Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Наклон на хуя

« публикувано на 14-04-2011 @ 1:23 pm »


cock-о-графия: Michelle-7 Erotica
cock-увайки под звуците на: The Unofficial Smithers Love Song

Преди години много обичах да вечерям в “О! Шипка”. Освен, че ми се вдигаше… патриотичният дух, супер много се кефех на О!пушената пица в комплект със структоопределяща салатка. Бира-мира, ракийка-чекийка - без значение с какво ще буташ залъка - беше култ!

Обаче вече не ям там, а това интро има общо с текущата публикация, колкото петното на Горбачов със зацапаните стъкла на Момчил, след като последният си забравя очилата и… се напива приятно неприлично в “Строежа”.

В живота на един мъж обаче, освен хубавата вечеря е важен и наклонът на хуя! Това не е просто каприз, модна тенденция, изкуствен педеразлък и какво ли още не - а симбиотично-симптоматичен начин на живот!

КУРОКРИТЕРИИ ЗА ФОРМИРАНЕТО НА НАКЛОН

Ръчна настройка

В един или друг момент, по-ранен или по-късен, младежът се запознава с твореца на живота. Заигравката продължава няколко десетилетия и фактически свършва на 40-я ден. Междувременно, в зависимост от това с коя ръка мъжът си оправя прическата, мие си зъбите, бърше плота в кухнята, се избира и горен крайник, с който най-добре ще се изпълнява структоопределящият (го) процес на самозадоволяване.

В голям процент от случаите, да не казвам във всички, че ще скочите “ей, толкова!”, наклонът на хуя следва извивките на ръката и съответно - левичарите го “завиват” надясно, десничарите - наляво. На тези, които достатъчно умело боравят и с двете ръце - честито! Вероятно пишката ви има наклон… нагоре! Искрено се надявам да не е надолу, макар, че в определени пози и тази кривина влиза в чудна употреба.

Като всички закривявания де… намерете ми жена, която да не обича релеф, “чупки в кръста” и… сещате се, останалите невибраторски елементи, и ще ви черпя нещо силно алкохолно, което никога да не забравите!

Влияние на крачола/бельото

Комплексен критерий. Ако сте на слипове, полезно е членът да бъде вирнат нагоре. В противен случай до 10-15 минути, независимо от климатичните неособености навън, ще почувствате засилващо се спарване в областта на ташаците. По този начин може да си навлечете куп неприятности, които все пак се лекуват, но… всеки cock-проблем си е… cock-проблем! Куроблокация, какво да ви кажа.

Ако сте с боксерки - избирате ляв или десен крачол. Ако пък сте без бельо, но все пак носите нещо с крачоли - пак същият избор. Ходене, сядане, подскачане, спортуване. Пишката ви не шари наляво-надясно, а удобно се фиксира по продължението на един от двата ви крака. И ей така, докато се усетите… получавате своя наклон на хуя. В основата му. Важно е да се уточни, тъй като предния критерий основно влияеше върху самата “материя” на члена ви.

Лично аз консумирам боксерки, а през лятото дори си позволявам да се мандахерцам без бельо. Макар, че с тоя котарак… нещата доста се промениха. От философска гледна точка. Не му посягам, СПОКОЙНО! Подсъдимо е, знаете.

Спане

Не знам за вас, но аз като съм сам в леглото (си), приличам на wanna-be кубинецът от Кипър - Памбос. Постоянно “танцувам”. Те ти на едното рамо, те ти на другото, по гръб, че да хъркам (по-малко), а накрая - всичко свършва по корем. Разпльокан, като жаба. И като се сетя, че преди години спях САМО по корем… ясно защо пишката ми изглежда по този начин. Момент! Не е сплескана, спокойно. Всъщност, какво ми пука вие дали сте спокойни, важното е, че аз съм доволен, хахаха.

Та… докато спите, знаете, се сънуват както кошмари, така и розови сънища. Понякога даже са розови кошмари в съня, докато тече втори сън, паралелно или перпендикулярно на основния. Сега, Кристофър Нолан да ме прощава, ама миналия месец, като поболедувах за 1-2 дена… какви неща и какви парадокси сънувах, не е за пред хора! Готов ли си за “Инсепшън 2″, Нолане?!

Та… (аман от отплесвания) въртенето в леглото, особено по време на ерекция, влияе сериозно върху “сплотеността” на всички пещеристи тела, съставляващи члена ви.

——

Помислете върху тези точки, макар, че… ако имате годините, с които легално да четете този текст, то навярно е късно да си правите експерименти. Междувременно, нека разсея притесненията ви:

— не, ако е крив пенисът, докато му правите свирка, не може да ви “заседне” в кривото гърло (за спермата не гарантирам);
— “деформираните” (да се чете като тези, които са били “погалени” от гореизброените критерии) пениси са по-полезни в сексуален контекст, но все пак не забравяйте, че сами няма да свършат работата;
— същите тези пишки не стрелят по-далеч, нито по-продължително (но пък по тези два показателя може да тренирате, даже има клубове… с много членове в тях);
— не, не може да оберете банка с вашата ерекция, дори и да не сте се празнили от 2 седмици, а девойките зад касата да са… uber-hot;

С една дума, формулата към успешно закривен хуй е: (Корен квадратен от ръчната настройка) + (Влиянието на крачола/бельото, разделено на 2) - (Спането * 3.14)

Айнщайн да си пробие дупка в гроба и да излезе под формата на сперматозоиди, достатъчно леки обаче, за да бъдат пренесени от повея на среднощния бриз. И след като се материализира пред мен, независимо от структурата си, очаквам да ме опровергае. Нали… всичко е относително?!

