Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Секс в устата...

« публикувано на 08-10-2010 @ 9:24 pm »


фотография: FFFFOUND!
слушайки: Lord of the Dance - Lament

… е нелегално в няколко щата.

Но не и там, където Пичът изповядва вярата си. А той е атеист. Ако реши да бъде иначе, той ще ви каже. Ако ли не - ще прати Джийзъс, да ви го сервира, грешници. Знам, че прелюбодействате. Знам, че съвестта ви е най-неприятната част от вас. Но въпреки това го желаете. Онова силно нещо, равно на проникване, предизпразване, следспермосподеляне. Затрудних ли ви?

Простете ми!

Защото друг няма да ви прости!

Когато свършиш в нечия уста - последствията са фрапантни. Ако си страхлив. Ако съвестта ти буйства, ако нервните ти окончания не спират да звънят през цялата нощ след изневярата. А къде остава вълнението? Нима всичко свършва със свършването?

Кой би могъл да си го помисли…

Остави едно листо, един лист, една писалка. Завърши страницата, макар и да не е пълна книга. Поне е част от твоята непълнота, нали? Нима километрите делят. Не вярвам. В какво вярва един атеист ли? В нищо. Дори в нищото не вярва. Той не вярва в себе си. Което не значи, че е обречен! Не обича любовта, нито секса, нито порното. Събрани на едно място - той ги ненавижда.

Тогава какво го възбужда?

Свободата? Или риболовът? Отговор - нито едно от време. Дори луната не е пълна, когато той оглупява издевателски. Устите са мокри, пресъхнали, предимно дехидратирани. Боли ги главата, не спират за почивка, мразят бензиностанциите. Сандвичите от “Събуей” са прекалено метро-сексуални, не им се нравят. Освен това в тях няма домати, нито кисели краставички. Къде е подправката на живота?

Ебе ли ви се?

Ебете се!

Това е най-чистият, най-[дез]инфектиран, най-кратък път до вашето онанистко щастие.

Ебете се!

В това е живецът ви, съхранен, дишащ, дъщерен, разбиващ се във вълните! Едва ли ще почувствате по-силна омраза, страст, любов и насита от това да…

… се ебете!

Мръсно!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Steliyan @ October 9, 2010

@Светла: Мръсния секс (ебане) е да се метнеш и да го правиш навсякъде и с кеф, чистото ебане (секс) си е у дома под завивката на тъмно и тихо. Хем никой не чува, хем не е кеф, но го правиш… абе, чистичко си е, но кефа липсва…

2. Delta White @ October 10, 2010

много е добър и доста интересен постът…

3. legrandelf @ October 10, 2010

Малко повече разсъждения? Или само толкова… като за без бельо? :))

« Пуснете ми парното, за да не ви спра порното Разцепено »