Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

10 секундна еякулация

« публикувано на 02-09-2008 @ 12:35 pm »


“Мартине ! Ще те еба в гъза аз теб! Снощи правих секс и точно като свършвах се сетих за теб и шибаните ти 10 секунди…”

Това беше Свилен… Едно лято си хапваме бургери при Момчето (на Калоян близнака не-роднина) и аз нещо взех да разсъждавам на глас. Накратко: Възможно ли е да има 10 секундно (или повече) изпразване при мъжете?!
Т.е. в продължение на 10 секунди да еякулираш? Така яко, та момичето дет се вика… пълно да си остане. Наситено, доволно! Тъкмо да провериш и капацитета на презерватива (ако ползваш такъв)…

При което, Свилен едва си преглътна хапката, но определено беше запомнил казаното. Макар и да не реагира веднага.
Дни след тази вечер, си стоя вкъщи, цъкам на компа и телефона ми звъни. Тогава бяха изречени тези думи от началото на статията. Аз се хилех гръмко, а той ме псуваше. Беше ми и смешно и трагично. За да го успокоя, му разправих че от време на време по време на секс, с цел задържане съм се присещал за него. Те така, да ми омекне малко, че да не приключа преди моята прекрасна лейди да е изтръпнала от удоволствие.

От въпросната 10 секундна еякулация ми дойде друго на ум. Най-бързото и най-бавното ми свършване. Добре де, добре! Знам че вероятно не изгаряте от желание да разберете това… твърде много информация или както Жоро казва: “Защо си мислиш, че искам да знам ?”

Най-бързо свършване
То това не е за хвалене, ама веднъж толкова се превъзбудих, че оная ми работа не беше достатъчно твърда дори… За около 10 секунди вече бях с отворена уста и с разпиляно семе наоколо… бах майка му млада :)

Най-бавно свършване
Беше една вечер с много повторения. Много сесии. Мултисешън найт - прекрасно. Може би осми декември… Много се пи тогава, много секс правихме. Обаче последния път нещо… нещо не стана работата. Ебах, ебах, ебах… ама не ще бе. Аха свирка, мъчи се момичето… Не ще и не ще. И то като ми стана съвестно, тя още повече омекна пишката!
Момата се натъжи, обърна се на другата страна и заспа… Два дена не ми говори после! Опитвах да й обясня, че не е заради нея, а заради пиенето и многото повторения ама нейсе…

Най-бавно свършване II
Това не е по време на секс. Една вечер се събудих и аха да лъсна, влязох в кенефа и излязох след 50 минути някъде. Спрях, щото ме заболяха краката от стоенето прав. Мъка… не можах и това си е!

А интересен разговор одеве ме бутна в една друга посока на размисъл - за симулациите!

Както се казва - мъжете не можело да симулират оргазъм! Няма как. Спермата си е сперма. Ако я няма, няма свършване, няма и бърсане - ПРОСТО!

За жените обаче се носи една такава мълва, че яко симулирали и не можело да ги познаеш. Айде пак небивалици!
Ако сте докарвали жена до ел гранде финале, ще знаете поведението на тялото й. Дори след това с друга да стигнете пак до последния чекпойнт, пулсациите на вагината й, т.е. на цялата вътрешност от тялото й, която изпълвате са неповторими и не могат нито да се объркат, нито да се симулират.

А ако някоя го може това! Нека заповяда да ми го покаже. Обещавам да лежа по гръб, ама нищичко да не правя и тя да ми обгръща пениса с такава нежност и финес и да го дарява с такива приятни честоти на пулсиране!

Много надървено стана положението, отивам да си взема малко салфетки!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Molo @ September 3, 2008

Определено оргазма трудно се симулира. Не мога да се сетя за моето най-бавно свършване, но бързите са много. Добре, че все пак повтарям и потретвам след това.

2. legrandelf @ September 3, 2008

Само така! Ще викам за теб следващия път :)))))))))
Дааааааааавай, Жоро!!!!! Ууууууудряй, Жоро!!!!!

Като Бацо от “Kat porastem bicu kengur” :))

