Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Секс-шпионаж техники от XXI-ви век

« публикувано на 31-03-2010 @ 5:05 pm »


фотография: Toten Licht
слушайки: мистериозната тишина на мрачната улична пряка…

След направено социологическо проучване (но не такова, каквото създателите, продуцентите и рекреаторите [накратко: долните плагиати] на Биг Брадър [сериите] в България твърдят, че са правили) е установено, че от 100 човека поне 2 (двама) са проявили желание като пораснат големи да станат не кенгура, а агенти - действащи шпиони, за да звучи по-палаво.

Вън от контекста на Джеймс Бонд, разбира се. Говорим за дълбоко, дълбоко внедряване в заешката дупка (или мечия гъз - по ваш избор, важното е да е много тъмно и много в тила на врага). Трябва да има кал, глад, нотки на мизерно съществуване, липса на секс и/или наличие на ръкоделие, което да се прави скришом в ъгъла на някоя потайна барака обаче.

В XXI-ви век има повече филми и вицове за шпиони, отколкото истински такива. Нещо напълно противоположно, ако трябва да съпоставим настоящето с годините от средата на миналия (XX-ти) век. Порядките, с всичките тези напреднали технологии, са се изменили - това е шибан факт! Следователно и цялата т.нар. “шпионска апаратура” бива изменена. Някои вещи са заместени с по-добри, модернизирани версии, други тотално са отпаднали - я заради неудобството им, я заради цената на производство, а трети - са чисто и просто “нововъведения”. Интересното е, че цялата нова категория, породена от шлайф моментите на XXI-ви век, е със сексуална насоченост. Интересно или нормално?

- пиче мастило - добре де, това не е точно нововъведение, а определено секс версията на добре познатото ни шпионско/невидимо мастило. Разработката на учените тук включва специални писалки, посредством които шпионите ще могат да набират своите съобщения върху лист хартия (няма да се ползват компютри, не е… компактно, нищо че сега и най-дребничките телефони имат по-голяма памет от дръзките “изчислителни машини от ново поколение”). Мастилото няма да се вижда с просто око. Не и преди да бъде специално обработено с вагинална течност. След едно обилно подмокряне на съобщението от възбудена шпионка, текста ще лъсне пред очите на нуждаещите се да го прочетат;

- маркировка “Хензел и Гретел” - нещо като мъжки вариант на пичето мастило. Само, че няма да се ползва за предаване на съобщения, а за… целеви маркировки на различни обекти - пътища, табели, телефонни и/или електрически централи и/или табла, бункери и др. Шпионин А, т.нар. “симен рънър”, ще трябва да отдели от спермата си, маркирайки вражеската зона, която трябва да бъде… “асимилирана” от разузнаването. На отстояние 5 до 10 минути след Шпионин А (Хензел) се движи Шпионин Б (Гретел), който може да е от женски пол (дори споделящ възгледите на ЛГБТ - няма значение - всички са в конспирацията). Шпионин Б има за цел, посредством ултравиолетови очила да локализира и саботира маркираната зона. По този начин рискът от контра-разузнавателни действия се елиминира (намалява до минимум), тъй като само ръководещият операцията и двете звена А и Б са запознати с плана;

- iGPS (in-anal GPS) - разработка на Apple-Spy Corp. Познатото устройство GPS вече има нов, твърде компактен модел (във всеки един смисъл на думата). Аналното топче чупурлу e модифицирано до шпионския вид на “in-anal GPS”, като позволява на висшите нива на разузнаването да следят своите агенти. Топчето не може да бъде изритано от паужината на действащия агент, тъй като повърхността е изработена от специфичен метал, непрекъснато изплъзващ се от всяка една материя, с която влезе в контакт. Топчето не е опасно за здравето на шпионина (работи с лъчи, вън от радиоактивния спектър и освен това не пречи на отделителната система);

Криптирани модели

Съществува вариант на пичето мастило, където написаното съобщение става видимо (и четимо) само когато хартията бива третирана с вагинална течност, притежаваща точно определена ДНК спирала. В архивите на разузнаването има няколко случая на невнимателни шпионки, съблазнени от агенти на контрацептивната (а и контра-шпионската) асоциация, добрали се до специфичен образователен ключ, посредством който се превърнали в заплаха за националната сигурност.

Въпреки изтичането… на информация, криптирания модел е доста по-добър и надежден. Пред положилите шпионска клетва агентки обаче стои екзистенциалния въпрос, тормозещ предимно новобранците в казармата:

“Ще се уволня ли някога… и ако да - кога… че да мога пак да си го… завра…”

Центърът за развитие на секс-шпионажа продължава упорито да разработва и тества новите си проекти. Засега нови кадри в творческия екип не се търсят, тъй като доаяните в областта все още работят над последните си “нововъведения”:

- подслушвателен клитор;
- скротумен скенер за вагинална течност;
- настръхнали [женски] зърна с “кърма” от цианкалий;
- дупе от стомана (+ версия с метален детектор);
- магнитни тестиси (вършещи функцията на металния детектор - започват да вибрират, когато шпионин от мъжки произход допре таза си до [потенциален] шпионин, разполагащ с оръжейно оборудване в зоната на или около кръста - удобен при танци);
- ректален анти-препотител (срещу изпотяване и нежелано запарване на междубузието в задната част на шпионското тяло);

Мата Хари ряпа да яде… с кюлотите навремето й е било лесно. А сега?!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bunny @ March 31, 2010

Всяка жена, производител на шпионско мастило! #новилозунги

2. Method-X @ March 31, 2010

В XXI-ви век има повече филми и вицове за шпиони, отколкото истински такива.

Ти пък откъде знаеш колко са :D Youe`re a spy, aren`t you ;)

3. legrandelf @ March 31, 2010

Събина, с ужасно спираловидно ДНК, не забравяй!!! :)))

Method-X, шшшшшшшшшт!!! :))

4. Кръстю @ March 31, 2010

Като любител на Apple ме впечатли аналното топче.
Още една идея - висшите нива на разузнаването , посредством малка капсула с много яки токсини, поставена в топчето, ще могат дистанционно да отсвирват агента си, в случай на заиграване с врага.Като симптомите ще са мощен, хемороиден кръвоизлив :)

5. legrandelf @ March 31, 2010

Oh, holy shit, Кръстю! :))))

Това е отвратително тежко :)) Нежелано… сигурен ли си, че не те държат с върли козове от ДС? :))

6. Кръстю @ March 31, 2010

Нали, как грозно си личи, че съм от старата школа:)))
Отврат ! :)))

7. Iovan @ April 1, 2010

Айййййййййдеееееее, … Честит Ви 1-ви Април 2010-та !!!
Дойде време да си кажем най-накрая “истината” !!!
:-))))))))
Много по-здрави на всички в този паметен ден!
… и Елфи, … драсни нещо по случая, … знаем че го умееш това, по твой си харизматичен начин !!! :-РРРРРРРР

8. legrandelf @ April 1, 2010

Iovan, то… чудя се аз кой, как и по колко пъти да излъжа, ама май няма да ми се получи, lol :))))))))

Ще измисля поне нещо забавно (ако ми остане време) ;)

9. санди @ April 15, 2010

айда бе,werno li?

« Пролет пукна, а вие ?! Случи се нещо ужасно… »