил той. А жените като започнат… ама какъв му беше, ама как ти го вкара, ама къде бяхте, ама имаше ли галене, ама после лежахте ли един до друг. Едни такива перверзии си говорят и си клюкарят :) А когато хората от различните полове си споделят такива неща, по-скоро си разменят съвети, от колкото да се хвалят един-друг.

2. legrandelf @ December 26, 2008

Я, привет ти :))
Ровиш в малките часове тука, а? :)) Хихихи.
И ти ми имаш право в това, което казваш. Но засега ще си пазя мнението, че човек си е хвалипръцко, особено що се отнася до секса :)

3. Марти @ December 26, 2008

Вчера си говорих с едно момиче дето го е правила няколко пъти със жена, не е нужно да те клатят като хамал с часове, важното е да усетиш пулса както тя се изрази, а жена го усеща по-добре от всеки друг, затова и от последния и път със жена не е пробвала с мъж сега.
А иначе тия тъпни прехвърлящи часовете за трансатлантически полет съм ги слушал и аз, трябваше да пишеш, че има пичове дето къртят като се качат в нощния вагон в София, та чак до Варненската гара, оставят едното изкъртено момиче и подскачат от кушет на кушет, за да ги тестват ;)

4. si @ December 26, 2008

Отново много ме развесели! :)))
Особено ми хареса - ‘Това да ти не е порутена сграда бе? А после, след като изкърти, извози ли я’ Хаха, хубав въпрос :)))

5. legrandelf @ December 26, 2008

Ми то това ми се роди в главата, заради рекламата:

“Рути, кърти и извозва” на някаква… фирма за такива услуги :))

6. si @ December 26, 2008

Хахаха - това хубаво, но често можеш да чуеш някой мъж да казва как е рутил, къртил…някоя девойка. За извозване още не съм чувала, но никога не е късно ;)

В този ред на мисли, имам една приятелка, която много обича да казва как я е ‘разкъртил’ нейния. Влага хубаво чувство в тази дума, макар на мен да ми се вижда малко варварско :)))

7. legrandelf @ December 26, 2008

Такива момичета/жени, не ги разбирам, наистина! :))
Малко като: братле/копеле да ползват в сленга си. Мамка му, женски са… какви са тия изразни. Веднъж едва си изядох салатата, докато слушах подобен разговор на съседната маса.

П.П. Преди да сте казали: “Ми за к’во ги слушаш бе, клюкар ?”
ще отвърна, че и да не бях се заслушвал, викането им се чуваше във всички краища на заведението! :)))

8. si @ December 26, 2008

Хахаха :)))

Марти,
Разни хора, разни идеали ;)
Това ме връща към един твой пост за комуникацията ;)
Чувството, което влагаме, не винаги е това, което възприема събеседника. Да ти кажа честно, старая се колкото мога по-малко да съдя хората, даже избягвам да го правя ;)

9. legrandelf @ December 26, 2008

Не ги съдя, ни най-малко. То и моят изказ е фрапиращ за непознаващите ме :)))
Просто изказвам негативните си впечатления. Няма да се сприятелявам с въпросната група девойки :))
Живи и здрави да са, пък новата година по-готин речник да им вкара в употреба!

10. Flirt @ December 26, 2008

Хехе, е много те бива, разбираш ги просто някои работи. Имаш ли си много бест френдки по тоя повод? Смешно ми стана накрая от въпросите, малко като лексикон :-))
С моите дружки определено не споделяме сексуалните си преживявания по описания начин. Ако е било наистина много хубаво, незабравимо и невероятно, това си казваме.Може и в конкретни подробности да навлезем, ако толкова си заслужава да се сподели. Ако пичът никъв го няма, също си споделяме, че не става и това е. Максимум да кажеш, че е гола вода. Но как се изразяваш опира пак неизбежно до това, доколко попринцип си простак. Сега по повод на тези, дето са те смутили, като си ядеш салатата, и аз като бях хашлачка, си говорихме на “браточка” с моята приятелка и доста хамалски псувахме, но се оказа, че не сме чак толкова брутални простакеси и с възрастта ни мина.
Не ми е ясно обаче, защо някои хора си мислят, че качественият секс се измерва с това колко време си “клатил”, “рутил” и т.н. Ми, преди малко ти четох другия пост за докосването и отговорно мога да заявя, че и три часа да “клати”, ако не умее да те предразположи един мъж, по-добре да не се хаби изобщо. Освен ако не е див пристъп на страст, ма тва пак няма общо с времетраенето.На мен ми се е случвало да ми писне чак и да искам да свърши, някои мъже така се вживяват, че се самозабравят. В повечето случаи е с добронамерената идея да ти доставят повече удоволствие, но то си трябва да усещаш човека. После се чудите, що симулираме, ми то множествен, множествен, ма…Бе, като оставим на страна вродения талант, колкото по-добре познаваш партньора си, толкова по-хубав е сексът. Не че имам нещо против дългият секс, но лично аз предпочитам многократните изпълнения пред веднъж безкрайно ебане. А и ако продължи наистина прекалено дълго, може да почнеш да си задаваш тъпи въпроси от рода на “той изобщо кефи ли се или не може да свърши, щото нещо не е наред”- все пак и ние сме обсебени от идеята да ви доставяме удоволствие и обичаме да виждаме резултати от старанието. Does this make sense at all?

