Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Бира, цици, наркотици

« публикувано на 20-04-2011 @ 11:55 am »


tits-о-графия: My Opera

Обичам бира, да. Цици също. От наркотиците се пазя, ама с тия южни ветрове знае ли човек, какви корени ще му влетят в устата. Я от къра, я от някъде другаде, гледани по-разумно. Изобщо - проблемация! Пък по ЖП линиите хич да не се разхождаш. Или някой циганин ексхибиционист ще те изненада, докато си бръсне гноясалата пишка, или неразумните макови полета ще те опиянят. Добре, това последното е зле. И невъзможно.

Оказа се, че ако няма цунами, вулкани или някакви други природни еръпшъни, най-актуалната тема са циците.

Какво по-хубаво от това?! Особено ако са естетически издържани.

Д-р Енчев е цицоман. Кълца, реже и съшива всякаква човешка плът, че даже прави и ей такива хорòри!

Лично аз, освен ако не изгоря в някакъв пожар и пожелая да приличам на Фреди Крюгер, вероятно никога не бих се възползвал от пластичните манипулации на скалпела. Обаче какво знам аз? Нито съм критерий, нито ще бъда. Имаме си цяла Шер! Която е… събирателно от цял взвод мъртви генерали. Обаче се е запазила във времето. Май…

И преди да е станало май, да споделя - вчера се надигна масова вълна от вълнуващи се дами, мацки, девойки, жени и всякакви други вагинални израстъци. Че даже и пенисопритежатели се изказаха по темата. А именно:

Денят на благодарността за д-р Енчев ли (ще) е?!

Билбордите са абсурдни, но пък винтидж девойките върху тях ме кефят. Слоганите са безобразни, а чекиджийството по улицата е… нерядко срещан момент. Особено след като Andrews сложиха ЗЪРНО! върху своите рекламни табла. Жалко, че нямам снимка, но вероятно сте виждали онази прекрасна дама, надигнала крак на мястото до шофьорското и… забила погледа си в нищото. ПО ЗЪРНО!

Пак на Енчев.

Аз съм цицоман. Но може би тук е моментът да разясня какво значи цицоман. За някои хора циците се делят на мъжки и женски. За други - на малки, средни и големи. И цомби. За трети, като мен, на красиви и грозни.

Няма значение колко голяма е цицата, важно е да изглежда добре върху жената, която ги носи. И за да не звучи като натоварено магаре (и/или крава), перефразирам: има хубави цици, които вървят с цялостната визия на притежателката им, както има и отвратителни цици, които… просто не стоят добре. Никъде.

Предпочитам истинските цици, да, но пък ако касапинът си е свършил работата добре и не ми дава причина да си мисля: “Бе тези силиконови ли са или не съвсем?” - няма проблеми.

Но независимо от моето мнение, независимо от вашето мрънкане, положението е следното: съществува форум (в българското уеб пространство), в което стотици жени, минали през докторската операционна, споделят своя опит след слагането на импланти. И даже се кефят! Много са доволни. Описват подробно данните на своите нови цици, евентуално споделят доктора, цената и разни други такива.

И не говорим за “нископлатени” фолк певици. Става въпрос за домакини, спортистки, учителки - каквито още се сетите (обикновени) жени, пожелали да се клъцнат. Тяхна воля. Ако ще и по 10 билборда на 100 метра да си направи д-р Енчев, това не значи, че ще си правя операция. Или някому ще препоръчам такава. Личен мотив, лично решение. Какво сега?

Честно казано предпочитам винтидж гърлз пред… мобилни оператори, чалга заведения, тъпи филми/сериали и/или… месни продукти! САЛАМ В ЛИЦЕТО НА НАРОДА!

Ама забравих, че живеем в XXI-ви век и… си е ебало майката от интелигенция! Фащам си (не ‘уя в ръка, а) мотиката и отивам да си копкам тихичко…

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. gost @ April 20, 2011

Като цяло си прав. Жените могат да се тъпчат със гума и даже след това могат да изглеждат и красиви. Нищо лошо! Това, което на мен не ми харесва, е какво представляват рекламите на доктора и на какви предположения ме навеждат.
Рекламите са просташки, следователно:
А) Д-р Енчев е простак, най-обикновен идиот и тогава качеството на продукцията му е със доста съмнително качество, защото аз лично от посредствен творец очаквам посредствена продукция.
Б) Той смята клиентките си за идиотки, което даже може да се смята и за истина. Но на посредствен клиент може да се пробута най-лесно посредствена стока. Следователно и във вторият случай това, което произвежда добрият доктор, най-вероятно ще бъде изпълнение на нивото на клиентките.
И какво излиза? Независимо от причината за тъпата реклама, съществува огромна вероятност утре да срещна по улицата чифт гърди със качеството на рекламата. Ти, като цицоман, смяташ ли, че това е в твой интерес? По мое скромно мнение, мога да си сготвя пълнена пуйка и сам.

2. legrandelf @ April 20, 2011

gost, хахаха :))) Макар и да не съм на 100% съгласен с изказването: “Д-р Енчев е простак”, ме кефи как звучи :D
Логически навързани, тия свински черва звучат като да се съглася на 100% ;) Но пак… заклеймил съм скоропостижните и нелепи слогани, за тях е виновна рекламната агенция на Енчев. Вярно, той ги е одобрил… но съществува и дребничкото: “Не ме занимавайте с глупости - тургайте билборди да ми се рекламира касапницата” :)

Все пак тези са по-добри от предните… със симетрията и кофтия фотошопски монтаж. Там, където ми е несъгласието е… че просташките билборди свидетелстват за калпавата работа. Така е, още не съм пипал (виждал) реален продукт на Енчев, но да речем… че… първо се доверявам, пък после като видя зле напълнена пуйка - ще фърлям къчове :D

Иначе сам… не мога да си сложа цици. А и не искам :P

3. lammoth @ April 20, 2011

Ще цитирам един известен блог-поет: “И по-хубави сме виждали, и по-грозни сме ебали” :) :р

Дали д-р Енчев може да ме направи ей такъв?

