Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Мъжка солидарност

« публикувано на 13-11-2008 @ 9:11 pm »


“После търсеха реката - винаги двама, винаги.
И се пръскаха с водата… чак до мрак, чак до мрак…”
Тоника СВ - Приятели

Тая Вики, бреееееей! Все едни такива красиви теми ми задава като пожелания, пък те - хитове излизат. По нейно, и по всеобщо желание - ето ви “продължението” на “Женска солидарност”.

Мъжете сме си конкуренция още преди да сме се родили!
Бащите ни, по време на Голямата еякулация, са впръскали няколко милиона бързоопашковци в матките на майките ни. Първата надпревара! Газ до дупка, важното е пръв да пробиеш, че и да се закачиш след това. Оплождаш и всичко е наред - първата ти награда като победител. Разбира се, тук малко съмнителна изглежда конкуренцията, тъй като загубилите така и не виждат бял свят, но… те са си го казали по-умните (тези от Топ Гън): “There is no place for second best !”

С писък, опикаване ръката на акушерката и плясване по малчуганското дупенце, ви приветстват като победител след 9 месечно плацикане в утробната плацента. Страхотно! За да се чувствате по-горди, между краката си носите скиптъра на победителя, увенчаващ ви като победител в препускането “20-25 см без щафета”.

В началото е нужно да ви водят до тоалетната, докато не се научите да се държите сами на краката си, да не си ги опикавате, да не пада пикоч по пода и… да улучвате дупката на чинията - независимо от ъгъла на оная ви работа спрямо целта.
Не е лесно, ама не сте и първите, които се подлагате на това житейско изпитание.
Като сте овладяли тази техника, драги ми съполовци, със сигурност сте се чувствали горди. И на бащите ви пишките са били по-горди - щото имат син, който пикае сам, прав, корав и… е много точен. Истински жребец, ха!

Майките не остават по назад. Надуват егото на синчетата си, как иначе - голям мъж трябва да порастне. Да тъпче изправящите се в ежедневието му конкуренти. Надмощие му е майката, да бъдеш най-отпред, най-добър, да доминираш. Щем не щем, побутвали са ни.

Сам по себе си, младежът се чувства по-уверен. Знае вече, че има и момичета на тоя свят. Те пък нямат такъв готин атрибут, заради което може би завиждам. Може би. Липсата на скиптър, не ги прави губещи. Ни най-малко, просто… си нямат пишка бе, това е! Разделение, за да е по-интересно (както се разбра и от дискусията в предната тема).

Колкото и пич да се чувства момчето спрямо момичето, рано или късно се среща с други пениси. По-малки, негов набор, по-големи (говоря за възраст, не за размер, много моля).
Тогава какво става?
Гоненица, игра на фунийки, стражари и апаши, много футбол, баскетбол, катерене по скали, ходене по лед, минаване подземна тръба (дължина 150 метра) без осветление, ядене на гадости… Много са, не мога дори 1/5 от тях да изброя.

Всичко това… не е забавление. Това не е отбиване на времето след часовете, нито във ваканциите. Не е начин да ядосате родителите си, че се прибирате мръсни като свине, въргаляли се цял ден в калчището. Ни най малко…
Чиста проба - мерене на пишки.

Така е!

Опровергайте ме!?

Жените може и да се прегръщат, да лицемерничат една с друга, но пък ние нон стоп си мерим пишките. Започва на една не особено разумна възраст, и… никога не приключва. А, момент - смъртта. Но не знам в задгробния живот (ако има такъв) дали не е същото. Ужас, ако и там ни се наложи да правим същите простотии.

Тръгвате на училище, започвате да се учите и продължавате с желанието да сте по-добрите. По-готините, по-полурявните… по-по-най. Не го е имал бате ви Енчо (тоя педал, както се изрази едно хлапе), за да ви тръска чушлетата преди да мислите трезво. Но това със сигурност не ви е направило по-малко мъже. Ха! Абсолютни мъже сте си.
Вие знаете какво искате!
Смятате се за по-силния пол!
Егото ви джаса на макс!
Смятате жените за по-нисши от вас!
Номер 1 сте сред приятелите си…
Още по-номер 1 сте сред непознатите…

Засилвате се, засилвате се… и съвсем губите размерност.
С влизането ви в пубертета (там приемен изпит няма, та и двойкаджиите, и тия с тройките (2 и 1/2) пак си намират място) нещата са извън всякакъв контрол.

