Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Спецификата при аналния секс

« публикувано на 28-11-2008 @ 10:49 pm »


- Много искам да еба в гъза, човек!
- Стига бе! Не е кой знае какво аналния секс, не си пробвал, затова рипаш толкова!

Анален секс.
Анал.
Секс.

За тази консумация са ви нужни женски задник и мъжки пенис. Допустим е и варианта: мъжки задник / мъжки пенис, както и женски задник / хермафродитски член. А има и други, но не искам да ви разпръсвам, преди да сте пуснали по една лигичка от дясната страна на устата ви, в интереса си към следната статия.

Често съм водил спор, колко вида секс има. Сега, както и да го въртите, к’вото и да ми давате за пример, начетох се - видовете секс са 3 (три). Вагинален, орален и анален. Както съм ги подредил, така ги харесвам най-много.

Като всеки девственик, първия ми път беше свирката. Не, не съм аз правил. На мене ми правиха. След което обаче се стигна и до вагиналното удоволствие, как иначе? Хареса ми, факт. Обаче аналното проникване остана на заден план (във буквалния и преносния смисъл). Не си намерих подходяща партньорка, която така… харно да желаеше да пробваме. Аз и не напирах, бях си доволен от путкоебнята, както и от свършването в хорските усти (ух… отвратително).

Но колкото и да бягаш, рано или късно, някоя твоя приятелка дашно го поема отзад и задоволява и тази твоя сексуална фантазия.

Спомням си, че първия път, след като пробвах си говорих със Свилен по въпроса. О, да, приятелче, за което желанието за анален секс беше фикс идея! Горкия, чукаше колкото си поиска, уви, в гъза не му пускаха. Малко страдаше, бледнееше понякога, тъжни очи такива… като на малко невинно зайче. И само ми надуваше главата, колко много искал да чука в гъза. Успокоих го тогава, че не било кой знае колко яко. Разбира се, това за него нищо не означаваше. Мерака е като дриснята - не те пуска, докато ти не я пуснеш!

Споделих му какво що се е случило след тоя секс и той реагира много остро, при което дори аз се смутих:

“Е ти я изкара машина за лайна, бе…”

Побързах да се поправя, щото той познаваше момичето и хич не исках да я гледа с други очи. А и факта да не ми беше харесало особено е простичък и само един. Вагиналния и оралния секс с нея беше феноменално божествен. Не бях привързан към аналното проникване, та затова и много не дерзаех докато го правим.

Но с напредване на времето съм имал доста по-успешни анални преживявания, определено ми харесваше. Така че - въпрос на партньор. Трябва да го улучите. И не говоря за някоя нимфа. Също така, това че гаджето ви пуска отзад, не е повод да я гледате с пренебрежение или да я чувствате курва. Стига глупости. Говорим за висша форма на уважение и доверие. Интимност от най-висок ранг. А вие, мъже ебливи, бихте ли си отворили тясното анусче за любимия човек? Така, да ви задоволи… всъщност НЕ - да задоволи нейните желания? А? Млък тогава!

Способи за анално задоволяване

- вибратори
Има ги всякакви. Тези за специално анално стимулиране, както се досещате не са толкова черни и дебели, като ли 40++ сантиметра. Жената няма за цел да си навре втори гръбначен стълб, през гъза. Иска просто малко по-различно удоволствие.

- анални топчета
Виж сега, Вики. Знам какво си говорихме предната вечер, но колкото и да ти е смешно - ИМА ТАКИВА. Чупурлу, даже и друго име си имат. Т.е. на турски така му викат. За какво го ползват? За анално прочистване. Знаете ги, много държат на аналната си хигиена тия хора - евала им за което. Сега, дали има втори или трети (заден) умисъл в цялото това старание, задния вход да е чист - не мога да кажа. Не съм се интересувал!

- всякакви други извратении
Не мога да кажа, че хомосексуалистите са най-извратените и най-любопитните по отношение мистерията: “Какво може да ми влезе в ануса?”. Но със сигурност са доста изобретателни. Често обаче си патят от това. А след това и докторите списват архиви и доклади, колкото забавни, толкова и плачевни. Не може да си намушиш дезодорант отзад, после да ходиш да те оперират. Кофтерлък!

- пенис
Мъжкия член. Тоя фалос твърд. Ако пък е и по-тънък, и по-дълъг - ИДЕАЛНО! Ще има перфектен анален секс.

