Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Автофелацио - за и против

« публикувано на 10-10-2010 @ 8:20 pm »


sick-ография: news.com.au
слушайки: Marilyn Manson - Seizure of Power

— неведоми са пътищата господни - прозрение за тънещите в бла[т/г]ото на незнаението;

Покорявам разликите в пола като изхождам от биологичното познание, че клитора е закърнял/недоразвит пенис. Следователно “оралната стимулация на човешки пенис” важи както за мъжете, така и за жените. Без право на феминистични клади. Поне не и по тази точка от темата - кой има пенис и кой мие чиниите! За останалото - чувствайте се свободни да ме обвинявате в сексизъм (и разни други катастрофи).

Прави ли те хомосексуалист (или може би по-олекотения вариант на политическа коректност - бисексуалист) деянието автофелацио?

Не! Аргументирам се преди към мен да захвърчат пишки на знайни и незнайни воини, дерзащи единствено да ми запушат устата, без да получат (или да търсят) собственото си удоволствие в този акт на “насилие”!

— при голяма част от животните (които, разбира се, могат да стигнат до оная си работа) се наблюдава автофелацио;

Дали ще е по време на традиционното почистване на тялото с език или просто защото по кабелната в момента няма “розов сериал”, липсва диферентност. Ние, хората, също сме животни. Да не говорим, че еволюционно най-близките до нас - маймуноподобните, редовно си лапат хуя! Това не ги прави хомо- или бисексуални. Учебниците ги правят такива. Писаните, полу-недописани транслитерации на разни скопени учени и доктори, изучаващи структурата, поведението и не знам си още какво у живите създания.

— ръчната стимулация (т.нар. мастурбиране) се извършва посредством ръката на пенисопритежателя;

Това значи ли, че лъскайки с едната или другата ръка, понеже е моята си (в случая мъжка), аз съм хомо- или бисексуален? Това не е чужда ръка - моя си е. Същото е и като да си пиеш пикнята, но за това друг път. В една може би не екстремно насочена тематика!

Не значи. Автофелациото е самозадоволяване. Дали ще ползваш ръка, длан или ще плюеш в нея, да не кажа, че някой път човек толкова се увлича в удоволствието, че си лапа/ближе/целува дланта и пръстите, на вече осъществилата пенис-контакт ръка, няма абсолютно никакво значение.

Is that gay(ness)?!

Не мисля.

Може да се нарече липса на самоконтрол, но и това е друга тема. Останахме само атеисти, библейските подражатели отдавна трупат съчки и пръчки на огнището. Чакат само тубата с бензин!

Сега, дали ще си свършите в устата или ще се изпръскате целите - въпрос на вкус!

Махането на ребра е потенциална възможност, зависи колко пари имате и колко далеч искате да стигнете. Другия вариант е да се отдадете на някоя източна философия и да започнете упражнения, които в един етап от вашето съществуване ще ви предоставят уникалната възможност да изпитате буквализма на широкоскроената и още по-широкоразпространена сетнеция “Яж ми кура!”.

Не разбрах, одобрявате ли автофелациото или не?! Въпросът важи както за мъже, така и за жени!

В случай, че дръзнете да отговорите - още една питанка: това деяние прави ли ви хомо-/бисексуален или не?!

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. UZUMAKI @ October 10, 2010

Като виден християнин ще отбележа, че според наш’те божи канони автофелациото е неоспорим нарцистичен хомосексуализъм, типичен за акробати, будисти, балканци и латентни педали. На кладата!

2. Кръстю @ October 10, 2010

Стар виц:
—————
Един циганин казал на жена си:
- Хайде да правиш на мене френска любоff!
- Как се прави тя бе?
- Лесно, само ще го лапаш!
- Хубаво, ама що не го намажеш с мед?
- Че то ако има мед да го намажа, аз ще си го лапна! - казал Манго

3. legrandelf @ October 10, 2010

UZUMAKI, ахахаха… ако ти ще ме инквизираш - готов съм да си го лапна ритуално, преди да ми драснеш клечката! :))))

Кръстю, вицът може да е стар, но е… калайдисан - като на Манго най-задното зъбе! :)) lol

4. soregashi @ October 10, 2010

Аз като невиден нехристянин ще отбележа, че автофелациото е невъзможен обект на разговор докато нямаме поне физическата възможност да го изпрактикуваме. Акробат, будист и латентен педал не съм, за балканец мо’е и да мина, ама имам особена телесна невъзможност да се отдам на подобен тип удоволствие.
По пътя на твоята логическа О! мисъл, съм педал посредством ръкоделието върху моя (милост), ако кажа, че съм педал когато се автофелацирам. Затуи ще съм политически коректен и ще се съглася с твоето legrand мнение по този въпрос, мъчещ неуката (ми/ти душа) толкоз жестоко.
Ами(а/е)н

5. Виктория @ October 11, 2010

Това не е гейско, нито самозадоволяване, нарича се САМОДОСТАТЪЧНОСТ. А според някои култури - съвършенство. Затваряш кръга, така да се каже. Аз имам и друго питане: ако на един мъж му е достатъчно дълъг и се научи да се чука сам отзад - това гейско ли е, самозадоволяване ли е или е нова стъпка към самодостатъчността и съвършенството?
Уверявам те, че след като прочетох този текст, пробвах докъде се сгъвам и за моя радост установих, че ме дели по-малко от педя. От утре тръгвам на йога!
За съжаление закърнелият ми пенис е тежко закърнял и няма как да изпълня втората стъпка към самодостатъчността.

6. frog @ October 11, 2010

Ахахаха! Елфе, не се оставяш без теми за размисъл. :))

7. silvia tencheva @ October 12, 2010

Браво на този, който е измислил френските ласки, били те женски или мъжки…

8. melpomenalounge @ October 13, 2010

Едно време като тийнейджърка в самотните си порно нощи често разсъждавах над въпроса дали ако сега от нищото се появи моя двойничка, ще можем да си доставяме взаимно удоволствие. И се чудех дали това ме прави гражданка на остров Лесбос. Или чисто и просто малката сестра на Нарцис. После пък появата на мъжете като сексуални обекти съвсем ми разнищи представата, особено любителите на свирки, които не обичаха да връщат услугата - още повече усилиха желанието ми за двойничка. От друга страна хиииич не искам да кажа, че сексуалния контакт с противоположния пол ми е противен. ;) Но това надали има връзка.
Днес не си задавам толкова въпроси, а гледам да съм отворена към експерименти. И при възможност за автокунилингус… хич няма да се колебая по въпроса, без излишни въпроси за сексуалната ми ориентация. В крайна сметка… it is all about the pleasure.
Това, което чувам да не би да е пращене на съчки от наказателната клада?

9. legrandelf @ October 13, 2010

melpomenalounge, със сигурност! За съчките… не стига, че ще те горят на наказателната клада, ами най-вероятно съчките (а и пръчките) са събирани от един доста знаен воин! От онези - дето и сами са воини! :))

10. melpomenalounge @ October 13, 2010

Те това се вика грозна смърт… ;)

11. Емsи @ October 21, 2010

къде ли четох за мъжа с рекорден пенис който в подходящо състояние можел да си оближе върха. ако е някой от вас да си признае ;)

no, seriously… wise post, Le Grand Elf-e :]

« Ревю: “Wild Target” Това ли беше всичко ?! »