Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Живеем в чалга порно сайт

« публикувано на 17-09-2010 @ 10:11 pm »


фотография: откъде ли не…

сайт (англ. site) - парцел, територия, обект, място за разкопки;

Знам, че нещата се използват по предназначение, което човек им е дал, като разбира се във времето същите тези неща могат да променят или доразширят функционалния си капацитет. Но в годините на лате мутро барок, изкупен от аптеките перхидрол и касова бележка от плътскотрансфериран силикон под възглавницата, вместо току що паднало млечно зъбче, нещата въобще не се подреждат по предназначение или необходимост.

И защо това е така?

Защото ако имате сутиен, то той трябва да стои в шкафчето ви. Не се носи под блузата, нито над нея, не трябва въобще да се допира до гърдите. В шкафчето! Ако имате гащи - и те да не излизат от там. По-яко е без бельо.

Така е… защото е модерно!

Но освен тези модерни превъплъщения има и една друга тенденция насред цялата тая порнография. Тенденцията на пичкоматериализмът. Знам, че всички искаме да духаме и да проституираме, но не може.

“За всеки влак си има пътници” и това не важи само за любовта!

Жабешките гьолове не ги броим, щото и без това няма такива. Но ако една курва трябва да курвее - нека го прави, защо е нужно и да (се опитва да) пее?! Може да е сценичен номер, но не би. Не го усещам като такъв. Ако цицата не е отвън - няма номер. Ако задника се вижда по-малко от прическата - пак няма номер!

Няма номер - няма и сделка!

На какво ще лъскат подрастващите? Стига с това безплатно порно в интернет! Стига с плеядата цифрови канали по модерната кабеларка! Младшите искат да възродят поредицата “Светска суматоха”, такава каквато беше преди повече от десет години. Ръчен “Труд” в зенита на славата си! Рифенщал би направил филм за това падение тоз’ възход културен! Но наместо чуждестранните идеали за знойни хубавици и спермолеещ провокативен материал, младежта говее с влажен поглед към поредната жадна за разсъбличане фолк дива. С капани ги ловят, затова са диви! Фолк са… щото са от нашия лес!

Всичко българско и родно…

… feck it!

Курът се държи с една ръка. Единият му край е “закрепен” за тялото на мъжа, ще го познаете по висящите отдолу (освен ако не сте аномалистични чип-ън-дейл фрийкове) тестиси. Другият край пулсира гордо във формата на (предимно) розова главичка.

Нагледно: лапа се отгоре надолу.

Микрофонът е част от система, чиято функция е да разпръсне гърлените ви звуци, за да се чуват и от бабите на всички (с) червени шапчици. Но тъй като и без друго пеете на плейбек, моля ви, сложете по една изпърдяна слушалка, от онези модерните тип CIA, FBI, ГРУ… и не се излагайте като го лапате от другата страна!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ September 17, 2010

Щом може да пишеш - значи си добре!
При глътнат микрофон първо ти се обръщат очите… щото нали леко позадавя ;) след това ти се разтреперват ръцете, докато краката леко се кръстосват, триейки се един в друг.

Нещо… фелационално има в микрофоните и ползуването им като певчески инструменти!

А и инструмент е хубава дума…

Само Владо да се появи и съм сигурен, че в краткобуквения му никнейм (нов, разбира се) ще разберем цялата мистерия около проблема: “Откъде му духам, то къде се дърви!”

2. Val @ September 17, 2010

Даа
И си представяме точно това :)

3. legrandelf @ September 17, 2010

Val винаги разполага с подходящ пример за екзотерично in & out изпълво-повръщане (на дамите къмто мъжете или обратното… без обратни) :))) Макар и не от старите ленти, туй чернобелисимо gif-че е страхопочитателно! :)

Светла, милосърдокурвеенето (пък било то и в опит за вътрепречистване) е обзорен метод, който фригидночалгеещите не владеят! :)))

4. Точка @ September 17, 2010

С опитите си за пеене всъщност си правят маркетинг на големите усти, готови да глътнат и топките на спонсора. Да си видял от онези диви с малка устичка? Аз не съм.

