Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Пенис в кутия

« публикувано на 23-03-2010 @ 6:20 pm »


фотография: Tumblr
слушайки: Шпункт - Еротикони в цял ръст

Пенис е живителна междукрачна сила, преднамерено рушаща човешки взаимоотношения от ниво “приятел”. Разполага с ефективна бойна струя, извезваща чутовни форми (особено в подводен режим). Скачателната пропорция на удивителното тяло, към което са прикрепени бойници, подкрепящи цялостната структура, здравина и ударна мощ на секс милитарната единица, е гъвкава величина. “Частичната” му успеваемост се дължи на строго релефната база, е(м)пи(ри)чно популяризираната венозност, както и на пулсиращия axe-ефект (по-известен в страните от Източна Европа като “Ах, да го еба - ефект”);

Пенис е окуражително влияние, сантиментална зависимост (подобна на самосъжалението, но предполагаща притежанието на поне една опаковка мокри кърпички на отстояние [максимум] педя човек, лакът брада);

Пенис е определително нарицание с елементи на отмъщение. Опорочава. Оприличава. Увековечава. Емоционално наранен пенис, със склонност към [само]нараняване или с минало зад “гърба” си, в което преобладават животински мъчения и/или сексуални нагони по адрес на форестални индивиди, води до еректирала нужда от самозадоволяване, себевъзвишаване, както и експертни умения спрямо не малък набор от малишъс действия към по-меки пениси (от тип 2 и/или 3);

Жеко живееше в един вехт, направо изветрял, но не достатъчно проветрен апартамент в Центъра. Обичаше да яде леблебия, а в малките междучасия - да бяга от училище. Рядко стигаше до второто. Имал е само един случай, в който изкара цял ден между стените на образователната структура (макар да споделяше тялом само директорския кабинет) - неприятния понеделник, когато неуспешния му опит да прескочи оградата завърши със… скъсани джинси, мръсно-бели маратонки и… продупчен билет за концерт на “Рамщайн - Београдска Арена”.

Тъкмо беше приключил гледането на “Елена в кутия”, когато в главата му нахлуха мисли.

Дистанционното в ръката му се превърна в имагинариум, а порядъка от 5 последователни сексуално насочени образователни предавания се оказа съдбоносен.

Няколко часа по-късно Жеко се озова на балкона. Пушеше бавно, с лек неприязън и слабо потръпващи пръсти при всеки хладен пролетен полъх, пронизващ фру-фру облечената му осанка. Мислеше си, че ако девствеността е църква, към която трябва да се подходи по строго определени правила (да не ги разклащаме до канони), то определено попската му брадичка има нужда от малко boogie-woogie, независимо в какъв цвят и с колко полюционни петна върху гащите заспива вечер или се буди (рано) сутрин.

Жеко нямаше женски имена в телефонния указател на мобилния си телефон. В скайп листата - същото положение. Морфиновите отломки на забравен спомен, докато прелистваше миналогодишното издание на училищния албум - без избор!
В сградата имаше повече баби, отколкото здрави зъби в устата на ленин(градската) мумия. Нищо, че и те бяха на път да се развалят (бабите, не зъбите). Малко от тях имаха внучки, но дори и при доказаното им съществуване - рядко посещаваха бабите си.

Жеко нямаше особен избор:

- можеше да изучи пениса си, пенетрирайки зоната на пълното огорчение, обида и влакчоужаствуване (последното бе непозната дума, прочетена съвсем скоро в интернет блог);
- можеше да прещрака (телевизора, след което и себе си - задържайки темпото до настъпване на 25-та му година);
- можеше просто да излезе навън, в опит да завърже нормален разговор с истинско, живо същество (по-възможност от противоположния пол);

Пенис - състояние на вулгария. Доказана завършеност на съвокуплителен обект/ебект. Финансова изразителност, както и ниво на мъдрост - себичен окултизъм;

Пенис - откровена схванатост в областта на нормалните/регулярните човешки взаимоотношения;

Пенис - изтънчена/издрънчана форма на шизофрения, пряко свързана с желание за изкусно егоначесване;

“Жеко - Пенисът като социален дискомфорт” - Медицински труд от ново поколение със заключение: ако се чувствувате неловко, недоразбрано, меко, топло и разклатено - спрете консумацията на вербален европодизиак…

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

няма да коментирам стила ти вече. ще кажа само, че затвърдих оконачателно мнението си. пишеш като току-що познал богатството на словото. насилието, което упражняваш върху езика, е белязано от първичното ти удивление от силата на думите. но ти не ги владееш, само ги манипулираш. след 20 години може и да харесам нещо от теб. но имайки предвид, че пишеш така сигурно от юношеството си -по-скоро не :)
иначе темата е чудесна. автоеротиката свидетелства за все пак високо ниво на самосъзнание. и макар кант да се е произнесъл против мастурбацията, мисля, че няма по-добър пример за еманация на дионисиевото начало в неоплатонически аранжимент.
кланяй се, марти, кланяй се на цар кур. само той може да осребри нагоните ти.

2. legrandelf @ March 23, 2010

Казваш ми, че се превръщаш в хлебна версия на Ран или… (пак същото, но) ще се върнеш след 20 години (или по-скоро не) :))))

Не може така… трябва да ми дадеш шанс… (каква беше първата ти препоръка… да пиша/пробвам на английски) ?!

