Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Потно, парно, горно - ПОРНО

« публикувано на 13-10-2008 @ 7:30 pm »


“I see horny people !”

Пфу! Етикета на току що отворения “Туборг” отново е разлепен. Докато го чешкам с пръст и се опитвам аха да го залепя за бутилката, аха да го доотлепя се сещам за шеговитата теория на брат ми. Пестенето от лепило. След това и самия процес на премахване на етикетите ще е по-бърз. Това от своя страна носи плюсове в оптимизацията на рециклирането. Да не говорим за спестените пари и време. Времето за тия с пари е още пари. Накратко - много пари се спестяват, заради такива като мен, дето вместо с оная си работа, си играят с етикетите по бутилките…

Но още нещо ми мина през акъла. Заигравката, а и факта, че чешкам нещо твърдо. Така де, хващам го с ръка, галя го, леко го стискам, то става още по-твърдо. Фалос! Член! Кур! На! Я! Като във вица (благодаря ти, Недялко)…
Ако най-качествено ще изневерите на всички онези жени, които бленуват по вас, определено ще ви трябва качествено порно.

Порно… ах, порно!

Каква секси думичка. Честно казано… пълни ме, докато я произнасям. Може би двете “О”-та са причина за това? пОрнО… Има и две съгласни една до друга, които обаче не ти заплитат езика, нито те карат да си дъвчеш долната устна. ПОРНО! Приятна думичка! За теб думичка, за онаниста ежедневие, за яките мадами, на които като им тупнеш по рамото, гащите сами падат - професия!

Изпълваща думичка, споменах по-горе. Така е! Сочна е! Почти усещам вкуса й. Когато си девствен не може да говориш така. Трябва да си лизал путка, за да придадеш малко повече привкус на тези сладки букви долепени една до друга, заедно образуващи “порно”.

ОК, ще писнете! Защо споделям с вас мъжката гледна точка. Може би защото имам някакви сантиметри, висящи (НЕ ВИНАГИ) между краката си? Така е. С удоволствие очаквам описанието на вкуса, от вашата гледна точка, мили дами…

Но нека загърбя това удоволствие от произношението. Какво беше порното преди? През какви промени мина? Какво е то днес?
Много въпросчета. Е, много, много, трички, за да не прекалявам.

Имаше “Чук-чук”, имаше “Супер шанс”… на Пенчо баща му имаше порно видео касетки в скрина си. След като операция “Гепи ключа” се увенча с успех, един прекрасен ден, трима слабо спермоотделящи се събраха да лъскат. И беше приятно. Имаше някакъв тип с два хуя на лентата. Чукаше много здраво! А ние гледахме ли, гледахме… И се учехме. Защото порното учи! В първите няколко месеца на ненаситно будуване, в очакване на порно канала, владееш техниката на доброто завъртане на китката. Техники като “бушон”, “кокиче” и разни други директно стимулиращи главичката на пениса ти похвати.

Едва намираш снимки от Светска суматоха, на които просто да започнеш манипулацията. Видиш гола гръд по някой канал, вадиш го… Замислиш се за учителка или съученичка - отново същата процедура. Е да, ама… порно спомените бързо отминават.
Тук там ти попадне някое незалепнало списание от приятел, ползваш го, като го държиш на 1 метър от себе си, когато оная ти работа сочи нагоре. По-добре по мебелите, отколкото по чуждото лъскаво списание.

Минаваха нощи. Часовникът показваше 1 след полунощ, а ти се кефиш от факта, че си полово зрял (поне за мастурбиране) и черпиш знания от екрана.
Но като цяло изискваше усилия. Много усилия. Преди кабеларките да врътнат Torrid (много грозни тия англичани, беееее), XXL (ах, Париж…) и след това Spice Platinum (важно е количеството, а не качеството, пфу) разчиташ на връзки, за да се сдобиеш със свястна порнография. А и плащаш на всичкото отгоре. Така е, някой, някъде там се труди - вкарва го, поема го, изпразва го, гълта го, за да може ТИ да онанираш. А трудът се заплаща!

Порното, макар и в нелегалност, съществуваше. И печелеше. Луди пари. Звуча така, сякаш съм бил в бранша. Е, Роко Сифреди, нали го знаете? Аз съм негов трети братовчед, по линия на вуйна му!

