Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

С гризането (на зърна) до тук !

« публикувано на 14-07-2010 @ 10:23 am »


фотография: Олег Панфилов
слушайки: Shakira - Waka Waka

Какво е туй нещо? Каква е таз’ грубост! Това не ти е детска мозайка, със забили се надълбоко игрови късчета, та с нокътя да ръчкаш ли, ръчкаш… Поспри се малко, дяволито! Затуй, че девствен си ти, не значи че трябва да окепазиш девойката, чиито зърна стърчат ли, стърчат.

Ерекцията на женските нипъли (кефи ме думата, какво да правя) е много деликатна ситуация! Не само когато е студено, не само когато има мокра фланелка върху им, а основно - в предпремиерата на сексуалния акт. Тогава и най-девствения непохватен девственичко ще се усети, че има нещо “нередно”. Но ако сгреши в следващите две-три “стъпки” - ще се наложи да прекара остатъка от денонощието сам, мастурбирайки!

С женските зърна (особено възбудените) - по-внимателно!

Едно време сте цоцали от цицата, без да сте изпитвали съображение от каквото и да е естество. Ми щото сте били сополанковци, да не кажа пикльовци, невръстеници и никой не е искал да ви поотпере поне един шамар, та да се научите, че не е редно да рендосвате майчиното зърно.

С течение на времето, освен че се окосмявате и започвате да миришете по-лошо, вие, пениси, загрубявате както своето вербално поведение, така и физически-допирателното такова. И като дойде времето да галите женското тяло, особено в областта на гърдите, съвсем забравяте какво докосвате.

Повече атеншън, мада-факъс! За да не си завре жената току-що лакирания маникюр в областта на ректалната ви “No tresspassing!” зона. Танто за кукуригу!

Не само с пръсти. Зъбите също да внимават. Едно е да гризкаш предизвикателно, за да възбудиш още повече сексуалната обстановка, съвсем различно е, и твърде животинско, да отхапеш зърното! Безбожно… даже не е садо-мазо! Даже маркиз-дьо-сад-ско не е!

Език, гризкане, език, пръстченце, език, още едно гризкане с лека маневра от страна на пръстенцето. Добра комбинация, разбира се, винаги може да импровизирате. Чувствайте се като (млад) DJ, пред който стоят най-новите “тави” с фрий миксове, дерзаещи за премиерно пенетриране в зоната на фамозните сет-компилации!

Не хапете зърната, не ги драскайте излишно - бъдете галантни, за да не ви бъдат отхапани пишките!

Мъже!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

А е стига бе, човек! В 10.28 h пишат ли се такива неща??!!! ;)))))))
Пфууууу, на човек да му стане направо…

2. legrandelf @ July 14, 2010

Офисни мъки :) и колегиални разсъждения! :)

3. Nightwish El @ July 14, 2010

На човек му става… на мен ми се приляга.
Дето викаш - още няма обяд!

4. Nostromo @ July 14, 2010

Присъединявам се към/с Ирония… :D

5. Sneji @ July 14, 2010

Хммм и сме на работа все пак :)

6. legrandelf @ July 14, 2010

Nightwish El, малко като в приказката: “- К’во става? - К’вот ляга!” :)

Nostromo, и ти ли… Всички към Ирония, значи… чакам някой да се присъедини към мен, в противен случай ще се оттегля в работните си покои и няма да си подам носа, който дори дълбоко закОпан в земята настърча :))))

7. Лита @ July 14, 2010

и аз се присъединявам към Ирония :D
бива ли така, Елфе, никое време, още обяд няма… :))

8. legrandelf @ July 14, 2010

Лита, разбрах аз, че нямало обяд :)))) И на мен ми къркори стомаха и си мисля за кюфтета с бира, ама… после ще ми кажете, че тъкмо сте се наобядвали и ви е лежерно-заспивателно :))) lol

Няма угодия! :)

9. pozzi @ July 14, 2010

майко мила

10. Venimus @ July 14, 2010

аз пък имах една приятелка дето ме караше да я хапя много силно, ама до такава степен, че се плашех да не и направя нещо

11. Зърноядът @ July 14, 2010

Понякога ми се иска да ги отхапя - само, когато не съм си пил хапчетата :D
Имам една тениска и вчера побягах малко обаче много неприятно прижулваше на зърната /баси, мъжете що имаме зърна/ и се наложи пак да си сложа сутиена :D
Как издържат жените?! Въпреки, че при тях май е друго :D :D

12. legrandelf @ July 14, 2010

Зърноядът, ще взема препарат да те напръскам :))) Звучиш ми като дървояд, хахаха :)

13. silvia tencheva @ July 14, 2010

Добре започва денят, усмихнато, ободрявящо, а за някои възбуждащо :)))

14. Зърноядът @ July 14, 2010

А не - дървоядите си изпразнуваха парадите :D :D
Колебаех се между гърдолиз и цицосмук, ама двама като се карат… :D :D

15. Лита @ July 14, 2010

хахаха :))
@Зърноядът, ти със сутиен ли си ходиш…?