Подготовка при жената

Просветените препоръчват клизма. Но пък не винаги, когато мъжлето пожелае да се позабавлява в градинката зад прекрасната беседка, е по силите на жената да ходи да си прави клизма. Поемането на сапунява вода в гъза, в домашни условия едва ли е най-приятното занимание. Най-малкото може сериал да изгледа или да измие съдовете. А защо не и да подремне?

Затова, една хубава баня, с едно хубаво и старателно измиване/подмиване.
Мъжът не желае след края на половия акт, да си го извади и на път за банята да намери обелка от домат върху главичката на пениса си, нали?

О, да! Не яжте лютиво същия ден, в който сте планирали аналното проникване - ще стане… мексиканско мазало! Тако тюздей!

Подготовка при мъжа

Той клизми няма да си прави. Задължително е да си измие патката, голям праз, че там където отива не е най-чистото място на планетата. Но това не значи, че трябва да цапа и той. Без груби селски прояви, моля!

Основите, за които мъжа трябва да има грижата

Ще се наложи да е по-твърд от обикновеното. Ако не се чувства достатъчно възбуден, по-скоро ако либидото му казва: “Пич, няма да се бутаме в ануса тая вечер, забрави”, ще е добре да го остави за друг път. Не е приятно с меката пишка да се буташ отзад на жената. Разваляш кефа и всичко отива по дяволите. Камо ли да има шанс за повторение…

Не е добре да е къс и дебел кура, тъй като неудобството в опитите да бъде поет от женския отвор се увеличава. Неблагоприятно е и също може да доведе до край на първия опит и превръщането му в последен.

Презерватив. Важен е. Може и без него. Но мисля, че ще е по-хигиенично, пък и ако ще карате докрай, да не цапате прекрасния заден вход на приятелката си. По-лесно и ще проникнете, знаете ги капутите, едни такива намазани са…

Също така има и лубриканти, стига да няма алергични, които могат да ви влязат в употреба, за по-лесно проникване. Но като цяло, най-добрия начин да отпуснете аналните мускули е с качествено предразполагане.

Намазвате си пръстите с лубриканта (плюнката също е вариант, макар че цялата сценка ще заприлича на брутално немско порно) и започвате внимателен и много нежен масаж около отвора. Може да пробвате и с друго, на което няма да се наложи да слагате лубрикант. Точно така - езика! Федерка му се вика, облизвате около мястото, може и навътре да продължите. Леко, закачливо! Идеята е, момичето толкова да се отвори, че по-лесно да направите първата копка. Без много болка… Представете си срането… ама наобратно - СИГУРНО НЕ Е КЕФ, А?!

Когато сметнете, че дупето на приятелката ви е готово да ви приеме, погрижили сте се за смазката, правите първия опит. Бавен, внимателен, като същевременно сте много твърд, за да не губите контрол с меки пишки, притискащи като тесто задните части на жената.

Първото проникване ще е бавно. Ама влезе ли, тръгне ли хубаво… ще си изкарате добре. Ще разберете, че и на жената й е добре. Момент, това не значи, че всички жени желаят и харесват аналния секс. Но след като се е съгласила, вероятно няма против. Може и за първи път да й е, затова отговорността пада още по-силно върху вас. Не желаете да се почувства зле след това? Не желаете това готино преживяване да ви е за последно, нали? Не искате да сменяте и приятелката си? Не желаете да я пращате в болницата? Нито себе си, защото и вие може да се повредите…

Абе не е лесна работа това… ебането в гъза, ей!
Порното ни лигави, изглежда толкова яко и лесно. Е да, ама не е! И не щото ония са професионалисти… просто, майсторлък си иска… такъв, природен - ОТВЪТРЕ да ви идва!

Хомосексуалистите

Ако имате хомосексуален приятел и искате да правите анален секс с момичето ви, по-добре е да се допитате до него. Ще е може би един от най-добрите събеседници по темата и със сигурност ще ви даде доста добри съвети.

Обратните знаят как да го правят. Или най-малкото, имат повече опит в… опитите си да го правят. Имат и повече цаки как да предразполагат. Като това им е единствената дупка (без устата), в която да проникват по време на половия си акт - ще са запознати. И доста старателни!

Със сигурност са по-добри от вас, но според мен това ще е на база практиката им. И все пак, понякога прекаляват. Пак ще ви припомня примера с навряните неща в мъжкия гъз и после… приключението при хирурга! Не им стига един пенис, ей! Не им стига и стимулирането на простатата с нежни побоцквания с главичката на члена. Ненаситници!

