Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Мъже за простиране

« публикувано на 13-08-2010 @ 9:50 am »


фотография: имидж-дебрите на Facebook.com
малко по-встрани от темата за: “мъжете” под чехъл…

Мъже! - изкрещи го силно, след това замълчи, а после - очаквай продължение!

Но такова може и да няма. Слабоволевите, нискоинтелектуалните или протеже версиите (били те на най-добрите си приятели, на шефовете си, на гаджетата си) не знаят що е то sequel. Топките им са толкова малки, че пениса е тръгнал да се “разширява” в обратна посока. Закърнява. Т.нар. синдром на клиторизация. По-смъртоносен и от СПИН!

Жени! - изкрещи го силно и чакай някоя от тях (а защо не и всички те) да те погне за права и свободи, за претенции и прищевки, за щяло и нещяло.

XXI-ви век е безмълвен свидетел на еманципацията в комплект с работещите момичета. С по-големи курове от “останалите” мъже. Виждал съм жени с топки, по-корави от тези на male познатите ми/им. /тъй де, на една поточна линия сите съм ги проверявал - не си правя нови приятели, без да съм им check-нал топките!/
Жени без cameltoe, с добре оформен пакет, за който си трябва бандаж, в случай че се престрашите да играете футбол или ръгби с тях.

Меките мъже стават подчинени на коравите жени.

И не говоря за БДСМ преживявания (които разбира се не са съвсем изключени от списъка на общобитовите междуполови занимания). Става въпрос за всяко едно активити в сферата на ненаркоманизирания човешки живот.

Щото хората, нали, живеят заедно и се “разбират” помежду си. Мъже с мъже, жени с жени, мъже с жени. По двама или повече - зависи от коя страна на земното кълбо (го) дишаш/духаш.

Навред виждам жени, търсещи нежност. Но такива намаляват все повече и повече. Междувременно същите се разминават с широкоплещести, плеснати през лицето индивиди от женски пол, чиито юмруци са поваляли повече мъжки мутри, от който и да е средностатистически пенисопритежателен спесимен.

Стероидите ли са виновни за това, Дядо Коледа ли, куклата Барби или Марион Първата?!

Модерните жени са силни, стилни и платежоспособни. Пълен арсенал за смазване на члено-вагиналния секрет с изящната, напарфюмирана розова риза, който стои отсреща на бара и пие скандинавски чай с есенция от половоактивен късобрад лопатар.

Къде са мъжете?

Присадиха си путки или на путките им поникнаха хуйове? Мадона ли е виновна или “Редник Джейн”. Защо не и Мелани Грифит?! Или може спокойно да пратим целия обвинителен анонс към сексуалната революция?

Трябва ли въобще да обвиняваме някого или нещо?

Еволюция, бих казал. Време е мъжете да простират, перат, чистят, готвят и най-важното (за силните, потентни, модерни жени) - да гълтат след стабилен полов акт!

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Nostromo @ August 13, 2010

Ахааа, ето какво е имал предвид limitednickname :)))))))))))))))

Не се засягай, Елфе, ама ми стана много смешно. :D

2. frog @ August 13, 2010

Почти до края се питах едно нещо, но ти също го зададе като последен въпрос, Елфе. :)

Това е положението :Р

3. legrandelf @ August 13, 2010

Nostromo, за глупостите или за другите (глупости) :D Не се засягам и на мен ми стана много смешно :)))

frog :) Амин!

4. inni4ka @ August 13, 2010

така е с криворазбраната еманцифеминизация :))
някой беше казал, че п*тка не е женски полов орган, а модел на мъжко поведение :))

5. ankabanka @ August 13, 2010

разказват, че основната разлика във военните лагери с преобладаваща многочисленост на жени в Африка била, че имали винаги изпрани и чисти дрехи, топла сготвена храна. и никога не взимали заложници. в женската природа е, както при богомолките, да се избива всичко, което може да застраши нашата крехка същност

6. legrandelf @ August 13, 2010

inni4ka, дам, това с модела на поведение е изстрадана във времето тенденция :))) на поведение! :) lol

ankabanka, като чуя богомолка и се сещам за “Дзифт” - показно за гадна кучка като Ада :)

А охраната на Муамар Кадафи - тежковъоръжени lethal weapons от женски пол :)

