Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Светулката - испански полов орган

« публикувано на 17-10-2010 @ 8:11 pm »


фотография: Pixel High
слушайки: Engelbert Humperdinck - Spanish Eyes

Който проституира, зло не мисли… свети в тъмното!

Най-старата професия на света непрекъснато трупа нови вер[е]сии на гърба си. Условията за ползване сякаш се променят с всеки изминал ден. Видни анализатори, аналописци и вагинални хроникьори започнаха да си предлагат услугите, в опит да съхранят цялата история на прехода, преди и след него, както и бъдещите метаморфози на добрата стара (като професионално съществуване, а не в смисъла на ЕГН) труженичка - проститутката.

Правилата тук са доста близки до крумовите закони, но същевременно повечето от тях ги няма разписани на хартия. За спазването им обаче се съблюдава непрекъснато, а глобите растат ли, растат.

Новостите - испанските проститутки вече ще трябва да носят светлоотразителни жилетки, ако работят на улицата. А те повечето там се “крият”. Само елитните компаньонки, дето не се водят точно проститутки, може да се спасят от тази маркираща ги чума. Сигурен съм, че иновациите в сферата на наемо-отдаването на човешка плът съвсем скоро ще залеят цяла Европа и независимо колко далеч сме от конквистадорските ни южноконтинентални комшии, нормите ще акостират и по родните брегове.

Ако питате мен… тежко е!

Първо презервативи, сега и жилетки. Преди да са вдигнали глави, уважаемите “момичета” ще трябва и каски да сложат. Чукове, триони, длета, а защо не и кочан с фишове, в комплект със слънчогледова палка “СТОП”?! За финал - гумени ботуши, ватенка, по една лопата и направо в канавката - за смяна на специализацията. Което един вид е яко! Нов занаят, с възможността за втора работа през светлата част на денонощието, а защо не и коренна промяна на трудовото поприще.

Опции да има. А и трябва да гледаме от положителната страна на нещата.

Испанските проститутки се оплакали, че клиентелата намаляла. Ами да - някои се плашат, мислейки си че насреща им ги чака полицай (под прикритие). Други подминават префасонираните жрици с мисълта в главата, че бачкаторите от градоустройството са минали на целогодишна нощна смяна. Маркировките трябва да се подновяват!

А тези, които знаят, че всъщност под светлоотразителните одежди се крие плът, която може да се купи наеме с пари, бягат заради психологическия стрес. Кой би чукал натръпнал, прашен и пенетрално загорял работник, накочанил се катаджия или повмирисан боклукчия?! Някои биха, знам… от жълтите павета поне за 20 човека се сещам, но имената им ще изтекат във финалните надписи… някой друг път.

Испанската муха вече не е това, което беше. Подкастрят й крилцата, а междувременно, с най-топли чувства, приветстват светулките. Койт’ за к’вото е учил - койт’ за когото е светил, нали?

информационна подбуда - Vesti.bg

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. lilia @ October 17, 2010

Благодаря за сравнението. На дърти години и до там се докарах…

2. legrandelf @ October 17, 2010

Значи са много лоши тия. Дъртите години. Някои набори казват, че са пристойни за издържане, ако може да приемеш факта, че вечно ти мирише на пикня… но поне е собствената :))) Та да не жълтее напразно.

Въпрос: китайците (или други дръпнати - нека не звучи политически некУректно) напикават ли се? По-жълти от това едва ли ще станат, та… тая физиология май им е спестена…

3. Omnia @ October 20, 2010

Хммм, ми да си префасонират жилетките по “специалността” - дълбоко изрязани деколтета, които подчертават светлоотразително съблазнителните заоблености или на светлоотразителни ленти по тялото, които да маркират ключовите места, а на бедрата - като жартиери спуснати отстрани и почти могат да се докарат като неонови куклички, които няма да останат незабелязани/неопрашени. В крайна сметка - кой може да се похвали, че е чукал светулка?! :)))

4. Omnia @ October 20, 2010

Забрайх важен елемент - два дори - ако така маркирани застанат до витрина с камшик в ръка, няма да им се налага да се крият, защото никой не може да те задържи за позиране /зависи къде точно е витрината де, пред банка не върви подобно амплоа/, и второ - едни светлоотразителни ботушки на тънък ток към блестящият комплект и вече са готови отвсякъде :)

5. legrandelf @ October 20, 2010

Omnia, хахахаха… ми значи трябва да станеш моден дизайнер ;) Не като нова професия, а само около стилизирането на линията предвидена за Светулките, дето се чукат :D lol

6. Omnia @ October 20, 2010

Хих, с удоволствие, но опасявам се, хич няма да са благовидни на вид :) Ще има да хвърчат от фотон на фотон…… :))))

« Кошмари от Елф стрийт Ревю: “(bo)R.E.D.” »