Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Хомо или хетеросексуален

« публикувано на 06-12-2008 @ 4:21 pm »


Закачливи статии при Светла, които ще ви станат интересни:
блокбастъра “Мъж ли съм? Жена ли съм?”
както и очакваното продължение “Мъж ли съм? Жена ли съм? II.”

Вторник, 17-ти март

А: Слушам те…
Б: Значи, мастурбирах редовно. Имах много списания с голи мацки. Малки, големи цици, показност на путки, такива неща - все отличителни женски “приспособления”. Дървех се лесно при подобни гледки - нямах проблеми, страхотно ми беше като се празнех. Великолепно…

Б: Първото ми гадже се казваше Катя. Страшна мацка. Знойна хубавица, чукахме се редовно, по няколко пъти. В повечето случаи по мое желание. Харесваха ми свирките, които правеше. С езика се справяше много добре. Обичаше да гълта - не ми отказваше нищо. Всякакъв секс съм правил с нея - насладих се на максимум.

Б: След това се появи Силвия. На няколко пъти мърсувах с нея, преди Катя да разбере. Имаше разни проблеми, скандали - като цяло, от двата стола останах на земята. Голям кур беше, но поебах доволно. Накрая даже… хахаха, толкова бях луднал, че им предложих тройка. Те се разпискаха и по един шамар от двете страни на лицето. До там… не съм ги виждал скоро.

Б: Лили ми беше колежка. Какво да правя? В повечето време съм на работа, там ще си хвана гадже, къде другаде. Не ме кефи да забивам девойки по заведенията. Та… Лили! Тя не беше лоша. Хубав секс правихме с нея, не ми викаше като заглеждах други. И най-хубавото, предложи ми тройка с втората й братовчедка. Не можех да повярвам на ушите си тогава. Разбира се, навих се. Минаваха ми разни мисли, че може би ме тества. В мига, в който се съглася ще ми направи скандал и ще си тръгне. Нямаше такова нещо…

Б: Имал съм и други оргии. Като цяло винаги са били жените. Но започнах да не се наслаждавам. Безполезно се чувствах около тях. Можех да им доставя върховно удоволствие, знаех как, много партньорки. Вдигаха ми го, но не го желаех.
Постепенно това чувство така се засука, че ме удари в либидото. Нещо прещрака в мен, затова съм тук, при теб…
А: Времето изтече…

Петък, 20-ти март

А: Слушам те…
Б: Не знам какво ми става. Не просто нямам желание, но вече не ми харесва да се навъртам около приятелките ми. Досадни са ми.
Но искам да ти разкажа друго. Имам проблеми със съня. Това вече ме притеснява. Мислех, че просто секса ми се прецаква, но… не е само това. Имам странни сънища, в малкото време, в което успея да заспя. Не са кошмари, странни сънища са. Как да обясня?

Б: Ръцете ми треперят. Не се храня нормално. Променям ли се с нещо? Чувствам се като какавида, от която всеки момент ще се “излюпи” красива пеперуда.
Необяснимо е…
А: Времето изтече…

Сряда, 25-ти март

А: Слушам те…
Б: …

А: Времето изтече…

Четвъртък, 26-ти март

А: Слушам те…
Б: Всяка сутрин, докато чакам на спирката, покрай мен минава един готин пич. Забързана походка. Симпатичен е, познат ми е от преди. Ако не се лъжа, когато следвах, той беше в компанията на една приятелка. Не си спомням името, но пък съм запомнил очите му. Сини - страхотни са.
Той не ме познава. Аз също - имам предвид, официално не сме стискали ръце, не сме говорили на никаква тема.
Забързан е, всяка сутрин, но много ме кефи…

Б: Красив е. Поддържа се, личи му по външния вид. Сигурно приятелката му се показва с него, красавец е. Винаги е спретнат, знам че вече го казах, но е забележителен. Много ме усмихва, всяка сутрин, когато погледите ни се срещнат за един миг.
А: Времето изтече…

Вторник, 31-ви март

А: Слушам те…
Б: Сънувам го… През уикенда, колкото пъти заспах, той винаги присъстваше в сънищата ми. И то как… пфуф… не съм го виждал гол, но е забележителен. Явно, така искам да бъде. Представям си го атлетичен, релефен, трениран, надарен, разбира се. Красавец е, ако е умен и надарен, не виждам какво още му трябва, за да има всяка жена, която срещне в живота си.

