Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Препъни камък по време на секс

« публикувано на 16-12-2008 @ 6:34 pm »


Спокойно, люде, няма да говоря за животински секс - СОДОМИЯТА ВЪН…

“Малко” се увлякохме с момичетата във Фейсбук и ето какво стана… роди се заглавието на тая тема. Само докато пишех известието до Виктория, че знам тайтъла на следващата статия, знаех и каква картинка да търся.

Малко се притеснявах да не ме помислите за извратен (повече отколкото съм), затова е пояснението в началото на поста.
Пак повтарям, няма да има СОДОМИЯ. Ще говоря за… неочакваните малки проклятия, които се случват, докато правим секс. А именно…

Счупване на леглото
От много въртене, праскане, лашкане и джасане, задниците ви натежават и то с такава страшна сила, че леглото поддава. Спомням си, че докато бях в Щутгарт ми се случи това. Хубаво, че беше само един път.
Уви, момичето ме накара да поправя леглото. Аз още бях надървен, ама не - ПОПРАВЯЙ. Като че сам го бях счупил, умишлено. И аз викам си, ОК, на отворена ще ми се правиш. Грабнах отвертката, а оная ми работа още стърчи. Към момичето:

“Въртя отвертката и завивам, а ти ми въртиш свирка, за да не пада, ОК?”

Тя се нави и продължихме…
Беше една от най-възбуждащите свирки евър!

Мисълта за някой от твоя пол
Чукаш си ти и измежду всичките ти опити да задържиш повече, прехвърляш през съзнанието си Маргарет Тачър гола посред зима, как стоиш под студения душ или играеш бейзбол, в един момент се сещаш за някой твой приятел.

Не просто, че панически затваряш очи, като че това ще го прогони от мислите ти, ами и оная ти работа пада. После иди я вдигай отново. Като се закотви мазната усмивка на твоя приятел по чашка, положението е лошо. Мислиш си за наболата му брада, за мръсния виц, който ти е разказал вчера, за 10 секундната еякулация и прочие. А ти просто искаше да задържиш повече…

CBC = Cock-Blocking Cunt
Идва от “cock-blocker”. Какво значи понятието? Представете си случката, водите момиче вкъщи с идеята да правите секс. Обаче не живеете сам, имате си… съквартирант.
Ти тактично казваш, че отиваш в стаята си и искаш малко спокойствие, щото ще правите… любов с момичето. Онзи (т.е. куро-блокиращия) кимва с усмивка. Обаче е прекалено хубаво, за да е истина.

В мига, в който проникнете в момичето, през стената се чува някоя фрапираща музика, която хич не пасва на ебателното ви темпо. Или пък въпросния куро-блокиращ влиза в стаята без да чука и ти казва:

“Пич, майка ти е на телефона…”

И маха с ръка през рамо, т.е. направо те праща в другата стая. Използва възможността, за да се представи на новата ти приятелка, която лежи гола на кревата с крака вдигнати и глезени вероятно зад ушите й. Потресаващо!

Родителите
Още си нямаш свое място, живееш с родителите, а те едни грижовни. Правиш секс, те слушат от коридора, дали се справяш добре, не знам си какво. Или майка ти е толкова обсебена, че след като приключиш със секса казваш на гаджето:

“Отивам за вода…”

И някъде от дъното на коридора се долавя упрека:

“А така, потен и вода ще ми пие…”

Това е от един виц, но си е култово - нямаше как да не го споделя с вас.

Презерватив с много гума/лубрикант
Тъкмо сте го вдигнали и идва времето за презерватива. Но за ваш лош късмет сте си купили DUREX Performa. Тия, с много гума и многото лубрикант. Уж, за да държите повече. Само дето кура ви толкова много ще се опияни, че няма да може да става в продължение на 1 час. Супер, благодаря ви…

После започва едно мачкане, милване и лигавене на плътта от слабините ви, че момичето се отегчава и цялата еуфория и качествена свалка отива по дяволите. FAIL!

Падане от леглото
Толкова яка е амплитудата от мощния секс, че изобщо не усещате как партньорката ви се изплъзва. В един момент я от липса на сили, я от много пот по дланите, тя полита назад. Курът ви й е дал начален старт, такъв че тя да прелети половината стая. Не е ясно какво ще се случи след приземяването.

