Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Сексуална офис треска

« публикувано на 06-11-2008 @ 3:35 pm »


Изпълнявам желание #2
На Вики… една моя много добра приятелка + голяма (по)читателка

Пристигам на работа, разполагам си компа и започвам да кодвам. Пиша ли пиша, но ми се ще да се почеша по топките. Правя го. В същия момент, наслаждавайки се на кефа от чесането (къпал съм се, спокойно) премествам поглед върху колежката отсреща. Тя се е затрупала в работа и изобщо не поглежда на страни. Само че мен това въобще не ме интересува. Привлекателното в ситуацията е, че… деколтето й е толкова секси, че в комплект с облекчаващото почесване, оная ми работа се надървя. И как да не?

Секс… секс в офиса. Възможно ли е това чудо?

Воайорство

Най-често срещания сексуален рецидив в офис пространството. Колежки заглеждат колеги и обратното. Някой стои до кафе машина, уж небрежно, обаче струи от сексапил и се набива във фантазиите на противоположния пол.
А секретарката? Обикновено е супер яка мадама. А какво става ако е шефка, която си има секретар? Дали останалите жени в офиса няма да точат лиги по него?

Има привличане. Има и то много. Напръщели дупенца, мъжки рамене, силни ръце, приветливи усмивки, небрежно набола брада, разголени женски бедра, стегнати сочни цици през деколтето, грим, усмивки, пушене на балкона с предизвикателен поглед… Сменяне бутилката с водата, поставяне на някаква храна в микровълновата… използване на факса, копирната машина, подпиране до принтера…

Пълно е с жадни за секс погледи. Повечето само наблюдават, точат лиги и събират материал за нощна консумация. Голяма част от тези нагони и желания остават табу. Никой и не разбира за тях. Стой… и гледай… Очи пълни, ръце празни, уви! Защо е така? Някой няма смелостта да си признае, или просто не е удобен момента. Сещате се от сорта на… колежката е обвързана, защо трябва да й признавам, че във всеки един момент желая да я изчукам на бюрото си. Няма да има полза, ще си развалим отношенията. Жалко!

Статус на елфа: Това съм го правил… много пъти, ужасно много пъти!

Мастурбиране

Отивате на работа, но енергия във вас на 200% - опитвате се веднага да започнете работа - но не става. Заформя се един такъв стрес, че ви удря в раменете и врата. Любезният колега, когото много си харесвате, ви предлага отпускащ масаж (т’ва мъжете сме ебати лизачите… винаги се пускаме с масаж, без да го искате дори). Съгласявате се, но с една такава физиономия ала “Абе мога и без масажа, ама… хайде, нали предложи”. Онзи също се прави на три и половина. Иска да ви обходи с ръце, но не може да си позволи да спи с вас. Поради много причини…

То е едно натискане, пипане, галене, тихичко мъркане, отпускащо ахкане и охкане… И накрая се разделяте. Всеки по местата си, обаче… възбудата яко тласка в слабините. Не издържате и затова правите една кенеф пауза. Ще пишкате, уж… нали, сутрин е много полезно. Вкъщи не сте имали време, но сега ще си намерите.
Влизате в тоалетната, заключвате се, смъквате гащички, разполагате се удобно на седалката и се отдавате на едно няколко минутно абсолютно забранено, мръснишко и надървящо всеки човек - мастурбиране!

Това не е просто нещо, което не бива да правите. Обвито е в такова чувство, престъпност, че ви възбужда още толкова. Много е върховно и ви кара да го желаете повече. Защото някой може да ви хване, или да оставите следа (знаете каква) и после да ви разобличат. Срам ли? По-скоро поруменяване и яко пулсиране на сърцето. Бумтене, което няма да може да укротите до края на вечерта… А след това, ще пазите като супер ценен спомен и ще разказвате на маса с приятели.
Разпускането на напрежението, особено сексуалното такова, е много важно. Помага ви да работите след това без да мислите за глупости. Избийте секса от кръвта в главата ви… отдайте се на фирмо-полезно време за креативни идеи и реализирането им.

Статус на елфа: Правил съм го и това!

Полов акт

Казват… че където си изкарваш хляба, не трябва да си вадиш оная работа…
Е да ама… знаете, че тоя секс ще ви е един от най-сладките. Не просто нестандартно преживяване, ами и усещането е култово и изпразващо. Какви са ви възможностите?