Искам да ви благодаря, че стигнахте дотук. Сигурен съм, че има какво да кажете. Аз също имам още да драскотя, но спирам засега.
Та, искам да ви благодаря и затова, че вече 100 статии прочетохте и все още смятате, че пиша интересно!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Марто @ November 28, 2008

Много бесна статия, особено началото. А, пише се ранг.

Сега да не се отклонявам, когато в мъжкия анус влезне нещо обемно колкото един (два) женски пръста, нещо се притискало там на простата и там някаква си специална жлеза, при което се едно те удря паралич в члена, а пък мускула дето изхвърля спермолина го праща с невиждана сила на невиждани метри.

Това не съм го пробвал, първо защото до сега не съм попадал на партньорка, която да го направи, въпреки, че съм го споменавал, както и че ползата е взаимна.

Анивей, поздрави за статията адаш, ю мейд май дей, в понеделник, ще я зачета на глас на, сещаш се :)

2. JustAFaceInTheCrowd @ November 28, 2008

Ахаааа,знаех си аз,че ще одобриш идеята :)))
По-късно ще се разпиша и аз,макар че ти си доста изчерпателен :)

3. legrandelf @ November 28, 2008

Хехехе, благодаря ти, Марто :))
Знаеш, нямам търпение да си пусна мъдрата мисъл наоколо, затова не губя време да си редактирам :)
Ранг, разбира се, че се пише с “Г” :)

Чети я, чети я, просвещавай :))

Иначе за стимулиране на простатата става въпрос :)
Сега, при хомосексуалистите не е нужно да използват пръсти :) Съчетават двете неща. Иначе да, ако си с жена, ще са ти нужни два нейни пръста, за да стане голямата изпразвация!

Секс да има беееееее! Само туй ни е в главите май!

@Весела:
Ама моля ти се :) Как да не одобря? Като видях само “Спецификата при аналния секс” и вече виждах публикувано заглавието!

4. Lady Frost @ November 29, 2008

Стига бееее! Спуках се от смях… в смисъл, кефи ме как си ги описал нещата… Иначе, аз лично съм фенка на аналния секс! :P честно да си кажа доста се постарахме да стане както трябва…

5. legrandelf @ November 29, 2008

Така, така, ще си кажете вие :))
Иначе ме кефи, така, да спуквам хората от смях :))

6. si @ November 29, 2008

Браво! Много се радвам…отново ;)
Лубрикантите - хубаво е да се ползват, все пак и жената носи душа :))))
Иначе, в аналния секс няма нищо лошо, особено, когато и двамата ги кефи :)
И…мисля, че след като се прави секс … всичко е позволено - удоволствие да има :)))
Якооо

7. Viktoriya @ November 29, 2008

еххх..Мартии…
тази тема е невероятно брутална…успя да разубедиш всеки който е имал някога желание да прави анален секс :-ДДД
Но можеш да се поправиш като напишеш нова статия и да обясняиш методите за задоволяване на жената по време на анален секс:
1. Не е достатъчно стимулиране на гърдите и зърната им, целувки - задължително…клитора и около клитора на първо място!!!
После ще бъдеш Бог в нейните очи….гарантиран успех!!!
2. Не се опитавай да пъхаш какъвто и да е предмет във вагината - няма да се конкурира пенисът ти с него, я!
3. И накрая..лубриканта не е задължителен (не знаеш на какъв ще попаднеш ;) ), ако си си свършил работата преди това

А за хигиената..няма спор..прав си..но все пак… мисля, че искам продължение на статията с повече подробности!!!!

8. E40 @ November 29, 2008

Ако сънуваш, че сереш навътре - СЪБУДИ СЕ - е..т те!!! (мъдрости по стените на студентско общежитие…)

9. Sabina @ November 29, 2008

Аз тая сутрин нещо си прецеках кафето, ама ти успя да ме събудиш!

За мен най-голямата заблуда по тази тема е, че мъжете си умират да правят анален секс! Аз за 25 години с нито един такъв не съм била. :( На приказки всички са фенове, всички дават съвети, на практика нещо… нъцки…

Ама дето се вика - живота е пред нас! Колко клизми още ни предстоят! :О

10. legrandelf @ November 29, 2008

@E40:
О, да :)) Имаше нещо и за дишане във врата! Но мъдростите по стените на студентските общежития са феноменални!

