Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Атеистичното зло

« публикувано на 01-10-2011 @ 11:34 pm »


blasphem-о-графия: Markus Richter
слушайки: Aesthetic Perfection - The Ones

Вчера, 30 септември, отбелязахме международния ден на богохулството. Верният pro-rock в света на [а]теизма, Бла, се погрижи кино-културното ни образование по едноименната тема да е на достатъчно високо ниво, за да не скучаем както през уикенда, така и през оставащата част от ненужното ни човешко съществувание.

Темата е приятна за нас, а за други, тежко болните от най-популярната чума в света - вярата в Бог - не толкова. Диску(р)сията, която се зароди Там, няма да я коментирам, тъй като не съм толкова вещ, като някои от участ(ву)ващите в нея. Повече приличам на вещица, затова гледам да стоя далеч от хора, които се палят и… могат да ме накладят!

Ениуей…

Интересното в случая, а и повод за този пост, се явява един от коментарите на верния другар lammoth, който въпреки пърдящата си физиономия, зад своята усмивка крие и брилянтен акъл. На атеист, разбира се, заради това го хваля толкова. Аз съм повърхностен.

В реда на разсъжденията си, отговаряйки на моите изключително незрели, набрани-на-клавиатура вербални закачки, геният на lammoth за пореден път бе потъпкан от чисто мерзските му (да се чете плътски) желания. Незадоволимият нагон на един мъж. Говорехме за глупостта на хората и как историята повтаря събитията, подменяйки вече познатото зло с друго (обикновено по-голямо):

дано ги замени с богове, които поне имат цици
писнало ми е от брадати ориенталци

Прав е!

Но ако Господ (независимо от религиозния буквар, който го възпява; името му също е без значение) е жена, то тогава ще имаме нужда от нови, по-строги божи заповеди. Ясно е, че мъжете ще се интересуват от вярата в Бог доста повече, отколкото жените, но като знам, че по-нежният пол всъщност е афинитетно биполярен, нищо чудно и процентът вагинално-верующ секрет да е възбуждащо голям.

Което още повече улеснява Моисей и неговото скрижално приключение до върха. На Витоша, примерно…

— Не се самозадоволявай пред изображението на друга;
— Не пропускай да споменеш името на Господа, твоя Бог, докато пръскаш семето на своята мъдрост;
— Почети съботния ден, като го осемениш няколко пъти;
— Не симулирай оргазъм;
— Почитай члена си и вагината си;
— Не си го бръсни;
— Не еякулирай против ближния си - прави го редом с него;
— Не свършвай върху иконата на ближния ти;
— Не пожелавай мокрите кърпички на ближния ти;
— Не онанирай по адрес на Господа, твоя Бог!

Тук няма йерархия (но пък има солидна доза иронично позициониране ала “Параграф-22″). Всяка една заповед е заповед! Тежестта на наказанието, при евентуално престъпване на някоя забрана (щото си е точно такова - забрана), е еднаква за всички и за всичко! Ще ти бъде отскубван по един ташак всеки път, когато извършиш престъпление спрямо божия закон. Процедурата ще се повтаря до изчерпване на тестисите.

Или до задоволяване на божия гняв. Но той е изключително… ох, прощавайте… ТЯ! е изключително гладна и ненаситна! Нямате толкова тестиси. Ще трябва първородната й щерка, зачената непорочно от Дев Марио (програмист, на пълен работен ден в небесния софтуерен отдел) да слезе на земята, при нас, грешните и да изкупи всичките ни грехове, без обаче да подозира, че… със слизането си ще увеличи многократно бройката на извършените грехове.

Но да не мислим сега за тези неща. Моля, спазвайте новите божи заповеди, щото…

Пичка Ви лелина да Ви е на помощ!

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Karmina Erida @ October 2, 2011

е стига де, тия заповеди по-неизпълними от на белобрадия не(за)доволен дядка бе… пък и все ще е дотолкова (само)влюбена, че да прости онаниране по неин адрес ;)

2. UZUMAKI @ October 2, 2011

Слонове и сърнички. Искам да чукам слонове и сърнички. И калинки с букет цветя. Зелена аура. Лимфоцити и хемоглобин. Накрая си мечтая за безкрая - отдаденост с хлорофилни и хемоглобинни революции… Воистина!

3. lammoth @ October 2, 2011

не цицохулствай, Елфе :D Христина Исуска бе разпъната на задна прашка, за да понесе нашите грехове. Амин.
Наруших заповед номер 3 :( , отивам да се изповядам пред Голата Маха

4. Val @ October 2, 2011

Ааа, Дева Мария е на турците ;) Поне в това ме убеди мегашедьовърът на Кармело Бене - Nostra signora dei turchi

5. legrandelf @ October 2, 2011

А’е вий ‘сичките сте болни, бе!!1

:D

6. Ники Сайта @ October 27, 2011

В какво вярвате вие, само в секса ли, това ли е вашата религия?

7. Ela mi na jivo @ October 28, 2011

Нека вярват в каквото и да е, това е личен избор или извор. То и ебнята си е до време, след време пак ще си пишем, тогава мисленето ще се е променило и успокоило. Може Интернет вече да е една по подредена трибуна.

« Тези порочни септемврийски дъждове Аз съм с теб ! »