Б: Но… имам помисли към него. Вече когато го засичам на улицата… потръпвам. Вълнувам се. Когато го видя, сърцето ми забива лудо. Някак си, пламвам…

Б: Искам го! Желая да е в мен. Не преставам да копнея за ласките му. Обичам милувките, а съм сигурен, че той може да бъде нежен. Но със сигурност искам да проникне в мен. Искам да засмуча члена му! Не мога да се въздържа. Сънищата ми вече не са странни. Осъзнати са и… винаги толкова горещи и надървени! Всяка сутрин се будя с ерекция и с мисълта за него. И как няма? Цяла нощ е мокрил сънищата ми… нормално!

Б: Не знам, да го заговоря ли, какво да правя…
А: Времето изтече…

Човек не се ражда хомосексуалист.
Хомосексуализма не е болест.
Разликата между педераст и гей не е точно нежната чувственост и ебливостта в гъза.

Хомосексуализма е поведение. Състояние на съзнанието, самоопределящо. Едва ли има някаква точна възраст, в която да кажеш: “Аз съм обратен” или “Аз съм хетеросексуален”. Няма тестове, които да ти кажат какъв си.

Може дори да си бисексуален. Но отново, това не идва по рождение. Децата на хомосексуалистите (говоря не за осиновени, а такива които са ползвали трети човек, който да ги дари с дете) не стават по дифолт хомосексуални. Нито извратени. Различно е.

И какво точно определя поведението ти? Т.е. какво би те накарало да пробваш същия пол?
Вълнението? Привличането? Психологията е дълбока, а не ми е съвсем ясна.
Във всеки един момент може да се обърнеш на 180 градуса като сексуалност. Дали?

А ако само имаш хомо помисли към твоят пол. Това прави ли те хомосексуален? Само на теория или е просто крачка едно към истинското ти самоосъзнаване.

Много въпроси, на които може да си отговаряме. И моля, без големи черни постери с надписи:
“Мри бе, ПЕДЕРАСТ !” или “Шибаните педали на сапун…”

Ако не ви е ясен смисъла на статията, по-добре си тръгвайте.
Благодаря!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Acnapyx @ December 7, 2008

Хващаш ме неподготвен. Срам ме е да си призная, но донякъде по някакъв вътрешен подтик, като видя наистина красив мъж, извръщам поглед. Де да знам, сигурно е за да не се изкуша нещо, хихи :)

Иначе се смятам за 100% хетеро, но не изключвам в някой момент да ми извъртят нещо чивиите и да обърна резбата. Въпреки че ама никак не ми се мисли какво ще правя, ако вземе да се случи.

Да чукна на дървената си глава (всъщност и на двете!!) досега не съм попадал на мъжки екземпляр, от който да ми омекнат коленете. И нещо в самата мисъл, че може да ми се случи, ми звучи стряскащо.

2. legrandelf @ December 7, 2008

Как беше… тия уверените, че никога няма да ги гепи педеразлъка, обичат да казват: “Не ме притесняват, не ме дразнят, дори да ме налази педал, ще се държа спокойно и ще го отблъсна без много проблеми. Не реагирам остро и бурно, тъй като с това показвам, че съм несигурен в сексуалността си.”

То звучи логично, ама кой знае - наистина, няма как да си сигурен, докато не се случи :))

А след това… “Клетка за птици”! :))

3. legrandelf @ December 7, 2008

Виж сега, блокбастър си е… блокбастър :))
Нещо, което е толкова яко, касово и разбиващо - че не можеш да му се накефиш! :)
Хубаво, твоето не е касово, но пък много радва. Особено се влюбих в картинката на първата част ;)
Пича с роклята е супер забавен - не знам откъде я измъкна, но браво!

4. pa4ito @ December 7, 2008

Хммм, винаги съм смятал, че сексуалната ориентация е свързана с хормоналната “манджа” у всеки човек. Наличието на приемущество от един или друг хормон определя влечението към другия или собствения пол. Затова смятам, че човек би трябвало от сравнително рано да знае кой пол го влече. Това не е болест и не може да се лекува, макар че генетиката напредва и кой знае каква идиотщина ще измислят след като “разкодират” на 100% човеката ДНК. А тука имаме “късно осъзнаване”… Явно трябва да помисля и преработя теорията си. :)

5. lllatch @ December 8, 2008

лично мен не ме ебе особено за педалите,дотолкова доколкото те не започват да се държат агресивно,след като си бил либерален с тях.неам нищо против да ги има като форма на съществуване,но и те би трябвало да приемат,че са малцинство и че не могат да бъдат третирани като равноправна форма на сексуалност!
от друга страна,когато си се сдухал тотално,кво значение има дали си педал или се ебеш с другия пол-се в гъз е!дето имаше една стара песен на ник кейв:’млади,стари-всички трябва да мрат’

6. legrandelf @ December 8, 2008

Както казах, още няма да викаме “Сивия кардинал” :))
Но пък аз все си мисля, че след “освобождаването” на афроамериканците от тяхното робство, всяко следващо малцинство (което постепенно трупа привърженици и се добива мажоритарен характер) се държи доста по-арогантно и парадиращо с факта, че уж са малки като бройка и слаби като защита и чувство за сигурност!

