Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Хор(монал)оскоп II

« публикувано на 22-06-2011 @ 10:23 am »


фотография: The Dude & Maude
слушайки: Your Favorite Martian - Tig Ol’ Bitties

Пропуква се огромният зид на задръжките. Лятото пенетрира хорските души и съзнания, като сее мисли единствено и само за обладаване на всички прекрасни създания. Но в един такъв динамичен свят, без звездна карта ще се изгубите. Или ще го пъхнете, където не трябва. А това е повече от недопустимо. Все пак Вселената разчита на отдел[е]ните сокове, всички онези генерирани импулси, пулсации и конвулсии, които ще подкрепят съществуването й/ни.

Винаги може да си припомните какво се случи последния път. Нищо, че беше изключително отдавна… Курът отново ми го говори. Така де.

Oвен / 21.03 - 20.04
Ако правилно си изиграете картите, сексът на работното място днес ви е в кърпа вързан. Ще завърши със завързан презерватив, или самите вие ще се озовете вързани за някое бюро, стол, чин, гардероб или приковани към комунистическа тапицерия. Не се страхувайте да изразите на глас своите извратени похвати и фетишистки желания, защото не се знае на какъв свободолюбив партньор ще се натъкнете. Не отказвайте открилата се възможност за кежуъл секс, щото вкъщи едва ли някой ще ви пусне. Освен лявата/дясната ви ръка.

Телец / 21.04 - 21.05
В момента мисълта ви е подчинена на щастливо прекарани сексуални мигове. Както в настоящето, така и в бъдещ план. Загърбете куро/путко-блокиращите предразсъдъци, тъй като това (явно) ще повлияе на удоволствието по време на плътския акт. Не посягайте на колежката/колегата, ще ви го върнат тъпкано като първо се изплюят в чашата ви с кафе, а след това ще ви заставят да играете пасианс, измъчвайки ви със зъбливата си орална любов. Най-накрая трябва да осъзнаете, че колкото по-рано започнете да взимате пари за секс, толкова по-скоро ще си построите оная вила на морето.

Близнаци / 22.05 - 21.06
Ако сутринта сте се събудили с мощно желание за (себе)изчукване, текнали сте, сънували сте розови сънища или просто имате перманентна сутрешна ерекция/сутрешно навлажняване - избийте си ги от главата! Но не по онзи начин. Ден след най-дългия ден звездите ви забраняват пипането - както на вашето тяло, така и на чуждите такива. Сексът с животни също не е разрешен, независимо колко много онази улична кучка прилича на бившата ви половинка. Използвайте този период на заставено безебие за… пълноценен релакс. Може да се разходите? Гледането на лястовичи секс е разрешен.

Рак / 22.06 - 23.07
Живот на ръба, живот на мига, живот заради самия живот. Астралните струпвания ви гарантират множествен оргазъм (или поне 6 последователни тека), стига самите вие да се отпуснете на емоционално ниво. Не пропускайте нито една от възможностите, които ще еректират пред вас. Ако никой не ви (се) предлага - искайте си сами. Няма да ви бъде отказано. Всичко е въпрос на смелост. Съществува опцията да сключите ебателен пакт (т.нар. е-пакт), който в дългосрочен план ще се окаже печеливш.

Лъв / 23.07 - 23.08
Винаги сте били смели персони, но въпреки това днес разполагате с един оргазъм повече кураж. Въобще не се свенете да покажете истинското си сексуално лице. Ще зарадвате много хора. Не само в професионално-оргиен аспект. Въпреки, че някои съешителни посеви не дават резултат на момента, бъдете търпеливи, съвсем скоро ще започнете успешна ебателна жътва, чиито плодове ще ви държат влага с месеци напред. Пийте повечко вода, защото влагата в устата ви е в(л)ажна. Вечерта може да завърши (само) по френски.

Дева / 24.08 - 23.09
Звездите днес са ви отредили повече наказание без престъпления от секс. И докато Достоевски ви чука вербално, вие се чудите как да си оправите отношенията с всички онези люде, за които ви е пукало в един или друг момент от вашия живот. Въпреки вашето желание, Вселената едно си знае, друго си бае. В крайна сметка цялата негативна енергия, която ще се натрупа, в апокалиптичния момент ще се отприщи, което от своя страна ще доведе до епична перисталтика, конвулсии или тлъсти изпразвания. Наказателното ебане е задължително! В критичен момент обаче, може да се куро/путко-блокирате заради спомени по отдавна непоебващи ви хора.

Везни / 24.09 - 23.10
Онази любов (или просто сексуално преживяване), която сте преследвали дълго време, ще има нужда от вас именно днес. Ако съумеете да се докажете, половото ви узряване ще се превърне в причина и следствие. Винаги може да включите и половинката си в цялото това съзряване на интимно ниво. Независимо дали ще станете трима или повече. Вселенските пулсации подкрепят тежкия ви нагон и застилат навред с положителни нагласи, предразполагащи грациозна оргия, изпълнена по животински.

Скорпион / 24.10 - 22.11
Никога не гледайте назад, защото така желаната от вас задна прашка няма да се случи. Приемете факта, че мисионерската поза ще е единствената ви в следващите няколко седмици. Ако дори успеете да намерите партньор (дори и със статут на fuck buddy), бъдете предпазливи - ще ви изчукат (или просто ще ви свършат в устата), след което - кой откъдето е. А точно днес вие имате нужда от любов и специално отношение. Дори и това специално отношение да изисква кожи, твърди токове и малко повечко въжета/вериги.

