Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Сексуалната анорексия – новият зомби апокалипсис

« публикувано на 04-08-2011 @ 2:01 am »


cock-о-графия: pixdaus.com
слушайки: едва долавящ се cock-овичи клюнов “звън”…

“Какви курове имаше навремето…”, започваше баба ми, още преди да е сервирала топлата, току-що приготвена домашна баница. И беше права!

В ежедневието ни доста често се случва да чуем “оправдание”, тип генерализация, че еди коя си била недоебана. Дали в нея е проблемът или не останаха похотливи мъже, които вместо да свършват в салфетки, чукат редовно своите приятелки?!

Останали са. Обаче са като ядрените инженери – всички сме чували че съществуват, обаче (все още) никой не ги е виждал. Камо ли докосвал…

И ако по време на сексуалната революция, половосношителната маниакалност е била добре развита, някъде от средата на 70-те (миналия век) психолозите “откриват” явлението сексуална анорексия. Представете си секс маниак – сексуалният анорексик е неговата противоположност.

Случаят му се доближава леко до импотентността с разликата, че последното е нещо като физически недъг, а първото – state of mind. Затова на такива люде помощта им не идва от пилотската кабина, откъдето ще вдигат самолета, а от кабинетите на вещи в занаята (и вещерни в сексуалността) психолози.

Как епидемията се установи трайно в живота ни?

Пълна политическа отговорност трябва да поемат следните фактори:

— прекомерната сексуална показност;
— неограниченият (да не кажа престъпно лесен) достъп до еротика и порно;
— модно-сексуалните тенденции.

Показност

Има разлика в това да се кефиш на хубавото време, докато наоколо пърхат разпичили се девойки (и стари, но лачени (ма)дами) и това, непрекъснато да те обливат псевдосексуални вълни - обикновено с рекламна насоченост. Първото е много яко, особено ако си разменяте усмивки, тук-там по някоя и друга приказка, ако пък залитнете и към чаршафите – безценно! Докато това другото е… достойно за линч, а отговорните лица – трябва да ги вкарат в затвора, където постери с цици, готини мацки и реклами на дини не са позволени, а институционализираните обитатели са по-загорели и от Еди Мърфи в “48 часа”.

В един момент спираш да се радваш на сладки дреболии като оголено рамо, къса поличка (особено във ветровито време) или демонстративен (но не задължително кравешки) бюст, тип “кандидатствам за работа така, че да ме вземете”.

Парно, горно, потно

Къде останаха добрите славни времена на VHS носителите, които радваха десетки малки, подрастващо надървящи се дечурлига, а и техните родители. Кой не е разбивал бащиния скрин, за да се докопа до така желания порно завет? Кой? Всички…

Айде, после се пръкнаха компютърните еротографии, рамо до рамо със секс каналите по телевизията, за които не плащаш, но трябва да чакаш определен час. Един след полунощ си беше като сборникът “Четири след полунощ” на Кинг, но за ценителите на секса, а не на мистериозните ужаси и twisted turn overs.

Беше яко!

До момента, в който Баче Кико не стана национален герой, а аматьорското порно не плисна от всеки един свободен xxx домейн! Да. Радостта бе огромна, но само в началото. Това да можеш по всяко време да цъкнеш play и да удариш една злобарка – безценно! Почти като онова горното безценно… но само почти. С времето, всичката тази свобода, нелимитираност и идеология от рода на: “Родители, пратете децата си да спят, а вие деца не се тревожете, утре ще го гледате в интернет!” съсипаха цялото удоволствие и чар на мастурбацията.

Лъска се по-редовно отколкото трябва. И докато Тайлър Дърдън готинее, докато ни проповядва: “Мастурбацията е самоусъвършенстване”, прекалената такава води точно до асоциална политика на тялото (и най-вече на съзнанието), което развива благоприятна среда за сексуалната анорексия.

Модерен бъди, сам с хуй в ръката си умри

Добре, можеше и да не съм толкова краен. Могло е.

За две неща се сещам: асексуално самоопределяне и всички сме евреи, Шалом!

“The fuck is that?!”, чудите се… твърде модерно е напоследък да не си хетеро-, хомо- или дори метро- сексуален, а да горделееш наоколо под опеката на тенденциозното асексуално самозвание. Защото е точно такова!

Sex is overrated, не ми доставя удовлетворение, предпочитам флирта, ала бала. Все глупости, някои от които дори аз употребявам. Заклеймявам се да гния в безвагиналния ад до края на отвъдния си живот. Дано е кратък!

Обрязването пък е друга бира. В случай, че религията или здравословното състояние не го изисква, не виждам причина да си кълцате патката. Но аз може и да съм сляп за поводи и причини, но хората около мен често откачат. Имам познат, който заради шибаната класа (към която се беше самоопределил) се подложи на тая процедура. Хигиена, ама друг път. В резултат на това оная му работа започна да губи първичната си чувствителност. До момента, в който не постигна мечтата за всяка една (сексуално по-активна) жена: стабилна и продължителна ерекция, (по-)бавна еякулация.

Това е яко, но пак… до един момент. След това връзката се трансформира до заспиване с член в оная й работа, оргазмите никой не ги брои, щото източването на половата шпага е непосилно занимание.

Кубици силикон (или май беше парафин) в мъжеството е тема, която дори не искам да разгръщам… Правете си изводите сами, д-р Енчев!

Да обобщим

Пренасищането води до липса на желание. Прекалено лесният самозадоволителен достъп се превръща в основно занимание, а не заместител в крайни (самотни) ситуации. Модата преебава спонтанността и истински потното занимателно въргаляне.

Докато създаваме погрешни модели в главата си, нормалното сношение губи както своя чар, така и същинското удоволствие. Тъпчем се, преяждайки, с образи, картини, модели и сценарии, които ни отдалечават от животинския нагон.

“Какви курове имаше навремето…”, финализираше баба ми, след минутката мълчание, която правеше, отделяйки поредната праведна история от грешно си битие.

Можехте въобще да не четете целия този бълвоч, но… как да го кажа по-ясно: нима не Ви липсвах (ужасно) много?!

——

За Уеб Джезве

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. vesselin @ August 4, 2011

Имаше преди време един сериал, в който една от героините каза: “satisfaction is the death odesire”. Няма какво повече да се каже. More is less.

2. Ана @ August 4, 2011

Браво! Палци горе, пък и не само тях, надяваме се

3. troubadour @ August 4, 2011

Те така се почва… пък и продължава и завършва статия. Баба ти е голяма :)

4. Дринов @ August 4, 2011

Липсваше и още как!!! То не беше поезия то не беше проза! :)

Миналото е време към, което винаги ще гледаме по подобен начин, без зачение дали става дума за порно или лютеница с “хорце”. Това обаче, в никакъв случай не означава, че казаното по-горе не е вярно. Напротив. Лошото е, че сега ще покимаме с глава и ще казваме “прав е Елфа” и после за да се утешим ще си пуснем едно бързо порно.

5. bungle @ August 4, 2011

Хаха, Дринов много хубаво го каза :)))

6. Val @ August 4, 2011

А старият зомби апокалипсис добре се случваше в Trouble Every Day :)
Сцената с мастурбиращия в мивката Винсънт Гало (за мен Джало) е велика класика в жанра :)

7. limitednickname @ August 5, 2011

Мисля, че в статията си пренебрегнал цяла епоха - деветдесетарските порно вестници.

8. виктория @ August 5, 2011

И от мен браво за този текст, талантливо Елфче.

« Топъл летен град Клеймо 800 »