Грешната дупка
Ситуацията е подобна като горната с падането от леглото, само че… тук вместо изплъзване, оная ви работа ще се извади от работата на момичето и по погрешка, ще се “пробва” да влезе в другата й (неподготвената) дупка.

Това е сериозен FAIL, да знаете! На мен не ми се е случвало, но… имам приятели, които за свое съжаление може да споделят този горчив опит. Знам как изглежда, но ситуацията е потенциално възможна. Така че, внимателно с превъзбудата.

Схващане на краката/задните части
Позата е такава, че на вас ви се налага стабилно и постоянно движение с краката и таза. Пружиниращо действие му казвам аз. Обаче, в един момент, цялото това напрягащо и еднообразно движение ви удря в задника или бедрата. Схващането е много коварно. Прерязва ви! На всичко отгоре, оная работа пада сериозно, ръцете ви не са толкова силни, разконцентрирани сте и… голям проблем!

Спомням си един пост ефект. Веднъж с едно гадже ползвахме маааалко по-висока от възможностите ми масичка. А аз не съм нисък… Та, правех го аз това пружиниращо действие. Секса се получи много добър, но… на сутринта се събуждам и… усещам как ми треперят краката. Ама говоря за силно треперене. И не можех да ги успокоя. Мускулите се бяха попрецакали, та едва стъпих на крака. После като се пораздвижих всичко се оправи. Но първата ми мисъл след събуждането и това треперене ме притесниха сериозно.

Секс в тоалетната
Много ви е хубаво и нестандартно, но… едно погрешно движение, залитане, улавяне за душа и… *ОТКЪС* - всичко отива по дяволите! Лошо!

Или пък го правите върху мивката, нали се сещате че тия бели изделия не са предвидени за такъв (сексуален) товар. Еми и да не знаете, като ви се случи - няма да го забравите. С мивката, по задник, на пода. Проблема е, че ще е болезнено. Ама аз до момента не знам коя ситуация не беше фрапиращо болезнена!

Корниза, барабар с пердето
Избрали сте секси поза на някой фотьойл, така сте разположили момичето, че да гледа навън, през прозореца. Тя обаче от кеф не знае какво прави и се улавя за пердето. Стиска го, стиска го, не го пуска! А вие не спирате да чукате. И точно там, някъде преди да дойде върховния момент, тя с всичка сила издърпва пердето, отпира се корниза и последното метално чудо полита към вас. Вие като по-дълъг и стърчащ сте потърпевш. Хем ви боли главата от корниза, хем и трябва да го закачате!

И внимавайте с оная ви работа, да не омажете пердето! Щото тогава пък и скандал ще има…

Хипотетични изгъзици
- съсед през прозореца:
Както си правите секс, поради локацията на апартамента ви, някой през балкона може да влезе лесно. Кофти е да ви цъфне някой воайор и да почука на стъклото. Едно че е стряскащо, второ че е повече от перверзно!

- изпочупване на стъкларията:
Попаднали сте на феноменално гадже, което обаче има проблем - писка твърде много. Попаднали сте на някоя с невероятен глас, честотата на който за ваше съжаление съвпада с резонансната на стъклените дивотии в домът ви. Почва едно викане, чупене, хаос… накрая с боси крака как се стига до метлата и лопатата не е много ясно! Проблеми!

С две думи, уважаеми читатели… какво излиза? Май не трябва да правим секс. Или както Светла не малко пъти е списвала в сексуално ориентираните си теми: “Със секса или внимателно или никак”. И е права!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

[...] неща дето може да се объркат по време на секс… http://cynical.elfglade.com/?p=903 в Любими преди 28 секунди edno23.com Начало контакти [...]

2. legrandelf @ December 16, 2008

И така :))

3. Viktoriya @ December 16, 2008

xaxaxa… fenomenalno…no Marti ti kato spec v oblastta bi li kazal kakvo shte stane ako pravish sex, kogato si preql? Xaxaxa

4. legrandelf @ December 16, 2008

Виктория… Jesus! :)))
Що за въпрос?

