Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Съешението

« публикувано на 06-09-2010 @ 9:21 am »


фотография: tumblr.
архивите говорят: 6 септември 1885 г.

Съешението на България е актът на физическо съвкупление на Княжество България и Източна Румелия през есента на 1885 г. То е координирано от БТЦРК (Български табу цицоресто-разпищолен комитет). Съешението се извършва след бунтове, предизвикани от сексуален глад в различни градове на Източна Румелия, последвани от военна оргия на 6 септември 1885 г.

След сватба, провела се на 2 септември в центъра на Панагюрище, запилите моми и момци попрекалили с френските техники, езични маниери и телесни съприкосновения (на библейско ниво), заради което полицейския устав от конака бил “принуден” да наруши целокупността на мероприятието. Изловените на гол кръст с чифте пищови и партниращите им девойки били отведени от заптиетата за “разпит”. Последният приключил с порязване на българската младеж и последвалото им заточване на Анадола за… бъдещо донарязване.

Макар БТЦРК да е планувал съешението за 15 септември, сексуалният спек на територията на Панагюрище наострил организаторите за преждевременни действия. От село Голямо Конаре, в продължение на два дни, се извършвали контролирани актове на физическо допълване. През нощта на 6 септември, буйната, високопотентна българска младеж успява да докара красивите си партньорки до масиран множествен оргазъм.

“Случката” отеква отвъд възвишенията на Урал, чак до кралска Русия. Бледухите не били доволни, че са останали пияни, отвити и вън от цялостта на сексуалното пришествие. Разярени, подучват западната ни съседка Сърбия да се хвърли на нож срещу можещите и практикуващите изкуството на телесния флуиден обмен българи.

Но високопотентните ни прадеди успели да разцепят сръбските сливи при Сливница (5-7 ноември) и от канцелариите на Голямата съветска дружка дошло (дългоочакваното) потупване по рамото. Последното “произвело” Букурещкия договор през следващата 1886 г. С него съешението получило международно признание и гласност!

——

Честит празник!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. трубадур @ September 6, 2010

На пръв поглед, за снимката, изглежда така сякаш Княжество България (мъжът) е обгърнал и приема под своето крило Източна Румелия (жената), но по-обстоен анализ води към обособяване на твърдението, че мъжът е Русия, която ни държи здраво за мекото и няма да пусне поне в следващите няколко години, а ние, бидейки див и мощен народ, воден от вагинално-обагрени политици, няма да направим нищо по въпроса.

Честит празник!

2. frangoff @ September 6, 2010

И аз бях там, и аз (се)съешавах!

Честито Съешение!

3. veshtugernica @ September 6, 2010

ау, каква снимка :)

4. inni4ka @ September 6, 2010

:)) с тази снимка наистина затрудняваш дори най-верните си читатели. да гледаш ли. да четеш ли, да се хващаш за… сърцето ли…

5. legrandelf @ September 6, 2010

трубадур, коректен анализ (макар и кратък). Поздравления! :)))

frangoff, велик си ти, знам те! :))

veshtugernica и inni4ka, повече концентрация, моля ви! Че ще извадя пръчката и ще бия през ръцете :) Първо ще си научите уроците, после ще учите… други неща :))) lol

6. silvia tencheva @ September 6, 2010

честит празник, много добра интерпретация сравнена с езика на тялото и други физически и душевни усещания :)

7. Lotto Gravity Power @ September 8, 2010

Много добре казано: актът на физическо съвкупление на Княжество България и Източна Румелия! Браво!

« Ревю: “Black Book” Теория на матката »