Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

“Метро-” не е само подземна транспортна система

« публикувано на 08-04-2010 @ 3:11 pm »


фотография: Алис —
слушайки: разни прочити на Библията, фокусирани върху вида на Първия човек

Откакто Дейвид Бекъм закова пош(лата) спайс, преди да си изпроси червен картон в един изключително важен мач, метросексуален се превърна в нещо повече от обществен феномен.

Това е новата форма на (рас)-изъм, посредством която се определя кой е cool и кой не. Кой трябва да посещава определени заведения (обществени места) и кой да си стои вкъщи. Кой с кого да разговаря. С кого да се сваля или чука (понякога и двете, в плаваща последователност на изброените). Изобщо… много мода, много забрани (спуснати бариери) и много… явен педеразлък!

“Why so груби-ous?!” ще попитате вие… а аз ще се почеша по косматата гръд (пълна лъжа) и ще изпръхтя дяволито! Не правя опит да следя другата модерна ниша, наречена хейтъризъм. Нито си правя устата, защото нямам работа за вършене… Напротив, имам!

Но честно казано, искрено се побърквам, да не кажа възбуждам, когато видя опоскани “мъже”, разхождащи се по улицата, доминиращи в стил, разкош и козметична омая - повече, отколкото група безработни, но не безпарични, кокони, хванали се под ръка с една единствена мисъл (щото няма място за повече) в главата - накурвяне до дупка!

“Момче, алкохолът не ти влияе добре!” ще кажете вие… а аз ще се почеша по сплъстената козина, някога израсла като коса, сега неподдържана като такава…

Къде отиде онзи лют българин, достолепно кибичещ върху дънера на току що отсеченото от силните му ръце дърво? Същият, който с гордо изпъчени гърди поемаше ударите не само на съдбата, ами и на суровия бръснещ зимен вятър, докато стои изправен на ръба на някоя скала, високо в мразовитата планина?

Онзи, който на седянката клатеше разгонено глава, задявайки танцуващите, “нищо неподозиращи”, фусти на мегдана? Този, който лукаво засукваше мустак с една ръка, докато с другата стиска брадвата, от време на време лежерно отпускана в ритъма на “насечи-дръвца-за-огрев”. Сланината, празия лук?! Лютите чушки…

Къде?!

Някъде по арт-кафетата, май… или юни?! Сега е април, макар че повече прилича на януари. Земята се върти, а мъжете изпедерастяват все повече и повече. Очилата им очила - от яки по-яки! Прическите им прически… от вчесани, през перчем с гребен в него, та чак до… Чикаго и отзад! Походката им - държанието… ултимативно прокарващи не само нова мода, ами и… нови хомосексуални болести.

Простете… метросексуални!

Не е лошо да си къпан, бръснат под мишниците, да си опаткаш космите по оная работа и гърдите. Но да си фиксираш козинката по ръцете, краката (добре де, на спортистите, непрекъснато потящите се, това им е… хм, разрешено), че и веждите (а защо не и узурпиране на анусната вътрешно-вълместа политика) - това вече е прекалено!

Истинския мъж мирише на мъж! Било то на пот, труд, мъжество, секс, зелен фасул, барут и прочие.

Модерния мъж, т.нар. метросексуален активист, мирише на коприна, девствена кожа и разбити яйца в косата.

Тези, които миришат на офис, клавиатура или каквато и да е друга компютърна/офис техника не влизат в нито една класификация! (хахахахаха)

Но кой съм аз, че да се изказвам по отношение на модата, която не разбирам. Не просто не разбирам - не харесвам? Знам обаче, че жената не обича да е по-космата от мъжа си! Нито, че последния трябва да ухае по-добре от нея…

Чистоплътен е едно… педераст - съвсем друго! Анадола ви приветства, скъпи метросексуални! Отприщете се сега, за да не ви отприщят… по-късно, когато нямате толкова желание, а “метро-” предизвиква една единствена мисловна реакция в главата ви - хипермаркет, откъдето може да си купите не само презервативи, но и душ гел, вазелин, както и… тоалетна хартия с минзухарчета!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bia @ April 8, 2010

Eeeee, ми аз си падам - гладка кожа навсякъде, опъната върху стегнато тЕло, особено, ако е с тен… мммм. Бих се повозила няколко станции на влакчето :D

П.С. Не е ли правилно прочИти?

2. bampi @ April 8, 2010

Ха-ха, продължавай да пиеш, добре ти влияе. :)

3. legrandelf @ April 8, 2010

Bia, права си за прочити :) коригирано!