Стрелец / 23.11 - 21.12
Флиртът на работното място, колкото и нескопосан да се окаже, ще ви предпази от по-сериозно (само)наебаване от делови характер. Почерпете опит от по-можещите, по-еректиралите и по-влажните от вас. Има какво да научите. Неприличните погледи, които ще засичате цял ден са безпочвени и не бива да се взимат предвид. За сметка на това ако някой ви предложи да хапнете по един сладолед или да се чукнете с една обикновена биричка - изходът от тази ситуация ще е само един - потно-въргален, с оргазмени прекъсвания по цялата пулсираща права.

Козирог / 22.12 - 20.01
Правете секс само и единствено срещу облаги: професионални, материални или егоистично лични. Върнете си го на всички, които в един или друг момент от вашия живот са ви третирали като сексуален обект. Балансирайте между наказателното ебане и нежната, и бавна любов. Хапете повече, по-малко говорете. Въпреки безразборния секс, който звездите предричат (че даже и поощряват), съзнанието ви все пак ще е пленено от една единствена особа. Търсенето ще продължи, дори след многото изпразвания (за деня).

Водолей / 21.01 - 19.02
Бъдете особено практични и не оставяйте някой друг да ви свърши (мръсната работа). Не прехвърляйте отговорностите, действайте директно. Чукайте. Това особено много ще допадне на безинициативните персони наоколо, като ще засили както уважението, така и уплахата спрямо вас. И двете вдигат едно и също - вашето самочувствие. Излагайте се по-честичко на слънце, тъй като дори горещите летни лъчи искат да погалят тялото ви. Оргазмът е гарантиран в две положения: финансово-разпукващ и в поза 69.

Риби / 20.02 - 20.03
Сигурно често сте си задавали въпроса: Защо точно този полов орган? Като притежание и като сексуално влечение. Не, не преоткривате себе си на хомо- и хетеро-специално ниво. Просто търсите ефективност. Не желаете обикновено леене на семе/вагинален сок. Съставете стриктен план и започнете да оправяте целите си една по една. На някои от тях - изхвърлете боклука, почистете комина и сменете крушките в коридора. В крайна сметка, старанието ви ще посочи правилния път. Ще се озовете на точното място с наточените, копулативно допадащи ви хора. Оргията е неизбежна. Пазете се от усукване на тестисите или удряне на главата във фазера над леглото.

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Дринов @ June 22, 2011

Нека за момент допуснем, че вярвам в зодии. Защо трябва аз (ние) пак да сме най преебаните?!? Как така без дневната доза ръкоблудство? И не мога ли поне да изчукам своя близнак? Елфче, ходи пак ги прочети тези звезди, моля те, не може така!

2. Nadinka @ June 22, 2011

баси, зъбливата орална любов е ужасно нещо :(
искам да си сменя зодията

3. silvia tencheva @ June 22, 2011

Марти, кво да кажа, необкновенно поднасяне на зодиака, отново изкърти мивката, на мен ми харесва това за моята зодия и за наказателното …… :)))))

Сметам изобщо да не те послушам. Не обичам лястовички, камо ли да зяпам секса им. А мармотски може ли? Секс. Поне де…
:))

5. Val @ June 22, 2011

Оргазмът е винаги гарантиран когато гледате - Destricted :))

„Балкански еротичен епос” /реж. Марина Абрамович/
Филм, който представя древни балкански ритуали, свързани със секса. Плодовитостта на жената се увеличава, ако тя покаже гениталиите си в дъждовно време, импотентността на мъжа се лекува, след като пробие три дупки в малък дървен мост и симулира сексуален акт във всяка една от тях. За да бъде добра реколтата мъжете трябва да изровят малки дупки в земята, да легнат голи и да мастурбират.

„Машината” /реж. Матю Барни/
Новела, в която е представен сексът между човека и машината.

„Синхрон” /реж. Марко Брамбила/
Арт колаж съставен от сцени на множество порнографски филми, озвучен с барабанен ритъм, в синхрон с накъсания монтаж на сцените във филма.

„Проникване” /реж. Лари Кларк/
Един импровизиран кастинг за избор на непрофесионален актьор в порно филм, срещата му с останалите от екипа на филма, както и заснемането на видеото.
По време на кастинга става ясно, че мисленето на мъжете и техният реален сексуален живот са силно повлияни от образите, представени в порнографските филми.

„Сексът и самотата” /реж. Гаспар Ное/
Мъж и жена паралелно мастурбират. Той с надуваемата си кукла, тя с плюшената си играчка.

„Обаждането” /реж. Ричард Принс/
Класическата сцена на лекар и пациент от стар порнографски филм, в синхрон със съвременно звучене.

„Долината на мъртвите” /реж. Сам Тейлър - Ууд/
Заснет в един кадър, в близки и далечни планове, филмът показва самозадоволяването на един мъж сред пустошта.

6. виктория @ June 23, 2011

е-пактът напълно ме устройва. ще каже човек, че съм те подкупила специално да ми насипеш всички сексуални блага на моята зодия.
мисля, че няма по-голяма глупост от зодиите, ама от време на време като прочета нещо такова приятно за своята собствена и викам: пък що не? може и да са прави хората.
елфе, само не ми казвай, че си повярвал в зодии!? земен човек като теб!?

« Въпроси и отговори VIII По стъпките на реверсивната мисъл »