Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

ГМО конспирацията

« публикувано на 02-03-2010 @ 11:48 am »


фотография: тематични новини
слушайки: орань и копань, баш до зарань…

Предстои ви да “преживеете” нещо невероятно. Нещо необяснимо… Нещо - отвъд предела на познатите ви граници.
Тук сменяме канала, тъй като не всички си падат по “Outer Limits”, а и ако трябва да бъдем честни - началото е яко, ама сериалът… хич не [ме] кефи!
Със следващото превключване обаче, улавяме момента, в който клощавият рижав полицай от “Първа кръв” (туй е Рамбо, да не се чудите) страшно много започва да ни прилича на Хорейшо. Въобще… ама въобще не е куул през онези години, в онези кадри!
И след като достатъчно (умело или не) се разсмърдях[ме] около черните хеликоптери, мисля че моментът на истината настъпи.

Смятате, че новините, които ви пробутват като полуфабрикатно качество са… истински? Расли на кокал? Или че имат бандерол? Не! Менте са - менте до менте (нещо като “гъз до гъз и до гъза - пак гъз”). Корейските заводи за бутафории няма да ни смогнат, ако трябва да покрием с етикети всички онези лъжи, които ни наобикалят.

Темата (не на НОВА) е следната: връзката между Анастасия Мозер, нейния баща и основополагащата идеология (а и химия) на генно-модифицираните организми.

Всичко започва през 1903 г. в село Ени Чифлик, Одринско, Турция. Ражда се Г. М. Димитров - Тарторът, наричан от Своите с прякора - Гемето.

Кои са Своите и защо точно Гемето… Ще кажете - заради инициалите, а ако питате мен цялата историята се върти около една преписвателно правописна грешка.

Геме(о)то е истинският прякор на видният български политик.

Още от мъничък, земеделието и аграрните науки са били в топ 5 на най-интересните занимания, с които Геме(о)то се е захващал. Изучава упорито биология и под прикритието на високоплатената професионална насоченост, завършва медицина в Загреб през 1929 г.

Връща се в България и бива включен в (обърнете внимание) БЗНС “Ал. Стамболийски” (1932-1933 г.) - знаете what it stands for… “З”, нали?!

По време на Втората световна война, Геме(о)то е ярък противник на нацизма и комунизма. А за какво се е борил господинът с нацизма? За чиста раса? Пренесено на биологично/феодално/селскостопанско ниво, чиста раса може да бъде тълкувано и като чисти разсади, посеви, аграрни култури! А Геме(о)то е бил… против тях!

Значи… с великолепни познания по биология, плюс задълбочени такива в областта на медицината. Набутва се между шамарите на най-правилният “политически” съюз. Контролът е негов - разчитайки на достатъчно доверие от страна на съратниците си, т.нар. Свои.
По време на върлото военно положение - Геме(о)то явно се изказва против оригиналните/природни продукти, но заради хипервентилиращата обстановка и многото омраза срещу силните (макар и заслабващи по фронтовете) на деня, неговото негодувание не бива взето под внимание.

И по-добре за Геме(о)то. Не е разкрит. Осъзнава каква глупост е направил и затова в годините след войната решава да (до)замаже положението си. Създава т. нар. “Земеделски комитет” (”Зелен фронт”) - Международен Селски Съюз - със задача да се бори против комунистите в Източна Европа. Да бе, да… ще се бори срещу тях, ама друг път.

Активно се занимава с генна медицина, различен род научни изследвания (има няколко издадени статии по химия) и реакциите на човешкия организъм към биологично подправени организми.

Спипан по време на… конспирация!

Тъй като ситуацията в България става силно неподходяща за един такъв омразник на режима, Геме(о)то намира убежище, емигрантско (о, Карбовски!), на запад - в САЩ! Поле за изява - при това повече от благоприятно…

Но въпреки това, всичко сторено в България не може да бъде безвъзвратно загубено/изоставено, при това с леко махване на ръката.

Тук идва ролята на дъщерята - Анастасия Димитрова-Мозер. Или ако махнем бащината фамилия, но няма как да махнем бащиното име… Анастасия Г. Мозер! Забелязахте ли или да удебелявам?

Следва създаването и ръководната длъжност на БЗНС - Народен Съюз, както и директорските етюди около вестник “Народно земеделско знаме”.

Г. М. Оригиналът, а?!

За финал… нашите (анти-конспиративни) искания са следните: за повече неподправени храни/организми и за по-малко… косми по гърдите, госпожи и господа!