@Sabina:
Финалното изречение ми отвори очите като за добро утро :) Не пия кафе, но то ме събуди окончателно :))
Смях се с глас! Успех занапред тогава в аналните преживявания!

11. fen @ November 29, 2008

Трябва да станеш лектор.До този момент не бях срещал описание на аналния секс, което поне малко да се доближава до твоето:)
Айде, чакаме следващата статия.

12. legrandelf @ November 29, 2008

@fen:
Венци, проблемът е, че не всички мои студенти, ще гледам с добро око на преподаването ми :)))
Но какво пък! Нали аз съм лектора, или ме слушат или ще ги късам на изпита, хахаха!

Следващата - скоро, надявам се, скоро…

13. JustAFaceInTheCrowd @ November 29, 2008

Такааааа…
Първо,поздравления.Радвам се,че има мъже,които са успели да разберат,че между анален и вагинален секс разликата е огромна!

По отношение на хигиената и лубрикантите няма какво повече да добавя-бил си достатъчно изчерпателен.

От чисто женска гледна точка винаги съм разглеждала аналния секс като…джин :))).Пояснявам-сексуалната жажда си е жажда като всяка друга.Нищо не я удовлетворява по-добре от “водата”-т.е.,класическия,вагинален секс.Но когато жаждата е удовлетворена…започваш да искаш и други неща.Гивезелъци.Не винаги ми се пие джин.Той е силен и тръпчив-не мога да го пия всеки път,когато ожаднея.Но когато искам да “изпия” нещо силно,с удоволствие посягам към джина.

Аналният секс е деликатна работа-не щото е много сложен,а защото хората се срамуват да говорят открито за него.Жените се страхуват,че ще ги вземат за шаврантии.Мъжете се страхуват,че няма да се справят достатъчно добре със сложната задача.И едните,и другите биха решили тези “проблеми” с един простичък разговор.Как може да си даваш гъза,питам аз,а да те е срам да си кажеш какво искаш,кога го искаш и как ти харесва?!

При всички положения,аналният секс е огромно удоволствие и за двамата.Освен ако жената не се изживява като жертвоготовната жрица на целомъдрието,която подарвява своята девственост на варварина.И,разбира се,ако мъжа прави ясна разлика между ебането отпред и ебането отзад.

14. legrandelf @ November 29, 2008

Nice one, Весела :))
Чаках, чаках, чаках… накрая се реши да се появиш и да напишеш мнението. Все пак, това си е твоя тема. Твое “желание”, макар и неофициално да си го пожела!

15. JustAFaceInTheCrowd @ November 29, 2008

Марти,то си беше по-скоро подмятане в смисъл,че към такава тема интересът ще е много по-голям,отколкото към някоя сериозна “скучнотевица” :)
Видно е,че доста хора се разписаха вече и други също ще дойдат :))
Искаш ли да се обзаложим колко мнения ще бъдат написани по темата :))) ?

16. legrandelf @ November 29, 2008

Всъщност, голяма част я осъдиха (заради аналния й характер), пак не дойдоха да четат. Цъкнаха заради Сидни Кроуфърд (която се гологъзи на снимката). Все още няма страстни изказвания от сорта на “Статията е вулгарна”.

За предната тема - те просто не се появиха хората. К’во ги ебе бъдещето на децата им? Хм, то явно тези загрижените не си губят времето в интернет, а си възпитават децата :))

Не знам, не искам да се обзалагам, щото обикновено губя басове. Да, знам, че нищо не е заложено, но все пак. Нека просто се наслаждаваме на аналотиите в Cynical Speech!

17. si @ November 29, 2008

@JustAFaceInTheCrowd:
Много ми хареса гледната ти точка и метафората за джина и водата ;)
А за мъжете и разликата между анален и вагинален секс - ще се спукам от смях, ужасно си права и си го казала страхотно! :)))

18. legrandelf @ November 29, 2008

Моля ви, спрете да се спуквате в моя блог :)))
Радва ме, че е от смях, но все пак :)
Знаете ли какво чистене пада след това? Карантия навсякъде… и по една усмивка, широка, с много бели зъби по стените! Ужас!