Но какво стана след това? Годините се редяха една подир друга. Порното все още съществуваше, но… се появиха компютрите! Изчислителните машини с малко повече интелект от ЕНИАК и 18 000-те лампи, които бройкали единици…

Вече не ползваш твърдите кутии с видео касети. Не ти убиват под възглавницата, когато е трябвало по бързата процедура да дръпнеш лентата от VHS-а и да скочиш в леглото заедно с нея. Имаш хубави, лъскавки CD-та. На тях е записано хубаво .avi, на което Инга и Щефан правят див секс. Също така имаш специална колекция момичета, с които излизаш всяка вечер: Katya.jpg, Poli.jpg, Lora.png, Stefi.jpg, Gertruda.bmp !

Ако CD-то ти сдаде багажа, разчиташ само на запасите върху компа си. Някъде там, надълбоко в New Folder/New Folder/New Folder/../New Folder/ - и разбира се отметката на Hidden е сложена. Параноята гони мастурбатора! Това е доказано!

Последва развитие на мрежите. Появиха се локалните такива, лесно достъпни и за аматьори и за големи разбирачи. Поразцъкахме де що може да научим на просто ниво и виждаш ли споделянето на файлове между две IP-та не било толкова трудно. Охооооо… На Ваньо компа не биде следен от родителите му? Той има папка Parno шерната в DC-то - СТРАХОТНО!

Хората търсят: anal / asian / big tits / cum / facial / penetrate / xxx - обаче никой не пише potno или gorno. Подминават такива папки, защото им липсва стил! Е, няма да ми намерите порното. Няма хард диска ми да стърже цяла нощ заради вас.

И някъде измежду тези порно войни и егоистичен онанизъм се появи интернета с мегабитова скорост. Появиха се сайтове с порно клипове. Появиха се безплатните сайтове с порно клипове. А дори не чакаш, някой да качи ново парче. Всичко е там и бройката им расте в геометрична прогресия.

Вече не е същото! Прекалено лесно е! Дори не е на една ръка разстояние… днешните браузъри, плъгини и глупости са способни да ти пуснат порното само с една гласова команда.

Какво се случи с гушенето под одеялото? Едната ръка отдолу, а другата, държаща дистанционното, отгоре в готовност да смени телевизионния канал.

Къде отиде старателното събиране на фотоси със знойни мацки от порно списанията и вестниците?

Какво се случи с доброто старо VHS папагалче, което се потеше, докато върти поредните ‘арни моми с малки ръчички, онождани от надарени пичове?

Случи им се… еволюцията и бъдещето! Гладът на жадния потребител. Консуматорското в него! Напиращото за още и още. Ненаситността, която малко по малко кълцаше от чара на класиката. И всичко това с финес и нежност. Губи се. Загубихме. “Порното не е това, което беше”, би казал Дейвид Линч преди нощния ръчен сеанс. И ще бъде прав…

На мен какво ми остава? Задъхващ се от отегчение, по-добре да си допия “Туборг”-а. Без много да мисля, ще си разглеждам колекцията “интелигентни” флаери, които съм си събрал от различни нощни клубове и ресторанти. Ще отпия глътка и ще помълча в продължение на поне една минута, в Негова памет. Защото порното си отиде, остана ни само некачествената дигитална имитация на класическия онанистичен образ…

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ October 14, 2008

5 минути сборно?! Мда… с изключение на две бивши и няколко сегашни (не сексуални) приятелки, всички останали момичета, които познавам са все там някъде: 5-10 минути сборно порно :))

Благодаря!

Къде са мъжете ли?! Как къде, ровят в мазето, за да намерят старото VHS, както и няколко касетки, скътани така… за носталгични дни, като днешния! :))

Сливи нямат в устата - по една имат, до тях, с халка :))))))

2. JustAFaceInTheCrowd @ October 14, 2008

Хм,аз пък никога не можах да си обясня защо толко много девственици (мъжки и женски) гледат порно.Аз когато бях още чиста и невинна като сълза на девица,не провявах грам интерес към порното,въпреки полуделите си хормони.

