Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Кошмари от Елф стрийт

« публикувано на 16-10-2010 @ 2:25 am »


horr-ография: frukhan’s photobucket
със спомени за: Samara’s BJ

Още не си бях изпил млякото, не първозасуканото - другото, когато в предверието стана предимно тъмно. Първосигнално потропах на отсрещната врата. Какво е първосигнален пръстов тропот ли? Чукаш в главата си. С главата си. След това реално протягаш ръка и… ако случайно достигнеш желаната тъкан, макар често тя да е мъртва или не(въ)одушевена, физическия акт на почукване се осъществява.

Потропус.

Той се връща в сънищата по неприятен и много див, вандалски, почти равен на този от немското порно ритъм. Фреди Пубер с палав поглед, неизрязани нокти, силно присъствие на акне и комедони върху лицето си. С вери як пуловер, покъсан, развлечен - младежки. Проблемът е в това, че мирише от километри. И пуловера, и собственика му. Как се подушва някой, пък бил той и неприятен, в една антисетивна сфера като съня ли?

Питайте доктор Живаго!

Когато Фреди Пубер се ядоса - малките момиченца и момченца го отнасят. Но не сексуално.

А как? Вдига ръка от задния ред мистър Пениуайз. Как, как?

/видните хомосексуалисти винаги задават много въпроси, като единствения отличителен белег, разделящ ги от безизвестно неизвестните педерасти са белите (лачени) обувки със средновисок черен ток и червения клоунски нос/

Фреди Пубер гняви малките момченца и момиченца с фрапиращи сцени на насилствено безсилие, което съумява да инсепционира в същината на сънищата им. Целите не са свързани помежду си. Под “цели” да се разбира множествено(-оргазмено)то число на физически узряващ продукт на яйцеклетъчно осеменяване, който след първоначален инкубационен период от 9 месеца се пръква под формата на накипрен бодил насред нивата на живота.

Фреди борави най-лесно с първичните страхове на своите “жертви”. Достатъчно е да си свали гащите и да им демонстрира значението на възпален скротум. След това да вкара в съзнанията им мухата за гонореята, разхлабителните и Лайняните завивки от “Трейнспотинг”. Виждали ли сте човек, изплашен от насиране по време да сън, реално да… (за)спи?!

Аз не съм! Веднъж дори будувах, въоръжен с три ролки тоалетна хартия. От твърдата, че да му е гадно на Фреди Пубер, когато се наведе, подканяйки ме да забърша найтмерския му задник!

Дали Фреди Пубер (някога) ще напусне сънищата ви? За малките момиченца не съм сигурен. Но за малките момченца отговорът е ясен - Фреди напуска сънищата и живота им едва след 40-я ден…

Което е известно облекчение - и отпред, и отзад! Жалко, че хората не са като котките - да се наслаждават на своя психологически рикриейшън - сюблимния момент на физически резърекшън.

/ако използваш още една дума по подобен начин, ще ти еба пичката лелина/

Алабама би казала: “You’re so cool… you’re so cool. You’re so cool!”

Но аз ще се произнеса малко по-лаконично:

Хайде, Фреди! Можеш и по-добре, сигурен съм! Не се притеснявай да привлечеш вниманието към себе си. Всички знаем от къде идват проблемите ти - студенските срамни въшки са едни от най-неприятните. Знам, че си спомняш и за сцената от “Граница”, в която се показва нагледно как се бръсне кур в полеви условия. Да, нямаше артилеристки зенитен огън, но… хей, нали за това е въображението!

Без него няма как да се насереш от страх/срам!

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Содо Митев @ October 16, 2010

Аз от Граница помня само козата. Кой е тоя Живаго?

2. Lina @ October 16, 2010

Ааа, с густо се насладих. Така и не гледах тоз найтмер с лошия чичко с ноктите. Той ли е лош, децата ли са лоши - въпросът е чисто технически. Дядо коледа носи подаръци само на добрите дечица, нали? Е значи това е дядо найтмер - носи подаръци на лошите дечица.

еех метафори, метафори…

ту тъмбс ъп на писанията за пичката лелина!! :]

3. legrandelf @ October 17, 2010

Плам, чудих се цял ден дали да пускам линк, но… за всеки случай :)) Живаго :) “Граница” го имам във ВиБокс, на две части. За съжаление - само там. Може да си го припомниш - стойностен филм (поне по мое мнение).

Lina, густо! ;))

4. Пламен Бочев @ October 17, 2010

Ееее, нещо не ми личи, когато се шегувам. :)))
Романа съм го чел два пъти. А “Граница” го помня. Добър филм е и според мен.

5. legrandelf @ October 17, 2010

Мдам, ще ти свикна някой ден :P
Сигурно заради Фреди Пубер гледам да не хващам хумор, щото… знае ли човек откъде може да му дойде… ръката с неизрязаните нокти :)))

« Това ли беше всичко ?! Светулката - испански полов орган »