Вал пак е пуснал разсейващи картинки. :)))

5. lammoth @ September 18, 2010

Винаги съм знаел, че Вал разбира от наука. Виждам, че е пуснал принципна схема на дълбокото сондиране, RESPECT за което.
:)

6. legrandelf @ September 18, 2010

lammoth, въпреки че се наслаждавах на научния труд Вал-ов :))) не успях да разбера термините. Но ето, че се (по)яви ти, сине блудний, та да ни разясниш, lol :))))

Точка, това не са разсейващи картинки (то са си цели анимации, ама не е там въпроса, lol) - туй са графики, скици… заготовки за изучаване на… ъх… откъде изобщо тръгна тоя разговор?!

О, да… gif с explicit съдържание. Val!

7. Кръстю @ September 18, 2010

Една такава певачка се хвалеше в интервю: “Такова чувство ми дойде като пеех, че като стиснах микрофона, му изхвърчаха батериите!”

8. Ivan-Alexey @ September 18, 2010

Хахаха, извинявам се за спама, но това “Такова чувство ми дойде като пеех, че като стиснах микрофона, му изхвърчаха батериите!” ми напомня на фраза от един приятел “… да го стиснеш, да му изкочат жилките!” :D

А по темата, тази така наречена певица по-добре да беше взела от онези вибриращи, пенисозаместващи играчки. Така и така не се използва по предназначение, поне щеше да й е по-удобен за хващане :))

9. legrandelf @ September 18, 2010

Кръстю, :))))))))))))))))))

Не, не… чакай… :))))))))))))))

Още един път :))))))))))))

Ivan-Alexey, което кара един въпрос да избуи в главицата ми (горната, разбира се) - мазоли от вибратор хващат/правят ли се? :))))

10. gergana @ September 18, 2010

аз от чалга не разбирам, ама Вал отново разби яйцата
майстор си в кухнята, Вал, ама пощади човечеца
(а се чудите, какво е ставало преди първичния взрив, а?)
кис-кис-кис

11. gergana @ September 18, 2010

а, за сутиените ли питаш? :)))
изобщо не си прав, моля
ако човек си е купил прекрасно ново бельо и му се ще на мига да се похвали на цял свят (или поне на един специален избранник - представител на този свят), какво лошо има да използва собственото си тяло за… манекен
и още…
на ревю за бански по чекмеджета не се излиза
а когато имаш предмет с топки от едната страна, лапането му става от другата - това и децата го знаят

12. Val @ September 18, 2010

Кой каза заготовки? Днес се разрових в учебниците по автоматизация на производството.
И мисля че вече изобретих поточен механизъм за заготовки, от които ще се изработят микрофоните :) Най-простата схема, по която могат да излизат към работниците е тази :))

13. Ondine @ September 18, 2010

“Стига толкова, Елфе и Val!” ,че ми избегА фантазията!

:)))

14. legrandelf @ September 18, 2010

Ondine, уф, да бе :D Мислех, че съм видял всичко (да бе, да :D) ама с тая нова картинка от Val… пак съм в първи клас! :)))

15. teo @ September 19, 2010

“С капани ги ловят, затова са диви!” - най-сетне обяснение, благодаря, Марти ;)

16. tatanka-iotanka @ September 25, 2010

Не ми е ясно що Вивател предлага поне 5-6 чалга канала, като аз хич не ги ща…

17. DaKrus @ September 30, 2010

Тук може би Елф-чо е вземал специално интервю! (ако някой ми каже как скришно да вмъквам линка в текста, няма да е зле :) дали е с команда url=?)

Oбаче, аз съм възмутена (не се интересувам от “поп-фолк”- чалгата), след като СЕГА виждам, че “дивите” са готови не само микрофона да лапнат, ами са позинали да лапнат (всмукнат) целий свет…

18. legrandelf @ September 30, 2010

Те тук има обяснение как се прави html линк ;) А интервюто не съм го вземал аз, но тоя Инат има сполучливи попадения ;) Особено с фафлите и Веско Маринов! :))

« Филхармонична парализа Ливърпул, You’ll never walk alone ! »