Обедна почивка - колегите бягат да се тъпчат… а вие с колежката се шмугвате в някоя стая… за да се (на)тъпчете! Позата - импровизирайте. Може да разбутате папките по земята, химикалите и листовете от бюрото, може да се чукате прави до стената или в кухнята на бар плота. Може и върху хладилника, ако е нисичък и позволява. Ваш избор. Може и в тоалетната да го направите. На балкона също, ако сте на последния етаж и няма никой по-висок етаж на съседна сграда, който да ви наблюдава. Варианти много!

Чукане след работно време - вий се правите, че имате да отработвате, колегата също. Накрая си смигвате и може да мърсувате из целия офис. Единствено се надявате да няма камери - ако имате този късмет, боже, колко възможности за секс ви се откриват!
Нямате спирка. След като сте се навили да правите секс в офиса, че и след работно време - много за отказване не остава. А може и да включите някоя лична камера, да архивирате случката. Перфектно, не мислите ли?

Статус на елфа: О, да!

Убер напрежително фелацио

Не издържате сексуалните подхвърлянки на мацката до вас. Всеки път си изпуска химикалката и прави грандиозно навеждане, при което цепката на полата й си свършва работата - облещва погледа ви. Бельото й лъсва пред жадните ви за сексуално удоволствие очи. Ако сте щастливец - тя не носи прашки, гащи, кюлоти - нищо… Сливичка!

Приближавате се до нея, аха да й прошепнете нещо и се притискате до нея. Тя улавя намека и ви последва във вашето… наливане на чаша вода в кухнята.
Веднъж озовали се там, двамката, постаравате се да залостите вратата и да се бутнете в някой ъгъл. При което удървящата ви колежка разкопчава панталона ви и налапва твърдия ви член. Как да не е твърд? То само мисълта за подобно изпълнение ви го вдига на 12 часа.

Изпитвате невероятен оргазъм и си мислите как може да върнете жеста на добрата колежка.
В обедната пауза се възползвате от свободата на асансьора в сградата ви. Запецвате механизъма на “кафеза” да обикаля нагоре надолу. Коленичили сте пред парещата плът на мацката, тя се е облегнала назад, увила крака около врата ви. Вие засмуквате с пълна сила и страст от вагиналните й сокове, докато тя свършва през 2 минути. Възбудата дере гърба ви, а ушите ви бумтят! Защо ви е да ходите на обяд?

Статус на елфа: Това с асансьора, уви, не съм…

Последствия

Веднъж като си бъркате по дупките с колега/колежка, вариантите не са много:

- пазите в тайна “събитието” - това може много да ви дърви в началото, обаче рано или късно излиза наяве. Тъпите закачки на останалите ви колеги, може да не доведе до приятна развръзка занапред. Да не говорим, че на подобни изцепки управата не гледа с добро око. Накратко, може да си загубите работата, заради едното ебане!

- нещата не са толкова потайни, продължавате да го правите, докато… не се спречквате - после мръсните номера изместват мръсните полови сношения в офиса. Оттук насетне следва тровене на нерви, влошаване качеството ви на работа и… може би отново смяна/загуба на позицията ви!

- ако някой ви разобличи - вмъквате и него в играта, стига партньорът ви по мърсуване да е съгласен. Оттам насетне минавате по същия маршрут и така, докато не стигнете до някой от горните изходи - неприятните в крайна сметка.

Хората мислят за секс през голяма част от времето си. Независимо дали е орален, вагинален, анален, ръчен (хенд джоб) или… визуален. Секса си е секс! Той не само продава, ами върти и света. Сменя правителства, убива хора, прави от добрите лоши, от лошите още по-лоши от талантливите - первезни виртуози!

Тъй като в по-голямата си част от денонощието работещия човек е на работа, простено му е ако поне в 35% от времето си мисли за секс. И да иска да го прави на работното място - нормално е! Дали ще го направи и по какъв начин ще реагират околните това е друг въпрос!
Примамливо, изкушаващо, дръзко, по-възбуждащо, нестандартно, все едни такива приятни думи. Най-вече е заложена гордостта ви. Дали ще ви стиска, дали няма да се поддадете на удоволствието и да преебете кариерата си… Да изградите кариера заради едното духане на шефа. Всеки има избор. А варианти пред него… не е като да няма!

От цялото празнене и бърсане, накрая… ви остава ефирния спомен от случилото се. Така че след се решите да правите такива луди авантюри в офиса ви, с колега/колежка, която ви възбужда само с един поглед или усмивка, отдайте се на момента и изградете перфектния спомен, за който по-късно (било то и на стари години) да се сещате с дважди по-ухилено лице! Приятно ви… сексуално офис трескуване, мили ми читатели…

« подобни cynical speech, victoria's secrets, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. fen @ November 6, 2008

Лелееее, направо си извор. Гаранция КПД-то (коефициента на полезно действие) ти е над 100%.