Много неща може да се случат по време на секс от преяждане, хахахаха :))

Например връщане:
- от едно място;
- от съвсем друго място;
- от двете едновременно - това си е 200%-ово прилошаване, хахаха!

5. legrandelf @ December 16, 2008

Всъщност има и друг въпрос, точната противоположност:
Ами ако залък не си слагал в устата си? Какво ще се случи при един продължителен и/или интензивен секс, а? :))

6. Bunny @ December 16, 2008

Пропуснал си да зацикли диска с музиката! Случвало ми се е не знаех да се смея ли или да се притеснявам! Щото за сакатлък беше на единствената песен в компилацията дето пича мразеше! Да той трябваше да го извади, да стане, да отида до компа да смени песента… абе беше бесен накрая!

А банатя, скъпи ми Елфе, е едно от най-прекасните места за секс, ако е направена като хората! Моята не става уви! :( Т’ва е permanent сакатлък!

7. Viktoriya @ December 16, 2008

Vij sega Marti..
predi da otgovorq na vyprosa ti..iskam da te pitam..vyzmojno li e dalaka da te zaboli xaxa :-D..izpusna go kato vyzmojnost..lichen opit :-DD

Sega po povod vtoriq ti vypros:
Ti go kaza…sluchkata s masata…
no pri tvoite kg :-)..spored men predi seksa na masata bi trqbvalo da si hapnal pobe zalyk..inak shteshe da pripadnesh!!!
axxaxax
Veika takava!!!

8. legrandelf @ December 16, 2008

Я, Bunny бе :) Ново име, ма си те познаваме :))
Забравих да спомена:
“Собствено набутване с музика”.
Веднъж не бях сменил плейлистите и като започна едно яко техно. Ама наистина добро. Смисъл, то е добро, ама не е за секс!

Това бяха най-бързите 2 минути в живота ми, хахаха!

Вики! Викиии… вейка ли? :)))
Аз тогава не помня, бях ли ял (случката с масата). Не знам, ама май вярно трябва да папам повечко. Преди секс - ОБЕЗАТЕЛНО!

9. Bunny @ December 16, 2008

@Elf,

знам, че ше ме познаеш, затова не се представих! ;Р Приятно ми е! I’ve been a.k.a. Bunny for years now! :D

10. legrandelf @ December 16, 2008

За тия дето не виждат зад кулисите (разните му имейли и IP-та) това е Събина :)

11. Viktoriya @ December 16, 2008

xaxa.molq te..molq te..edin chas pone predi sex…che da ne se sluchi slednoto:
- “Например връщане:
- от едно място;
- от съвсем друго място;
- от двете едновременно - това си е 200%-ово прилошаване, хахаха!”
xaxxaxaa
li pyk..da te zaboli nqkoi organ…da ti padne…neshtoto i posle da se chudish kakvo da obesnqvash na madamata..ama az sym na 23..ama..nikoga ne me zabolqvalo nehsto..xaxxa..
shte stane is hte si trygne!!!(e ako e brutalno momicheto)
No obiknoveno neshtata se razvivat po sledniq nachin:
- na teb ti priloshava, a macka grijlivo te pita kakvo ti e..vodichka iskash li…pochivka..taka e…no vytreshno podqvolite se chudi: zashto se sluchi na men :-DDD
xaxxa

12. legrandelf @ December 16, 2008

С две думи, да ям, че да не пометна, докато някоя засукана мадама ме цеди през оная ми работа!
Agree! :))

Но… това в началото, с 1 час преди секс, брей - все едно в басейн ще влизам, заеби!

13. Viktoriya @ December 16, 2008

xaxa..vij sega..ako ti e neplanuvana svalkata…nqma kak da stane - tova s qdeneto..xaxxaxa
No Marti..hubavo e da se hranish redovno, che da ne ti omalqvat krakata…
xaxaax..zasukana madama, a?
ami ako ne e…kak taka q opredeli…vsichkite ti madami li sa zasukani
Q mi dai opredelenie za zasukana madama???

14. Viktoriya @ December 16, 2008

Martiiiiiiiii
bavish se s otgovoraaaa!!!
ne go misli strelqi na posoki :-P
Moje bi obichash??
xaxa

15. legrandelf @ December 16, 2008

Това е въпрос, целящ да си вкарам автогол :)
Няма, повтарям НЯМА, да си вписвам критериите тука. Плюс това, не е като да не съм писал за “Фетишите на Елфа”, хахахахаха!

