Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Харем suaré

« публикувано на 09-04-2010 @ 6:29 pm »


фотография: Петер Линдберг
офанзивно: през “барикадата” на Източна Германия

“В дни велики, в славно време…” - тук радио точката прекъсва и настъпва вазово мълчание! Ококорени, всички се споглеждат, стиснали в ръката си по един вързоп имущество, а на гърба си - доизносват покъсаните дрехи - единствения недостатък, който ги оприличава на живи същества, часове след последната бомбардировка.

Когато харема съвсем загуби своят смисъл и значение… когато харема (е)беше султана, а не обратното!

Лустрованата визия, тънките порядки и частностната ненавист, бяха нещо като спомен, фетишистка марка и емблема на живот. Начинът на живот. На всички тях. Не бяха много, но трябваше да имаш поне две ръце (макар и загубил пръсти от едната, или поравно [доколкото нечетен може да бъде късмета] от двете).

Неприлично епично - с размах на своеволен италиански гений, рисувал дълго над платното, макар и сляп, без мелодия в ушите, аромат в ноздрите и кръв, изпомпвано право през сърцето. Пътникът, останал без билет… заглушен в омаята на жанра и вълнуващата неприкосновеност на замахът гениален. Той остана…

Синди задоволяваше нуждите му във всеки един понеделник. Имаше гъсти черни вежди, но брилянтно пресечени от финия й нос помежду им. Още по-дълбоки бяха очите й. До момента, в който не се съблечеше. Тогава султана забравяше всички познати му маниери, да не говорим за вярванията или… задълженията му пред народа.

Татяна не носеше бурка. Само на нея й бе “простен” този “излишък”. Вилнееше победоносно след всяка “спечелена” нощ със султана. Омразата в нейните очи даваше по-силна воля на впиващите се в плътта й нокти.

Хелена прекосяваше синдрома мълчаливост и глътката спокойствие само с едно вдишване. Пълната й гръд, покрита с финес от коприна, бързо приемаше формата на шеговита маска, окрилена от силата на кожата и латекса.

Линда не приличаше на другите. Често отсъстваща, обогатяваща както любимата си градина с цветя, така и собствено си цветно излъчване. Разплискваше любов в един кът, отдавна забравил що е то чувство на изпълване… освен плътското - душевното сияеше в самотата си!

Клаудия се чувстваше съвършена. Пред останалите. Но никога не пропускаше удобната възможност да се подмокри в обятията на султана. Той плъзгаше ръка надолу по тялото й, а тя обливаше рамената му със сълзи. Нещо й липсваше… силно и дълбоко - незадоволимо, от която и да е позната ни титла.

Наоми доминираше. Вулгарно, първосигнално, безпричинно, неприлично, възбуждащо. Тя бе специалната перла, поглъщаща всичко свято и морално, миг след като разтвореше краката си. Султана утоляваше жаждата си, впивайки устни във всяка една част от тялото й. Магнетична… пламенна… изгаряща - същинска любовна пещ!

Карен непрекъснато надскачаше себе си. Но често й се случваше да преплете снага със сянката си. Недвусмислено и пагубно. Само за нея. Нямаше план, който да не се бе провалил. В крайна сметка… султанът имаше последната дума, както и последното физическо напътствие в избора на своята нощна закрилница.

Стефани об(л)ичаше всяка гиздава одежда попаднала пред погледа й. Движеше се мрачно и властно. С лице от безжалост… издаваше произхода си, ненавистта към другите и необуздания гняв към султана. Не можеше да се пребори със себе си. Затова избираше по-слабите от нея… макар и малко. Любимка на евнусите… прокълната от султанската потеря - неизпълнената мисия, увещаваща една жестока съдба. Нейната!

В обятията на разрушената Източна Германия те откриха себе си. Макар и за кратко. Накрая последва тишината, след която женската чувственост никога повече не впери поглед в пленителния и парещ дъх, нито рамкира мекият и нежен допир, идващи от дълбините на греховно-волната сексуална първичност…

« подобни cynical speech,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ April 12, 2010

Въздишам олекотено, приятно, но не тежко и пренебрежително :) И всичко това не заради мълчаливата липса, а от вкуса, синтеза на хранителни продукти, както и приготовленския труд на jedno jako местенце малко след (ако се движим към МОЛ ъф София) бившето травеститско паркинг пространство :)))

Та циганския сандвич (на плоча) е нещо |сравнително| атрактивно и много вкусно (е ослажда ти се в крайна сметка, то като се проточи една ми ти лига, пък после фъсне и бирата… jebalo si makqta) :) простете ми сръбския - може и да разкажа “по-късно” :)

Обяснявам се, що не дялам грапавини, които не усещам (може би щото са ми изрязани ноктите) :) А Лъчко си намери пазва, в която да ридае/празни/ругае в Бла-говия блог :P
А и моята боза още не я давам на по-ниски цени, тъй че Ран ще си чека отвъд праго на недодяланата източноевропейска архитектура (пък била тя и с разкрачени крака) :)))))

2. Сурсупудула @ April 12, 2010

Сори, ама аз мъдрост не претендирам да вкарвам на никой тук. Изразявам собствено мнение само.
Ако даден индивид не съумее в 3 изречения на 4 реда да си вмести вижданията…… Значи или е болен от шизофрения, или е луд за връзване! Успях в три изречения и в четири реда!!!!!!

« “Метро-” не е само подземна транспортна система Социопатно: “Шарън Стоун” инстинкт »