19. JustAFaceInTheCrowd @ November 29, 2008

@si
Si,seniorita :)
Засърбяха ме пръстите да разкритикувам грозно и злостно мъжлетата,които лелеят аналния секс и вадят душата на половинките си,за да додрапат до заветния анус,а в анална ситуация си нямат хабер какво се прави…ама викам айде да бъда по-мила и добра (и кратка) тоя път :)

20. si @ November 29, 2008

@legrandelf:
Тези, които са я осъдили, предполагам, са доста тесногръди и им се иска да правят анален секс, ама не им стиска
ОК, аз обещавам повече да не пукам тук, ще намеря друго място за мойте пукотевици :))

21. legrandelf @ November 29, 2008

Няма проблеми, момичета! Спуквайте се колкото искате, аз вече взех мерки, навсякъде съм постлал найлони, така че чистенето след това ще е доста по-лесно :))

Малко прилича на стая, в която ще се избиват мафиоти, ама нейсе, какво да правя :)

22. JustAFaceInTheCrowd @ November 29, 2008

@Елф
Хм,след като вие можете да ни пукате гъзовете от ебън,мисля,че най-малкото,което можем ние да направим,е да се пукнем от смях,когато решим!
:))

23. si @ November 29, 2008

@JustAFaceInTheCrowd
Ама защо кратка, проследих диалога в предната тема и много се накефих на това, което четях. По едно време и аз даже мислех да се включа, но реших, че не е уместно ;)
Елфа май не се сърди на дългите коментари, за сега забелязвам, че докато не пукаш, всичко е оки :)

24. legrandelf @ November 29, 2008

OMG, Весела :)) Не знаех, че знаеш красивата думичка “ебън” :)))

Така е, щом сме такива безпощадници да ви пукаме гъзовете от въпросното ебън, пукайте се на воля, вече дадох картбланш!

25. legrandelf @ November 29, 2008

@Симона:
Как ще се сърдя? Няма сърдене. Който се сърди, остава на сухо :))

26. si @ November 29, 2008

@legrandelf
Fanks за картбланша ;)

27. si @ November 29, 2008

@legrandelf
Точно за това става въпрос - сръдните настрана…ама все пак блога е твой ;)

28. JustAFaceInTheCrowd @ November 29, 2008

@si
Трябваше да се включиш,то не е и късно,впрочем.Аз не приемам дискусията с Аспарух като мерене на нещо,дето го нямам…на принципа “в спора се ражда истината” съм.Още една гледна точка може само да обогати погледа върху темата.
А може би “пукането” трябва да се извършва безшумно…:D
@Elf
Ти не си ли разбрал,че съм пълна с изненади :)?Познаваш ме откъм чат-пат възпитаната ми страна,само защото не си пускал досега достатъчно “каруцарска” тема,за да ти покажа всички други думички,които знам :)

29. legrandelf @ November 29, 2008

Си, така като ме четеш… да ти приличам на някой с таквиз глупави задръжки? :)))

Вярно, мога да ме ядосат разни неща, но пък точно дълги постове или (по)читатели, които се спукват от смях - не вярвам :))

30. legrandelf @ November 29, 2008

Така ли? Ами, задай ми я тази (по-)каруцарска тема :) Пък ще видя на какво съм способен, за да те провокирам. Притеснява ме само това - нашето двойно надскачащо се каруцарство, да не изплаши останалите, хахахаха!

31. JustAFaceInTheCrowd @ November 29, 2008

-Кхъ,кхъ -изсмя се дяволът на развален испански.
Че тука да не четат девици и пансионерки?На бас,че някои може и да ни минат даже:)
За момента се чувствам мила и добра и нямам провокативни идеи наум…не за друго,ами щото е почивен ден :)).Ако не ти хрумне нищо до понеделник,на мен със сигурност ще ми след поредния идиотски работен ден!

32. legrandelf @ November 29, 2008

Най-после, Зеленгорова! Колко време ще чакам аз другата гледната точка, а? :)))

33. si @ November 29, 2008

@JustAFaceInTheCrowd
Честно казано, моята гледна точка по-скоро се доближава до твоята :) Може би и затова се наслаждавах да ви чета, виждах някой, който мисли като мен

@legrandelf
Никак даже, но знам ли? Ще взема да те ядосам и ще ме насметеш на бърза ръка (ще ме сгънеш в найлоните), пък аз не ща да се отказвам да чета, и да пиша туй онуй след това ;)

34. JustAFaceInTheCrowd @ November 29, 2008

По отношение на обезболяващите лубриканти… винаги съм ги смятала за абсолютна подигравка. Все едно аналният секс е болезнена манипулация, за която трябва упойка!
Болката е индикатор, че нещо не е наред! Не е нещо,което трябва да се тушира с обезболяващи тинтири-минтири.
Ако аналният секс се прави както трябва-няма и помен от болка!

