Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Сексът е разпран и еякулация дебне отвсякъде

« публикувано на 09-02-2010 @ 2:04 pm »


фотография: Image Shack
слушайки: Newbie M - By The Cummer of Boobielon

Мда… Какво начало само! А и да е в компанията на някой (това самó нещо) - пак добре. Груповите “неща”, т.нар. стадни занимания, се характеризират с едно дребничко, достатъчно пословично, житейско нравче. Умалителният род може и да ви е в повече, но… фактченцата са си фактченца.
За всяка една дупка човешка, съществуват поне два фалически апокалипсиса. Ако първият те пропусне, то вторият - няма, като в същото това време бива безпощадно пенетрителен (че и малко отмъстителен, за сметка на първия).

Защо целият словониз трябва да се върти по такъв вулгарен начин около оста на наказателното ебане? За да ви се набръчкат устните! Единственото сигурно нещо в живота ви, докато остарявате, е че тялото ви се износва.
Колкото и члена (за изобразителните говоря, не за космените придатъци, обособяващи мъжа като… животно, биологично различно от жената) да насочвате по адрес на своите… хм, врагове, толкова повече хуйови отпечатъци ще откриват върху гроба ви, мародерите, плъзнали късно вечерта из гробищния парк, за да гецват храни, халки и други благинки от последната задушница.
Ако съм отвратителен - обезглавете се! Ако ли не, значи това е вашият избор, Порки Зе Пиг!

Не ми харесват елементарните похвати.
Не одобрявам видното (а и по извънземно му невидимото) лицемерие.
Не ме кефи, когато ми подхвърлят носни кърпички, изцапани с лайна, за да си забърша сълзите от разнесената (непризната като принадлежност) пръдня (може и словесна, но не забравяйте и мозъчните - те са най-страшни).

Мислех си, че съм загубил (защо казваме загубил… ако ви е било кеф, докато го правите за сефте, определено не трябва да звучи така… загубил) девствеността си на второто десетилетие, увещаващо първородния плач (и пикоч на връх Пъпна Връв).

А то какво?!

Годините преди това, като се замисля, не че е спирало да ме боли отзад, са били преизпълнени… онази другата дума - изобилно наситени, с продоволствено… комсомолско… изчукване!

Накъдето и да обърна глава - все спомени за нежелана еякулация в лицето ми. И по гърба…
Гола вода и по гърба - кал!
/ударенията си ги сложете вие, за да не казвам други неща… къде да си подпъхнете/

Възможно ли е да те лъжат толкова много, толкова очевидно, а накрая - да ти се усмихват (ехидно/привидно)… без дори да ти платят сметката или поне… едно такси да ти викнат. Не бе! Шут в гъза и чакане пред вратата му е майката. Много курвенски номер, само дето… по документи, а и по накърнено замосъзнание - курвата сте вие. И аз!

Многото членове и същата бройка периоди на безебие… води до това - “нежеланото” преебаване!

Не съм ядосан, не съм дори и нервен (вече). Може да се нарече… преумора. От онези три “Не”-та, които ви изброих. Досадно е, а на вас ви харесва. Защото сте хора! Социопатните глави в историята на моето писане… тепърва започват.

Но на шареното да казваш колориметрично… си е чиста проба мастурбация, при това от висок ранг. Наклонете си бузките, защото онези, които лъгахте до скоро, са единствените крилати фрази на сътрудничество, останало ви в дни като тези - където еякулацията дебне отвсякъде, а настроенията (не само физическите) свършват… преждевременно!

