Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Теория на пениса

« публикувано на 08-09-2010 @ 5:54 pm »


фотография: voxybg.com
хормонален източник на познанието: Wikipedia.org

Малко след размразяването си, Остин Пауърс решил да дари малко семенна течност на група лаборантки за експерименти в областта на множественото забременяване посредством един единствен сперматозоид. Международният мъж на мистерията е най-потентната тестостеронна установка позната на човечеството. Той е върхът на либидо любовта, секс грамотността и безусловно неотстъпчивия чар.

Измежду многото правителствени задачи, Остин е успял да формулира (макар и във вида на пространствено научно четиво) своята “Теория на пениса”. По-изпръскваща от еволюционните брътвежи на Дарвин и много по-експлозивна (във времево-пространствения континиум) от относителността на Айнщайн! Както винаги шпионите се дънят в една област: жените. Благодарение на тях и техните контрашпионажни техники, доносниците ни успяха да “усвоят” писменото доказателство!

I. Приоритетна женственост
Освен за семеполагане при копулация, половият член служи и при уриниране. Анатомично, той съответства на клитора у жената.

Много често мъжете са нелогични в своето поведение. Най-вече в последователността на действията. Дори когато имат пряко изготвен план, независимо дали е от тях самите или спуснат от “свишата сила” (началника, властната половинка в живота им, Бог). Така както бъркат пикането с ебането, така бъркат и по-важните цели в живота си с по-маловажните. Има думичка за тази ситуация и тя е… “завряна работа”!

Поради анатомичната паралелност с половата структура на жената, също толкова често мъжете изпадат и в кондиция на вдетинен, (полу)разлигавен хвалипръцко. Или с други думи добре познатото ни: мъж-путка.

II. Концентрационна (не)достатъчност
За да се осъществи копулация, пенисът трябва да е в състояние на ерекция.

От гледна точка на съществуване, най-важната функция на пениса (и мъжа) е копулацията. Но без достатъчно кръв в члена, ерекцията няма да я бъде, а проникването ще е по-трудно и от завършване на степен бакалавър в ТУ, специалност ФКТТ. Такава е и сложността пред мъжа, когато е изправен пред (сериозен) проблем/задача. “Акъла на буци” не е от най-често срещаните състояния на концентрация.

III. Физиологични особености
Човешкият пенис се състои от еректилна тъкан, обособена в три елемента: две пещеристи тела и едно гъбчесто тяло

Едното нещо е главичката, а другите две са “ствола”. Т.нар. кур. Петлите да си ходят в кокошарника! При възникнали препятствия в живота на мъжа често се случва желания подход за справянето с тях да е погрешен. Разчита се на двете ръце и размахването им по адрес на “дразнител” (битов стимулант), отколкото синхронизирано изпомпване на кръвта от едната (горната) глава в другата (долната). Или обратно. Пещерните маниери са за туземците, цивилизованите хора (макар и мъже) имат глава на раменете, която трябва да проникне в същината на ребуса, който ги мъчи.

IV. Контрол и самоконтрол
Тя (главичката на пениса) е покрита от кожна гънка, наречена препуциум, която може да се изтегля назад, за да се оголи главичката. Препуциумът се държи за нея посредством юздичка, наричана френулум.

Заблудеността на мъжкия спесимен е по-популярна и от размера на гащите, носени от Папата по време на Великите пости (a.k.a. Голямото напикаване). Решителността и желанието за взимане на решение, често е преломен (и отказващ) момент. Мъжът се поддава по-лесно, а и се чувства по-конфортно, когато върви напред с главата, като водено от стопанина си муле. Качулката на главата е препоръчителна, за да няма страх от визуални нападки (независимо от формата и естеството им). А юздичката - абсолютно задължителна.

V. Възмъжаване
От върха на пениса, през скротума, до перинеума, по кожата преминава добре видим ръб. Той е резултат от формирането на половите органи, по време на ембрионалното развитие.

Както вече споменахме, за мъжа е много по-лесно да се върви с главата напред, независимо от неразумността на ситуациите. Благодарение на този първичен инстинкт следват поредица от белези, маркиращи тялото обител на тестостерона. Няма мъж без белези, както няма и затворник без татуировки (и цепнат под душовете анус). Всичко това е част от естествения процес на израстването, но рядко е част от процеса на… узряването като акъл.

VI. Двоен стандарт
Традиционната дума за полов член в българския език е общославянската хуй, която днес е смятана за вулгаризъм.

