Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Размерът има значение

« публикувано на 29-04-2008 @ 10:11 pm »


„Ще ме ебеш ли тази вечер?!“

Така поднесен въпросът, докато приятелката ти се е качила върху теб, след като особата ти е решила да си почива на леглото (към края на купона), възможните отговори не са много. Мълчаливия отговор ще доведе до скандал, накрая никой няма да е облагодетелстван – нито приятелката задоволена, нито ти (а дори и да не ти се ще в началото, повярвай ми оная ти работа ще зове за секс, пет минути след края на въпросната препирня).

Отговор “Да” – когато го получават лесно, бързо им омръзва. Ще ви изцедят, а накрая ще се обърнат на другата страна и ще заспят, без дори да ви разрешат да си преметнете ръката през тялото й и да я хванете за гърдите в блажената прегръдка на нощта и сладкия сън.

Отговор “Не” – това е най-правилния в ситуацията. Ако правилно си изиграете картите и поддържате въпросния разговор, с повече погледи и движение на устните, си гарантирате поне 3 пъти за една нощ. А нощта може да е по-дълга отколкото предполагате.

И там стигаме до въпроса, притесняващ маса подрастващи. Има ли значение размерът?!

Ха сега?

Що за размер, в кое направление дали е достатъчен… и ако покриваме нормативите, има ли полза за някой това, ако не умеем да ползваме собственият си стик?

Да започнем от начало. Големината на мъжкия пенис по данни от енциклопедии и медицински справки се променя с течение на времето (разбирайте го с напредване на възрастта на мъжа). Има си средна статистика за дължината (не обиколката, грапавостта, релефа, ъгълът на закривяване) на пениса ви. Ако сте достатъчно грамотни и разбирате какво ви говоря в момента, вашият пенис в еректирало състояние е някъде между 12 и 16 см (съжалявам за хората, разбиращи български език, но водещи се по друга метрична система).
Колкото и да не ви се иска да си признаете, това е така. Винаги има изключения! Нима мислите, че вие сте героят на деня, не мисля така. Приемете фактите и ако сте достатъчно смели и зрели, минаваме нататък.

Колкото и да ви е голям, колкото и да ви е малък, противоположния пол също си има капацитет! Вие може да сте надървени, да искате да го вкарате до топките, ала… жената не е шкаф в който да натиряте вещите си. Трябва нежност, трябва финес. Сега ако я мразите или правите секс за сдобряване, малко натиск няма да навреди! Обаче опитайте се да си представите как един 25 сантиметров, с ФИ 35 прониква в тясното влагалище на една приятна азиатска мома, ръст 1.45 см!

Прекрасно, ама не искам да съм нито на негово, нито на нейно място.
Първо – няма да му стане кефа – и устата й е малка и вагината й, а да си вкараш само главата до някъде не прави нито секс, нито любов, нито сластно интимно изживяване.
Второ – момичето може да изпищи още при вида на члена и да избяга (ситуацията не се получава само ако се снима порно).

Разбира се това е краен пример. Не бива да мешим континентите и расите. Големите членове обикновено са притежание на афро типа. Азиатците пък имат среден размер на пениса – 9 см! Това винаги ме е изумявало, защото аз обичам лесните сметки. Ако това е средна дължина, а най-големия е… 15 см, то за най-малкия колко остава?! Не, спирам дотук че взехте да се споглеждате надолу. О, от Азия ме четат, страхотно!!!

Като европеец (не защото сме в Евро съюза, а защото от 681 година, има държава наречена България на континента Европа) смея да твърдя, че е по-важно да си твърд, релефен и леко закривен, със средната дължина на пениса (по книга и по метър) и да знаеш как да го… вътриш!

Разговарял съм с момичета, с жени… без баби – за тях темата е прекалено либерална или творение на капиталистическата свобода! Ужас! Първите два типа мои събеседници дават учудващи резултати. Или са правили много секс с различни по форма и дължина и са оставали средно доволни или са имали едно, две, три сношения… нито едно от които не е било задоволяващо.

