Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Тая година тенис, догодина - пенис

« публикувано на 30-08-2010 @ 11:43 am »


фотография: dnevnik.bg

Родното БеБе злополучно отстъпи на швабен-зи-дойч БеБе. Родилките пометнаха, набожните се самоотлъчиха от църквата, а Ма(гда)леева върза ново гадже. От онези, дето тичат по корта и събират топките.

Небесносиният победоносец сведе глава пред баварското Оранжево небе. Началото на мача бе мощно и самочувствено, но БеГе БеБе си глътна сливиците след като шпекин БеБе му заби няколко топки през смаяната физиономия.

Въпреки погрома, БеБе ГЕРБеде не падна духом. Официално се закани следващата година да го вдигне. Трофеят. Независимо дали ще се реваншира на Зиг хайл БеБе или ще скъса ракетата на някоя друга (бивша или текуща) тенис знаменитост!

БеБе показва хъс и с намеренията си да разцепи Михаел Шумахер в неговата област. Ръчкането на болидите ще стане тази неделя на пистата край Злокучане. Ще стискаме палци (и топки) в подкрепа на политическата ни особа.

Както е тръгнала работата… скоро за “спаринг” май ще се готвят:

— Тайгър Уудс - на дупките в Дружба;
— Лео Меси - на полянката в Бояна (горе, дет’ връзват кучетата);
— Кобе Брайънт - на кошовете от “Титан”;
— “Вишнен” Ананд - в градинката пред Народния (с двоен ход за белите, без участието на М-Тел);
— Юсеин Болт - по отсечките Надежда - Централна гара / Централна гара - Хладилника;

Спорт да има. Като няма кинти, поне да не затлъстяваме… физически де, то умствената гимнастика отдавна е табу в редиците на БеГе политиката!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Дринов @ August 30, 2010

Все го е дигнАл. И трофея също.
Догодина пенис, а подогодина два!

2. legrandelf @ August 30, 2010

Цвети Пиронкова се справи много добре, макар че не достигна финал :)
Но кой да се сети, че трябва да изпратим първата си ракета срещу Уилямс? :)))

Някой от Неговите собствени покровители и концедърпачи, които наистина могат да го вдигат, така ще Му го нацепи, че очичките Му ще изскочат и ще вибрират като онези, на пружинките, в анимираните филмчета. Това го прочетох в едно древно предсказание (не знам как са се сетили, че ще има анимирани филмчета) и много се притесних.
Вие, г-н Елфе, имате ли някаква идея как да Го предпазим? (От евентуално забременяване).

4. lammoth @ August 30, 2010

Еее, къде ще сравнявате Бат’Бойко бре?
Бат Бойко сам ще бие Надал и Федерер (заедно!) с вързани очи, ще отнесе Тайгър Уудс дори да играе с гюле вместо топка, ще смачка Коби Би само с една ръка, Юсеин Болт и ролери да си сложи пак няма да надбяга Бойко Велики. А от НАСА, конструират нов софтуер, който най-накрая да бие БатБойко и на шах.

5. lammoth @ August 30, 2010

ахаха Бекер ми беше голям любимец. Спомням си как сестрите бронтозавърки Уилямс яко пердашеха всички жени наред, и едната от тях се изцепи: “Искам да играя при мъжете, при жените ми е скучно”, при което Бекер веднага издрънка “Ами аз пък искам да играя при жените” :)))
Това между другото…

6. legrandelf @ August 30, 2010

Alf Nabokov, с онези… женските презервативи :))

lammoth, ти може да си му треньорче нещо :) Така или иначе си убеден в успехите му! Все по трибуните ще висиш да събираш купите, докато той дундурка поредната бутилка с шампанско :) и бива целуван от момичетата на късмета, тъкмо поднесли му (лавров) венец. Кои са момичетата? Няма кастинг… няма Къци… има само Цецка и Фидосова :D

7. angie @ August 30, 2010

играя само пред голо жури! :))

((обичам го тоя елф и това е:))

8. Сладък живот @ September 1, 2010

Кво догодина, бе брат? Ти пениса не го ли усещаш, дето са подпрели с него целия народ? Щото то с един гол тенис трудно се прави добра политика.
Обаче ме изкефи БеБе, щото аз обикновено му викам БъБъ (а на оня другия - ЦвъЦвъ), ама той си е наистина едно голямо бебе и като лигаво бебе разиграва всички. Cool! :)

« Закъснял мензис: “Show me the Money” Умствен контрол с кратко предизвестие »