И не само в България, мъжът е подложен на двоен стандарт относно сексапила си. Когато мъжкото тяло е публично оголено от кръста нагоре - това е проява на сексизъм и доминанта над жените. Когато последните се разголят (или носят мокри фланелки) - това е естетика. Ако мъжът е гол от кръста надолу - порнография, докато при същата ситуация от женски пол положението клони към еротична неподправеност и подухнати от ранноесенния вятър полички. Благодат за мастурбаторите!

——

Вътрешните процеси обаче се оказват най-важни и най-дълбоки като преживяване и усещане. Спонтанното генериране на сперматозоиди (емоции) и щателното им препускане напред-назад по “нервните” канали, както и грижливото им съхранение за “бъдещо ползване” обуславят мъжа като емоционално завършено животно, обвито в грубиянско-недостижимия костюм на броненосец. Силата и потта, формиращи го като закрилник, допълнително притискат основните функции и засилват неспособността за себеизразяване и споделяне.

В обобщение - трябва да възбудите (интереса на) мъжа, за да излее цялата си душа пред/върху вас. Дърпането й с ченгел е равносилно на бърничкане (от любопитство) през ануса. Всички знаем, че в крайна сметка ще постигнем желаното изпразване на емоциите, но… дали процеса е безболезнен и приятен?!

Sometimes…

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Omnia @ September 8, 2010

Хахахахахахаахахахах, знаех си, знаех си, че ще го напишеш добре и забавно! ;)))

Няма как да не те поздравя - хареса ми много дозата ирония, която си вложил и страстта, с която си го написал *смиг*. Везните са уравновесени, медикът в мен - задоволен, браво за революционите насоки на мисълта! :)))

2. Събина @ September 8, 2010

Незнайно защо прочетох този иначе толкова информативен пост докато вечерях - разбирай бавно, с помощта на китайски клечки, вкарвах в устата си зеленчуци на фурна…

И не съм съгласна само с точка IV, както вероятно знаеш. Останалото е изключително поучително и намирам, че трябва да бъде поместено в учебник по биология и/или сексология за 7-8 клас, за да се образоват младежите и девойките! В тях е бъдещето!

3. legrandelf @ September 9, 2010

Събина, о, ами… нищо де една точка от цялата теория, ще говоря с Остин, за да е информиран, че не си съгласна :))) Инак - веднага към издателите. Мисля, че Val ще е свръзката с популярните издателски къщи. БАМ! И учениците ще ‘почнат да учат! :)))

Omnia, щом имам докторско одобрение (че и без обвинения за полудяване и разни такива) се чувствам добре! :)) Като стана жълтокнижар - тогава ще му мисля. Макар, че едва ли… ще имам възможността(?!) :))) lol

4. Събина @ September 9, 2010

Вземи напиши една е-книга по сексология! Много е модерно! :Р

5. legrandelf @ September 9, 2010

То е модерно и да даваш акъл на другите, ама ако се раздавам в тая посока… да не ми направите после #сминдух (по модел на високопочитания от всички (ни) #бахур) :)))))))))) lol

6. Събина @ September 9, 2010

Сминдуха е подправка, бе Дроб! :)

7. препуциум @ September 9, 2010

Мене хич не ме обичат в Ориента, бате, ама се кефя на нежни женски ръчички > влажна практика!

8. Ирония Идиотова @ September 9, 2010

Муахахаххаха…

Елфе, бейбе, тва ще го копна на бъдещата даскалка по биология на синът ми. Оная ще почне да бърка матка с пенис, близалка с круиз до Хонолулу (устния бе, устния) и крайслер с майбах.

9. Brainjury @ September 9, 2010

Това да влагате чувства не е същото, като да се чувствате влажни!!!

It’s not my damn fucking business!!!

AAAAAAAAAAAAAAAA!!! - Венест и четвъртит с контра глава, че да не може да излезне!!! lol

10. angie @ September 9, 2010

много добро! :)
Марти, само на мен ли ми се струва, че това на пикчъра е мъж? :(
ако е така, то теорията ти ме хвърля в див размисъл :))

11. legrandelf @ September 9, 2010

Малко е… мъжка брадичката. Май… ама само с тоя отрязък разполагам(е) - всичко останало ще бъде чиста проба… догадки, хъхъхъ :)))

12. favorit-klimatici @ September 15, 2010

еее, много оригинално, незнам дали ти си го измислил, ама ако тази статия ти си я написал значи имаш талант, направо една книжка може да дръпнеш, Бравос

« CINEMANIAC: “Филмите на десетилетието” (2000-2009) Ревю: “Machete” »