2. legrandelf @ November 6, 2008

Благодаря, fen :))
Хейййй… знам какво е КПД :)))))

3. Martin @ November 6, 2008

Днес си много продуктивен и това ме радва, това си е направо шедьовър, а ако си правил всичките без последното ти стискам ръката :)

4. fen @ November 6, 2008

Аз не съм го пояснилил заради теб.Теб не мога да те изненадам с такива неща:)
Има младоци, дето не го знаят.

5. legrandelf @ November 6, 2008

Адаш, само последното (това в асансьора) не съм :))
Та, ще пием бира и ще се здрависваме, хаха!

@fen:
А, добре :))) Макар, че те тия дето не знаят КПД какво е, май не могат и да четат, та! ;))

6. вили @ November 7, 2008

Да, да. Ти си пак уникален. Даже се ядосах, че си нямам колега, на който да метна похотливи погледи с бельо или без…

7. legrandelf @ November 7, 2008

Вили, поправи грешката :))))
Светла… айде бе, добре че не ти се е налагало! Сигурно щеше да е за кракто, ако ги беше подпалила всички колеги :P

8. Viktoriya @ November 7, 2008

Да, Марти какво да ти кажа… трудно е устояваш на колегите :-)). Всъщност воайорството е разнообразието на деня :-))).
Искам да те питам нещо: Какво означава ” Това съм го правил… много пъти, ужасно много пъти!”? Не си правил неприлични предложения на колежки само защото са си имали приятели?!? Не мога да повярвам!
Или просто си имаш фантазии от сорта на “всеки един момент желая да я изчукам на бюрото си”?
За мастурбирането просто нямам думи - не знам какво да кажа: за щастие или за нещастие не съм мастурбирала по такъв начин в служебната тоалетна :-D. Но те поздравявам за изживяната емоция :-))
Секса: Приискало им се е на хората… направили са го… не можем да виним никого :-). Възрастни хора са ще си носят последствията - добри или лоши :-)
Хмм стигнах до асансьора….хубава работа… как може да пропуснеш такова изживяване!!! Да се поправиш скоро време…
Ако търсиш съвети за асансьора мога да ти дам някои ;-)))

9. legrandelf @ November 7, 2008

Вики, благодаря за коментара :)
Какво съм искал да кажа ли? Това, че много често съм гледал, ли гледал подир секси колежки :))
О, да, в мислите си с някои сме строшавали бюрото от… нали :) А какво ме е спирало да не ги поканя на Чук-Чук парти - май в повечето случаи е било точно заетостта им :)

За асансьора може да ми дадеш съвети? Не ми казвай, че си правила такива неща :))))))

10. Viktoriya @ November 7, 2008

хаххахха..познавайки ме ;-)) ….какво си мислиш…..Тайни само в private chat-a :-)

11. legrandelf @ November 7, 2008

Мдаааа, ок! Ако имам нужда от съвети ще те ръчкам на прайвит! :))

12. Лита @ November 28, 2009

я светни как точно се “Запецва механизъма на “кафеза” да обикаля нагоре надолу” :)интересно ми стана, че има начин :)

13. legrandelf @ November 28, 2009

Ти пък сега :))) Има начини ;) Стига да има желание, дето са си казали хората, хахаха :)

Но най-лесното е - стопирате между етажите (за предпочитане по-горните), след това с ръчката ;) стига га имате достъп до нея, а да не сте в някой супер лукс асансьор, дето с робот се управлява :)))

И леко като е отворена вратата - ни напред, ни назад (затуй ви е ръчката до таблото, за да се отвори аварйино, ако че сте между етажите) :)) И те тъй :)

14. Лита @ November 29, 2009

нищо не разбирам, но за всеки случай ще го запаметя в случай на нужда :)
благодарско за инфото :))

15. legrandelf @ November 29, 2009

Ама моля ти се, няма защо :) lol

16. footBallFob @ February 27, 2010

А спомняш ли си двете метални жирафчета до стената в офиса, които все някой подреждаше така че едното да души задника на другото. Голяма еротика си беше. Особено пренасянето им до офиса :)

17. footBallFob @ February 27, 2010

Предното не е свързано с темата, просто исках да споделя :)))))))))))

« Унисекс РПГ Хроники на секс аферите »