35. deni4ero @ November 30, 2008

тц, тц, тц, тц, тц, тц, тц …

36. legrandelf @ November 30, 2008

Момент сега. Лубрикантите… не са, за да упояват или нещо си. Просто помагат да ги ползваш. Ти може да си внимателен, да ползваш смазка и всичко да е наред. Може да си неграмотник или голям ебливец-дървар, който ръга и не мисли :)

Така че, не съм съгласен за това с упойката. Играта на думи около това значение на лубриканта не кефи. Може да предизвика отрицателен ефект у подрастващите, които се замислят по въпроса: “Ще ли или не ще да се ебем в гъза?”

37. JustAFaceInTheCrowd @ November 30, 2008

@Zelengorova

Мда,права си,че едно обобщение на ситуацията не помага много на несведущите по въпроса.

Ако трябва да излагаме мненията си като форма на помощ към любителите на аналния секс…бих могла да кажа,че:

1.Притеснението е всичко това,от което трябва да бягаме,когато стане дума за анален секс!Едва ли още от първия път ще има диви оргазми,но дадеш ли си задника,изпълнен с притесненние и неувереност-ще боли,дааааа,ще боли и още как!Поради простата причина,че мускулите отзад нямат нищо общо с тези на вагината-контролът над тях е определено по-различен и няма как да подходиш вагинално към аналното.

2.Ако говорим за девствено дупе или поне неопитно такова-крайно непрепоръчително е да се юрвате към анален секс като първа стъпка към аналното.Тези части на тялото,както всички знаем,са предназначени за съвсем други неща.Съответно,трябва време и на тялото,и на психиката да осъзнае,че нещо там може и да влезе,а не само да излиза.Затова отначало трябва да се подходжда бавно.Когато центровете за удоволствие се активират,проникването ще стане лесно.Въпросът е да жената да е отпусната,да се отдаде изцяло на удоволствието и да не се паникьосва,че нещо влиза там.

3.Изкарването на пениса след свършване на акта никъде не беше споменато дотук,но то също е много важен момент.За разлика от вагиналния секс,където се вкарва и изкарва лесно,тук е точно обратното.Изкарването трябва да е не по-малко внимателно от вкарването.Тук и мъжът,и жената допринасят.Мъжът трябва да изкарва пениса бавно и да спира винаги,когато усети стягане от страна на жената.Жената от своя страна след свършването на акта не може веднага да “изключи”,както след класическо ебане отпред.Защото “изключването” води до привеждане на онези мускули в обичайното им състояние,а именно - no tresspassers allowed.Трябва да остане максимално отпусната,докато пенисът излезе.

4.По отношение на клизми и други такива…съгласна съм,че необходимостта от клизма е мит,освен ако жената няма проблеми със стомаха.Местата,докъдето пенисът прониква,са по правило празни,освен непосредствено преди дефекация.Затова едно измиване с дамски душ с анален накрайник (дето се продават във всяка аптека) е напълно достатъчно.И още нещо!!!Немарливост по отношение на хигиената е недопустима,но въпреки всичко е добре двамата да са си поговорили малко за това и между тях да няма срам и неудобство…не за друго,а за да се премахне грозната тревога какво би станало,ако евентуално нещо се случи…защото тревогата освен да попречи на жената да се отпусне,друго няма да направи…

Надявам се да съм била изчерпателна.

38. legrandelf @ November 30, 2008

*applause*

Затова сте ми сред любимите коментиращи, ей! Браво! :))

39. Joro Pentagram @ December 1, 2008

Бре, каква ламя била таз Зеленгорова, а ние с теб Елфи я отсвирвахме толкова време!:)) Аз мислех, че само от социални репортажи и поезия има интерес, а тя и за лубрикантите с лидокаин има диплома! Не можеш да я изненадаш ни отпред-ни отзад! Отвсякъде е подготвена!:)))

40. legrandelf @ December 1, 2008

Хахахахахаааааа! Добреее :))
Това ми хареса.
Ама не са само соц репортажите, поезията и лубрикантите! Честно казано, тя е специалист в цялостното ферманология :)
На каквото и тема да подхванеш!
Ламя, с много глави! Иначе не виждам как ще се побере толкова много инфо…

