Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Лекционерът: “Закуска в Тифани”

« публикувано на 16-04-2011 @ 10:36 am »


hot-о-графия: Absolutely Gorgeous
препоръчвайки: 18+

Мъдрите хора, дори тези, на които са им извадени мъдреците, казват, че човек се учи, докато е жив. И са прави! Аз… все още се усещам жив, поне от време на време еректирам, потръпвам и се изпразвам, което май (поне в тази последователност) е признак за живот. Но нека не се отплесваме, че току виж отново ме “набедят”, че съм перманентно надървен или пък, че топките ми всеки момент ще експлодират.

Както виждате, това прелестно създание (по-горе) има потенциалната възможност да ви изпразни (само) с поглед. Разбира се, пазим минимален процент импосибилити Тя да не е ваш тип. Няма лошо. Всъщност има! Разкарайте се!

С Тифани се запознах съвсем скоро. И за да бъда докрай откровен с вас - запознах се вчера. Един общ приятел ни събра с думите: КОПЕЛЕ, НЕ ЗНАЕШ КОЯ Е ТИФАНИ?!

На което спокойно отвърнах с очакващ поглед и желание да ме просветли. С малко кежуъл чат и хвърчащи като току-що изстреляно семе линкове, попаднах на това чудо.

Не, аз не гледам порно. Никога не съм. Не, това не е порно и никога не съм го гледал. Това е… как хубаво са си го написали хората: “beautiful erotica.”
Точка бе.

И наистина - всичко там е толкова неаматьорско и съвършено, че честно казано се върнах назад във времето, когато порното (което не съм гледал) предизвикваше величествен интерес в мен. Тръпки, тръпки, докато не се взема в ръце, за да… свърша работата, заради която съм стоял буден толкова време.

С всичкото това аматьорско порно последните години, в комплект със свободния достъп (знаете ги сайтовете, да не ви ги изброявам, че Google пръднярите ще ме маркират като (въз)будител, ама не точно народен, а члено-вагинален) превърнаха порното в… нещо нормално, ежедневно ползвано и без особен интерес и тръпка. Все едно да си миеш зъбите? Ебати якото. Мия ги, за да не се развалят, за да ми е по-малко ужасен дъхът и какво ли още не. Като цяло - boring stuff, да.

Но с този “x-art”, чувствата се завръщат. При това с положителен (после)вкус.

Лекционерът - приятелите, които винаги се грижат да научаваш нещата, които си пропуснал.

А след като с Absolutely Gorgeous си… стиснахме ръцете, “Закуска в Тифани” придоби съвсем друго значение. Колкото и да си сладка, Одри, Тифани е себе си 24/7. Освен… когато не си върши работата! Ама Тя тогава е най-яка.

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. bungle @ April 16, 2011

Бахти… Баси яките мадами. Красота. :)

2. UZUMAKI @ April 16, 2011

От кога пропагандирам на куцо и сакато за X-Art, ама кой да слуша! :D А Тифани е моя, гледайте без да я пипате… за сметка на т’ва може да пипате себе си.

3. drako @ April 16, 2011

Like @ коментара на bungle (д’ева и фейсбукищината) :)

4. Val @ April 16, 2011

Дееба, толкова го обичам този Капоти :)
Аз също не гледам порно. Но пък го замествам със сексексплоатейшън джало :)
Maîtresse :D

5. UZUMAKI @ April 16, 2011

Джальото rulz. Особено “What Have You Done To Solange?“, където Кристин Галбо is so damn lovely.

6. Val @ April 16, 2011

Ооо, many thanks :)
Go to the download :)

7. Ikaria @ April 17, 2011

И на мен ми останаха очите в Тифани. Не знам до колко е перфектна извън обектива, но като кибер образ е силно възбудителна. А аз се върнах към времето, когато заглеждах предимно какички. ;)
Beautiful. ;)

8. Ikaria @ April 17, 2011

По някакъв ми напомни на светлооката девойка от тази късометражка - Sweet Room - Last Love Ep.1. Може и да е само от въображение.

9. Nadinka @ April 18, 2011

Силно обезпокоително (дали?), но напоследък очите ми остават само и единствено по каки… Светът е чудно място :D

10. здраве @ April 19, 2011

Хаха, смях голям

« Наклон на хуя Образи: “Please, Please, Please Let Me Get What I Want” »