3. JustAFaceInTheCrowd @ September 3, 2008

Хахахах,над какви неща ме караш пак да мисля!
За моето най-бавно и най-бързо свършване-не че то е от определящо значение за продължителността на половия акт,ама въпреки това се замислих…
Относно симулирането на оргазъм…аз лично не го правя,защото го намирам за нещо изцяло в мой ущърб.Не само,че ще мамя човека (и защо,моля-след като не го бива,редно е да си знае),ами и ще направя лоша услуга на себе си-ще симулирам,че съм изпитала удоволствие от действия,от които нищо не изпитвам и ще им дам карт-бланш да се повторят.А и оргазмът е нещо,което си е мое и се чувствам в правото си да си го “харча” както намеря за добре.
Чувала съм обаче,че и контракциите на вагината могат да бъдат успешно симулирани.Нали разбираш,жените,които са с тренирани вагинални мускули,го могат това нещо.А всъщност всяка жена,която е водила за определен период от време редовен полов живот (под полов живот не разбирам лежане по гръб и четене на молитва)-е достатъчно,хм,тренирана.
Не казвам,че съм права,защото от личен опит не мога да твърдя нищо такова.
Обаче имам един нежен въпрос към силния пол:
По дяволите,възможно ли е наистина мъжът да еякулира,без да е изпитал оргазъм?Случвало ли ви се е ?Защо?
Питам,защото имах едно такова креватно другарче преди години.Много притеснително момче.Първите няколко пъти,когато правихме секс,си беше пълна скръб…а и аз още не ги разбирах много нещата.Та един от тези скръбни първи пъти,нашият свършва в ледено спокойствие,при което леко озадачено споделя,че просто е еякулирал,но оргазъм-тц.И понеже беше повече от видно,че изхвърля малките бели човечета,без да му мигне окото,да му се ускори дишането-абе,без въобще да трепне-като партизанин на разпит.Та повярвах му.
Но ми се ще да чуя и други мъжки мнения.

4. legrandelf @ September 3, 2008

На мен не ми се е случвало. Даже в случаите, когато яко ме е мързяло (разбирай спи ми се и определено не ми се ебе), когато стане време за свършване - съм си свършвал качествено. После даже обратен ефект, доебава ми се още… та, хайде да не ме връща момичето - що ме буди :)))

Сигурно е бил много, ама МНОГО притеснено това момче :))
Други, за които съм чувал (не съм ги пробвал), че имат убер безоргазмово свършване са затворниците! Те щото са се тренирали да свършват тихичко и без много “Ах, Ух” :))

5. legrandelf @ September 3, 2008

Иначе… радвам се, че се забавляваш тука :)))
Нека бистрим табу темички, за които не се говори обикновено в ежедневието ни! Поне не с всеки или с доста заобикалянки ;)

П.П. Все пак може и да споделиш кой маг те е изпразнил за норматив, също и кой се е бъхтил над теб, докато ти си прехвърляла главите на някой учебник през ума си :)))

6. JustAFaceInTheCrowd @ September 3, 2008

Забавлявам се и още как.Обичам да общувам с хора,които не страдат от предразсъдъци.
А относно бедното момче-миличкото сладурче,наистина беше притеснено.Да кажеш да беше двествен-не беше.Ама на…ако не го познавах по-добре,отколкото познавам себе си,щях да реша,че на мен нещо ми има :)
По отношение на моя оргазъм…просто откакто започнах да водя пълноценен полов живот,съм нямала бавен оргазъм.Оргазмът ми отнема…да кажем,минута-две.В лоши-дни-4-5 минути.Съвесем сериозно.Но както бях казала преди,аз не съм критерий за средностатистическа жена,понеже освен всичко друго броят на оргазмите ми е внушителен,лекотата,с която стигам до тях-също.Свършвал ли си от целувка?Аз съм.И от други неща…

7. JustAFaceInTheCrowd @ September 3, 2008

И в тоя ред на мисли се бях замислила,че ако бях мъж,щях да съм пълен некадърник-някакъв бързосвъшващ негодник.Впрочем не съм си поставяла за цел да видя дали и колко мога да задържа оргазма си…но сега си записвам за домашна да пробвам.Може пък да съм талант,макар че на кой ли ще му пука :)

8. legrandelf @ September 3, 2008

Хахахаха :)) Експериментирай, разнообразието е добро нещо :) Особено в секса!

Минута-две, или три-четири - браво, браво :))
Поне имаш мултипъл оргазми. Така че според мен нещата са балансирани.

Сега, да пробваш забавяне на оргазма, на теб може и да ти е интересно, само да не измъчиш партньора :)))

От целувка не съм свършвал. Но определено съм имал доста хард кор (разбирай го СВРЪХ надървящи) целувки! Буквално главата ми (горната) еякулира :P

9. JustAFaceInTheCrowd @ September 3, 2008

Не са много балансирани нещата,да ти кажа.Бързото достигане до оргазъм не го прави…хм,лек.След 6-7 оргазма тялото ми започва да дава на блокаж,а човекът в мен едва сега започва…Алчната ми природа иска още и още,но чисто физическите граници не винаги могат да бъдат преодолени задълго.
Няма как да обясня на мъж чувството,че ако свършиш още веднъж,си почти сигурен,че ще умреш.Вие си нямате мултипъл.
Та исках да кажа,че понякога това си е абсолютна гавра на природата-дава ти голямо либидо,дава ти възможност да го задоволиш,но ти дава и крехко женско телце,което не носи на много…спорт.
Не че винаги е така.Но понякога се случва.И е неприятно,твърде неприятно.

10. legrandelf @ September 3, 2008

Хм, тогава май ще е добра идея да пробваш със задържането :P

Относно липсата на мултипъл за мъжете… имам една отвратителна история за “Човека 18 секунди”:
23 пъти мастурбирал в рамките на едно денонощие… най-бързото свършване - 18 секунди, след 15 път обаче не отделял вече семенна течност, а направо кръв!