11. legrandelf @ December 26, 2008

Of course it does :))
Виж сега, голяма част от мъжкия контингент много обича да се доказва. Вече съм писал по тоя въпрос в темата за “Мъжка солидарност”.

Мерим си пишките (това като начало), после всякакви постижения. Една непрекъсната гонитба. И накрая като се стигне до първото ебане и последвалата оргийщина, няма как… повечето ползват дължината на кура си и дългото (продължителното) ебане, като си мислят, че това ги поставя напред в… класацията им :))

Болни глупости! Не се кефя :))

Но темата си е затова, тъй като такъв процент от хора ни заобикалят, а те това мислят и говорят, че даже си и вярват :)

Що се отнася до въпросите накрая, вярно е като лексикон, бът ху гивс ъ деъм? :))))

Синтезирам ги, в случай че някой не е разбрал за какво говоря. Хахаха!

12. Bunny @ December 27, 2008

Ммм браво! Много хубав текст!

1. Аз споделям основно с мъже, просто защото най-близките ми приятели са мъже. И не, няма го момента “(вероятно са приятели, които така и не са стигнали до заветното ебане, но много им се иска). Като напишеш нещо отделно за приятелството между половете с радост ще се включа. ;) Като живеех с най-добра ми приятелка и с нея си споделях.

2. Никога не говоря колко аз съм била добра - казвам само , ако другият е бил добър и то трябва да е бил, много, много добър. Тия дето са се излагали, или само си ги отмятала или… абе аз и не ги помня даже тия, щото аз лошия секс не го броя за секс, честно казано - ето ти още една нова тема!

3. И когато говоря за страхотен секс пак не правя подробни описания! То ми личи в очите, да ти кажа. Последния път май само казах: He fucked my brains out!!! и премижах. Ама така си беше, мама му стара! ;Р

13. pa4ito @ December 29, 2008

Подкрепям те Елф, за разговора мъж-мъж и мъж-жена. Между жените не знам как е. А най-вече съм съгласен с Bunny, че всички си личи в очите и можеш да познаеш кога е било страхотно и кога те лъжат ;-)

14. legrandelf @ December 29, 2008

Очите са прозореца към душата на човек. Трепкат като лъжеш, хаха ;) Гледал съм се в огледалото, лъгал съм се сам и съм виждал резултата (шизофрения) :)

15. Flirt @ December 29, 2008

Браво, Бъни, яки идейки за теми, подкрепям. Айде, Марти, залавяй се за работа да попаразитираме с мъдри мисли след тва, така де все някой трябва да свърши трудната част и да зададе тема, коментарите лесно ;-)
Аз идвам сега (след дъжд качулка, че доста стар пост е това) с един disclaimer. Демек, официално се отмятам от горното си мнение за дългия секс. Нищо лошо няма в това, кво протестирах, неее знам. По-добре да ти писне, отколкото да не разбереш кво се е случило, егати! Не че е идея да ти иде да си прочетеш вестника, докато те чукат, ма то затова и двамата трябва да се постараете.
Обаче е доста кофти пет години да си чакала да си легнеш с Него, защото Той е Единственият, и накрая да останеш тъпо разочарована. Не казвам, че междувременно мъж не съм помирисвала, а че все на тоя принц се надявах, голямата любов един вид (годините са десет, не пет, ма преди горе-долу толкова пак ме беше огряло). И накрая греда. Че не можем да сме заедно, отдавна е ясно, ма поне хубав секс да правехме чат-пат. Сега не искам да плюя човека (макар че трябваше повече да се постарае), а само да кажа за протокола- екстра си е мъжете да се стараят да чупят рекорди с дълъг секс. Само не забравяйте, че количеството невинаги прави качество, гледайте да доставяте макс удоволствие на жената във всеки един момент, тя, ако не е някоя тъпа уфсъ, ще направи същото и накрая happy end!
Иначе съм напълно съгласна с Бъни, особено за погледа и примижаването :)

16. AntiVirus - Firewall @ December 29, 2008

Този си го бива. Истински мачо. :)

17. legrandelf @ December 29, 2008

Този с кактуса, нали? :)))
Плюс това е и каубой ;) Аауууу, перфектната комбинация!

18. Viktoriya @ December 29, 2008

axaxaxaxaxx….Marti tova trqbvashe da e miq replika..!!!
ne tvoq :-D

19. legrandelf @ December 29, 2008

Ами кажи я де :)) (сцената от Looney Tunes :) с прасето Порки и Бъгс Бъни)

« Весели празници, приятели мои Как се гали женско тяло… »