После ще ми кажат, че съм страдал бил от предразсъдъци.

16. Viktoriya @ December 16, 2008

xaxxaxaxaaxaxxa…da, da..strah te e da ne izgubish 90 % procenta ot fenkite???

xiixi..ne ne mi kazvai..pak byrkam v kuhnqta!!!
na velikiq Elf :-) (Ne mi haresva ad te naricham taka..no uvi… nalaga se)

17. legrandelf @ December 16, 2008

Не, Вики, няма нужда :)
Въздържай се, не искам облаци преди да съм ритнал камбаната :)
А и носът ми е достатъчно голям, че да ми го вириш пред всички. Виждам се, хаха!

18. Viktoriya @ December 16, 2008

A zabravih da komentiram za baseina - iskam da ti kaja, che v basein s evliza 2 chsa sled kato si ql…ih..kolko si neinformiran..:-DDD

19. legrandelf @ December 16, 2008

На басейна в ТУ пишеше:
“Моля, студенти, 1 час преди цамбур-цамбур никакво ядене (и пиене)” :)

20. Viktoriya @ December 16, 2008

xaxxxa..baseina v TU - ne e kriteriii!!
No nishto..izvinqvam s etogava - greshno si informiran..ili moje bi az.trqbva da proverqvam fakT-i predi da gi spomenavam!!!

21. Bunny @ December 16, 2008

Мчи на всички басейни така пише. Това е за а не се удавиш.

22. Acnapyx @ December 17, 2008

Пропускаш още няколко образцови примера:
1: все едно кой, но настойчиво звъни по телефона, а ти (понеже си идиот) си забравил да го изключиш или сложиш на вибрация. И в най-неподходящия момент откънтява от другия край на стаята някой рингтон (в моя случай запис на 56k модем handshake), и кънти ли кънти в следващите минути…

2: спира тока. Поне според мен не би трябвало това да е повод да се спре започнатото, но на мен ми се случи веднъж - и тя ми вика “отиди да провериш бушоните” :D

3: алармата на колата. Най-противното. Най-редовно се случва, обикновено в кулминационни моменти.

Сигурно ще си спомня още няколко, след като натисна Say It, но засега не ми идва на акъла.

Иначе ще напомня един класически виц:
Що е то съпруг на място? Когато се прибере и завари жената с любовник, да каже “Вие си довършете, аз ще пия едно кафе в кухнята”.
А що е то любовник на място? В такава ситуация да успее да довърши :)

23. legrandelf @ December 17, 2008

Хахаха, хубави допълнения :)
И да, сигурно има и още, не може за всичките да се сетя.

24. Bloodymirova @ December 17, 2008

Май най-често ми се е случвало да ми се схване крака, ама от онова гадното опъване в крака. Нищо друго освен неистова болка не спира занятията :)

25. si @ December 17, 2008

Е сега вече се залях с кафе :)))
Много забавен старт на деня ;)

Браво!

26. legrandelf @ December 17, 2008

Неистовата болка, sux :) Съгласен съм!

si, не можеш да си представиш колко се радвам, че тоя пък се заля с кафе :))))
Тичай да се почистиш, хахаха!

27. sisibest @ December 17, 2008

ей, ама тука сте си заформили супер компанийка ;)
много готино постингче :)
Поздави ;)

28. legrandelf @ December 17, 2008

Привет, sisibest!
Тука е кръчмата/гостилницата (или както искаш да го наречеш) на Марти/Елфа :))

Добре си дошла за забавления и сълзи (зависи от постовете, хахаха) :)

29. Whos-bad @ December 17, 2008

хахахах евалата добра статия, и на мен ми са ми се случвали някои работи неприятни…това с презервативите е вярно..а когато жената иска да сложиш два за всеки случай…ефекта е точно същия…т.е FAIL :D:D:D.