В ранните стъпки на половия си живот също не умирах от кеф да гледам порно-сексът не ми харесваше,следователно порното беше за мен просто скучно съзерцание на “вкарай/изкарай/стреляйййй”.

Когато започнах да гледам порно,вече водех пълноценен полов живот и разбирах защо каките пъшкат.Но ако трябва да сме честни,никога не съм харесвала обикновеното скучно порно.Ако ще гледам нещо,което съм правила и мога да направя по всяко едно време,не,мерси.Порното за мен е възбуждащо,ако мога да наблюдавам проявени собствените си скрити желания и тъмни,грозни страсти.За съжаление рядко намирам порно,което да удовлетворява поне отчасти извратения ми,капризен вкус.

А какво е било едно време,преди компютърната ера-не мога да доложа.Крехката ми,неопетнена младост си остана неопетнена,с изключение на няколко образователни вечери с приятелки,завършили с кикот и абсолютно невнимаване в картинката.Така де,няколко девственици накуп не могат да гледат порно със сериозността,присъща на това важно занимание.Наложи се да се учим “в движение” :)).

3. legrandelf @ October 14, 2008

@JustAFaceInTheCrowd:
Их, много момичета (девствени) събрали се на порно-чат и какво… хахо-хихи :))) Ааааа!

@Светла:
ОК, ОК тогава :)))

4. Паро @ October 15, 2008

Една сълза леко се отрони от дясното ми око… мъка, мъкаааа! А бяха хубави времена!
Направо ме изпълни с този си пост :) Все едно си го писал за мен. Друго си беше наистина, имаше тръпка, по - сладко си беше някак си. Изгуби се сега чара на мастурбирането.
Чекията не е това, което беше! :(

5. JustAFaceInTheCrowd @ October 15, 2008

Ами така ,Елф…впрочем,това важи май не само за девствените момичета.
Бях чела някъде за изследване,проведено с мъже и жени-следеше се тяхната реакция по отношение на голи снимки на противоположния пол.
Мъжете,на които са показани голи снимки на жени (нормално изглеждащи),са имали силно…хм,положителна реакция.
Докато жените,на които били показани голи снимки на нормални млади мъже,реагирали негативно или със смях,което също е своего рода негативна реакция към мъжките достойнства.Но са имали положителна реакция към полу-голи снимки-там,където свещеният атрибут е скрит и се оставя нещо на въображението все пак.
Беше изписано доста за това защо,аджеба,реагират така,но в общи линии основното е старо колкото света-за мъжете е важна визуалната стимулация,докато за жените откровената голотия е прекалено,хм,груба и агресивна,натрапваща се.Което обяснява и защо повечето жени хич не се интересуват от порно,обаче въпреки това няма жена на света (според мен),която да не се заглежда стръвно по добре изглеждащи облечени! мъжлета.

6. legrandelf @ October 15, 2008

@Паро:
:)))
За рев си е! Напълно съгласен, понякога умилението по отминалите спомени е неконтролируема емоция!

@JustAFaceInTheCrowd:
Ами честно казано, голяма част от мъжете също предпочитат загатнатото. Примерно, секси жена в бельо, с разни обувки на токчета, някакви такива неща. Радваме се на чистата голотия, но при мен тя по-скоро би породила: “Уау!”, ако е в добра композиция де. А и мина времето, когато го вдигах или освирепявах в желание да строша главата на коча, само при една гола снимка :))

7. legrandelf @ October 15, 2008

@Светла:
И аз се възбуждам на еректирало многоточие :))

Вкъщи нямаше порно филми, въпреки че съм сигурен, че пенисите във фамилията ми бяха порно фенове! ;)
Старите порно филми имаха сюжет също :)
Нищо че, някои от путките бяха злобно окосмени - мода! Това е като онзи път, когато разцъквах архив с всички броеве на “Плейбой”. Косматите десетилетия на Хефнър и компания! О, колко косми… Господи, очите ми :))

8. JustAFaceInTheCrowd @ October 15, 2008

Хм,само аз ли се отвращавам от голи охлюви???Много са ми смешни и противни мъже,които са си махнали и последното косъмче-ръце,крака,гърди,подмишници,свещени места-хапсолютно всичко под ножа.Гладки като нежни малки момиченца-много ми е отвратително.Не съм фен на бухналата вълна,ама някои хора прекаляват в безкосмието си :((