Ама какво разбирам аз, просто ходя на психоаналитик и му лежа по канапетата! :))))

7. legrandelf @ December 8, 2008

Пак ли трикове за пари беее, аман! :)) Че и евреите и Хитлер се намесиха. Положението е сериозно.

Чудехме се с колегата преди време, дали ще дойде ден, в който хомосексуалистите ще са повече от хетеросексуалистите. Тогава сигурно педалите ще ни гледат и ще ни сочат с пръст:

“Глей го тоя… хетеросексуал!”

8. legrandelf @ December 8, 2008

Не мисля, че ако сега се държим (малцина културни хора) добре с тях, а останалите ги репресират, когато “дойдат на власт” хомосексуалните, дали няма въпреки всичко да си направят кефа от:

“На ви сега, копеленца”

Какво ще става около Барак Обама, надявам се само хубави неща (но не само персонални за него и със сигурност не глобално насиращи) :))

9. pa4ito @ December 10, 2008

@Zelengorova, благодаря за образователния пост. Винаги съм обичал да си приказвам с психолози, не професионално разбира се, само беседи :-). Познавам една психоложка, учехме заедно в университета, с която много обичам да беседвам, но тя сега живее във Варна и рядко се виждаме. Е в началото ни събра водката, но това е “друга бира”, както се казва :-)
Елф, аз не мисля, че ще дойде ден, в който мнозинството ще е хомосексуалисти. По-скоро, голяма част ще симулират, защото е модерно. Е, освен ако не се увеличи радиацията, че след Чернобил…. :-)

10. pa4ito @ December 10, 2008

Ха-ха-ха, Zelengorova , не е истина… Аз точно така се майтапех с моята позната. Обяснявах й, че не се знае като завърши каква ще е - психоложка или психопатка… :-)

11. legrandelf @ December 10, 2008

Ложка или патка, все е психо :))))

12. Мали @ December 12, 2008

Ей, може и да има “обръщане на резбата” по психологически причини, но определено е доказано научно, че: има два момента от вътреутробното развитие на зародиша, когато може да се предизвика хомосексуалност при бъдещото човешко същество, основно под въздействието на определени фармацевтични средства, приемани от майката.

13. admon @ December 12, 2008

Извънредността или различието е сътворено от природата. Медикаментите нямат нищо общо. Защото от как свят светува, човечеството приветства разнообразието. В миналото не са били медикаментите част от живота. Според мен всичко е комбинация от гени. Природно разнообразие.

14. legrandelf @ December 12, 2008

Хубаво де, обръщането на резбата не е ли заради влияние? Иначе се конфронтира с тезата ми, че никой не се ражда хомосексуален :)

Може би склонността към изпедерастяване се крие в кода на ДНК-то ;)

Яяя да бръкнем малко по-надълбоко :) Генетиката е сериозна работа!

15. legrandelf @ December 12, 2008

Аз да съм искал “по принцип” да ми отговаряш :))
Добре си дошла в поправянето ми, с цел крайния завършек на дискусията да е доблестно поучителен!!! :)))

16. pa4ito @ December 12, 2008

@Zelengorova:…6. Има теории, че човека първоначално е бил андрогинно същество. Даже спекулациите в тази посока отиват далеч като твърдят, че са намерени подобни останки на такова същество.
Ако не се лъжа май и около прочутата дупка в Царичина се “пошумя” относно андрогинно същество. Неотдавна даваха филм-очерк по бтв. Даже намесиха и баба Ванга си спомням. Което ме навежда на мисълта, че Homo Sapiens Sapiens, май няма много общо с тях. Това ме подсеща за теорията от една моя любима книга, която казва че човечеството е наследник на никому непотребната част от обществото на планетата Голгафринчъм, което обяснява защо Земята е разрушена от вогоните, около 2000 години след като един човек проповядвал колко хубав ще е света, ако ей така за разнообразие, започнем да се обичаме един друг.
Интересното в случая е, че този човек не е уточнявал, че обичания човек трябва да е от другия пол ;-)

