Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Пролет пукна, а вие ?!

« публикувано на 30-03-2010 @ 12:22 pm »


фотография: Tumblr дупенце
слушайки: чичковите чуруличковченца

Блогофициално вече е пролетно време. Дори кьопавите сини птички от различните телевизии ви разправят същото. Подушвате го, когато се покажете на балкона. Усещате го, когато пролетния бриз ви близне току що измитото личице. Намразвате го, когато сутрин излезете леко облечен, а вечерта се приберете удръвен на клечка, заради “очакваното захлаждане”.

По родните ширини не става нищо интересно, или по-скоро - нищо необичайно. Политиците отново се пазарят за заплатите си, и как иначе - с 2000 лв., служебна кола и плаващо (като Робинзон Крузо, направо никакво) работно време живее ли се? Разбрира се, че не. Масларова, бедната, още не може да събере пет бона, за да си плати нормата. Риалити и сериали дървят рейтинзи, по пътя се множат бездомни хлапетии, някои от тях на 12-13 годишна възраст, просяците също инкрийсват. Бе яко е. И родно! Предимно пролетно!

По чуждите ширини обаче, се наблюдават едни самопризнателни такива, сексуалнопреобразувателни сказки. Рики Мартин се легализира като финокио, а песните му - ще гонят рейтинга на Бой Джордж и сър Елтън Джон. Примерът му трябва да се последва. От всички! Веднага да си свалите гащите и да признаете - каквото имате да признавате. Сексуалност ли, алкохолизъм ли, хемороиди ли - каквото ви мъчи! Представете си, че полето за коментари е едно тихо кътче в църквата, а от другата страна (през решетката/мрежата) стои полузаспал, петтестикулярен представител на Света го духа.

Аз дали имам да си признавам нещо?

Обичам да правя прически, да си пия кафето с вдигнато кутре и да гледам водна топка. Яко е, трябва да го пробвате!

Също така много се кефя на Джими Самървил и творчеството му. Подскачам игриво на създадения от него ритъм, пищя по-долно и от Вилидж Пипъл, но… съседите не се оплакват. Накрая обаче, когато долепя длани до мократа си тениска (или по възможност дупчест потник, неомазан с лютеница или друго хранително багрило), в главата ми нахлуват мисли за съблекални с играчи, по екипи кални - значи…

И ми става едно такова… пере ми се! Получавам спазъм на лявото мъдокълбо в подскротумната галаксиома и веднага се затичвам към банята. Взимам си бърз душ, като ползвам душ гел, разбира се, изчегъртвам потта, кирта и всичко останало, което ме прави “мръсник” и след това - блажено пускам една пералня. Да си върти. Щото центрофугата яко клати и… ми навява спомени (за “Дунав мост” и Чочо, пък може и Йоанчето да му закачим).

Пърхащо е, игриво, хомосексуално, пролетно с една дума. Ето… зимата беше за мъже - такова едно силно време. Мъжко! Грубо! Духа, ама задържа - не се празни. Пръска скреж, сняг, поледица, виелици всякакви - пак не се предава, държи се, баш надървен, и продължава напред! Време само за мъже - няма две мнения.

Пролет пукна - Рики не!

Ливин ля вида льока, всички пеперуди се събрали пред блока. Ми щом им се събира - да се събират. После може и да се съдират, стига да си паснат. Накратко - сексуално време настъпи, независимо дали карате в лявата или дясната лента. Правете го с мъже, с жени (само без деца, от който и пол да са) - важното е да го правите! Нали е пролет. Ако сега не се ебете, кога?! Лятото ли… като настъпят ония потливи жеги, та само до сношение ще ви е тогава. Знам, че има прохладни вечери, ама да не се превръщаме в прилепи, моля ви се! Секс по светло… или пиян секс на тъмно!

А и електричество ще се пести по този начин, не мислите ли?

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bunny @ March 30, 2010

Гей ли бе да го… опишеш! Bow Down, Mister!