9. legrandelf @ October 15, 2008

Мда, плужеците и мен не ме кефят :))
Хубаво е да пооставиш малко косъмчета на точно определени места. Плюс това, да цъфнеш пред момиче чисто гол и да се окаже, че тя има повече косми от тебе, макар и мънички, наболи… пак си е смущаващо. Играе същата роля като леден душ и помисли за Маргарет Тачър, гола посред зима! :))

10. Molo @ October 15, 2008

Iako postche. Opredeleno me kara da vuzdisham s nostalgiq. Tozi put nqmam zabelejki. Prascho, stavash vse po-dobur. Savet: pishi za nqkoe online spisanie ili vestnik.

P.S. I aktiora e Roko Siffredi, a ne “Роко Салиери”

11. legrandelf @ October 15, 2008

@Molo:
Аааааааа… Жорка, БРАВО! :)))
Точно така, Роко Сифреди! С един колега постоянно го обсъждаме тоя, но се съмнявахме за фамилията! Сега обаче… Мерси! :))

Rocco Siffredi

12. Molo @ October 15, 2008

Molq, ne si pital, ne sum ti kazal. Govorish s veteran tuka :))))

13. legrandelf @ October 15, 2008

Хахахахахахаха… :))))
Все такива приятели имам… порно ветерани :)
Браво! Медал заслужаваш ей!
Макар, че и няколко нашивки трябва да ти смъкна, заради онази нощ… със супер колекцията ти DVD-та…

14. Molo @ October 15, 2008

Naistina beshe SUPER kolekciq. Nasulzih se. Znaesh kude da nastupish. :P

15. legrandelf @ October 15, 2008

Така си е - болезнено! Айде, няма да ровя в раната вече, щото…
Между другото, на 18-ти ще направим ли един тийнейджърски рожден ден в Burger King :)))))
Тройния Whopper ни чака, хахахаха :)

16. Molo @ October 15, 2008

Mi az mislq da hodq na kunki ve4erta. Taka 4e ne znam, moje posle.

P.S. Tuka hodih na BUFET v kitaiskiq kvartal. ALL U CAN EAT. Ne znaeh 4e I CAN EAT SO MUCH, mate. Woot, woot :)))))))))

17. legrandelf @ October 15, 2008

Ще го измислим :)) Може и аз да се плъзна :)

I CAN EAT SO MUCH, mate.

I know! :))) Trust me, piggy :)) I know!

18. Amaroo @ October 23, 2008

уфф, това ми припомни един случай, когато взехме от видеотеката касетка ужким с видеоклипове от мтв, а то кво излезна… наште щяха да получат удар
то беше неква софт еротика май, поне по днешните стандарти, дето ако не си завреш ръката до рамото, не е секс, ама все пак…

ениуей, като стане въпрос за порно - мъст сий са японско порно с човека-въртолет и порно за лезбийки, ама истинско, не от тия дето пенсионирани порноактриси се млещят с нежелание, само и само да са в играта… ми от тия дето си има мъжка и женска лесбийка…
жалкото е че никой не прави порно за жени, че от тия плейбой филмчета на човек му се догажда… а от хард кор порното - мое i да не излезеш вече същия.. мда :)аз харесвам андрю блейк, ама и той се повтаря бая вече…

а космите… са въпрос на вкус :В

19. Калоян @ May 7, 2009

Още не съм я дочел до край и не мога да се стърпя да не коментирам … това ще да е най-яката статия … А думичката ‘порно’ с моето френско ‘Р’ звучи още по тъка :D … а за да не ме накажеш Елфе, ще споделе от сега, имал съм близки срещи с путка Hahahah … ей сега дочитам и ще споделя дали финала подобава

20. legrandelf @ May 7, 2009

lol, Кала! :))))))

21. Калоян @ May 7, 2009

Хаха, това ще да е … отиде си порното каквото го познавахме като по малки.

ПП: Преди си писал с повече хъс Елфе

22. Фант0маС @ July 14, 2009

тру тру !!
:’(

« Жертва vs Жертва Миг на последна нежност »