Споделянето е част от интимността. Не съм бил интимен с всички споделящи, но факт е че те си признават. Имаше малък, но ме чука прекрасно – свърших три пъти за едно ебане. Страхотно! Имаше голям, но беше мъка докато му го лапах! Не можа да го вдигне и аз и той се отегчихме. Накрая се опита да свърши с ръка, ама на мен ми се доспа. За анален секс и дума да не става!

Но това за пореден път са частни случаи и просто примерчета. Безбрежността на човешката мисъл, що се касае до секса и сексуалните задоволявания, може да достигне висоти. Да не говорим възприятията от едната и другата страни. Понякога е стряскащо колко спокойни могат да бъдат момичетата и просто да минат на страната на: “Беше просто секс!”

Момент!

Бях в теб 3 часа предната вечер, хапеше си устните и ме драскаше от полуда, свърших ти в устата всичките пъти – не изплю нито капчица! Как така “Просто секс” ?!?!?!

За да финализирам прекомерната жестокост отправям един призив към младежта или всички онези все още чудещи се: “Абе тия XY см ще стигнат ли?!”
Ще стигнат! Важно е колко добре може да импровизирате и да включите повече предмети в игра от самотния ви пенис. Под предмети визирам останалите подвижни части от тялото ви. Ставите са за това измислени, не може да си представите колко добре може да ви послужи дясната (или лявата, зависи с коя пишете) ръка в една интригуваща поза. О да, докато вече сте го вкарали! От вас зависи, така че – успех!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. GaN @ August 26, 2008

Хахахаха, направо ме разби. По-важното обаче е, че си прав. Наистина важното всъщност е какво правиш.

2. legrandelf @ August 26, 2008

На пух и прах, нали :))))
Това ми е тъмната страна, да знаеш ;)
Ама не когато е намесен алкохол или други опияти - просто когато не говоря за филми :D

3. legrandelf @ August 26, 2008

Хубаво е да се заиграваш с думите, но смятам че хората от много мислене понякога и опитите си да се изкажат по индиректно, така завъртат нещата, че после сами се прецакват.
Накратко: повече директност в отношенията, повече прямост и яснота ;)
Аз така го искам!
Риби, волове или зайковци, това е положението! :)))

4. JustAFaceInTheCrowd @ August 29, 2008

Ето едно прямо мнение.
Размерът ИМА значение!Както мъжкият,така и женският размер има значение.Примерът ти с надарения тип и малката азиатка е доста удачен.Има го и обратния момент-ако аз съм широка като асансьорна шахта (примерно),един човечец с малък пенис няма въобще да го усетя,ако ще и да е виртуоз в леглото.Мхм.За съжаление е така.
Има го и един друг момент-женското влагалище е доста разтегливо…понятие.Колкото повече възбуда-толкова повече “гостоприемност”.Колкото повече влага-толкова повече…хм,толкова повече.Изпитвала съм дискомфорт и болка при сношение с 13-14 (на око :DD )сантиметров мъник,изпитвала съм мнооого оргазми с 21-22 (пак на око) санитметрова патка.Последният,когато го видях за първи път да се дуе гордо срещу мен,си мислих “в какво се забърках?!” и ми се щеше да се облека и да избягам с писъци.Да,да,ама не.
Говорила съм и с мъже на тази тема.Оплаквали са се от женския размер.Един мрачно ми беше споделил,че ебането с жена с широоока вагина (в сравнение с неговото Фи) е “като да го пъхнеш в буркан с желе…никакво търкане не се получава,никакъв кеф”,последвано от тъжното заключение “по-добре да си бях ударил една чикия”.Та няма ли размерът значение?!
Съгласна съм,че размерът САМ ПО СЕБЕ СИ няма никакво значение.Умението си е умение.Но и умението няма да те спаси,ако имаш пенис колкото бобче,или вагина колкото кофа.Просто няма как да се получи.
Затова в заключение казвам-размерът има значение,но не е единственото нещо,което има значение.Както сексът не е просто тъпчене,добрият секс е изкуство и не можем да го измерваме само с един показател.