Меренето на пишките придобива съвсем реално значение. Живо се интересувате от големината на приятелските пениси. Умишлено криете вашата, освен ако баща ви не е забелязал, че между краката си имате чудовище и не ви е казал: “Браво, сине ! Няма за к’во да го криеш… и учителката да го иска - и на нея ще й го дадеш ръце !”

Окосмяването е процес от съзряването. Брада, девствени мустаци, първо бръснене, подмишници, срамно окосмяване… Това е друго нещо, с което може да халосаш другарчетата си. Показваш им, че си по-зрял. Физически де. Те почват да се притесняват. Да се гледат в огледалото все по често. Искат и на тях да им никнат тия гадорийки, от които без да осъзнават… след 10 години толкова ще йм е писнало, че място няма да си намерят. Ама на… мъжка му… момчешка му работа.

И някъде там - БАМ!
При поредното мандърсане на оная си работа, юношата открива, че пишката му има функцията да изтръпва много приятно… че и да отделя непозната течност. Ако родителите му са били пичове, или пък той много любознателен… или е внимавал в часовете по биология - няма да се стресне.
Каквито и да са околните влияния - чекията и спермоотделянето са новото зелено в хвалбите сред приятелите на младежа.

“Пичове… направих си чекия. Изкарах 5 капки почти бяла течност.
Сперма си е ! А вие ?”

Като се почне едно лъскане, ужас! И те искат, искат ли… искат. Е! И да искате, тя природата си знае работата, не може току така. Това не е като да тренираш лека атлетика и да станеш по-добър спортист. Не може сега, чакане му е майката. Само дето, съзнанието на младежа не ще и да чуе за подобни времеви извинения.

Оформянето на конкурентоспособността му, и то на високо ниво, се превръща в идея фикс. Със сигурност ще е най-важното и най-мотивиращото занапред в живота му.

Ръчната манипулация е просто заигравка, колкото да продухате каналите около слабините ви. Оная ви работа си иска точно определения орган. А него го имат така омразните ви жени. Мда, младите момичета. Пичките, на които преди време сте дърпали опашките и сте наричали с глупави обидни имена.

Сега, заради тях… ви предстои нова надпревара. И то каква? Ще паднете толкова ниско, че свят ще ви се завие ако за миг спрете и си дадете сметка. Но тъй като няма да го направите, поне докато не улегнете от умора, то… няма смисъл да ви занимавам.

Реално погледнато, никога не показвате слабостта си пред приятелите. Винаги държите тях най-близко, честно казано и за съвети не ги бръснете. По-скоро, сякаш го искате за някой друг. Пак… това е от страх, да не загубите позицията си на лъв, водач, лидер в групата - доминиращ мъжкар.

Държите на приятелството си привидно, но с непознатите изглупявате до неузнаваемост.
Намеси ли се жена - трагично.

И до бой се стига. Мъжки, момчешки, попляскване, скубане (има го и това)… но често е просто - много викане, ръмжане и лай. Псуване, това онова. Кой колко бил популярен, кой щял да извика на помощ, кой познавал… с какво бил облечен. Изобщо - много зрял спор!

За съжаление, някои никога не излизат от тийн годините си. Не говоря за пубертета. От него нито мъжа, нито жената излизат. Говоря за тъпото юношеско държание. Някои мъже си остават там. Забравят изобщо какво могат и какво трябва да правят. Не желаят и да слушат… и така. Най-важните неща живота им са:
- готината жена до тях;
- яката кола;
- гъзарнята, че имат пари (макар и да не са тяхни, а на родителите им);
- парадирането пред другите, че уж са нещо;

Слабо, но факт. Огледайте се - в много случаи е така.
И пак, защитавайки тези примитивни желания и интереси, сте готови за едната тъпня да се сбиете или да влезете в словесна препирня. Още един път - слабо! Така не се гради характер и със сигурност не печелите битки - ако това е била първоначалната ви идея.

В работата е същото - има същества, които ужасно много могат да помагат и други - тотално да рушат. Да живеят на труда на другия и накрая да обират лаврите. Някои (по-умните) толкова добре се справят с тая манипулация, че се превръщат в масивни лежеци и невероятни спекуланти.

Мъжката сила е в разцвета си. Доминират както физически, така и психологически. Пръскайки целия си цвят наоколо, парадността за която споменах по-горе, е причина голяма част от заобикалящите ги мъжки да се хванат на въдицата. Тогава почва една завист, пишката на гадняра расте - всичко се стича според плана. Мъжкаря контролира ситуацията.

Вече и приятелите се забравят. Всички са копеле, батка, батенце, наборе, чш… ей, селянин! Мда! Факт! Много бързо и там се развалят приятелствата.
Преди може и да е имало: “Тая няма да я еба, човек… ти си ми приятел !” до момента, в който някой “потенциален по-голям приятел” не ги офертира.