41. Acnapyx @ December 1, 2008

То номера при ламите с многото глави не е лош, ама далеч повече би ми допаднала някоя ламя с много задници :D

42. legrandelf @ December 1, 2008

Хахахахаха, човек! Падаш си по задници, а? :))))

43. Wolfy93 @ March 6, 2009

Абе хора вие на колко години сте….? Докато четях мъдростите ви направо щях да падна от стола!Благодаря на основните коментиращи (Симона,Весела,Зеленгорова и не на последно място създателят на тази много обсъждана тема).Въпреки няколкото офтопици тук,аз научих доста работи,за което съм ви много благодарен!
Не че се натискам за анален секс ( не за друго,ами съм на 15 години и не ми е време още :]] )!

44. legrandelf @ March 6, 2009

Wolfy, и ние сме минали покрай 15-та си годишнина :))
Ама преди време, та… виж какви неща говорим сега! :)

Щом не ти е належащ сега аналния секс, не бързай! :)) Имаш време за него.

45. Bunny @ March 6, 2009

Аз не разбрах - много стари или много млади ти се виждаме? :)))

46. legrandelf @ March 6, 2009

Казва, че е научил разни неща :))
Предполага се, че ни смята за многу, многу възрастни, с опит и разни такива неща :)

47. si @ March 6, 2009

Ей, хора, развратихме децата! :)))

48. legrandelf @ March 6, 2009

Това не е вярно, si :)))
И ти го знаеш, хихихи! :)

49. Wolfy93 @ March 6, 2009

az sum specialist vuv vruzka s mujka i jenska polova sistema i znam mn raboti(vupreki 4e sum na 15 god),no tova ne mi pre4i da nau4a ne6to novo pokrai vas…. a i da…pomislih 4e imate realen opit,no s tova : Предполага се, че ни смята за многу, многу възрастни, с опит и разни такива неща :)
se zamislih dali imate opita,za koyto opisvate.

Izvinete me za 6liokavicata,no ne6to imam problem s FlexType-a i moga zasega da pi6a samo na 6lokavica :S

50. legrandelf @ March 6, 2009

Извинен си! :)

И май наистина си на 15, поне толкова наивен си, щом се връзваш на: “Предполага се, че ни смята за многу, многу възрастни, с опит и разни такива неща”

Но карай… те тия неща идват отвътре, не се учат ;) Има време! :)))

51. Wolf93 @ March 6, 2009

Оправих си ФЛЕКСТАЙП :) … ако имате нещо да допълните или да питате за нещо което вие знаете,а мислите че аз може би случайно знам ме търсете на скайп speedy-wolf :)

52. Wolf93 @ March 6, 2009

еми личи си…а вие на колко сте

53. legrandelf @ March 6, 2009

Ах, колко на вътре ги приемаш нещата :))
Какво личи? Стига глупости :))
Мерси за скайпа, ако някой има нужда ще се включи ;)

54. Bunny @ March 6, 2009

Дърто пръчки сме!!! Някои съвсем прясно одъртяха, ама да не посочвам поименно! хахаха :)))

55. Wolf93 @ March 6, 2009

човече наистина те признавам за тази тема…а доколко прочетох не е единствената ти :)…. ааа случайно можеш ли да ми кажеш на колко си да знам с какви “вълци” в темата за секса се замесвам :D

56. legrandelf @ March 6, 2009

Абе не сме толкоз дърти, та чак пръчки :))
Просто Wolf не е чел повечко списвания от моя страна (било то статии или коментари), за да хване ритъма и стила на комуникация тука :))

57. Wolfy93 @ March 6, 2009

човече не го приемам навътре…споко
въпреки че някои от вашите коментари са написани по леко смешен начин,аз разбрах някои нови работи….а не всеки ден виждам по БГ форумите хора,които пишат толкова грамотно и зряло… :)
свалям ви шапка :)))

[...] да представя клиширани теми като свирки, празнене и анален секс по не-клиширан и интересен начин. Именно такива [...]

59. legrandelf @ May 7, 2009

Няма нищо клиширано в аналния секс, лолололол :)

60. Крис Ванев @ June 15, 2009

Как я извади тая книга от лавицата, чудя ти се… ; ))))

61. legrandelf @ June 15, 2009

Мейт, книгата беше прашясала, реших да я почистя :)) Като я избухах от прахта, какво да видя? :)))

О, класика, хахахаха :)

И реших да събудя несъбудилите се… тия дето са на работа, ама не им се работи :)))

Сега не знам как са ;) Надявам се да съм ги стимулирал :)))))))

62. Майк Рам @ June 15, 2009

Поредният шедьовър на блогърското изкуство! Кефиш! Поклон!

