Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Претрéп по партéр

« публикувано на 19-09-2010 @ 9:47 pm »


неприлична фотография: Titty City

… или с други думи казано: “Извади си главата от задника и внимавай къде стъпваш!”

Тази научна обоснованост, онази дето разнищва разсеяността на човек, принизява обикновените макро-инциденти до главозамайващите злобо-сполетяванки. Това, което се опитвам да ви кажа, а алтер егото ми не позволява (поне не с прости думи), е че колкото по-малко мислите дали сте разсеяни, толкова по-малко злини ще си навлечете на главата. Или тялото, като цяло.

Мислиш за нещо различно от текущата ти цел - ясно, разсеян си. Ако обаче мислиш, че си разсеян - направо си губиш паметта за действителността и целият ти умствен капацитет се разпръсва като кус-кус върху влажен под в детската градина.

Всеизвестен е факта, че най-шантажиращия критерий за собственоръчно строшаване на главата по невнимание това е интимността. Хубаво де, опитах по заобиколната пътека, но явно не може. Има дере!

Сексът не просто продава, той мултиплицира приходите както на застрахователи, така и на погребателните агенции.

Нараняванията в следствие на сексуално провокиран инцидент се водят като… третични/треторазрядни полови белези.

Ако си убер кутсуз - си за ковчега. Ако имаш малко повече късмет, нещо като ситуацията: преди да паднеш от високо се поглеждаш… от малко по-високо и осъзнаваш, че правиш простотии, вероятно ще се разминеш само с някой друг шев по крайниците и кора за разхлопаните дъски от вратното ти дюшеме или ще обеднееш с две-три стотачки заради прегледи и неясни докторски умозаключения.

Оф, пълни глупости!

Едва ли сте фокусирали мисловната поанта, която бяга по мозъчната ми стена със скоростта на зашеметен от опиум плужек. Напълно възможно е все още да се целите към дяволската точка на девойката от фотографията, питайки се: “Добре, тая докъде мисли, че може да си навре ръката?!” - напълно!

И аз не знам.

Щото съм разсеян, също като вас. Прет-а-порте е новото мастурбационно-водевилно добрютру! Но преди него ще трябва да вкусите от горчивата слюнка на лунната завивка. Време е да заспивате. А ако не можете да си извадите главата от задника, то поне опитайте да си разкарате ръцете оттам.

Бон шанс, шаранс!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Събина @ September 19, 2010

Е айде сегга, да заспивам. :) Аз мислех да попиша, да прегледам снимките от #tbb-to…
Обаче сега се замислих, е ли или не, главата ми в задника? Пак няма да се спи!

2. angie @ September 20, 2010

Сънчоо кафето ти изстина :))
… изпотрошили сте всичко снощи, бива еуфории ма не бива сега цял месец да чистя ;)

3. Дринов @ September 20, 2010

Малко се засрамих, като ме хвана, че още си мисля за снимката :)

4. troubadour @ September 20, 2010

В True Blood видях най-смахнатата сексуална травма. И за да е по-интересно ще я опиша все едно съм деветокласничка, мъчеща се над анализа на Декамерон.

И, ‘начи, онзи я хвана и я завъртя да легне по корем, нали така, да и после… оф… тя си беше по гръб. Та тя както лежи и онзи като й хвана главата и я завъртя на 180 градуса, а от устата й започна да тече кръв, докато тя се смееше, а той се ненавиждаше, щото не я обича и така.

Сериозно, сцената е брутална и страшно забавна в своята сериозност. 3 епизод от 3 сезон, ако някой иска да се запознае с нея.

Мацката, не изглежда да бърка, а да гали, ама може и само аз така да си мисля, щото съм романтичен и неопетнен…

Бтв, как да си турна снимка, че да ти грозя сайта с една карикатура на Дейви Джоунс?

5. legrandelf @ September 20, 2010

troubadour, отиваш в сайта на Граватар и се регистрираш. Като посочваш email-а там да е същия като този тук, дето пишеш коментари ;) После се качва снимка и… скоро след това аватарчето навсякъде ще излиза, където попълниш email-а от граватар инсталацията ;)

« Ливърпул, You’ll never walk alone ! Ревю: “Despicable Me” »