А за да са по-куул, да постигнат примитивните си цели, мъжете са готови на всичко. От време на време закачат неправилната жена и се стига до падане на реноме, зъби и… много други задръжки.

Едни се бият, други се убиват - по-брутални сме - определено.
Даже… такива случки ги има и в гимназиите - мда. Посрещат по кецовете, мамка му!
По-готин си - КЕФ! Вървиш.
Не си готин - лабут! Ходи да пееш на касетофон в кенефа…

По-яко изглеждаш, ама те знаят, че не си кой знае колко познат на “ортаците” в квартала. Бой и ще те окрадат. Пак - завист!

Жените се скубят или си държат ръцете - ний пък се чудим за какво да си извадим пишките или да стиснем юмручен захват.

Не знам - отегчен съм! А и на вас, многото мои приказки със сигурност не ви кефят! Та…

Колко и дали са по-добри мъжете в приятелството си един към друг, в лоялността и солидарността, в сравнение с жените?
Честно казано - не смятам. Вярно, повече време градим и изпитваме едно приятелство… но не сме единствените. Също така, слабостта ни е по-бързо да изперкваме и да преплетем рога с някой, който ни проворика. В 99% от случаите, това не са жените. Много по-късно се намесват в живота ни. Когато този момент настъпи, ние… вече сме се оформили като… пениси!

Човеци - иди ги разбери, кое им е угодно. Мъж с мъж ли, жена с жена… а като се умешат - там вече енигмата е пълна!

« подобни cynical speech, victoria's secrets, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. vilford @ November 13, 2008

:D
Снимката под това заглавие - ааааааааааааа! Хахаха!

2. вили @ November 14, 2008

Леле, най-накрая разбрах, че е вярно, че си мерите оная работа. Мислех, че е само виц, а то е истина.;))) Не само снимката, а и откъса от песента уаау…
http://ru.youtube.com/watch?v=b8f7xbubZhQ&feature=related

3. deni4ero @ November 14, 2008

изтекоха ми очите, докато го прочета, бе, Елф … само не разбрах дали всяка мъжка солидарност завършва с мерене и юмруци или? Щото моята история сочи друго … но сега се замислям - дали пък аз не съм се появила след меренето?

4. legrandelf @ November 14, 2008

@Жените:
Абе момичета… хахахахахаха :))))

5. Светла (онази другата) @ November 14, 2008

Понеже повдигаш въпроса кога на мъжа му се отщява да гони фусти, та се сетих за един виц:
- Защо близките на покойника се събират на 40 дена?
- За да изпратят мерака.
Това е положението. Като хукнете след някоя жена сте като песове след разгонена кучка. Което ви прави лесни жертви. Дръжте се малко по-достойно бе! :))

6. legrandelf @ November 14, 2008

@Светла (онази другата):
Имаше още някакъв виц, подобен на тоя, уви не мога да се сетя. Хм, или мога? Кога мъжа излиза от пубертета? Отговор - на 40-я ден :)

7. Светлина @ November 14, 2008

“Сам по себе си, младежът се чувства по-уверен. Знае вече, че има и момичета на тоя свят. Те пък нямат такъв готин атрибут, заради което може би завиждам. Може би.” Някой пак е писал след 23 часа :)
Иначе по темата… може и да си прав, обаче да си признаем - жена в бой (примерно по повод конкуренция) е много по-опасна от мъж :) Талант!

8. legrandelf @ November 14, 2008

Ааа, не, не бях травестясъл :)) Писах я статията - то се вижда кога, като махнеш и 1 час, заради неоправеното сървърно време на host.bg - получаваме преди 8:30 вечерта.
Но не мога да не се съглася, че имаш право за коварността на жената в бой. То не са нокти, зъби… леле, някой може да загуби сериозни неща по време на боричкането!

9. Viktoriya @ November 14, 2008

Какво разбирам от двете статии - няма значение дали си мъж или жена, приятелството със същия пол води до конфликти.
Живота е борба :-))). Колкото и клиширано да звучи оцеляват най-силните :-))), разбира се и приспособимите :-Д
Това за пишките е просто велико, извинявай Марти, но можеш ли да ми кажеш основателна (наистина основателна) причина да го правите :-ДДДД??? Това е просто …не знам..може би е същото като когато жените си мерят гърдите в юношеска възраст :-ДД….хахаххах… интересно….