4. зори @ April 20, 2011

Елфе, върни мотиката в мазето и зарежи компира (той е едно доста по-различно семе и не се вади така лесно, както се докарва на бял свят стандартното човешко, квото и да говорят едни хора).
Интересно ми е, ако утре ти се нахака в полезрението реклама, в която някой пишман-рекламист ти предлага да си сложиш един магарешки, обяснявайки ти, че той ще те избави от всички останали житейски проблеми - ти ще се откажеш ли от елфическия си меч или ще си помислиш как най-бързо да обслужиш с него майката на тоя рекламен гений?

5. legrandelf @ April 20, 2011

зори, хахаха :))) Като едно магаре, може и да се възползвам :P
Не, Елфите ползваме лъкове ;) И малки мечове :D но стреляме по два пъти, хъхъхъ.

По темата. Навремето писах по подобна тема. От тогава, до сега, не се сещам някой билборд крайно да ми е бръкнал в душата, че да храня всички майки, отговорни за създаването на тая челяд, дето… твори рекламите :D

:))))

Подминавам напоследък ;)

А и компирът си има нужда от грижи. И при вкарването, и при изкарването :)))) От множествената интелигенция оргазъм няма, камо ли множествен, а и картоф няма (без да се свързва това с гусин ББ) :D

Cheers!

6. Omnia @ April 20, 2011

От чисто медицинска гледна точка /втората и човешка/, имам две неща да напиша: 1. Д-р Енчев явно скоро не е чел лекарският кодекс на БЛС и кодекса на лекарската етика, защото там явно е посочено, че от време оно до ден днешен, подобни реклами и PR-и на професионалното поприще са забранени, а ако някой и задълбае, може съвсем спокойно да го осъди като нарушител. И да си понесе съответното парично наказание и мъмрене от БЛС. Но, тъй като в Бг всичко се приспива много лесно и спокойно с пари, а хората се сещат, че нещо излиза извън контрол, само, когато очите им вече се избодат, това няма да стане.
Нито колегата ще си припомни кодекса, нито някой ще го осъди за нещо. Лично аз ненавиждам рекламата в медицината - грозно е да си рекламираш търговските умения, ставаш клиширан, а с клишета не може да се работи качествено, особено в нашата област. Уви, той дори не е оригинален, за да позволи на тези, които са го рекламирали по толкова смешен и нискокачествен начин да го изтипосат по места, където обичайно има други работи…
Но какво се получава - Търсенето ти се увеличава, претенциите към тебе също и дано Д-р Енчев е достатъчно кадърен, за да задоволи достатъчно качествено желанията на своите “пациенти”. Всъщност това далеч няма да се окаже толкова трудно, с просташко-комплексарското им мислене и поп-фолк промиване на мозъци.
2. Има раздел от медицината, който се нарича реконструктивна пластична хирургия - това признавам аз! Там хирурзите са корифеи! Там говорим за пластична медицина в истинският смисъл на думата! - говоря за сериозни възстановителни операции след масивно изгаряне, загуба на части от тялото, обезобразени лица или липсващи части от самото лице. Това е реално пластична хирургия. Някак си, не мога да гледам сериозно на пластичната естетическа хирургия, когато няма нужда от нея. Подчертавам - когато няма нужда. Да, ок, коригирай си гърдите, ако имаш стрии по тях, ако са твърде увиснали, ако са твърде големи, но да ги помпиш преди 20-та си година или при нормални техни размери и вид, да им наблъскаш излишни кубици - е, ми просто не съм съгласна, независимо какъв ще е ефекта после. Пластичната естетична хирургия признавам само в случаите, когато не можеш нещо да промениш, но и не можеш да се възприемеш с него - смяна на пола, корекция на носа, чупен преди това или не… Опъване на лице, мазнини в устата, липосукции и ‘нам си кви простотии, айде много моля… има си и естествени начини за корекция на тези неща, а това, че ти, той или тя са лишени от амбиция, воля, самоуважение и желание да ги коригират естествено /зравословно хранене, упражнения от всякакъв сорт и сие/, не е мой проблем. А, който не приема процеса на остаряване като нещо съвсем естествено от жизненият цикъл, значи има нужда от психотерапевт. /и това все пак ви го пише човек, който е в ужас, че един ден ще остарее, но се стреми да се уважава все пак достатъчно./

7. gergana @ April 20, 2011

ЗЪРНОТО на Andrews’ наистина е от добра реколкта, ама не разбраха ли, че е по-добре без педеругата, а и в конкретния случай изобщо не се връзва - никое маце няма да стои по зърна пред педал, много е безвкусна и опорочена тази реклама, липсва й истинност, бяга от реалитета, виждаш, че те лагат нещо… е как да си купиш!

8. silvia tencheva @ April 20, 2011

“Красотата е симетрия” - това пак е от билбордовете на въпросния Енчев, ама едва ли му дреме от нашето мнение, от където и да го погледнеш доста е забогатял и го търсят от всички сфери… и е въпрос на избор да се подложиш на такава интервенция, аз специално не бих го направила :)))

[...] отчасти от този пост, но не на същата [...]

« Образи: “Please, Please, Please Let Me Get What I Want” Пипер в раните на Джийзъс »