Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Празнота

« публикувано на 22-03-2012 @ 1:32 am »


c(l)ock-о-графия: Some Kind of a Penis
слушайки: ушните тичинки, нашепващи лайняни мелодии…

Значи… майка ми умря преди (доста) време. Беше тъжно. Много тъжно в един момент. Но мина.

Реално. Ако трябва да бъда реален, разбира се… не виждам защо трябва да ми пука за когото и да било. Евентуално, повтарям… евентуално, би ми пукало за баща ми, брат ми и/или сестра ми, но и това не е много сигурно.

Толкова прегорял бушон, надали сте виждали. На тази възраст. {мнима пауза} Но възрастта е путка, при това космата. Защо тогава да се вслушваме в епитафиите й?!

Не съм безчувствен, просто понякога забравям. И това забравяне, може да остави заблудливото чувство (подобно на малка блудница; гаврена от неонодена мащеха), че съм чувствителен. Е, не съм! Което не ме прави безчувствен. Все пак… мога да се изгоря, или да ми изстине семето, но това няма (да има) общо с първото. Или беше второто! Путки майни!

Скучността не спира да пребъдва. Грозна е и ме дразни. Но въпреки това… нищо не правя. Е к’во да правя?! Да си тегля въжето ли? Това удоволствие… ще си го [за]пазя за най-накрая.

Уморих се от боклуци и от безразборно, но самозаблудително, сваляне на звезди. Пичката ми се превърна в хуй, а хуят… в преображенско присъствие на путка!

Pure (driving, real racing)… нищо pure не остана…

Хах… даже не ми доставя кеф да ви тегля една безконечна путка-майна. Супер слабичко… нищожно. Ебати. Колко е гадно да не познаваш си забравил вкуса на… каквото и да било!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Nadinka @ March 22, 2012
2. Omnia @ March 22, 2012

Интересна теза - лирическият герой си вижда кусурите (на живота), а пък нищо не прави, защото… що всъщност? Да си тегли въжето. Че защо? Това ли е единственият изход за него /независимо дали в началото, дали в края/? Ако е така, то той е категория мъжка путка с неосъзнати възможности.
Добре влизаш като пишещ в роли /евентуално роли/, но лично според мен си имал и по-неизтрещели писания. Макар и това да е част от живота.
Поне този пост оставя в мен подобни впечатления.

3. Дринов @ March 23, 2012

Глупости! Даже прекалено чувствителен е! :) :) :) Не знам кви ги мисли. :)

4. Юлиян @ March 23, 2012

Тая публикация е уникална :D

5. legrandelf @ March 24, 2012

Одобрявам! :))

6. Rabo @ March 24, 2012

Яко е (снимката де)…

7. Юлиана @ April 3, 2012

Лъжеш. Не минава. Другото не го разбрах……

« Закъсняла равносметка Реквиемно »