Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Исус спасява... ама само понякога

« публикувано на 24-09-2010 @ 12:12 pm »


фотография: The Heterodox Jesus Blog - факин’ раймс
криминално четиво: (16+) Задържаха непълнолетен, нападнал жена…

Когато Франция налапа лъвското патърче на Пената и компания през 1993 година, ефира избухна във викове и скандирания от страна на фенове, зрители и коментатори. Някъде там Мичмана “промълви” с богохулие: “Господ е българин!”. Този велик футболен коментатор вече не е между живите, но противно на всички опортюнисти, днес се появи истинско (при това подпечатано със знак “Криминално”) доказателство, че Исус не само съществува, ами и е българин!

Временното убежище на дърводелското чедо е Видин, а текущите му занимания въобще не включват помощни маневри свързани с бизнеса на баща му (доведения, не истинския небесен).

Исус все още е млад и глупав! На 18 всеки прави глупости… Исус е имал дързостта да нападне нищо неподозираща видинска дева, разхождала своето куче в района на стадион “Бенковски”.

Това е безбожно!

Всеки уважаващ себе си нападател трябва да знае, че срещу жена с куче не се скача. Първо - такива жени са свикнали да се защитават, второ - кучетата, стига да не са кокершпаньоли или някаква (друга) порода катеричообразни мастии, винаги имат зъби, винаги по-твърди и пробивни, от което и да е защитно облекло.

(Не)порочното зачатие не се е състояло! И слава Богу!

Жената е издрала с бичообразните си нокти лицето на своя нападател, последния е избягал, а след това е подаден сигнал в районното. Ченгетата веднага са се заели да заграждат, да маркират, да пикаят по дърветата, само и само да хванат Исус в клопката си.

Без успех. Медиите крият, но никой от тях реално не казва, че един друг wanna be изнасилвач е продал (издал на полицията) за четиридесет жълтици своя колега по градински храст.

Това е то безкористната помощ на ближния!

След като властите са оковали 18 годишния Исус, прокуратурата се е наела с бързоосвидетелстването му. Очаква се в следващите 24 часа, великата правна сила да се (до)изкаже и Исус да получи най-тежкото наказание - строг тъмничен затвор, без икони по стените.

Така де, първо трябва да го разпнат, след това да го изографисват по затворите, по телата на татуираните затворници, върху сватбените пити, върху некъпаните овчарски прически на съседите ви и най-вече… по книгите съдържащи в заглавието си “Библия”.

Чеда грешни, треперете! Защото имам чувството, че до три дни Исус ще възкръсне от видинското РПУ и ще ебе майките на всички ни!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. (Шун)Дева Мария @ September 24, 2010

Амин, братко.

2. Val @ September 24, 2010

Коментар на Stoqnov85:
“Този проблем може много лесно да се реши. Просто да скопят Исус, циганина мръсен.”

Оставям без коментар фразата “циганина мръсен”, но кастрацията е просто задължителна :)

3. legrandelf @ September 24, 2010

Val, разбира се! Кастрацията е препоръчителен похват ;) Крадеш - режат ти ръцете, лъжеш - режат ти езика, ебеш без позволение - режат ти кура!

Няма нищо нечовешко в това :)

Подкрепям крумовите закони, стига да имаше… някой да ги върне.

4. Val @ September 24, 2010

Това е истината. Вкарването на такива закони в продължение на няколко години, например 5, ще доведе до създаване на редица трайни условни рефлекси. Нали никой не си слага лапата на горещ котлон :)

5. lammoth @ September 24, 2010

It’s not rape, it’s surprise sex!

6. Таня @ September 24, 2010

Тъжна работа. На Исус и името не му е помогнало явно да се избави от злочестата си съдба. Дано се покае, грешника. Защото ако не се, скоро може бащата на девойката да го намери.

Обаче как се изпълваме с мъст само. А ако беше българин, нападнал циганка, какво ли щяхме да пишем. Само си разсъждавам, като адвокат на дявола.

А ако накарат циганите да четат и пишат, и малко да ги “включат” в обществото, може пък и да се оправят нещата. Кастрацията е интересно начало на социалното включване.

7. Лита @ September 29, 2010

“катеричообразни мастии”
loool! :D

« Образи: “Twenty Years” Безвъзмездно лицемерие срещу SMS и малко слава »