Щом те влече стегнатото тЕло, обезкОсмено - вози се :)))))) мен не ме кефи, няма да се возя :)) (сам, или на друго влакче, lol)

bampi, само да не прекаля, нали? :))

4. Bia @ April 8, 2010

Ти космати ли ги обичаш?
Спирам да се скубя :D

5. RMPG @ April 8, 2010

Не може да им бъде помогнато на такива. Късно е. :-D

6. legrandelf @ April 8, 2010

Bia, че ти мъжко ли си беееее… :)))))))))

RMPG, тогава да ги почетем… с една заупокойна, но достатъчно метросексуална (да се чете като модернизирана), молитва! :))))

7. Bia @ April 8, 2010

Мъжко съм :)
Епилирано, мириша на девственост :roll:

8. RMPG @ April 8, 2010

Rest in peace, whores! :-D

9. legrandelf @ April 8, 2010

Bia, значи е време да те пращаме в Анадола! Приготви се да станеш истински мъж! :))) Някакви последни… думи? :) lol

RMPG, ех, коварно ли бе, коварно ли… :)))))

П.П. Звучи като рап песен това, на Снууп дог или на Еминем, хахаха :)

10. Bia @ April 8, 2010

Ще ги оформя тази вечер и утре ще ги произнеса тържествено :)
Пригответе ми фойерверки!

11. bampi @ April 8, 2010

Не прекалявай :), но си взимай дозата редовно :)

12. Събина @ April 8, 2010

Абе на места звучиш като Кака Сийка… това не е комплимент.

13. gergana @ April 8, 2010

RMPG,
хахаха
а ти какво си се барикадирал, криеш обезкосмени гърди, нали, ама иначе метрохулиш :)))))))

14. legrandelf @ April 8, 2010

Bia, ще има фойерверки, споко :) Може и Фандъкова да викнем, да удари едно шампанско… lol

bampi, разбира се! :)

15. legrandelf @ April 8, 2010

Събина… ужас… пази б(л)оже, неуко да пропише! :)))))

16. Ancho @ April 8, 2010

Метроиндивиди в риъл ляйф :)
дзак

17. legrandelf @ April 8, 2010

Ancho, те това са (част от) нашите герои! :))))

П.П. Само една поправка към коментара ти - забелязах, че за втори път опита да сложиш линк, ползвайки форум тагове за целта [url] и [/url] :) Тук не се прави така, тъй като е директна (тихо, за пред спамърите) html форма. Следователно, ако искаш да направиш линк - виж този гид :)

18. Сандо @ April 8, 2010

Така и не разбрах откъде се пръкна тази българска непоносимост към космите… Сигурно има нещо общо с поговорката “На крив… [такоа]… и космите му пречат.”

19. Viktoriya @ April 8, 2010

Лелелел колко си категоричен и ясен… не си оставил място човек да се заяде за нещо с теб… какво им е на метросексуалните мъже… пуу… аз като една модерна жена ги предпочитам… хахха… Искам мъжа да мирише по-хубаво от мен (това няма как да стане, освен ако не е дистрибутор на Викториа Сикрет… хаха), да има по-малко косми от мен… и всичко останало дето се полага за един метросексуален мъж…
Не мислиш ли, че е готино един мъж да има стил, подходяща прическа и т.н… на човек да му стане кеф като го погледне?

20. legrandelf @ April 8, 2010

Виксо, ти тук не си идвала с месеци бе! :))))) С’я точно на завръщането ти не смея да ти каже нещо напряко :D lol
Не, права си - щом те кефят - кефи им се ;)))) Но не мисля, че да имаш стил и подходяща прическа, значи да преувеличаваш/преекспонираш/гротескизираш, която и да е мода - пример (от Анчо) :)

21. Събина @ April 8, 2010

Викииии!!!! FTW!

22. Eiri @ April 8, 2010

Абе не е много ясно днешните жени мъж ли искат или други жени. Всички знаем, че на тях им е по позволено да се пипат и целуват и обществото нищо да не казва (дори тайничко да се (само)забавлява). Та мисля, че това е просто поредния пример за хомосексуалност от тяхна страна ;)
Може би най-добрия мъж е жена с пишка?
Признайте си, дами, има ли истина в предното изречение?