:)

I глава: Еманация на детската радост
Глава II: Вълшебната първоприличност на известните философи(и) - маркировка :)

3. Val @ March 23, 2010

Хъх, пенис е живителна междукрачна сила - звучи като инженерно описание на техническа характеристика на пералня :)
А той наистина е в кутия и ОЧАКВА ВКЛЮЧВАНЕ

ох, марти!! хлебно момче съм, защото съм замесен с мая! за разлика от някои други
но да, не продаваш дори боза от 6. затова ще се видим след 20 лета. на ревизия!!!

5. vassilev12 @ March 23, 2010

Ха, заглавието ми напомни един филм, в който поднесоха на една дама табла с няколко хот-дога, единия от които не щеше да помръдне от таблата и от сервитьора…

Но кутията в текста се оказа друга…

Що не напишеш за “пенис в кутия(с панделка)”

6. Omnia @ March 24, 2010

Хахахахаха - как имах нужда от такава доза смях ;) не знам доколко серизно трябва да взема поста ти, но сега не ми е до това да съм философски настроена, да съм сериозна, да съм задълбочена. Дори напротив - затова - харесва ми! Ъъъ, горкият младеж де, но то пък не е като да не се среща и в реалният живот :)

7. Кръстю @ March 24, 2010

Хубаво, ама що си насилваш речника? “Хуй” звучи всякак по-добре :))
А обратно казано е невероятно - “Йух”!!! -в десятката :)))

8. legrandelf @ March 24, 2010

vassilev12, дааа, този филм съм го гледал ;) (зазвучах като… тоя виц го знам, lol)

Том Ханкс, в една от първите му роли ;) Беше някакъв тип, на моята възраст в момента, който караше училищен автобус (или водеше едни хлапетии на бейзбол, не си спомням). Живееше с гаджето си, родителите на което бяха някакви… сноби, да не ги нарека с други думи :)

Та… Том Ханкс и компания правят ергенско парти… за Том :)

Оная работа измежду хот дозите, които бяха поднесени на бъдещата тъща на Том, lol, беше на стриптизьорът… Ник… Дъ Дик! :))))

Колко съм… глупав :)

9. legrandelf @ March 24, 2010

Omnia, разбира се, че няма точно определение на държанието, с което би трябвало да се приеме поста :) Може да се смееш, да плачеш, да разсъждаваш (философски или не) - както ти дойде :) Всичко е въпрос на настроение ;)

Кръстю, “йуХ” е по-яко дори от “Йух”… ПРАВ СИ! :)))))

10. legrandelf @ March 24, 2010

Сигурен съм, че Вал ще извади подходящата инсталация ;) Няма как “Елена в кутия” да не действа така, както ти е подействала :D
Ама какво се жалвате? На Жеко питате ли какво му е? Пък даже и с тоя… Discovery след това, или може би по-лошо… Animal Planet… съвсем объркващо, при това на неговата училищна възраст :)

Не ривете ;)

П.П. Да, “форестални” идва от форест, ама като гора, а не като Гъмп ;)

11. Val @ March 24, 2010

Светле, за съжаление Вал все още се лута в търсене на шедьовъра.Но твърдо вярва че един ден ще стигне до него. Защото търсачката в http://www.tumblr.com/ не откри нищо :)

12. Бай Стоен @ March 24, 2010

поздравления за статията във вести.бг за селския бекизъм.
Поздрав с тематичната за статията песен на Джъстин Тимбърлейк и групата Дъ лоунли айлънд - Пенис в кутия.

13. legrandelf @ March 24, 2010

Бай Стоен, благодаря, мейт! :)

Песента (баш Кур в кутия) е наистина основополагаща ;) Както и “продължението” й ;) Mother Lover (а и други съвместни проекти на Джъстин и Адам) :)

14. silvia tencheva @ March 24, 2010

Днес попаднах във “Вести” на твоята статия /селския бек/ :))) - браво Марти!
Иначе това с пениса, мн интересно наистина, не бях срещала толкова много определения за (членът) хахахаха, истински се забавлявах с публикацията ти…

15. Val @ March 24, 2010

Марти,каква е тази Операция “Устатите” :)
Цветанов до теб ли е :))

16. legrandelf @ March 24, 2010

Силвия, мерси! :) Радвам се, че Жеко Пениса ти е бил забавен :D

Val, шит… още не са ме открили (явно) :) Мисля да отлитам… веднага! Ще опитам да установя връзка с Комитата, макар че… него сигурно пръв са прибрали ;)

17. gergana @ March 24, 2010

… ох, сладенкий той, веднага се замислил за ‘лебедова песен’… ще отлита… красиво ;)
я не се ебавайте, на кого сте му притрябвали - стари ‘чушкопеци’ и цинични ‘елфи’
приискало ви се е на топло май, от работа ли се скатавате, никви такива, мярката ви за неотклонение е ‘разписка’ - по три пъти на ден всеки в блога си, айдеее… :))) и по-весело, пролет е!
;)

18. Val @ March 25, 2010

Лелее Светле, какво направих аз. Намерих аз свежата инсталацийка за блондинки. Даже изображенията се виждат в 3Д без да слагаш онези стерео цайси. Тегленето може да стане от ТУК

« Ревю: “Up in the Air” Поверително и лично »