Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Пълно е с путки на това Световно !

« публикувано на 17-06-2010 @ 6:07 pm »


фотография: studionula at “Photo Forum”
слушайки: разпрани вербални еякулации…

* В “предаването” има строго вулгарно, яростно събирателно и откровено гневно позициониране!

Мондиал 2010 е факт! От най-шибаните факти - на 50% от популацията земна не й пука, на другата - още по-малко! Но повечето гледат, поради една или друга причина. Изясняването й - не ще стане известно, ако ще и Месията да се прероди в Меси (или наркоманизирания й/му треньор - Мандрагора).

Но кулата в Останкино свети, блещука, грее като фар, обозначава, а водката свърша. Бирата също, нервите - особено много!

путка - прецизно изпедерастено поведение на представител от мъжкия пол. Вероятна запазена сексуалност, но твърде крайно изкривен модел на “мъжко” поведение;

Гледам футбол от 16+ години! Минал съм през различни клубни емоции, всякакви международни трофеи и трансфери, европейски първенства, че даже и няколко световни надпревари са ме препотявали с тънкостта на играта и напрежението, изпилващо до краен предел мозъка и нервите на зрителя!

Но такава проява на путкоподобие не съм виждал… даже и от Реал Мадрид!

Ненавиждам лайнари, съсипващи играта. Онези путки, които при най-малкия допир с (из)бита топка в тях, или “чукнати” от калеврата на съперник, превиват тялото си, като че са били разстреляни от група озлобени нацисти, на ръба да капитулират пред одървените ерекционни войски на СССР!

Ненавиждам спермоносители, наричащи себе си коментатори, които оторизират различни рефери в правотата им на “свирене”. Ако беше световно първенство по духане, най-вероятно щяха да са прави!

ЮАР - Уругвай

Незаслужен червен картон за вратаря на ЮАР. Шибана симулация на мързелив уругвайски ритнитопковец, който предпочете да падне, гърчейки се като червей, разполовен на две, отколкото да опита да запази баланс и да вкара проклетата топка в мрежата!

Гърция - Нигерия

Неправомерно и неспортсменско поведение от страна на нигериец! Съгласен съм! Но проявата, тази вагинална проява на едновеждия цирей, наричащ себе си елински потомък, е под всякаква критика! И тъй като рефера е бил достатъчно далеч от ситуацията… червения картон е налице, а симуланта - в игра…

Примери има! И ще има още…

Защото модерния футбол създава путки! Модели… но путки! Напарфюмирани ритнитопковци - но путки! Кристиано Роналдо - ултимативна путка!

Малцина се борят, за да направят играта красива. Малцина се борят, за да вкарат гол, въпреки опровержително протегнатите крака на противниковите състезатели…

Малцина!

Но путките са много! Във всеки национален отбор - по няколко. Шибаните (много)милионни хонорари са разглезили играчите. До краен предел. Толкова краен, че не просто дразни… а направо изпразва!

Путки!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Val @ June 17, 2010

От тази статия излиза, че само в тима на Северна Корея или КНДР няма путкобалерини :) Защото всички следват светлия пример на вожда Ким Чен Ир :)

2. legrandelf @ June 17, 2010

Val, не ми пука каква им е мотивацията, ама тия правят всичко друго, но не и да играят футбол… или онзи ташак, дето почват да бавят времето, понеже водят с крехкото 1:0 пред някой n00bie - и после ги наричат големи отбори, велики и подобни лайнарщини!

Да играят, майка им да еба! Да играят… това им е единствената отговорност, при това не за цял живот… само искат пари мърлячите, многомилионни договори и да циклят на скамейките… без да бягат, без да се борят, без нищо!

Корея и КНДР… има и тук-там самосиндикални прояви от други отбори, но са малко… МАЛКО СА!

На фона на путките де… не на фона на индийската популация :P

3. Nostromo @ June 17, 2010

Елф, по твоята логика Барса на Гуардиола е женски футболен клуб. Само видеоповторенията могат да избегнат подобен род артистични изпълнения - проблемът се казва Сеп Блатер…

4. Кръстю @ June 17, 2010

„Please do not shoot the pianist. He is doing his best“. :)))

5. lammoth @ June 17, 2010

Типично е за средиземноморските страни, както и за латиноамериканците. Такава им е културата, кво да се прави…
Мъжете симулират на терена, жените симулират оргазми на спалното бойно поле… а бе южняци :)))

6. емо @ June 17, 2010

Е, все пак световното се провежда в родината на Путкомафани :))

7. legrandelf @ June 18, 2010

Nostromo, за отбора на Франк Рийкард ли говориш? :)))) Мани го Гуардиола, прехвалена работа :P Иначе - да, щом играят като пички - са пичи отбор! :)))

Както и в текста по-горе казах, не ми пука каква е причината за тяхната артистичност - туй е футбол, а не сцена :) Или Батето е бил прав?!

“Футболът е изкуство! Трябва да се гледа на закрити врати” :P
Няма да ги гледаме, те няма да играят. Само ще си измислят кой ще печели и т.н. ;)))))

Всички ще са доволни, ама не и тия от Еврофутбол и разните други шитни за залагания!

lammoth, хахахахахахахахахахаха! :))

емо, хахаха, и ти си прав!!! :)

8. gledam_futbol_25+ @ June 18, 2010

Виж какво, драги! Намери нещо за е.ане и се успокой! Явно много си загорял - хахаха!

9. legrandelf @ June 18, 2010

За едно си права:

“хахаха!”

:) Хахахахахахаха!

10. inni4ka @ June 18, 2010

много тъп червен картон беше това. ма най-забавното беше дузпата: бял вратар - натурален от Южна Африка и рус синеок уругваец :))) ебаси абсурда :))

11. legrandelf @ June 18, 2010

При това (ex-)тенисист! :)))

За уругваеца говоря, не за вратаря, хахаха!

А сега плескавиците водят на вурстовете! Клозе потегли към клозета, щото червеняса, хахаха!

Това Световно е пълно с картони, не само жълти, lol

12. прогнози @ July 9, 2010

Така е много путки имаше на това Световно. Най-лошото, което съм гледал до сега.

« Защо жените си “падат” по мъже ?! Образи: “Gypsy” »