« подобни cynical speech,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Ralitsa @ February 9, 2010

Ох, изчетох го на един дъх и само ще кажа, че ме замисли Елфе :)

2. петър @ February 9, 2010

какво може да се измъдри след такова естетично-нравствено преебаване… :) брутал

3. Bia @ February 9, 2010

Sorry, ама като те чета, Elf-e, през цялото време умирам от ужас, плаша се от зверски напиращото желание, което ме рзпъва до пръсване и накрая знам, че ще експлодирам преждевременно… дано не е в близост до лицето или гърба ти :D

4. Кръстю @ February 9, 2010

спрете земята ,искам да сляза :))))

5. legrandelf @ February 9, 2010

Така като гледам… само Кръстю звучи стряскащо :)))) Другите или са замислени, или им се… експлодира :D Или са останали безмълвни. Е, чакам още де… не всички са го прочели :P

Макар, че от друга страна… слизането от Земята няма да доведе до промяна :D Даже, Кръстю, ще ти дойде още пауър в кръвта :)))))) малко декомпресия, космическа, хахаха :)

6. Omnia @ February 9, 2010

Тц, тц, тц- ако някой ми говори така на живо, очи в очи, би останал без дрехи. Харесвам цинизъм, който ми звучи оргазмено!:ІІІ
Не ми харесва, че си прав в мислите си. Както и, че хората спряха да оценяват качественият оргазъм в общуването ( а и не само ) и всичко вече е набързо, за кратко и по възможност бруталнор , за сметка на другият, та да ти олекне. Само че, не олеква. Не кефи. И търсиш още и още, за да си задоволиш мераците- все още за общуването говоря. И се превръщаш в нимфоман, ама не знам за сметка на кой…

7. pa4ito @ February 9, 2010

Елфа е настроен бойно… Революция ли ще правим?? Или малко комплотче?
А снимката не е ли от Kill Bill? В тоя ред на мисли, ако ти трябва наемен убиец… :)))

8. legrandelf @ February 9, 2010

Пламка, революциите са за други времеви зони (ако зоните са 24… пък и някои ги наричат часове/часови) :)

Туй маце на снимката е Дарил Хана, as… бил(к)овата едноока твар :) наричаща себе си Ел :) Много е злобна и… с едно око :) както се разбира ;) Whistle…

9. lammoth @ February 10, 2010

Цитирам:
“Не ме кефи, когато ми подхвърлят носни кърпички, изцапани с лайна, за да си забърша сълзите от разнесената (непризната като принадлежност) пръдня (може и словесна, но не забравяйте и мозъчните - те са най-страшни)”
ХАХАХА

10. lammoth @ February 10, 2010

сега се сетих, че и при анален секс може да си нацапаш главичката с лайна, ама не се оплакваш, нали? :-Р

11. legrandelf @ February 10, 2010

lammoth, чел ли си “всичко” за аналния секс :P

12. legrandelf @ February 10, 2010

Zelengorova, хахахахахахаха :)))))))))))))

Не мога да повярвам, че дори тръгнах да търся в гугъл повече информация за “Тай Сиктир Чи” :D

Хахаха… определено… определено ще трябва един блог, в който да се публикуват подобен род твои коментари… защото както не един път съм казвал, тези ТРУДОВЕ (щото са си такива) не са виждали бял свят, хора, животни и каквото друго там обитава планетата ни (може и Пандора), откакто на Тато му спря молива :))))))))

БРАВО!

:)))))))))

П.П. Оправени са повторенията :)

13. legrandelf @ February 10, 2010

Top of the Pops - отгоре до долу, хахахаха :))

14. legrandelf @ February 10, 2010

Споко, докато стигне печат… ще са ясни апострофите, кавичките, многоточията… и изобщо цялата мания/магия около същността на източното учение :))))

15. lammoth @ February 10, 2010

Благодарности за аналния линк, елф. Обогатих си аналитичната култура с туй-онуй (наблягам на последните две букви :) ). Това за а-топките не го знаех… Е, ако газовата уредба изпуска, поне може да си поиграеш на капитан Джак Спароу и залповете на “Черната перла”…

16. pa4ito @ February 10, 2010

Светле, обещаваш ли? :Р
А междувременно, когато имаш нужда от помощ, само ми свирни и аз съм насреща ;)

17. legrandelf @ February 10, 2010

lammoth, хахахахаха :)))))))

капитан Джак Спароу и залповете на “Черната перла”

дОбро, дОбро! :)

« Хуйку ала Турет Трескаво-шоколадова дървесина »