Сега се облегнете назад и си направете малко пауза от Cynical Speech :))))))))

11. legrandelf @ September 3, 2008

Аз казах ли ви малко да си вземете почивка :))))
Нарочно пуснах онова гнусно разказче, че да се отдръпнете малко (малко, не много, хихихи)…

Вземете пример от мен: една чекия, една бира, 1/2 пица - всичко си е на мястото!

Микса продължава да гърми, заглушава гадния опит за музика от съседите (защо по-добре не я спрат). Само птичките дето не пеят, избягаха на юг вероятно!

12. legrandelf @ September 3, 2008

@Светла:
И аз не нося часовник! И аз не гледам за колко време ще свърша или партньорката. Не се ебя с хора, които носят часовници (рисковано, като се заиграем, тоя режещ “инструмент” може да нанесе сериозна вреда по телата ни и жизненоважните (сексуалноважните) ни атрибути :)))

Не симулирам оргазми, това май вече го казах :))
Нито тренирам за такива!

Статията тръгна от един спомен по малка закачка с един приятел :D
Факта, че реших да спретна разговор с него, който беше горе долу такъв:

Аз: Свилене… праил си си чекия, нали?
Свилен: И?
Аз: Ми… последния път нещо си мислех. Така свършвах, че… бе около 6 секунди някъде, хвърлях. Приблизително де, не съм засичал, сега… неудобно е!
Свилен: Мф… та иба!
Аз: Да де, ама я си представи… 10 секунди да свършваш, а?! Бахти, хората бягат 100 метра за 10 секунди бе… това сигурно е невъзможно!
Свилен: 100-те метра или свършването?
Аз: Свършването бе! 100-те са ги бягали и за по-малко от 10 секунди, ама това е друга тема…
Свилен: Виж к’во - ЯМ!

13. JustAFaceInTheCrowd @ September 3, 2008

Че кой носи въобще часовник?Тук говорим за приблизителни оценки,не съм си засичала продължителността на половия акт с хронометър!
Да,звучи суховато,когато просто плюем факти един след друг.Но животът е математика.И когато обменяме информация,освен ако не почнем да прилагаме видео-материал,трябва да я облечем в параметри,разбираеми за събеседника.
Много по-романтично е да кажа “Беше вълшебна нощ,в която почувствах единението си с любимия,летяхме заедно на крилете на насладата,пихме от чашата на страстта”…ама Елф ще разбере ли нещо от това,освен,че ме бива за писателка на любовни романи?
А обсъждането на симулацията не значи,че някой от обсъждащите симулира,нали?
Елф,не си казал (а може би си намекнал,но аз понякога съм дебелокожо),не сме се отдръпнали ;).Enjoy the silence,my friend!

14. legrandelf @ September 3, 2008

:P
Просто ви давах пауза, ако искате си я взимайте :)))

15. Над @ June 1, 2009

Можел си да хванеш, когато една жена симулира? Ех.. съжалявам, че точно на деня на детето ще ти разбия илюзиите, обаче покрай йогата мога да свивам който мускул си поискам и когато си поискам. Че сигурно и без йога може да се научи.. Другото е ясно как се преправя. Цаката е друга.. да не се стига до там. И честно казано само като е с някакъв с който няма много тръпка и е “просто така”.. само тогава ми се налага да симулирам.

А относно пиян мъж.. случи ми се веднъж подобно нещо, но аз не се ядосах (или точно пък ядосване беше), а се амбицирах и от one-night stand стана 10-night stand.

16. Крис Ванев @ June 1, 2009

Абе Светле, какви са тия коментари? Е, може ли такова нещо - очите ми се втвърдиха, оная ми работа се засука, зърната ми изскочиха от орбитите а краката ми се жегнаха нагоре, като че ли аз съм изпитал троен оргазъм. Троен оргазъм!??!?!? Сега да се дразним ли? Да се дразним ли? Аз пък веднъж пишках от 10 метра спасителски пилон и една капка нямаше по мен после, а? Кво ще кажеш, а? ; )))))))

17. legrandelf @ June 1, 2009

Над, alright :))

Удоволствието е мое, кога ще ми разбиеш мечтите наяве?! :))

Крис, това си е направо лекционно тука :)) Внимавай, с твоята пишка и струя, падаща под специален ъгъл, докато тялото ти се крепи на 10 метра над земята… е нищо в сравнение с научната фактология! :))

18. gergana @ June 1, 2009

“Много надървено стана положението, отивам да си взема малко салфетки!”

амииииииии и един студен душ вземи си удари

Наслука с това тъй неустоимо секс с(т)имулиращо предложение… и да ни разкажеш после, нали :)

А на мен ми стана така някак приятно възбудително и папило-еректирало от коментарите, че ще взема да си ударя една вагинална вана….:)

All right?

19. legrandelf @ June 1, 2009

Щом минава 23:00 вагиналните вани/бани са разрешени :) После може да разкажеш дали е приятно, аз (засега) ще се въздържа от коментар по адрес на салфетките :)))))

20. svilen @ June 3, 2009

Ъъъъ, хмм…

« Ненаситници Неустоимо »