2. morrt @ March 30, 2010

ПЕРнала те е пролетта, явно…
Яхвай педалите и изразходвай енергията, до пълна пролетна умора! :)

3. Punkass @ March 30, 2010

Много съм разстроена от факта, че Рики е гей. Мислех, че щом има близнаци, значи е много як хетеро guy, но явно U-тo се е променило на А :(

Абеее, гей негей - той е моята икона!!!

4. gergana @ March 30, 2010

хахаха
благодаря ти, Марти!!!
майната му на всичко и всички, на педалите и на заКУРавелите атентатори, ПРОЛЕТ е, баси :) и това е (ах…) просто прекрасно ;)
:)))))))

5. Omnia @ March 30, 2010

Така и не разбрах защо трябва да определям някой човек или възприемам като такъв по сексуална ориентация. Никога не ме е интересувало кой с кого спи и до какво води това, стига да не ми е в леглото. Там вече нещата са други и по повод на пукването на пролетта, при мен е нещо като до разпукване и ако това тук ще е тихата стая за изповед, то бая писане трябва да изпиша :)
Защото тази пролет е различна / да се разбира- или съм шизофреничкаq или тази в мен още не я познавам/ и най- адреналиновото разпукващо в нея е по тъмно и по зазоряване. По възможност трезво :)и мръснишко……..ех, да не се отнасям баш сега, та-

-Ей, това цъфтенето си е *ало майката :)
Готин пост, по елфски пленяващ.
Поздрави :)

6. bungle @ March 30, 2010

Хахаха, това е едно от най-веселите неща, които съм чела през последната седмица! :) Искрено ме зарадва.

Една крава се катери по едно дърво и среща една гарга. Гаргата я пита: - Абе ти какво правиш тука, нали си крава? - Ще ям праскови! - Какви праскови бе, това е бор? - Ами аз си ги нося.

8. lammoth @ March 31, 2010

-Нееееееее - изкрещя девойка, татуирала лика на Рики върху вибратора си - Той е гей! Нямам шансове, а аз исках да се омъжа за него.

-Даааааааа - простена мъжленце с глас на петленце - винаги съм знаел, че е мой тип. Ще му напиша писмо и се надявам някой ден да му тегля една патк…

-Е, то се знаеше, личеше си от километри. Евтин PR трик. Зализан гей - заяви г-н Х. и смени канала, защото мачовете от шамп. лига започваха.

- Ох, гейовете са толкова привлекателни. Защо всички свестни мъже са гейове? - заяви г-ца Х. и продължи да чете “Фиминистс тудей”…

* мнения на граждани от Ламотхланд :)

9. legrandelf @ March 31, 2010

lammoth, то много весели коментари се чуват от улиците на Ламотхланд :))))) Специално да ги поздравиш! :P

10. Bia @ March 31, 2010

Колко да е гей… Да дойде да ми изпее на уШЕ Ring my bells, ring my bells пък ще видим :)

11. Bia @ March 31, 2010

уф пак си мислех за един друг (оче)виден гей… извинете ме :D

12. legrandelf @ March 31, 2010

Абе и аз се замислих за Ring My Bells - викам си, не може Рики да е пял тая песен :)) Щото май Енрике… или Джъстин ли… и двамата ли :))))) Подскажи! :)

13. климатици @ March 31, 2010

Ех то се знаеше отдавна това, но понеже в последно време се поизгуби от светския живот и това му признание просто го направи сензационен за фенове и фенки. Както казваше един бивш мой работодател “педалите ни превземат бано, но сигурно”

14. legrandelf @ March 31, 2010

Кое се е знаело… че пролетта е пукнала (а ние/вие не), или че Рикиту е финокио? В което (май) няма нищо лошо, нали? :)

П.П. Сега се появиха активистите и активистките да четкат тука, за общото благо :) Само дето не играем… кърлинг ;)

15. Bia @ March 31, 2010

Енрикето, Енрикетоооо… не бих му простила пък нека си му е хлабава халката ;)

16. legrandelf @ March 31, 2010

Разбирам каква била работата :))) Ще си играете на пастор и грешник, ама… без да си прощавате - само ще се наказвате, хахаха :)

« Бутилка коняк… за изпроводяк… Секс-шпионаж техники от XXI-ви век »