23. frog @ April 8, 2010

На няколко пъти налитам на подобни въэмущения, Елфе. Все от мъже, хахахаха. :)
Като гледам, никоя от дамите тук не си пада по неандерталците. И много правилно - ние какво? Ще се скубем и ще вадим космИ от устите си ли, или други работи ще правим? А? Долу косматковците! :Р

24. legrandelf @ April 8, 2010

frog, значи Междузвездни войни и косматия Хан Соло (да не говорим за Чубака) са супер демоде? :))))) Язък!

25. pa4ito @ April 8, 2010

мдаааа, днеска на мода е да си “лъскав” :))
лошо ако почнеш да се заглеждаш по “лъскави” от твоя пол, виж ако е от другия, нема значка :)))

26. Ancho @ April 8, 2010

Нема лошо да си метросексуален, модерен и секси, кучките се кефят, но… за съжаление момичета в риъл лайф метросексуален си е синоним на анално податлив. Факт. Тоз къф убав секси пич е, прическа има, мирише на убаво… ма си има сериозен приятел. bump
Поздрав :)

27. bungle @ April 8, 2010

Аз си спомням как пищях, когато докоснах крака на мой познат и беше епилиран по-добре от мен. X_x Мисля, че ме увреди трайно. :D Това е болна работа, напълно съгласна съм, че поддържането на хигиена няма нищо общо с… ъъ както там се води сега.

28. JustAFaceInTheCrowd @ April 8, 2010

Срещу метросексуалността пищя вече години наред, ама като си пееш, Пенке ле …

Струва ми се (и искрено се надявам!!!), че метросексуалността като първоначален замисъл не е съдържала толкова голяма доза педерастия. Така де, някак си не ми се вързва надслова “нека бъдем по-женствени от жените, умъртвете всичко мъжествено в себе си, муцкиииии”.

Но, както обикновено става, хората, които стават последователи на дадена идея/стил я променят и й придават различен от прототипния облик. В случая, педерастки, да ги е*ат манафите дано в педалски епилираните, ексфолиираните, напомадените и прочие … заешки дупки.

Както казваше един наш стар познат от големия екран “Ние ги мразим, безценни, мразим ги!”. Не мога, не мога и не искам да приема, че нещо, което нарича себе си “мъж” и притежава всички мъжки първични полови белези, ще се ебава така брутално с половата си принадлежност.

Хей, ръчички, хей ги две, те ме слушкат най-добре! Едната бръсне другата, а пък двете - дупето! Извинете за това лирическо отклонение, ама ми е мъка на душата … Сещам се за онази покъртителна статийка, която се моткаше доста време из нета - “Наръчник на хубавеца”. Тя припокрива едно към едно метросексуалната изгъзица, дори е подкрепена с прилично количество снимков матр`ял … хвала на автора!

Та, мисълта ми беше, че метросексуалността като идея навярно е грубо изопачена от изнежените, педалски душици, които обитават 70% от мъжките тела в наши дни. Не е лошо да има и противовес на мачото - все пак и много хубаво не е на хубаво, а и хора всякакви … ама някои неща са непростими. Винаги съм казвала, че съм ЗА равенството на половете, но че равенство не предполага еднаквост. Това е срещу природата, ебаси …

29. gergana @ April 8, 2010

няма нищо по-възбуждащо от мъж, който има повече косми по гърдите отколкото по главата, ей това е мъж, истински, силен, сигурен в мъжествеността си, другото е путьовци, голи охлюви, безполови кретеноиди…
и, мили дами, вие с колко такива обелени хуйовци сте спали, че така разпалено ги рекламирате
няма мъж, който да се скубе и да не си представя друг мъж докато (дори и случайно да) е с жена, повярвайте ми, аз неслучано си общувам с гейове, пазя тайните им, но няма да се направя на глупачка и тайничко да се хихикам под жалките ви опити да наврете българските мъже в скубалника, докато им изцедите и последното косъмче мъжественост
:)))))
хихихи, само си представям мъжете, за които си мисля, махни, че ако ги обръснат, ще могат да си направят китеник, ами и ще олекнат с по няколко кила, може и съвсем да се загубят :)))))
да сте ми живи и здрави, мои скъпи косматковци, обичам ви

30. Лита @ April 8, 2010

хахаха
Кефиш, Елфе :)) супер си го написал :)
макар че, ако трябва да съм честна, и аз ги предпочитам метро ;) в края на крайщата, няма да си правим състезание по издокарване :))

31. RMPG @ April 8, 2010

gergana, имам косми по гърдите, не бери грижа.