7. Иван @ August 13, 2010

Смеееех! Страшно попадение, Елфе! Тъжен факт ;-(

8. Nostromo @ August 13, 2010

“Лоби-хоби магазин за жени” - разбира се това е малко преекспонирано… в смисъл, че не е само за жени… :)))))

9. legrandelf @ August 13, 2010

Иван, нека заедно поскърбим :)

Nostromo, хахаха… това лииииии… :)))

10. inni4ka @ August 13, 2010

:) няма нищо лошо да проявиш някое и друго качество характерно за другия пол, ако е с мярка и така ти идва отвътре (готвене? жените доста често са просто генериращи манджата домакини, най-добрите готвачи винаги са били мъже/ кариера? време е и жените да имат някакви интереси извън брака). Тръгнете ли да си изземвате ролите си обаче и жената да не е жена, а мъжът да не е мъж: става travesty във всички (под)значения на думата :))

11. angie @ August 13, 2010

няма такива мъже. има жени, до които има такива мъже :) както и обратното.
но аз не познавам такива, което приключва мнението ми по постинга :)
поздравче {}

12. Omnia @ August 13, 2010

На мен друго ми стана интересно - дали процесът на трансформация е едновременен в двата пола или първо единият пол е започнал своето, еволюционно или инволюционно /може би/, видоизменяне и после промяната на другият пол се е наложила от себе си, като инструмент един вид, за напасване към изменящите се условия на средата. И, коя е тука слабата брънка? Може ли да се говори за възникването на трети пол? Или опираме до дълговечната дилема - кое е първото - яйцето/кокошката в парафразата вагината/членът?
И има ли всъщност значение какво е началото и кога е било или трябва да се затварят очите и да се отчита като нормално модерно течение, съответстващо на разхайтеното ни съвремие?

13. Пусьо @ August 13, 2010

Откакто спряха “Мелодия на годината” нещата се объркаха :D :D

14. legrandelf @ August 13, 2010

Omnia, трансформацията е както следва:
— на всеки ~2 хиляди години мъжа става жена, жената става мъж :) не е задължително физически, но най-малкото психически и поведенчески;

:)

От XX-ти век датират (по-смисловите и по-успешните) маршове за civil rights, gay rights, pubic rights, sex/gender rights и не-знам-си-още-к’ви-rights :)

Яйцето или кокошката е спор за набожни и безб(л)ожни, т.нар. атеисти :)) Обикновено атеистите вярват в еволюцията, а не в грешнобитийната справка (чиста правописна грешка или не) от Библията :) Адам, ребро, Ева… змия, не знам си к’во :) (карат ме библейските сказки да се повтарям) :))

Но иначе е интересен момента: кой-кого и до колко бута, за да се променя. Двете хиляди години обезсилен вот, сега мачкат :) Негрите също са ги мачкали, а сега Опра Уинфри, пачата, взима ~360 милиона долара годишно, задето води някакъв телевизионен клюкарник :D

Би му майката…

15. Val @ August 13, 2010

Никой няма да обвиняваме.
Вече жените пишат ЗАКОНИТЕ.
Виното свършва. Започва сексът. Защо ли не помня нищо от третия път?
Плесница по възприятията

16. Omnia @ August 13, 2010

Добре, да бъдем либерални, но всичко трябва да е с граници. Нямам против правата на всеки, но не и тогава, когато се злоупотребява с тях, по простата причина, че при всяка една злоупотреба, накрая изпускаш нишката, нещата се размиват до мътно и винаги се стига до изкривяване на представите. Всъщност то се губи каквато и да било представа.

За яйцето или кокошката е просто така написано, по паралел, иначе бягам от всякакъв вид библейство като дявол от тамян :)

За мачкането - да не би да казваш, че сега жените дотолкова мачкани преди, са се настървили да си вземат своето, че се превръщат в мъже? Или просто са разбрали, че мъжете не се справят и им се налага на тях да поемат и тази роля? Ама пак опираме до размити представи. в същото време, ако жената не е и мъж едновременно, тогава кой ще е мъжа, след като много от мъжете доброволно се отказват от половата си функция, сякаш цял живот едва ли не това са и чакали. Тоест, времената заставят ли жените да нямат друг избор, освен да играят двете роли?

А Вал, жените не са ли писали законите много преди това, оставяйки на мъжете да си мислят противното, а сега просто ги диктуват явно?