17. Ah @ December 13, 2008

Авторе , това твоето е временно състояние … Не може цял живот да си опъвал женски и да обърнеш резюбата … просто от оргии си се депресирал и нещо в ума ти се е обърнало ! Не се давай ! *******

Автора: няма да се давам, но трябваше да изтрия последните две изречения. Все пак, помолил съм за добър тон в статията. Мерси! :)

18. pa4ito @ December 15, 2008

Zelengorova, малко късно отговарям, но така се случи…
Аз цитирах филма на бтв-то, защото там казаха, че баба Ванга е потвърдила наличието на това същество. Иначе филма, мене малко ме разочарова. Очаквах повече снимков материал, но както и да е.
А относно грешките… ич не си слагай кахър на душата - истинският брилянт си личи и нешлифован ;-)

19. Крис Ванев @ April 16, 2009

:)

Първо, поздравления за поста. Рядко смел, но характерно харизматичен в твой стил!

Второ, Светла тук се е развихрила и ми беше толкова кеф да чета и да чета и да чета… че по едно време се спрях и се зачудих: “Абе, пич, нещо липсва!”.

Да и това беше някакво предложение защо всъщност ти би могъл да завършиш откровението си по следния начин:

“Много въпроси, на които може да си отговаряме. И моля, без големи черни постери с надписи:
“Мри бе, ПЕДЕРАСТ !” или “Шибаните педали на сапун…”

Ако не ви е ясен смисъла на статията, по-добре си тръгвайте.”

Две изречения - два отделни право-пропорционално изразени предразсъдъка.
Защо ще има страх във вероятността някой да е хомосексуалист? Защо изобщо някой би отрекъл порива на това, което чувства и усеща, че природата му иска да изрази? Защо трябва да го потиска до такава степен, че да доведе до клинична картина (патопсихология)?

Защото обществото реагира с неразбиране. Незачитане. Несъзнаване. Нетолерантност. Отричане.

Предубеждение.
Действие.
Противодействие.
Хомосексуланото противодействие в повечето случаи е насочено към самия индивид. (Bueller, 1899)
Хомосексуализма е вид рефлексия на човешките взаимоотношения, дори и да е обосновано наследствено - то си остава индивидиално развит феномен. (Аllport, 1937)

Аз не харесвам хомосексуалистите. Но ги приемам. Разбирам ги и ги приемам, но не ги харесвам. Сигурно е от любов към жените - незнам.

Черпя те със следния постер:
Prejudice

20. Крис Ванев @ April 16, 2009

През 1993 и 95-а Дийн Хартър публикува две изследвания по генетика, в които описва значението и особеностите на хомосексуалния ген. Важно е обаче да се разбере, че щом има ген, той не е задължително да бъде развит в реално предразположение на индивида. Човек се ражда с наследствена информация от мама и тате организирана от общ брой 46 хромозома. Част от тази информация е обвързана с умственото развитие на зародиша, но тя се развива под влиянието на средата. Следователно детето със сигурност не развива част от всички свои наследствено обосновани гени (генотип-а), но пък развива други, които в съчетания с влиянието на средата се дооформят и изграждат в нещо ново (фенотип-а). Сиреч - може и да си се родил гей, но нищо не ти гарантира, че ще станеш такъв - от теб си зависи. :)

21. legrandelf @ April 16, 2009

Благодаря, Крис :)) (за постера, а и за обясненията)

И да, Светла нямаше как да не се развихри, при положение, че имаше връзка с нейните два поста. Тях предполагам си ги чел, а и да не си, в началото на моята статия (точно под картинката) има връзки към тях.

Освен това, малко по-късно реших да напиша това, при което бях изяден от група лезбийки (барабар с парцалките по гърба ми) :)))

Не знам защо, грешно анализираха думите ми, ако изобщо са чели, може да са спряли на заглавието - знаеш как е, рече и отсече, без да проследят размислите ми (мозъчни пръдни, според техните класификации)

:))

22. legrandelf @ April 16, 2009

Не там и не на вас викам “група лезбийки” :)))
Не се ласкайте :)) Ето тук

И внимавай, ако напишеш нещо там, което не им харесва - го трият :))

Ако напишеш нещо, което е вярно и не им харесва, започват да те изяждат (с парцалите) :)) Тъй и с мен направиха :))

« На любимата ми siмфония Пиянски арт »