5. legrandelf @ August 29, 2008

Фи-то пак е размерност, но в статията повече наблягах на дължината май :))))
Иначе, Фи-то е СТРОГО задължително и много критична мярка, няма как! Хахаха :)
Сравненията с кофите и бурканите ми допаднаха, чак ми се дояде, мляс :)))
Ха, добре дошла и тук! Стига с тия филми, хихи…

6. JustAFaceInTheCrowd @ August 29, 2008

Хахах,мерси.Аз се чувствам щастлива навсякъде,където мога да си изкажа компетентното мнение :))
А за дължината и Фи-то…нещата са аналогични.Примерът ми може да е с Фи,но същото важи и за дължината.Изключение правят жените-универсални войници,които свършват при всякакви обстоятелсва.Но това пък вече е темата за женския оргазъм и много ще се отклоня.
Тичайте до магазина да си вземете някое бурканче с желе,господин Елф :)))…и дано е останало сливово желе.Май вулгарността е заразителна :)

7. JustAFaceInTheCrowd @ August 29, 2008

Циничността,де…опитвам се да намеря оправдание за собствената си вулгарност :))))

8. legrandelf @ August 29, 2008

НЯМА ТАКОВА ОПРАВДАНИЕ :)))
Да не говорим, че аз винаги съм казвал (е… винаги, винаги, откакто гледах “Взвод”): “Оправданието е като задника - всеки си има”!

Нещо, ташак ли си правим, а?! :) Буркан с желе… хахахахаха :)))))))

А за жените-универсални войници ми навя един спомен. Едно бивше гадже ми разтягаше лукуми (това всеки път, като се опитваше да избяга от секса), че имало жени които можели да свършат само докато палаво си похапват солетка. Бах… ТОВА… ВЪОБРЪЖЕНИЕ, моля! :)

9. JustAFaceInTheCrowd @ August 29, 2008

Виж сега,за солетка не знам,но може би бившата ти е имала предвид нещо,старо колкото света-оргазмът на жената е в главата,според това как се чувства се определя и всичко останало.Аз няма да изпадам в подробности от какво съм свършвала,понеже…ме е срам :))).
А оправданието наистина всеки го има…и е в сила,докато някой не го обори.Нали знаеш,невинен до доказване на противното.Чиста съм като сълза на девица.Като току-що измит буркан съм чиста:))).Махам се,преди да съм надиплила още простотии!
Впрочем,мислил ли си да си сътвориш едно форумче??Или не искаш други освен теб да определят темите за дискусии :) ?

10. legrandelf @ August 29, 2008

Сигурно, така и не можах да я питам. Вгледах ли се сериозно в очите й, тя се навлажняваше. Ако се опитах да бъда несериозен, аз се навлажнявах :))) Луда работа!

Изобщо да не те е срам! Пиши, няма кой да те върне тука. Аз коля и беся, а и тънкости от първа ръка (баш от жена) да науча, ще си ми е много приятно. Макар, че ти си си частна за себе си, няма да те правим символ я, хахаха :))

И предния път казах, като ще те ритам заради наглост, ще разбереш :P А за форуми - ох, стига бе :)) Така или иначе във форумите само се псуват и потребителите не са достатъчно постоянни.

Просто Cynical Speech се нуждае от малко време, за да се понапълни с теми :))

11. legrandelf @ August 31, 2008

*мляс*

Така че, мили деца, обичайте се нежно, обичайте се бурно… всъщност, не е нужно да се обичате, за да се насладите на напасващата химия! :))

Мисля да отида за плодове и да опитам от ВСИЧКИ! Как иначе да разбера кой плод обичам най-много и кой от тях ще накара устните ми да потръпнат, зъбите ми да иззвънят от кеф, а езикът да изтръпне от удоволствие… секс на поразия, в името на комплиментарността!

12. азазз @ December 9, 2008

даже се имате за оригинални.
празни приказки и изгубено време…

13. legrandelf @ December 9, 2008

Кой си титититити :)))
Извинявай, че си отделил(а) от скъпото си време, за да прочетеш тази мозъчна пръдня :)

14. азазз @ December 9, 2008

първо - не съм азазз, а съм а-три а-тридесет и три.
второ - извинен си.