32. Eiri @ April 8, 2010

Също интересен феномен е Азис. Още ми е трудно да повярвам как големи и напомпани мъже слушат Азис и после плюят хомосексуалистите. Може да кажете, това пък какво общо има? Има и още как. Мъжете в днешно време все повече се изпедерастяват. В България, ако се вгледаме си е абсолютен матриархат. Момченцата ги отглеждат майките и бабите. Мъжете хич ги няма. И това не е от скоро. Още от далечни времена е така.
Просто днес е вижда как ролята на бащата във възпитанието просто я няма.
Ако и тов ави се струва далеч от темата попитайте някой хомосексуален какво е било обкръжението му и колко жени е имало около него в детството му и след това си направете изводите.
Бащите са му майката, бащите!

33. Кръстю @ April 8, 2010

Дядо Кольо казваше: На един мъж какъвто му е вървежа, такъв му е ебежа… Ама има някои от език го докарват, един пакет солени леблебии и езикът им става като раш-пила :))

34. Радина @ April 8, 2010

Евала за текста! Дано се чуе надалеч, че почти не останаха от тези, които не са “метро-” :)

35. frog @ April 9, 2010

Те някои са целите като раш-пила бе, Кръстю. :)

Елфе, Хан Соло първо може да мине през някоя процедура, ако иска - няма лошо. :)

Не мога да разбера едно - от къде на къде мъжете ще претендирате и ще се радвате на привилегиите на гладката и мека женска кожа, а на нас да настоявате да пробутвате космите си? Че и сърдити го раздавате, хахаха. :) Кой е по-компетентен по мъжете? М? Има нещо сбъркано тука - я си гледайте женската част, а ние - мъжката. И всекиму според вкуса му. Гледайте си работата демек. :):)

36. legrandelf @ April 9, 2010

bungle, това е единия момент :) Че със старанието си, метросексуалния мъж може да засенчи жената :) И не казвам, че българските жени не полагат грижи за себе си. Полагат и до много повече отколкото може да си представим (ако сте уважаваща себе си жена го знаете, да) :) Но едно метро, с целия си устрем (повтарям се) може да е много по… лъскав :D Which is bad… така се раждат комплекси. Ти нали не си увредена трайно (нищо, че го спомена) ? :))))

Вес, къде без теб? Съратник си ми в гонитбата на вещици (макар и епилирани, пък били те и от мъжки пол) :))))))) Гласът ти не е просто глас в пустиня :P Чуваме те и събирате съглашението :) Ще вървим по улицата, ръсейки прашец, който действа окосмяващо (за съжаление има и негативи от това… тоз’ прашец не пропуска нито мъжко, нито женско - тъй че ще трябва да внимаваме как го ръсим) :))

37. legrandelf @ April 9, 2010

Лита ^^

Кръстю, дядо (ти) Кольо е бил мъдър човек! Само се надявам (ако вече не е сред живите, поне) да ти е оставил по-богат архив от мъдрости :)))) Ама като те знам как се появяваш кратко, точно и ясно (с подобна на тази) - мисля, че е свършил страхотна работа :P с унуката си (макар и не пряка - знам ли, може да ти е квартален дядо или комшийски такъв) :)

frog, процедури… имаш предвид - обезкосмителни? :)) Или някакви други (че той вече не е във форма Харисън) :)
А за компетентност по мъжете - не мога да се съглася :) Порядката метросексуалност е част от психическата нагласа, разбиранията и цялостното поведение на мъжа (в случая, за метросексуални жени не съм чувал) :) Следователно - мъжкото мислене. Та като казваш, че ти като жена ги/ни разбираш повече (не само метро-тата, ами и обикновените, пък били те и с опция да се превърнат в метро-) е все едно аз да казвам, че разбирам жените :)))))) Никой не може да ви разбере вас (колко сексистки прозвуча) :))) То не че и нас можете, ама… май сме по-елементарно устроени, знам ли…

:)))))

За Чубака нищо не каза. Или се придържаш към хуманоиди :)

38. frog @ April 9, 2010

Чубака го отстъпвам на почитателките на самоходните губери - да се завиват с него в дългите зимни нощи. Аз си се придържам към Бекъм, Матю Макконъхи, Антъни Кийдис… :Р

Това метросексуалност не ми е много ясно - мъжът си е мъж, независимо дали е космат или епилиран, независимо дали смърди на зелен боб или на Хюго Бос. И е строго индивидуално кой от двамата ще предпочете жената. Ама айде мъжете да не ми казват кое е редно да харесвам и кое не е, щом няма те да си лягат с него. Така де - да си фантазират. ;)