10. legrandelf @ November 14, 2008

Вики, генетично заложено ни е… какво да направя :)
Ама абсолютно навсякъде е заложена гордостта ни, която накрая опира до големината на пишката! А се знае, че всякакви неща, които притежаваш ти е удължават! ;)

11. Viktoriya @ November 14, 2008

Добре, какво се случва като разбере един мъж, че има малка пишка? Какво..светът ли свършва…не може да сте толкова глупави просто…

12. legrandelf @ November 14, 2008

Отговорът е много простичък: започва една комплексарщина. Какви ли не усилия се полагат, само и само да компенсираш въпросната ощетена пишка :)

13. Viktoriya @ November 14, 2008

ooooooooooooooooo……… daaaaaaa….kak ne se setih po-rano :-DDDD..izvinqvai Marti :-), naistina e jalko….ne znam kakvo da kaja poveche po vyprosa, osven che vi syjalqvam veche :-DDD

14. legrandelf @ November 14, 2008

Вместо да ни съжаляваш, не спирай да се оглеждаш за различното :) За изключението, за което и аз се оглеждам :) Хахаха!

15. Viktoriya @ November 14, 2008

Dammm….kakto zabelqzvash…:-) ako ne si - da ti otvorq ochite :-D…postoqnno go pravq…da ti kaja imam malyk uspeh :-DDD

16. legrandelf @ November 14, 2008

Колко малък? 20 см или? :))

17. Viktoriya @ November 14, 2008

xaxxaxxaxxaxa….22cm :-DDD

18. legrandelf @ November 14, 2008

Те това си е, за такива като теб - ненаситници, лакомии :) Тия думи са измислени, хихихи! ;)

19. Viktoriya @ November 14, 2008

vij Marti..az bih se zadovolila i sys 12 sm :-D…nqma znachenie kolko e dylyj ;-)))) Vajnoto e da vyrshi rabota :-D…a ma na pust kysmet na takyv popadnah :-DDD

20. Светла (ама друга, не горната) @ November 14, 2008

Е тук ще се включа да подкрепя 100% мнението на адашката. И аз познавам повече комплексари и извратеняци с големи пишки. И гадове по характер. В същото време - супер уверени, готини, мъжествени, спокойни, уравновесени и любвеобвилни пичове с малки пишки. Трето - за сексуалното ми удоволствие е много важно мъжът да е с по-малка. Иначе ме боли, протрива ме, освен това по-трудно го вдига, по-бавно свършва, по-кофти чука. Честно! С ръка на сърцето си признавам! Обичам секса с мъже с малки пишки! Почвайте да си ги мерите. На който му е най-малка, аз си го заплювам! :)))

21. legrandelf @ November 14, 2008

Хахахаха, това ми хареса - не защото ми е малка… т.е. не казвам колко ми е голяма, хахахахаха :))

Но! Ако се превърнеш в преподавателка по сексология, много подрастващи ще спрат да мислят за оная си работа :)

И Роко Сифреди няма да те харесва. Ама и ти него няма, щото му е голям и дебел, много кръв ще му трябва!

22. Светлина @ November 14, 2008

Елфе, ти пък можеш да преподаваш как да спрат да мислят с оная си работа :)
Светле (горната), мога да ти дам поименен списък с комплексари с големи гордости, които са наранили абсолютно вяско момиче по пътя си (не физически, де). И няма да е кратък. Минимум страница с шрифт 10.
Между другото и аз си търся такъв с къса - ако може да има удължители тип палатка, хамак, спален чувал, къща в планината, фурна, нов монитор, люлки в двора, билети за който концерт си избера и… пиле :)

23. Светла (ама друга, не горната) @ November 14, 2008

Светлинче, ама аз хич не се ебавам. Без майтап много повече обичам да правя секс с мъже с по-малки пишки и то по егоистични причини, подчертавам. По-голямо удоволствие ми доставят.

По-запознати са с женската чувственост, по-нежни и старателни са в любовната игра, по-лесно го вдигат, по-твърд им стои, докато ти е вътре и това е супер готино, по-пъргаво чукат и могат едно хубаво да те разклатят, без да ти продънят вътрешностите и да те заболи корема, и да ти се прецака кефа.

Аз много обичам някой да ме разтресе хубавичко, докато го правим, обаче ако му е средно голям или (не дай си Боже) по-голям, при тази интервенция ми опира дъното на влагалището, а като го натика още повече (особено със засилка), толкова гадно ме боли, че все едно някой ми бърка със зъболекарски спираловиден инструмент да ми вади нерв на зъб, но е на път ми пробие костта на челюстта. Сори за сравнението, но се чувствам точно така.