17. Omnia @ August 13, 2010

Ъхъм, прокашляне, да се изФиня за правописните грешки - така то, когато мисълта изпреварва ръката ;)

18. legrandelf @ August 13, 2010

Val, епични диктатор(к)и биха изляли жените :)) Защо до момента нямаме таквиз? Маргарет Тачър не я броим. Повече бие на мъж. Кралица Елизабет II обаче има най-много червени точки, яка е и доста ги е минала (като години) :)))))) Имаме и Клеопатра, много назад във времето. Има и Жана Д’Арк. Сигурен съм, че пропускам (още) други.

Omnia, не смятам, че някоя жена помни толкова дълго, че от нещо, случвало се преди 100-ци или хиляда+ години да й се избиват чивиите и да си мъсти за нещо. Мъст = наваксване. Момента с невършенето на еди-си-какво и липсващата мъжка ръка води до викане на неволята. Както всички знаем - тогава се учат много неща. По един или друг начин. Другия момент е с обезкръвяването на мъжкия пол. Война, втора, трета, пета… жените са повече (особено в някои опушени райони на земного кълбо) :)))))))

П.П. Споко, опаткани са грешките - като видя някои, които ми вадят очите - коригирам в движение ;)

19. Omnia @ August 13, 2010

Хахахахахах, мерсаж, мерсаж ;)

Тука не говоря за паметта на жената /макар че, е достаааа завидна, ако са й направили нещо/, а за паметта на поколенията. От род на род, научавано, предавано от баба на майка, на дъщеря и сие, как мъжът е главата /странно, никой не е уточнявал през вековете коя глава се има предвид точно от двете му възможни/, а жената шията… та така и така, и така, докато, предполагам, главата се е изпразнила и шията е решила да дирижира главата, която се е размекнала… знам ли всъщност ;)

20. Val @ August 13, 2010

Сега диктатът е явен. Eто виж новините - жените заемат повече ръководни постове, а мъжете се превръщат в детски бавачки :)

21. wtf @ August 13, 2010

Basi maloumnata statiq

22. no name @ August 13, 2010

Женска комплексарщина :)

23. legrandelf @ August 13, 2010

Val, забравих да спомена за поведението “Бай~хуй-ing” :) Пърдиш, оригаш се, после жената ти виновна! :)))
Разбира се, в торбата с възможностите на мъжа, категоризирани под дисгъстин’ има още много-много :)

24. no name @ August 13, 2010

23. legrandelf @ August 13, 2010
Явно и ти си от тези дето гълтат :)

25. legrandelf @ August 13, 2010

no name, какво гълтам, суматохо? :)

26. гергана @ August 13, 2010

според статистиките това с жените на ръководни постове не е вярно. просто ти се вижда “повече” в сравнение с преди, когато въобще не ги е имало.
една моя позната, която работеше на някаква ръководна позиция в една банка каза, че като се огледала на едно от заседание, провеждано в Париж и събиращо представители на офиси в различни части на света, освен нея имало само още една жена!
някой по-горе говореше и за това, че жените поемат роли, от които мъжете просто са се отдръпнали. спомням си, че четох някъде за малки градчета в българия, в които основната част са безработни мъже - гледащи (или негледащи) децата, алкохолизирани (извинете че го уточнявам) и харчещи парите, които жените им изпращат. защото жените просто са се вдигнали по испания и гърция да работят доста нелицеприятни работи и да издържат семейството си.

27. no name @ August 13, 2010

25. legrandelf @ August 13, 2010
Aaaaaaaaaaa не знам… ти ще кажеш :) :) :)

28. oblakoff @ August 16, 2010

Едно бивше гадже обичаше да казва: “Тази еманципация ни еба майката” ;)

29. legrandelf @ August 16, 2010

oblakoff:

— Вероятно те знаят най-добре…
Кои те?
— Те!
Бившите (гаджета) или ебаните им майки?
— Последните.
А от какво са ебани?
— Освен женитбо пакета ли?
Да?
— От еманципацията…

30. Лита @ August 16, 2010

:D
само не разбрах, защо намеси Мелани Грифит…

31. legrandelf @ August 16, 2010
32. Лита @ August 16, 2010

брееей!
не съм го гледала това (но май и нямам желание) - резюмето обяснява нещата ;)

33. legrandelf @ August 16, 2010

Лита, в едни определени периоди/настроения - филмчето е много забавно :D

« Четиримата Големи с големи К.анализация = Културна анализация »