Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Мъж, жена - наденица, пастърма

« публикувано на 11-11-2010 @ 10:51 pm »


фотография: Маркус Рихтер

Ти! Даааааа, ти! Живееш на тази планета, без дори да знаеш утре ще имаш ли чиста вода, за да се подмиеш, или ще тънеш в мизерия, като че немците току що са ти почукали на граничната бариера. Нахлуването е процес, нахлузването - модел на поведение, нахуйването - начин на живот!

И тъй като в тоя живот има два модела на поведение (малко преди функционалното проникване, познато още като “нахлузване”) - мъж и жена, нищетата на социалното опознаване, самоопознаване, съзнание и самосъзнание се крие в катарзисните моменти на нашето съществуване.

Казват, че човек не се ражда хомо-, би-, транс-, мулти-, кибер- сексуален. В процеса на битуване си избира начин на живот, модел на подражание. Естествено! Не всички са пионери, повечето са последователи. Но това е без значение. Въпросът е… кой кога намира своето призвание за… признание.

Когато за първи път наблюдавах сексуална сцена между две (и повече) жени, останах с горчивото впечатление/чувство, че никога няма да бъда жена, за да изпитам подобно удоволствие. Никога няма да бъда жена, за да бъда наполовина лесбийка. Никога няма да бъда жена, за да ме чукат и на мен това да ми прави кеф.

За сметка на това си останах мъж. Възмъжаването е друг процес, не го бъркайте. Мъж - пенисопритежател.

Гей сцените, между двама продавачи на истинско месо например, не ми допаднаха. Засичал съм ги волно, неволно, доброволно и предимно експериментално. Нито дървят пишката, нито карат ануса ми да настръхва. Няма пауър - няма празнене.

В разговор с един приятел, той знае кой е - да не се озърта, стигнахме до консенсуса, че казармата е мястото, където мандалото ‘лопва и излизаш или педераст, или истински мъж. Това, че сега няма казарма, не значи (по подразбиране), че всички са/сме педали!

Но в разговор с една (друга) приятелка, се [само]препънах в пошлата дефиниция (подадена от мен), че всяка жена е 50%-ова лесбийка. И макар, че всички го знаем/усещаме това, доказателството се роди в миг на вербална логорея:

“За мъжете има казарма, за жените - дамска тоалетна”

Тя се опита да ме контрира с:

“Ходим там по 2, не по 10″

Което от своя страна породи:

“Те и на наряд са по двама”

Накратко… дали ще те насилят, дали ще попаднеш в целебна оргия от несъвършени доброволци, споделящи същия пол като теб, дали ще мастурбираш до края на живота си, като разнообразяваш със смяна на ръката или… промяна имената на файловите изображения, скрити в тайни папки на компютъра ти, е без абсолютно никакво значение.

В крайна сметка… мъж или жена - няма отърване от некачествен секс, несполучливи флиртове и ненавременно осъзнаване. Парче месо или личности/идентичности? Докато “погрозняваме”, съешавайки се един друг, не мисля, че трябва да се обиждаме на интелектуалци.

Празненето приземява… дали? Направо принизява, ако питате мен!

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Събина @ November 11, 2010

Айде, айде, нито си ходил в казарма, нито си влизал в дамска тоалетна! :Р
Още преди казармата се разбират тоя работи. :)

2. legrandelf @ November 11, 2010

Кои работи, бе, Събина :))))

Ти в казармата щото си ходила :D

В дамската съм влизал (почти) толкова пъти, колкото и ти ;) Друг е въпросът дали съм си носил дамската чанта ;)

Чието съдържание бие по “услужливост” дори арсенала на най-добрия масов убиец! ;)

3. Събина @ November 11, 2010

Хохоха подценяваш ме!
Гарантирам, че съм била в мъжка тоалетна, повече пъти, отколкото ти си бил в женска! :Р

4. legrandelf @ November 11, 2010

А, това са приказки за… мерене на най-голямата риба, хваната от… тия дето обикалят по чуждополовите (не унисекс-)тоалетни :))))))))))))

5. Събина @ November 11, 2010

Хм, да си мерим, да си мерим, какво па толкова да си мерим :Р

6. Моето си @ November 12, 2010

Изключително поучителен дебат и многопластово разсъждение върху съвременните проблеми.
Абе хора защо не спрете да бълвате простотии и не започнете да пишете нещо смислено?

7. legrandelf @ November 12, 2010

Моето си, няма проблеми :))) Спри ни да бълваме простотии като ми/ни кажеш… ти с твоите приятели/познати за какви поучителни неща дебатирате? ;)

С удоволствие ще приема темата, чудя се обаче каква ли ще е тя :)

Cheers!