——

А днес е денят на свети Мартин. Ама тъй като не го празнувам, реших да ви се реванширам с реване и сух фасул. Това горното де. Става за четене?!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Nadinka @ April 14, 2011

А кога е Свети Елф?

2. legrandelf @ April 14, 2011

Нямам абсолютно никаква идея :D Това не ми влияе на наклона, затова го игнорирам като интерес (rofl)

3. аз @ April 14, 2011

Мартине, цял ден някой от някъде за курове говори! Пряко, преносно, случайно, нарочно… WTF?!?

4. troubadour @ April 14, 2011

И правят света едно по-добро място

5. legrandelf @ April 14, 2011

Стига да не седиш отгоре им. Всъщност, това се отнася само за куропритежателите. Добре де, и за тези, които обичат да карат в другата лента ;))))

I’m just sayin’! :)

Събина, вземи си оправи името, плийз, за да не те оправи някой с пряк, преносен или случайно нарочен ШНУР! :)))

6. Nadinka @ April 14, 2011

абе лошото е, че само с приказки не става :D

7. Руми66 @ April 14, 2011

1. Как определяш еталон за наклон или начин за наклон
2. С какъв инструмет точно измерваш наклона и казваш, че е този
3. Ако въпросния пенис си е заел свое положение и не смята въобще да се влияе от по горните посочени и случайни или нарочени начини, к’во става
Философски, въпросителни шегички. :D
И все пак честит ти свети Мартин!

8. si @ April 14, 2011

Предпочитам толумба, пред реване… поне и формата е подходяща.

Като прочетох заглавиято за наклона и тръпки ме побиха, но то се оказа, че не било това, което си помислих, а точно обратното - с пряк наклон (:

‘— не, ако е крив пенисът, докато му правите свирка, не може да ви “заседне” в кривото гърло (за спермата не гарантирам);’ - е това истински ме разсмя! Да живее денят на св. Елф - aka всеки ден! :)

9. Joko @ April 14, 2011

Объркал си рейса, пич

10. legrandelf @ April 14, 2011

Аз ползвам трамваи.

11. Len @ April 14, 2011

Мейт, забравил си да споменеш, че въпросния инструмент е с полуавтоматичен режим на работа: сам се вдига до определен наклон и после трябва с принудителна помощ да се свали или вдигаш го ръчно а после сам пада ;)
И някой представителки на дамския пол силно влияят на наклона и на скоростта на изправяне на въпросният атрибут, което при нормално положение на инструмента в крачола причинява неудобства…
Лек и снежен ден ;)
Len
P.S. И да не забравяме: най-важно е да му е влажно ;)

12. legrandelf @ April 14, 2011

Руми66, има резон да задаваш въпроси, а не направо да се нахвърляш върху… резултата :D

1. Тялото е равнината и според нея определяме дали има успоредност, перпендикулярност или съответна градусов наклон. Ползваме 3 (три) дименсии, щото… в 3D всичко е по-яко, включително и членът, хахаха :)))
2. За мерило ползваме оръдието наречено “шублер” :) Гледаме да не драскаме модела, който мерим, както и равнината. Абе прецизна работа се иска тука. Само за висшистки :D

:)))

si, толумбите и аз ги предпочитам пред реването, ама… това има в момента. Може би ще е най-добре да наблягам на сухия фасул :)

Len, ама това са допълнителни фактори по време на експлоатация на съоръжението ;) Не казвам, че не са важни, но… всъщност - важни са! Особено, когато съоръжението бъде подвластно само на един… майстор (от женски пол) :))) Тогава поведението се променя, както и наклона :D Буквално влиза в сила: “Ти ли ще ми слагаш наклон на хуя?” При което следва самодоволното: “Да, аз!” :))

Cheers! Влага да има… на правилните места ;)

13. Точка @ April 14, 2011

А моят Мартин(чо) си държи и на този имен ден. Детска му работа (тийн по-скоро), надява се сигурно на повече джобни. :) Вместо тях ще получи високообразователното ти четиво с практически ползи. :D
И нищо, че не празнуваш - всичко най-най и наздраве! :D

14. Иван @ April 14, 2011

Абе, честит да ти е, пък ти си яж сухия фасул :-))
Жив и здрав!

15. sky_mender @ April 14, 2011

Наклон е хубаво, отвес - лошо. Записах си.

16. silvia tencheva @ April 15, 2011

Никога не съм се замисляла за наклона :)))) но много интересно наистина :))))

17. angie @ April 16, 2011

помня от баба, че мъжът е главата, а жената шията. та накъдето се завърти шията - натам и оная работа, щото те горна - долна нямали съществена разлика… с други думи жената е отговорна за наклона, уклона, отвеса и всичките бедствия във вселената :)) за мъжа е важно да има - глава. и в гащите, тъй де. бабите все големи всезнайковци, нали :))

« Разходка с лодка Лекционерът: “Закуска в Тифани” »