15. legrandelf @ December 9, 2008

Буквата “з” и цифрата “3″ може и да си приличат, но си написал(а) а-з-а-з-з :)

Мерси за топлите коментари!

16. азазз @ December 9, 2008

може да е написано а-з-а-з-з, но е а-три а тридесет и три.
в името на блогърското /и журналистическото/ съсловие! пхааха

17. азазз @ December 9, 2008

“да придаваш смисъл на времето, което се случва докато живееш” — това е велико.
и ти си извинена.
(:

18. legrandelf @ December 9, 2008

Май ти хареса тука, а? :))))
Радваш!

19. азазз @ December 9, 2008

забавно е.

20. legrandelf @ December 9, 2008

Аз пък каква задна част на човешкото тяло съм… вместо дружелюбно да посрещам всеки, аз се плезя. Пфу! :)))

21. Събина @ December 10, 2008

Подред:

1. “Отговор “Да” – когато го получават лесно, бързо им омръзва. Ще ви изцедят, а накрая ще се обърнат на другата страна и ще заспят, без дори да ви разрешат да си преметнете ръката през тялото й и да я хванете за гърдите в блажената прегръдка на нощта и сладкия сън.

Отговор “Не” – това е най-правилния в ситуацията. Ако правилно си изиграете картите и поддържате въпросния разговор, с повече погледи и движение на устните, си гарантирате поне 3 пъти за една нощ. А нощта може да е по-дълга отколкото предполагате.”

Много грешно!!!! Ти с какви жени излизаш? Първо, жената да ти се моли ти да се назлъндисаш - не, не, не… Ако много й се иска и я изчукаш както трябва, ще ти позволи да спиш с ръка вкарана където поискаш… ;)

А как Не ще е верният отговор, бе! Един два пъти ще има ефекта да ми се прииска повече, ама на четвъртия… не виждам как ще ръчкам и ще се моля на мъж за секс… отблъскващо ми е някак…

2. “Не бива да мешим континентите и расите. ” Напротив!!! Не просто бива, ами само това ще спаси света! Айде, домашно за утре - interracial/cultural sex! :P

3. Колкото до размера, аз мисля, че ти казах още миналата седмица: Ако ще е малък трябва да компенсира с мерак, мощ и фи, като МОЩ е ключовата дума.. Да, важно е как се използва члена, много е важно даже. И все пак големия и добре (мощно) използван, си е… ами голям и добре използван, Марти! Е много голям, пак не е на добре - ти си описал горе проблема с гълтането… Подкрепям те и за употребата на пръстите, ааа… с две ръце, дето се вика!

4. “Бях в теб 3 часа предната вечер, хапеше си устните и ме драскаше от полуда, свърших ти в устата всичките пъти – не изплю нито капчица! Как така “Просто секс” ?!?!?!” В смисъл? Важното е дали е имало чувство, не колко пъти и къде си свършил… нал’ тъй?

Абе на кратко, важно е да има желание, мощ и дай боже чувства, ама ся като няма чувства, няма спрем да правим секс я!

22. legrandelf @ December 10, 2008

Тия спамъри значи, заради тях се налагат разни врътки и после различни каунтъри на блог нещицата се бъгват. Пф!

23. JustAFaceInTheCrowd @ December 10, 2008

Мхм, бъгясало ми е любимото нещо whos.among.us :((

24. Мяу @ February 7, 2009

Ммммъррррр

25. legrandelf @ February 7, 2009

Я, котенце из старите теми :))

26. Gabfest @ February 17, 2009

Езика също е доста важен иснтрумент… Не знам защо сте го пренебрегнали така! Имах един познат, който ходеше при мацките, поглеждаше ги сериозно и им казваше “Лижа като Ласи!” /порода куче от филм, който може би последно сте гледали по милион и едно желание/ и това минаваше почти винаги! Е в началото имаше обичайните “простак, кретен” и т.н…, но … :))) Те така …

27. legrandelf @ February 17, 2009

Става, напълно съгласен, ихиххии :))

28. Nad @ October 26, 2009

Много добро :))
Всичко над 10 см е женска лакомия, доказано!

« Вертикално Заспалата телевизия »