8. closed_eye @ November 12, 2010

Цинизма е лесно обяснимо и още по-лесно смилаемо…
Напоследък е модерно да си “играч”/”играчка” (странно как второ е сякаш някак по-цинично…) и както се казва достигна ни онази древна клетва “пожелавам ти да живееш в интересни времена!” Да, да забавлявате се ще речете, антистрес и прочие - интересно е как циничното стана начин на живот и забавление… хм,хм. Но друга ми е мисълта а тя направо си е въпрос:
Едно не ми е ясно (към автора насочено е въпросчето)… как във всичкото това поставяне на първо място на животинското, сексуално, неагажирано и необременено от тежко бреме като чувства и прочие не толкова цинични остаряли морални ценности се връзва извадката от песента на Фил Колинс?

Не ми се връзва нещо - точно това стихче е толкова анти-цинично!?

9. legrandelf @ November 12, 2010

closed_eye, аз съм (с)връзката :) Но чрез коментар в блога няма да получиш повече информация (по въпросчето) :))

10. closed_eye @ November 12, 2010

Някой казват че най-добрият начин да скриеш това което не искаш другите да открият е да го поставиш на най-видимото място. Нещо като диамантената брошка си седи на масата пък те ровят ли ровят под леглата и мръсните чаршафи ;)

Best Regards - Closed Eye

11. troubadour @ November 12, 2010

Няма нещо по-възвишено и прекрасно от празненето (дали ще е еякулация, дали ще е плач, дали ще е изразходване на енергия, дали ще е диарията в кенефа - нема значение) - човекът е правен да се празни. В тва отношение няма полове - има само желание за отпускане натегналото се напрежение по най-категоричния и мощен начин, па после, който сака да бърше и чисти.

12. gergana @ November 12, 2010

closed_eye,
най-добрият начин да изкажа мнението си е да не коментирам, но понеже видях, че на тази планета се е появил Човек, та се сетих и аз, защо все още поглеждам тук
;)
преди време, когато започнах да чета този сайт, отвреме-навреме ми се налагаше да затварям по едно око и даже ги редувах, ту лявото, ту дясното, ей така, да не ослепея от блясъка на гениалността, която незнайно защо изригваше като гейзер в този странен циничен свят…
:)
постепенно височината на гейзера намаля, а блясъкът угасна - и почти не си заслужава да си затварям очите, но въпреки това, вече предпочитам да затварям и двете, когато пребивавам тук (е, има и проблясъци - последни следи от умиращите въглени в пещта)
:(
та така, заслужава си да погледнеш какво е било преди година-две, преди да си се отказал и окончателно напуснал странния циничен свят на ‘големия’ елф :)))

(с най-добри пожелания към автора!)

13. Онлайн Филми @ November 12, 2010

“Живееш на тази планета, без дори да знаеш утре ще имаш ли чиста вода, за да се подмиеш, или ще тънеш в мизерия, като че немците току що са ти почукали на граничната бариера. Нахлуването е процес, нахлузването - модел на поведение, нахуйването - начин на живот!”

Много точно казано!

14. legrandelf @ November 13, 2010

Много точно, ама… не всички мислят като теб…

… или им е писнало, страх ги е, защо ли пък, да си признаят ;)

Много догадки… предимно! :)

15. angie @ November 14, 2010

#12 - а може би това му е най-хубавото на този момент, когато въглените догорят и върху жаравата проследя красивия нестинарски танц, с отблясъците на лумналия в очите му огън :)
което предполага и онзи момент, в който все някога кошмарите по елфстрийт ще изчезнат завинаги, заедно със сенките на 7 (стотинте) гряха.
какво по-хубаво от това да отвориш широко очите си за такъв финален аплодисмент :)

16. gergana @ November 14, 2010

#15…
абе… този ‘финален аплодисмент’ никак не ми се връзва с “най-добри пожелания към автора”, затова… смятам да го пропусна :)
(ако не възразявате)
;)

17. angie @ November 14, 2010

за мен е с най-добри пожелания тогава, когато се радваш за това нечие щастие :)
не бих го пропуснала. особено за този автор :)

моите възражения в случая не са важни ;)
важен е човекът, а не блогът :)

18. 8 @ November 15, 2010

Много добре казано, Анджи. :)
Готин ден пожелавам на всички!

19. Omnia @ November 17, 2010

“Празненето приземява”…? Поради защо? Или по-точно в кой опразващ случай? Само тази фраза поражда интересни мисли в мен - Секса възприемам като нещо много по-висше от това просто да разтърся напрежението. Ебането и чукането /за мен това са коренно различни понятия/ могат да доведат до принизяващо празнене, особено тогава, когато са без твоето желание. Или с принудително взето такова, без да говорим за изнасилване. Но, след секс, да се почувстваш принизен, при условие, че влагаш от себе си за себе си и другият човек… защо да си е принизяване?

20. legrandelf @ November 17, 2010

“Приземява” и “принизява” са две различни думи :) С две различни значения ;)

21. Omnia @ November 17, 2010

Но ти ги слагаш като едното, което допълва и/или видоизменя другото. Мога и по друг начин да попитам - защо приземяването е принизяване, ако питаме теб?

« Хранителен оргазъм Хърбърт Стюарт: Пичът с половин “chelsea smile” »