[...] още не знаем дали този трик е в сила и за оралния и за аналния начин на ‘приемане’ на [...]

64. pa4ito @ June 21, 2009

Елф, ето и това трябва да включиш в бъдещото ръководство/книга за жените :))))
Поста е полезен за всички, малки и големи(аз не съм голям, само на 24-и съм… ама по шестнадесетичната :)))) )!

65. legrandelf @ June 21, 2009

Абсолютно, Рицаря с кецове чете правилните неща и му хрумват страхотни идеи :)) Виж какви тестове си правят на запад. Що били криви жените, щото не ги галим с гола пишка, затова :)) А и малко сперма консумират, ах значииииии :))))))

66. Калоян @ June 21, 2009

Прогреса в Япония явно за това е такъв % - толкова галене и семене, нищо че пишоците са им малки

67. legrandelf @ June 22, 2009

Малки пишоци, но като се съберат цяла бригада, се получава голямо “Bunny hopping” :)))

68. asdasdsa @ July 20, 2009

статията не казва нищо ново нито пък умно - повече прилича на свободно съчинение по темата от пубер, който е правил анален 1-2 пъти и тук се прави на къвто не е. особено в началото са изписани куп глупости и общи, ненужни неща, без ясна връзка с темата.

А, щях да забравя накрая ми пишеше няква глупост от рода “прочели сте 1000 мои стаии, благодаря”. Не съм чел ваши статии, тази е първата и последната, която чета, вероятно ви се бъгва брояча на уникални айпита или там квото сте си сложили.

69. пишльо-90 @ July 23, 2009

Браво бе много знаете , евала трябват и такива хорар че не се знае накъде отива света …

70. legrandelf @ July 23, 2009

:)))))

71. Юлето @ August 8, 2009

ХАХАХХА, Ти си идиот! I likeee youuuu :D Крадни ми фейсса от драгата Тотен, че ще ми е веселба:Р
И в духа на поста: Според мен най-добрия слоган, с който да помолиш партньорката си за анален секс е този на “Активия”: Чувствате се подути? Стомахът ви бла бла….just try anal sex for 14 days. Ако не усетите разликата - ние ви връщаме хъхъхъхъх хаххаах:Р
See ya

72. Карабас Барабас @ September 7, 2009

И за да е пълна картинката, не е зле след бавното изваждане на пениса (иначе ще се създаде вакуум и ще стане много мръсно), презервативът да бъде изсипан в чаша с “Мохито” или друг коктейл, да се
разбърка грижливо и новопокръстената госпожа да го изпие на един дъх…така ще гарантира бели зъбки и нежна кожа…;) Докладвах! :))

73. legrandelf @ September 7, 2009

Wooops! :)))

Предполагам, че това ще е за тези момичета, обичащи Мохито ;))

Но да, погрижил си се тази точка да не прекъсва експеримента, та “друг коктейл” също върши работа!

Добър доклад, Барабас! Само така :))) lol

74. legrandelf @ September 7, 2009

Я, Джулс, аз тоз коментар твоят как не си го спомням? Или ме е ударила гинкобилобична липса, или нещо се е разминал между други коментари!

Но определено е забавен :) Това с “Активия”-та е потресаващ начин да си поискаш анален секс, хахахахаха :))

75. Онзи @ February 2, 2010

ебаси, всички писали тук са даста интелигентни. Знаех си аз, че темите около лайната винаги са приоритет на по - умните… почти бях забравил, че в българия ги има.
но на въпроса… ето какво е за мен аналния секс, ако отпред е като хубава луксозна кола, отзад е като спортна. И двата варианта си имат своят чар.

76. legrandelf @ February 2, 2010

Онзи, виж ся… както казва Стоичков, може и да не разбираме нищо от анален секс, но поне дар слово не ни липсва :))))))) Що се отнася до най-интелигентните теми на света… всичко завършва с лайна, тъй че… що да не им отдадем нужната чест, хахахаха :)))

Та… чест и почитания (само, че без Ники Кънчев, че не ги заслужава… поне не и днес, пияницата) :)

« Чшш, аре да’ай парите бе Ноемврийски дъжд »