Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

С(т)имулация на оргазъм

« публикувано на 23-10-2010 @ 12:02 pm »


фотография: Facebook.com - Не се дърпайте, има за всички!
съботно забъркан: Оргазмик! от lammoth

Подобно на чаровно-невинната Амели Пулен, lammoth също изгаря от любопитство (сравнимо единствено с котешкото такова) кой блогър, защо и по какъв начин се празни… ъх, прощавайте! В събота сутрин съм толкова нетактичен. Набутвам [си] го в устата ви, а очаквам от вас усмивки. Безобразник. Което не е точно празник, но доста се доближава… anyway!

Кой блогър, защо, по какъв начин и най-важното - с кого изпитва оргазъм. Само един ли?! Ха! Да не сме китайци, да ни ограничават половите продухвания. Въобще не мислете, че там се опитват да се справят с многолюдния проблем. Просто са много шумни (китайци, корейци, японци). На правителството им е писнало от подигравки, че Тиананмън е “площадът на въздишките”. И това съвсем общо усреднено казано.

Всъщност реакцията ми е прекалено подвеждаща. Действам като същински женски оргазъм. lammoth просто ни гъделичка, още преди да сме си измили очите. Въобще не предполага, че някои от нас са станали рано, за да гледат “Wall Street 2: Money Never Sleeps”. Иска да увековечим верижния оргазъм чрез поредица от блог публикации. Нещо като мексиканска вълна, ама вместо космати гърди и начос върху зърната - истински оргазми! Или кой за колкото има…

Защо (често) се получава симулиране на оргазъм?!

Заради правописните грешки по време на половия акт. Симулация или стимулация. Повечето хора даже не знаят тия букви защо са им докато се чукат. Но така е… щом не мислят и не си дават сметка за дребните неща - се получават инфекции.

Видовете оргазъм, които lammoth е изброил са наистина въодушевяващи. Сигурен съм, че ако всички еректираме (дори и не по едно и също време), ще съумеем да (до)обогатим иначе прекрасния и доста празнещ, но не (из)праз(н)ен, списък.

Любен Дилов-син веднъж го каза, при това доста точно. Представете си следващите редове с фъфлене:

“Може да симулираш оргазъм, но не и перисталтика на червата”

Сега се сетих и друго нещо. Коя е първата жена изпитала оргазъм?!

Религиозните ще се провикнат - Ева, националсоциалистите - Ева Браун, модерните жени - кухненския-вибратор “Ева”. Всички те - бъркат! При това по няколко пъти на ден. Ясно ви стана (предполагам) къде точно бъркат.

Правилния отговор: Майката на Чък Норис. Точно така. Клетата жена, на която Съдбата е отредила тежката задача да носи бремето наречено Чък. Питате се дали бащата има пръст (или нещо друго) в цялата тая работа?! Хубаво е, че питате, щото отговорът е НЕ! Има легенди, че самия Чък Норис се е върнал назад във времето (нещо като парадокса с пространственовремевия континиум в “Терминатор”), за да се самозачене.

Истината е следната: Сперматозоидът с табелка Чък Норис е този, който преди да оплоди яйцеклетката, направо й е ебал… мамата! Във всички значения на думата.

Както и да е. Разбира се, че всички сме продукт на оргазъм. Към някои оргазми обаче е имало няколко подправки повече - щипка любов, няколко зърна страст, лъжичка неистово привличане, шепа безмилостно изчукване и те такива.

Хубаво е да сме продукт на оргазъм. Надявам се само оргазмът… да е бил истински!

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. lammoth @ October 23, 2010

:D :D Елф как ти хрумват такива :D :D Как успя да забъркаш Ева Браун, вибратор, пространствено-времевия континиум и майката на Чък Норис на едно място :D :D Само ти може да го направиш :))))

“перисталтика на червата”

йък, това звучи гадно! Ноу анал секс тудей!

Да се надяваме, че сме продукт на двустранен оргазъм, а не на скъсал се презерватив :P

2. Val @ October 23, 2010

Ограмотих се.
За Чък Норис. Това наистина е новина.

3. legrandelf @ October 23, 2010

А колко още има да се ограмотяваме…

“[...] рекорд в списъка поставят калифорнийските сексолози Уилям Хартман и Мерилин Фитиан, които посветили живота си в изучаването на секса. Те доказали, че в рамките на един час една жена може да изпита най-много 134 оргазма, а рекорда при мъжете е 16 за един час. През 1966 г. специално проучване разкри, че продължителността на най-дългия оргазъм при жената е 43 секунди.”

4. lammoth @ October 23, 2010

Интересно :D
134 ? :@

5. gergana @ October 23, 2010

какво се маймунчиш, бе Ламотхен, ми това е цял един час, 60 шибани минути… , а знаеш ли колко приказки можем да си изприказваме за туй време, колко пъти ще купим и препродадем Елфа (нали бил господ на… на какво ли не?!) или колко кредитни карти ще изпразним за парцалки - о, какви жертви прави една жена ;)
ти, моля ти се, за едни оргазми си се закахърил, ми пробвай, кат’ не вярваш

6. legrandelf @ October 23, 2010

lammoth, звучиш ми уплашен :)))) Ама така е, като започваш такива теми :P

lol

Всъщност информацията не е от енциклопедия. Видях я в сайта на Дарик Нюс (които не се славят с Жълта хроника, но кой знае…) :)))

По-фрапиращо ми е това с 5-годишното момиче, което било заченало… че даже и родило. Вярно, 1930-те, вече не ги правят такива, но все пак!

7. lammoth @ October 24, 2010

Ама той Вал е виновен, препоръча ми да гледам À l’aventure , доста странен филм, където централна тема е оргазма. И оттам тръгна всичко. Преди това и твоите статии… Аз хубаво си имах блог за книги и филми, а сега виж какво стана :P

5-годишно! Светът наистина ме плаши :@! А жените още повече :@! Виж например gergana :P Жив ще те изяде за час :P

« Фрайдей афтър найн хуйку Прендъргаст - полтъргайст педераст »