Прочее имам позната, която се оплаква, че епилацията й се случва след дълго тактическо планиране и тайничко, с последващи луди скандали - съпругът й не разрешава. Пада си по рунтавите котета ли, ревнивец ли го раздава - не знам. Така че тука е валиден лафът за кучето и под опашката му. :) Има хора всякакви и с всякакви предпочитания и май е по-добре да не се заравяме в психологията, понеже не ни е работа изобщо, а и може да стане страшно. :) Но и няма нужда човек да се обяснява защо харесва/не харесва това или онова - просто му идва отвътре. :Р

39. velqn @ April 9, 2010

Бате, това е остаряло.

От няколко години насам е модерно uber сексуалността, а метро е out.

:)

40. legrandelf @ April 9, 2010

velqn, то и [юба:]-секшуъл е от 2002 година (при това като разновидност на метросексуален, ама карай :)))) Ако питаш мен - и двете са аут! :) Трябва нещо ново, при това да не е ретро (не че имам против ретрото, напротив - но стига опити за копиране на стари стилове или липса на стил at all :))

41. legrandelf @ April 9, 2010

frog, а така :))) Губерите - хареса ми :D Ама малко пренебрежително звучи :P Щото минаха студените зимни нощи, нали? :))))))))) Сега лято - по-малко косми, хихихи :)

Ей, Матю МакКонъхи го бях забравил. Кийдис не го знам (поне не ми ринг-ва ъ бел, явно ще трябва да го прегледам) :)
Разбира се, че всеки има своите предпочитания :) не ритам срещу това. Всъщност, ритам ли срещу нещо или пародирам (да не се бъркас парадирам) с цел… удовлетворение (или недоволство) ? :)))

42. Кръстю @ April 9, 2010

Почина дядо Кольо през 1997 г. Не е мой дядо, беше майстор строител, дълго време работихме с него… Съжалявам защо не си записвах на времето… Голям образ беше. Някой ден мисля да напиша всички мъдрости, които си спомням от него :)

43. Иван @ April 9, 2010

:))) Според мен няма нищо лошо един мъж да се поддържа, стига да не прекалява. Най-харесвам последния абзац :) А това “метросексуален” ми прилича на нещо, което е измислено, за да не се нарича по друг начин, въпреки че си е чиста пе***астия :))) Мода, кво да правиш ;) :))))

44. gergana @ April 9, 2010

RMPG,
:) знам бе, слънце, нали си ми в топ 20, как ще допусна аз женчовци там, хихихи
аз роптая срещу граватара ти, като че ли си опитал да снимаш ключа за лампата на стената :))))… и си се изплашил от светкавицата :Р

45. Крис @ April 9, 2010

Почес, почес… намест!

46. frog @ April 9, 2010

Елфе, хванах ти се, ахахах. :)

П.П. Ето го. Вокалът.

47. legrandelf @ April 9, 2010

Кръстю, натъпчи се с гинко билоба, или яж гъби нещо, пейоте там… каквото ти дава криле на спомените и… всичко запиши! Блог пост ли ще е, поредица от такива… книга ли, списание… алманах! НЯМА ЗНАЧКА! :)))))) Таквиз мъдрости дето едно време са знаели… не може сега да изчукаме и 10 човека да се сберем да мислим… УЖАС! :)))

48. legrandelf @ April 9, 2010

Крис, приемам, че намест е по-добре от… премест (в дорогой крачоль, lol) :)))

frog, их значи :))) RHCP ! Of course ! :) Одобрявам :P

49. sdiankov @ April 9, 2010

хареса ми статията, а и дискусията:)
личното ми мнение е, че “Чубака” и “гол охлюв” са неприемливи като две крайности (ако правилно съм схванал - това е духът на написаното от elf). но нека спомена един важен аспект, който не видях в коментарите: ВЛИЯНИЕ НА СРЕДАТА (обкръжаващата действителност). Помислете за секс-идолите на поколения жени - емблематичният Джеймс Бонд - Шон Конъри, после Пиърс Броснан (отделно вече са споменали Харисън Форд) - космати като горилчета, жилави, но в никакъв случай напомпани:)
сега “на мода” са мускулести и обезкосмени мъже…
е, няма да ме накарат да вляза във фитнеса, но поне със сигурност използвам по-често и по-обширно самобръсначката:)
в крайна сметка - най-важното: на жена ми й харесва (моята жена, чието мнение е важно за мен).