Не забравяйте секса на пералнята до като работи.Особено като дигне максималните обороти при центрофуга..мале много е добре , няма нужда да лашкаш :D

30. Bunny @ December 17, 2008

Аз имам друг случай с презервативи, ама го овладяхе!
Бяха лeft over от преден, ама с неговия размер! Та на следващия му бяха малки, което обаче му подейства по-скоро възбуждащо хахахаха

31. Flirt @ December 18, 2008

Това за забавлението и сълзите май е две в едно, щото на мен от толкова хилеж след тоя пост чак ми се насълзиха очите
Егати рецептата- яж един час преди ебане, все едно някой лекар ти казва: пий си хапчето един час преди лягане :))Обаче хич не върви първо да се намааш здраво, много ти е тежко. Ма пък и да умираш от глад не става- за секса ли ще мислиш или за сочна пържола. Гледай как от едното нищо се роди екзистенциална дилема- кое е първо: сексът или яденето, яйцето или кокошката :D

32. legrandelf @ December 18, 2008

Бравос, бравос! Щом има смях, има щастие и радост, нали? :)))
I hope so!

33. Flirt @ December 18, 2008

Ами да, доста ми беше накривяло, като дойдох да надникна тук, но този пост определено ме разведри :) мерсаж!
пък с твое позволение, мился да зачестя посещенията ;)
айде, със здраве!

34. legrandelf @ December 18, 2008

Нямаш грижи. Но както виждаш, не е само хайманлък тука :)
Ако идваш да се забавляваш, може да пропускаш постове тагнати като “mindcrush”. Ако искаш пък да се разчувстваш - точно тях чети. И така :)
Стига толкова уводни ръководства!

35. Flirt @ December 18, 2008

Чакай да се ориентирам в обстановката първо, че, какъвто съм разбирач, това с таговете не ми е особено ясно. Иначе предполагам, че каквото ми хареса, това ще чета- въпрос на настроение. Ако “mindcrush” е раздела с дилбокомислени излияния, само стой и ми гледай сеира :D

Btw, не си ми отговорил на въпроса какво следва след “Предпази ме от това, което съм”…

36. legrandelf @ December 18, 2008

Написал съм ти мейл по въпроса :)

37. Oblakoff @ May 4, 2009

Тази тема е златнаааа :)))

38. legrandelf @ May 4, 2009

Мдам, ровех из архивите и се зачетох… та реших да я припомня на широката публика (и тези, които не са я чели навремето) :))))

39. Огнян @ May 4, 2009

Пропусна нещо много конфузно - неедновременното свършване!!! Това е страшно, човече…

40. svetla.shopova @ September 25, 2009

Мартенчо, пропуснал си едно много важно масто и всички конфузи, които могат да произлязат от палуването на него- офисът. Култово място, но за съжаление с много опции за фал. А за успешния секс в банята си има специално ръководство. То обикновено се намира в раздела “Секс за напреднали ” във всяка себеуважаваща се еротична библиотека наред с култови заглавия като “Как се прави секс в тоалетната на самолет”. Абе висш пилотаж си е това. А и една ситуация също е пропусната(а може би нямаш спомени) - секс със алкохол. Тази комбинация вещае наистина големи конфузи, особенно ако употребилия не си знае мярката или не знае точното съотношение на двете съставки;)

41. svetla.shopova @ September 25, 2009

Абе най-често съксът се проваля заради не знанието на някой мерки:)))

42. svetla.shopova @ September 25, 2009

незнанието

43. legrandelf @ September 25, 2009

Мартенчо ми звучи като Партенчо :)) (от партенки идва, ако някой не се е усетил) :)

Ти ми звучиш крайно подготвена, като че нищо не може да те изненада и съответно препъне по време на секс. Незнаието - хубаво, ама не може за всички възможни простотии да си подготвена :) Къде му е забавното и т.нар. щур подход, по време на the act of recreation… You mean… “койтус”? :))))

44. Кристина @ February 7, 2010

:D Искрено се забавлявах, може би трябва някой път даже да представя и женската страна на въпроса. Едно от основните предимства, за което се сещам в момента, е, че няма да ни падне… желанието, ако си представим човек от същия пол ;)

45. legrandelf @ February 8, 2010

Кристина, не пропускай, моля те, да споделиш съкровените женски (не)мечти :)))))

« Обущарят Джордж Буш Предпази ме от това, което съм »