Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Светът е порно(графия)

« публикувано на 28-12-2009 @ 6:34 pm »


фотография: Love you more than shit
слушайки: четирите стени стайни, огъващи се под ритъма на дважди повече ебателни тактове

Роден съм четири години преди зашеметяващата реч на покойния другар Тодор Живков (по-популярен като Дяволуващият с вълци, Тато или Синхронната походка), в която описателната му символика говори за митингова демокрация и съвкупните тепета от матрял за съзиданието й.
Да, обаче преходът ако не друго, научи хората как да рушат, вместо да градят, как да се бият в гърдите я с тухли, я с тухли четворки, а напоследък само с YTONG парчета… и разбира се, най-важното от всички неща - людете се научиха как да се ебат под път и над път!
Какво значи това? Значи, че 20 годишният самостоятелен живот на демократичност ни превърна в нормални хора. Нещата, които отвъд границите ни са популярни от векове, най-накрая проникнаха перорално, вагинално и предимно анално в дествените ни души.
Не е лошо ако си загубил девствеността си на 20. Супер е, даже! Прекрасно зряло създание, което преди сексуалната мощ/нощ е яло и пило социализъм, градизъм и полагащите основата на бъдещият капитализъм трудово-книжни ресурси.
Накратко, в случай че сте пропуснали заглавието, табелата на входа на комбината гласи: “The World is Porn !”.

Дори Тони Монтана нямаше да вирее във време като нашето. Искал е светът да е негов. Тука няма кока, хероин или разни преработени опиумни растения от отряд чилийци. Не, не, не! Тука има много матрял за порнография.

Замислете се кога за последно отворихте очи и в рамките на следващите пет минути, те не са били запълнени с някакви голотии, а защо не и направо с ебящи се пред вас, на живо или не, индивиди?

Замислете се кога за последно ушите ви бяха чистени (не само след току що взет душ) и в рамките на последвалите пет думи, те не са били покварени от безспирните приказки на всякакви индивиди, разнищващи компетентно или не темата за ебането?

Даже… случайно да ви се обадят по телефона, сбъркали номера, вместо да се извинят, че ви притесняват, ви теглят една сочна, полузапържена:

Еби си майката, бе, мастив !

На какво прилича това?

Билборди, вестници, флаери по земята, по рафтовете, витрини, телевизия, радио, песни, улични музиканти… Интернет, нали? Там е раят както на извратеняците, така и на нормалните порноконсуматори.

Пак ще се върна на Тато, но… няма как да пропусна факта, че грациозна личност като него, в наши дни вероятно щеше да държи сюприйм коефициент в Замунда за най-много издърпано порно, а за XXL акаунтите щеше да се чака по-малко, отколкото трае едно продължително изгризване на ноктите. Нещото, което родителите ни навремето са правили, докато календара е отброявал оставащите дни до припалването на семейния джуган.

Не се минава и ден, в който хората, с които кореспондирате, не ви затрупват с мръсни предложения или най-малкото ви “споделят” историйки, свързани с нечие разкрачване на нечие бюро, опъване до нечия входна врата, натискане по градските градинки и прочие.
Дори не го смятаме за абсурдно (вече). Що ли, щото сме свикнали! Даже, честно казано се чувстваме обидени, ако не ни говорят такива неща. Нормални теми като храносмилателната система на прасетата или покачване краставичарския индекс, или съдържанието на нитратите в дискутираните зеленчуци, не представляват интерес никому! Агрономност пошла, що ни е, като може по селски му грубо да се наебем?!

А там някъде, където забелязваме искрица добронамереност и смирен тон по отношение (хипер) сексуалността, всъщност попадаме в регион с интензивно присъствие на скрити лимонки. Какви ти лимонки? Цели цистерни с лимонтозу пъплят по прашните пътища! Пенявят се, раздрусват матряла и… накрая пак до едното ебане се стига.