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. frog @ March 2, 2010

Брей! Ретроспекцията е шашардисваща! :o

2. BraInjury @ March 2, 2010

Ето, после ми разпявяйте, че баба ви е яла само натурални храни. Яла е ама друг път! Геме(о)то е заложил организмите в българската почва, преди цял век.
По-настоящему всички организми са толкова генно модифицирани, че реално погледнато те са си нова (вече стара де)култура т.е. негенно модифицирани организми. Всеки 267-ми домат е нормален (с различен ген), което ще рече, че той е модифициран но натурално /теория за еволюцията на Дарвин/

3. legrandelf @ March 2, 2010

frog, it’s freakin’ scary! :))))

BraInjury, damn! Шибано вярно! :))) И ний сме дали нещо на света (освен досега познатите/спряганите постижения - в това число не влиза Али Агджа) :))) lol

4. BraInjury @ March 2, 2010

Не, мейт, не съм съгласен, че Али не влиза в това число! Той просто си е дал сметка, кой,какво и кого, какво ще го оправи…
ето и още един, който си е дал подобна сметка

5. legrandelf @ March 2, 2010

Трябва да… да ядете бой, трябва!

Трябва някой да дойде да ви ибе майката! :))))))))))))

6. вили @ March 2, 2010

В първия момент не разбрах, че това е (баба) Анастасия Мозер. В следващия се чудех пък каква е връзката й ГМО…. И стигнах до извода, че топлата вода бая отдавна е открита! ;))

7. Val @ March 2, 2010

Тя връзката продължава и днес !
По трансмисията Анастасия Г. Мозер - Венци Върбанов.С онези огромни дъбнишки дини по 15 кг едната:))

8. legrandelf @ March 2, 2010

Асен Гаргов - той е друг поданик на цялото това… ГМО трансформиране :)

9. lammoth @ March 2, 2010

интересна е връзката на А.Д. Шмайзер :)
всичко стана изкуствено - изкуствени взаимоотношения, изкуствени домати, изкуствени краставици, изкуствени зъби, изкуствени пениси, изкуствени цици (тук е момента да кажа, че нямам нищо против последните)

:-о

10. казарил @ March 3, 2010

Аахахах

Какви ли са тези хора… с какво се занимават? Как си изкарват хляба? Да видим!

НО НЕ! Това не е ге-ме-ба-нан. Не, не, не! Просто нормален зелен другар, гримиран и … изрусен?

Сека като се замисля колко такива съм ял… дали ще стана рус? Или може би децата ми ще бъдат руси? Или като кихна и пинчера на съседа ще стане ужасно тъп?

Не знам, обръкан съм…

11. gergana @ March 3, 2010

it looks like a man(cock) ripening chart :P
:))))

12. lachistein @ March 3, 2010

положил си толкова много усилия и талант, за да напишеш това :) ще повърна
не ти ли досвидя времето?
а на тези, дето са се смели, докато са го чели - майната ви. сигурно гледате и комиците по битиви :(

13. lammoth @ March 4, 2010

еми, аз живея в килер и нямам ТВ :(
освен това гледам предимно научно-популярни филми отнасящи се за репродуктивността на човека :)

14. legrandelf @ March 4, 2010

Хлебно момче, непоправим си :) Знам, че си го писал вчера (т.е. не днес - а, а, а? :))))))), но не можа ли да се сдържиш :P

На мен ми става сприхаво като не се явяваш дълго време и накрая… ме зашлевиш толкова критично :/

Гледам “Комиците” (самтаймс), ама не винаги се смея :)

15. legrandelf @ March 4, 2010

Крис, няма да станеш рус от много ядене на банани :)))))))) Ама… откъде ги намери толкова банани бе :D

Обаче сега ако кажете, че няма връзка между туй нещо, расло на дРъво и човешкият копулативен орган (инструмента за коитус, пениса, члена, ала бала) - ще ви анатемосам :)))

Виж го, в началото е зеуен :) После (за)почва да придобива вид, докато накрая… курьец ! :))) Спаружена работа :) Че даже и петниста, ууууууууууууу :P

16. Нели @ March 4, 2010

ЧРД Марти:)Жив и здрав и още по-продуктивен тая година:)

17. lachistein @ March 4, 2010

честит рожден ден, марти :) нов юлар и билки в сенцето

хахаха, Лъче, то новият юлар е факт и дано да е за дълго (тъй празнично нов, да се не къса и износва), а колкото до билките… те май от нас си зависят, тия, дето чакаме да ни подаде Негово Грамадарско Величие нов пост, та да напоим жадни душици… :)))
;)

« Агентурата на една вдовица Четвърт век цинизъм »