Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Мадам Марта

« публикувано на 01-03-2011 @ 12:10 pm »


march-о-графия: Pic for Me
слушайки: Aerosmith - Amazing

69 годишна съдържателка на квалитетен бордей. Последният отваря врати на първи март и задоволява нуждите на всички развързани, разюздани и раздърпани мъже, на които девствеността не е чужда. И на някои жени. Бачка от нула до нула часа, за тези, които не харесват (ба)Джа(на)к Бауър. Дните обикновено са тридесет и един, но свършванията са доста повече. А някои дори не свършват по цяла една неделя.

От опит знаем, че топките са два вида - посинели и почервенели. Тъй като мадам Марта се е погрижила в бордея й винаги да е пек, познайте в какво състояние се намират посетителските “roll on”-и. Точно така - комсомолско!

Когато младите пинг-понг пролетари се явят в заседателната зала, оборудвана с кушетка, плътни завеси в златисто и абажур с формата на хризантема, там ги очаква тяхната самоотвержена другарка, тръпнеща в очакване да бъде закичена.

Дефлорацията е важен процес при отнемане мартеността на индивида. Но проникването/подпъхването не е всичко. Захапаните устни, от които теква приятно болезнена струйка кръв, са задължителен финал. Агресията по време забучването на мартеничката (пък била тя и цинична) е желателна, а в някои моменти - твърдо… повтарям - твърдо задължителна.

Консумира се Блъди Мери с повечко табаско. Черен пипер. И маслини. Натирени върху дялано [на]дървено шишче. Воалите са за предпочитане, а гальовността е предимство.

Фаталния миг за един посетител със зачервени топки е… мартеничката му да види щъркел. Или Ангела Меркел. Това означава, че някой не си е извадил иглата навреме и… мадам Марта ще бъде много недоволна. Или най-малко Хитлер.

Аспиринът не помага. Нито аналгинът. Но да бъдете честни с мадам Марта е най-правилното нещо, което един грешник (и неговата бордейна придворна) може да стори. Опрощаването се състои в cut-n-balls техника, понякога болезнена и за двете страни. /референция: Ози от ЦК на “Маци без ташаци”/

В случай, че младият мартенски пролетар е минал успешно 31-дневния кур(с) по връзване на мартенички и дехименизация на техните пички, то той получава почетен орден “Стара планина, млад къртач” и поплатинен сертификат със степен “Чувствена дрелка”, първи ранг.

Всяка година мадам Марта остава доволна от общия процент завършили. Както и от онзи малък, къс и много лют процент несвършили. Но историята помни много такива случаи, а мадам Марта е силна жена. На 69 години. Виждала е много, а и хич не е малко това ‘дето [й] предстои.

Бардакът затваря в нула часа на първи април. Щото много ‘почват да я ебават след това. А тя има достойнство. И без друго… ако не (е)бе тя, сите щяхме девствени да си останем!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Nadinka @ March 1, 2011

Честит марто-празник, Елфе! И честити имен ден на Марти :D

2. lammoth @ March 1, 2011

Големи да ти пораснат мартеничките, Елфе :)
И с тях много дефлорации и сондажи да осъществиш!
Довечера така да се натрескаш, че после да не си го намериш! :)

Исках да кажа честит ти имен ден, но защо така усложнявам нещата? :/

3. si @ March 1, 2011

Сега разбрах защо си роден точно в този месец! :) Отивате си мнооого!

4. Val @ March 1, 2011

И от мен ЧИД!
И да включиш тирбушона на първа скорост :)

5. Nightwish El @ March 1, 2011

Честит имен ден!
Мадами с разкъсани дрехи да висят по клоните над прозореца ти!
:)

6. Lili @ March 1, 2011

Марти(е)ник да си ;) ЧИ(Б)М :)

7. Ondine @ March 1, 2011

Честита Баба Марта! :)

8. Nostromo @ March 2, 2011

ЧИД и ЧБМ, Елфе!

Продължавай да пишеш все така, че да не знам какво да кажа! :)

Или пък така да ме е срам, че да не искам. :D

« Равноденствие Кегла номер пет »