50. legrandelf @ April 9, 2010

sdiankov, персоналното отношение (и мнение) преди всичко! :))

51. Val @ April 9, 2010

А метросексуалността има тънка връзка към гей общността - справка последния клип на Бекъм :))

52. legrandelf @ April 9, 2010

Val, хахахахаха… you did it again… (w/o “Ooops!” statement) :))

И забавното беше, че когато подрязваха цветята се усетих, че съм с кръстосан крак, както Бекъм, lol :))))))

Те така е… наказанието божие - плюеш/хулиш/опорочаваш някой/някого/някоя класа… и накрая те поразява мълнията невидимо-съдбовна, rofl :))))))

Туй с пижамките, с извезаните имена над джоба - яко! :))

53. teo @ April 9, 2010

Според мен това е просто резултат от все по-силната позиця на жената, а не от разпространяващи се с бърза скорост хомосексуални наклонности у мъжете.

Все по-често мъжете са “плячката” и трябва да се борят за вниманието на една жена, не да се борят да я спечелят, а да се борят тя да ги забележи и отсреля. И се случва най-логичното нещо - мъжете гледат как жените се опитват да ги привлекат и адаптират тактиките за мъжкия лагер. А светът е доста повърхностен и за това една от най-ефективните и достъпни тактики е да изшлайфаш вида си доколкото е възможно.

Малко или много косми не те правят малко или много мъж/жена, а начина на мислене и поведение. В сексуална гледна точка според мен това е да избереш сексуална агресия или сексуална пасивност…

И в крайна сметка какво значение има - мъже, жени, с косми или без, всички сме еднакво хора :)

54. mushichka @ April 12, 2010

три пъти “Ура!” за тридневната брада :)

55. Албена @ April 13, 2010

Един мъж може да си епилира краката и да има тридневна брада - този къде го слагате?
Обобщването е тъпа работа според мен. Какво толкова ревете срещу мъжете, които се епилират и дезодорират и мажат с крем - не мога да разбера. Вманиачаването никак не е добра идея, признавам. Обаче грижата за тялото (във всички възрасти, за двата пола) показва самоуважение и желание да запазиш здравето си и добрия си външен вид за по-дълго време. Не се мажете с крем и не се епилирайте, миришете на чесън и пот като “традиционния” българин, но тогава идете да живеете като него. Не сядайте до мен в метрото, не искайте да бъдете наети при интервю на работа, не очаквайте да ви дам телефонния си номер.

56. frog @ April 13, 2010

Ахахах! Само така, Албена! :)

57. legrandelf @ April 13, 2010

frog, събрахте се с Албена :)))))))) Сега може и постери да направите, за да поразлепим (казвам ние, щото ще ви помогна :P)

58. legrandelf @ April 15, 2010

Разконспириран! :))))

Но така като се замисля, много ми се ще да видя описаният от теб дървар :D

Значи… всичко е начин на живот или работно място? Или пак въпросирам отговорите? :)

59. legrandelf @ April 15, 2010

Аз съм повече от доволен, че задавам такива въпроси! :))

Отговорите са, както не веднъж съм казвал, завидни трудове, които трябва да стоят върху лавиците на всяко едно българско семейство!

:)))

60. gergana @ April 15, 2010

скъпа Светле,
подходи доста философски по въпроса
а аз те чаках, искрено се надявах, че някой ще обясни малко по-професионално за окосмението като признак на преобладаващ мъжки хормон
съжалявам, че не мога да ви докажа със снимков материал (не заради липсата на такъв, а поради личните данни и тяхната неприкосновеност), колко вълнуващ може да бъде един мъж, роден с достатъчно окосмяване и поддържан така, че ухае и на снимка…
някога мъжете се притесняваха, че са им редки брадите… но това бяха истински времена, сега мъжете са на отглеждане от жените си, израстват в козметичните салони и покрай женските процедури на мама, забили нос в списания за прически, гримове и маски, започват да мечтаят за… мъже
и т.н.
:(

61. legrandelf @ April 16, 2010

И без неприкосновеността на личните данни, не бих искал снимки на космати (макар и добре изглеждащи) мъже :D

Или това е в разрез с мнението ми от статията…

Oh, well… нищо не съм казал!

:))))

62. laputa @ April 16, 2010

Попръд, попръд… надрис!
:)))

« Кметицата шампаниса къртицата Харем suaré »