Всичко е порно(графия), дори и да не го признавате. Ако ревностно отбранявате противното мнение, то много скоро ще случите на индивиди, които ще ви убедят в противното на вашето противно мнение. Колко да е противно? Важно е да мирише на секс! Малко повече алкохол и запотяването на прозорците идва само, ако не - идва вкъщи, отръки! Идва само, стига да се удържите до някоя стая (стаичка). Току виж сте зацапали обществените стени с превъзбудената влажност на разпърхалото ви се дупенце.

Вдигайте си гащите, дами и господа, вдигайте ги, че идвам с голямата ножица!
Казват, че празненето приземява…
Аз ви казвам: Стига сте летели, а вземете да свършите нещо полезно!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Preor @ December 28, 2009

Обява:
“Млада симпатична и ласкава девойка със секси тяло, не пие, не пуши, с голяма гръдна обиколка, със собствен апартамент и кола, неомъжена………
продава 20 тона цимент.”

Най после и аз нацелих първи коментар :-)

п.с.
Жив и здрав да си, и ти и цялото ти семейство :-)
Честита коледа

2. legrandelf @ December 29, 2009

Preor, благодаря за пожеланията! :)
Много си мил, както винаги :P

Весело празнуване на новата година ти пожелавам, и да ти се връщат хубавите пожелания ;)

О, да! То и на предната тема имаше възможността да си първия драскач :P

Я да видим, дали тя няма да остане единствената необлагородена с мъдростта читателска, lol :))))

3. Lili @ December 29, 2009

Хъх… ахахахаха по-точно де :) Сценарий за социалистически порно-сериал-на бис моля :) Откачените ти писания винаги имат повече истина, отколкото му се иска на всеки литературен герой :) Предполагам, че и щафета истински салам “Хемус” би могъл да се гаврътне в сръчен участник :)
Весела Коледа и ейй звездно посрещане на Новата Година :)
Cheers :)

4. gergana @ December 29, 2009

.:: Love you more than shit::.

Това не е ли най-прекрасното мръсн(ишк)о обяснение в любов
:)
(просълзих се)
… толкова искрено, силно и вълнуващо, че ми иде да крещя от страст
но в този час
мога да ти кажа само
хо-хо-хооооооо
(такъв е сезона ;) )
сезона на (из)пързалките
хихихихиииииии

5. legrandelf @ December 29, 2009

Lili, прего, прего, няма нищо скрито покрито, Ако че главата на Кевин Клайн се подава иззад учителската трибуна :)))) Малко соц ли ти дойде? Абе и аз не знам защо в тая посока тръгнах, но щом се е стигнало до rofl-ефект, значи всичко е нормално. Идеята беше малко да си припомня как се пишеха таквиз неща, че напоследък, в друга съсипия се бъхтя, хахахахаха :))

Щафети ли ти се ядат? Некви салами? Кажи, ако такова… да измислим некоя, ако не - интерпретирай тая по своему :)))

6. legrandelf @ December 29, 2009

Жерминал, няма начин, такива са явно днешните обяснения в любов :) Я с монтаж, я с миксиран диск или някакви клипчета…

Франк щеше да кажеш “As the time goes by” :) поне така си мисля ;)

7. Lili @ December 29, 2009

Епа, Елфос… след като съм споменала щафета-означава,че съм си интерпретирала всичко. Тоя преход смотан и толкова популярен май си продължава, само дето става все по-тясно, а тясното казват било измамно до бездънно -ей ти тема за размисъл :) Хубава вечер :)

8. legrandelf @ December 29, 2009

Lili, ух и аз си бъбробя понягва, та и аз не знам какво точно правя :)

Хубава и на тебе! :)

9. Кръстю @ December 30, 2009

“- Аде бе, кво става с таа луканка?!
- Иде другарю Директор,***Балкантурист***,най-добрата…”
————-
(рекламен клип 2009)

10. legrandelf @ January 4, 2010

Хахахаха, точно така! :)) Веуик куип! ;)

ЧНГ ти ! :)

« Синема хайку за “Шпионски игри” Ревю: “Sherlock Holmes” »