16. Дринов @ July 14, 2010

Ха-ха. Много добро. Само дето снимкате ми идва малко хорър, и чак мен ме заболяха “зрънчовците” - мен пък тази дума ме кефи, кво? :)))))))

17. lammoth @ July 14, 2010

елф
представям си каква вакханалия е в офиса ти ахаха
още от рано сутрин пиете кафе на зърна
колежките хващат дългите химикалки
а колегите шибат по клавиатурите
по някое време и телефоните започва да се друсат
и всички ги вдигат

малеее
с каквито се събереш, такъв ставаш
а аз бях привърженик на патриархалните взаимоотношения :(

:)

18. Зърноядът @ July 14, 2010

@ Лита, само на работа :D :D

19. Мария @ July 14, 2010

Ами като сме на работа защо четем такива неща?

20. legrandelf @ July 14, 2010

lammoth, цялата работа е… че работната атмосфера е пълна с бълващи мъжки индивиди :) Няма кафе на зърна. Пък и аз не пия кафе! :))

Дринов, “зрънчовците” ми звучи като някакво анимационно :D Като не броим онези Зрънкови, преди 6 години или повече, дето се палиха пред парламента :)

21. цоци @ July 14, 2010

май на някоя снощи са и отхапали нипъла :) и докато блузата дразни нипъла са се родили тези редове в главата и :) лошо нема, другия път му стисни носа и ще видиш колко бързо го пуска тва твое зрънце :) аре весело

Ебати, при мен е още сряда - а при вас вече е петък вечер! :))))

23. legrandelf @ July 14, 2010

Временно-времеви зони/мазоли? :))

24. Omnia @ July 14, 2010

Първо - браво за призива! Някои мъжки представители, като видят настръхнали зърна и незнайно защо ги бъркат с копчета на радиостанция или на микровълнова фурна и въртят ли, въртят - мили боже! Добре, че не са чак толкова честотно явление.

Второ - факт е, че има жени, които предпочитат мааалко по-грубо отношение. Не, защото са мазохистки, а просто рецепцията на зърната им се стимулира едва при по-силна игра. Жената, която е наясно със себе си, ще ви каже това, така че, докато не го чуете от устата й, подхождайте деликатно. Обичайно това са жените с по-голяма гръдна обиколка, но това не е някакво всеобщо правило.

Трето - от личният си опит мога да споделя, че деликатно целуване и докосване на гърдите ми, грам не ме възбужда, по простата причина, че не го усещам. Случвало ми се е да отворя очи, за да видя какво всъщност прави младежът с тях и изобщо прави ли нещо. Прага ми на чувствителност е по-висок, особено в началото и ми е необходимо една две или три идеи по-агресивно отношение. После вече може и по-леко, защото прагът на усещане намалява и ласките, докосванията, облизването, гризването, трябва да са в по-лека степен, тъй като Вече усещам всичко. Какво да се прави - от раждането си още съм наопаки на хората :)
А, и още нещо, което мога да добавя - гърдите не са за ядене!

25. I Love зрънчо! @ July 14, 2010

Фен страница “Аз обичам зрънчо”

26. Коста @ July 14, 2010

Аз тези си ги принтирам и колирам. Става ми като наръчник. Я да го добавя това към книжлето. Хм, предишната статия е за аналния секс. какво виждам? ако ти е мек, забрави да влезе в дупето! ясно. Елфе, ти си институция вече, като училище, наборите идват и си отиват, а ти и мъдростта ти - вечна. Бях загубил тач, сега наваксах за един час и пак хлътнах по теб… твоите писания, уотевър

27. gergana @ July 14, 2010

:))) с гризането идва апетита ;)

28. silverlining @ July 14, 2010

Браво, Елф!!!
Any time is good for honey sex!
Be cool, everybody!

ПП
Човек и на работното си място може да актуализира sex-expertise-а си и да се настрои за “като му дойде момента”!!!

29. legrandelf @ July 15, 2010

Коста, така, така. Виждал съм принтирани неща, закачени в офиса на Фейвит :))))) щом и това е достойно за такава процедура (или си го лепиш тайничко на работния плот?!) - съм доволен :) Само не съм доволен от отстоянието между тази и предната “бук”-ната :) В рамките на… хм 500 поста се движиш, лол :) Или съм некачествен за вкуса ти, или много малко (свободно) време имаш :P

уотевър (е нещо като Over-а при военните радио-трансмисии, хахахаха) :)

30. pa4ito @ July 23, 2010

И кога да чакаме издаването на “Елфо-Сутра” в пълен тираж? :))))

« Путко-разрядно хуйку Живото-егоизъм »