И обратното - когато му е малък и ме разлюлее, както си трябва, главичката му само леко докосва края на влагалището ми, което е допълнителен стимул към възбудата и ме стимулира да стигна до оргазъм. Е, как да се оплакваш от такива мъже? Брилянтни са.

Естествено, има и изключения, но според мен това е правилото - по-хубаво чукат мъжете с по-малки пишки, а не обратното. Самата аз съм била принудена да си прекратявам връзки с мъже, защото им е по-голямо “достойнството”, отколкото ме кефи, а имам не една и две приятелки, които са си изпатили от същото. Точно обратното трябва да им се втълпява на мъжете от малки - че ако случайно им порасне по-голям от… да речем 15 сантиметра, задължително трябва да полагат огромни усилия да задоволяват жената по алтернативни начини, защото с чукане много трудно ще го постигнат. Така мисля аз!

разпъва те по един неприятен начин и изобщо не е кеф, ами боли.

24. Светлина @ November 14, 2008

Аз мога да твърдя нещо подобно за диаметъра :) Както и да е… спор няма, че по-късите са пък по-старателни, по-добри, по-даващи. Млъквам, да не вземе някой да си помисли, че се правя на разбирач на моята крехка възраст ;) Прави са Светлетата - големината не е плюс - обичам трахеята ми да е празна от време-на време. Айде, няма ме, не коментирам, никой не пише провокативни публикации, никой не коментира интересно, няма ме, мълча, мълча, няма ме…

25. legrandelf @ November 15, 2008

Тука много светло ми стана, не че се оплаквам :)
Ама пък и как по женски си разговаряте, какво да се намесвам аз, хахаха.
Само се появявам, за да знаете, че не съм се уплашил!

26. Светлина @ November 15, 2008

Не да се хваля… преди половин минута из мен се търкаляше обицата на гаджето на съквартирантчето… Няма 15см, честно…

27. vilford @ November 15, 2008

@Всички Светли (шеговито)
Момичета, за случаи като този хората са измислили номерацията. С тези “другата”, ама “не онази горната” коментарите заприличаха на обектно ориентирано програмиране. Грабвайте по едно любимо число и да сложим край на объркванията!
:P

28. вили @ November 16, 2008

А може вместо номера нещо като псевдоними да си изберете:)))

29. legrandelf @ November 16, 2008

Това с псевдонимите е идейно :) Може да послушате вили :)

30. Sabina @ November 22, 2008

Уникален текст!
Не помня от кога не съм се радвала така на писан текс! :)))

31. Daisy @ June 17, 2009

Хахаха - “Чиста проба - мерене на пишки”, то май това си е основен двигател на всичко

32. legrandelf @ June 17, 2009

Въртях го, суках го, но това е рефрена на “песничката” в случая :))

33. Майк Рам @ August 10, 2009

Човече, много ме кефиш! Поклон пред детайлния ти анализ! За съжаление, имам чувството, че наистина ние, мъжете, с друго не се занимаваме, освен да си мерим пишките, и то свършва чак 40 дни след смъртта.

34. legrandelf @ August 10, 2009

Което съвпада с излизането на мъжа от пубертета! ;)

Благодаря за думите, чети, щом кефя :))

35. Daisy @ August 10, 2009

За втори път го прочетох този текст и много му се радвам :)))

36. legrandelf @ August 10, 2009

И аз днес си го прочетох за втори път :)))

Даже се наложи малка корекция в началото, песничката от дейта бг беше изтекла (нали въведоха някакви промени), та я пуснах като клип от vbox7 :)

Истории да има, хахаха ;)

П.П. Към мъжете - а вие премерихте ли си пишката с някого днес, м? :)))

37. Daisy @ August 10, 2009

За съжаление, мъжете все си мислят, че всичко опира до „мерене на п…и“ и си ги мерят ли, мерят :D . А то – колко малко им трябва на жените, меренето хич не ги вълнува :)))

38. gergana @ August 10, 2009

…айде бе, аз пък съм от тия, дето обръщат внимание на “незначителни” неща, като размер например, така че, мъже с малки пишки!, марш от леглото ми, хайде, и по-бързо, да ви видя гърбовете, аааааааааааааааа, какво ми се влачите…:)))))))))))))))))))))))))

39. legrandelf @ August 10, 2009

Хахаха, то това е най-коварния начин да сринеш “реномето” на някой с “голяма пишка” :))

Като го изложиш пред “приятелите му”, колко малка му е, или как за нищо не можел да я ползва :)))

О, жените са много важен фактор в тази… мъжка игра! :)

« Грандиозна свинщина Шофьор(ка) на такси »