Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Пикочопроводна сценична треска

« публикувано на 22-11-2009 @ 10:22 am »


фотография: Ватикан през призмата на “WTF Places: a travel blog”
слушайки: ритмичен шамбелански хор, в особено неравноделен такт

Още ги помня - Майкъл Де Лоренцо, в ролята на Естувио и Оливър Плат, като неповторим wanna be gangster - изключително симпатичния Фулвио Нестра. Декорът не е труден, дори познат. Обикновена тоалетна с няколко писоара. Фулвио беше влязъл пръв, опитваше да се изходи по малка нужда, но нещо не му се получаваше. След това влиза Естувио, при което отпуска хомо-шланга (такава му беше ролята - кубински педераст) и започва да пикае като кон. Сещате се, че на мафиота самочувствието лекинко се удари в земята. Но въпреки убедителната струя на своя “партньор” по писоарна заигравка успя да се въздържи. Успя, успя… но не за дълго. Кубинеца поогледа чаталната зона, вдигна вежди и реши, че трябва да си отвори устата:

- Трябва ти повечко секс…
- Да съм ти искал мнението? - видимо раздразнен отвръща Фулвио.
- Ей, недей да се сърдиш, че старото червейче не ще да става! - Естувио вдига ръце във въздуха с все същия укорителен тон.
- Чудесно! - мафиота започва да клати глава, като се загащва и продължава - Човек и до тоалетна не може да отиде, без да попадне в турнир по пикане! Е, поздравявам те - току що спечели голямата награда по пикане! - Фулвио вади пистолета си, насочва го към топките на кубинеца и стреля - А аз по стрелба! - екота още не е утихнал в теракота на тоалетната, Оливър Плат е с уникално доволно изражение, а горкия пикочен специалист лежи на пода, превива се от болка, зовейки гаджето си по осезаемо истеричен начин - Мигеееееееееееееел…

Една от малкото уникални сцени в “Gun Shy”. Обичах да го гледам, когато нон стоп го въртяха по кабеларките. Посиращият се от страх Лиъм Нийсън не беше за изпускане, а лафовете на всички “мафиоти” в тая пародия непрекъснато разкриваше нови хоризонти в света на хумористичната наслада. Но повече благи думи за филма… някой друг път! Темата е друга - а именно…

Сценична треска по време на пикочопроводна интерлюдия

Често се хващам подскачащ на един крак, при това на неподходящи места. Или кино лентата се оказва прекалено продължителна, или определено съм прекалил с бирите, водата… натуралния сок - дразнители - МНОГО!

Няма нищо страшно в това, разбира се. Човек така е устроен, а другите човеци са се погрижили - настъпи ли такъв дискомфортен момент, нужда от уриниране, да има място, до което да се придвижите и съвсем спокойно да се облекчите.

Е, да… да, ама не! Въобще не е спокойно!

Искам си уединение(то), моля! И ако може - разкарайте тази проклета музика над главата ми. Трудно е, по дяволите!

В единия случай писоарите наистина са един върху друг, при което се налага да гледате още два (поне) шпека, които са провесили глава над бялата подлога, с муха в центъра, която би трябвало да ви действа разсейващо (и отпускащо) може би?!

Другия случай - в известна степен сте сам, защото “нещото” е достатъчно голямо, за да не ви дишат във врата, при това с изваден полов орган в близост до вас. Голямо е, но над главата ви вместо да има само лампи, някой умник е решил да нареди няколко тонколони. На всичко отгоре, розите стават все по-червени - бийта не е симфоничен, нито отпускащ. Някаква извадка от последния рафт с хай-тек електронна музика, която аз обичам, но не и когато ми сецка пикането! Организма ми танцува, без да го желая, а както знаете без успокоение в чаталната област, мехура, едно-друго, трето-пето, нещата не тръгват. Нищо, че ви се уринира като за световно.

А най-дразнещи са ситуациите, когато се озова в дискотека, въпреки неприязънта ми към подобни места. Не стига, че музиката е в пъти по-силна отколкото на някой му трябва, а тоалетните не са шумоизолирани. За хигиена и дума да не става.

И така… отчаян, пиян и не особено адекватен, се озовавам в някакво осветено, пълно с огледала помещение, където стоя по 15 минути, защото ужасния ритъм продължава да удря в сърцето ми. Буквално ти се тресат червата… как да си свършиш работата?

Не може да си пуснеш струйка вода, нито може да се изолираш от ситуацията, защото или някой мърмори до теб, раздразнен от същия проблем, или просто нотите на ди джея не спират да пенетрират през всяка пора на тялото ти.

Разбира се, има начин за справяне с коварната ситуация. Поне най-лесното такова, за което се сещам е да постъпите като жените - заключвате се в една от кабинките и затваряте очи, псувайки на воля, докато текнат нещата. И дупето задължително трябва да стои предпазливо надалеч както от седалката на тоалетната чиния, така и от стените на вашата неприкосновена зона на уединението!

А сега - пишшшшшшшшш…

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. p-monstrum @ November 22, 2009

В момента слушам The Immortal от новия албум на Arch Enemy и текста ти е повече от подходящ за изстъплението на конкретните метъл чудовища. Напълно си прав да недоволстваш от WC битието на всеки аморален пенис. Да пикаеш с достойнство е функция на култура, която ние не познаваме и не притежаваме. Миналата година ходих до Хага, Холандия по работа за десетина дни. Там нещата стоят по друг начин. Доставя ти естетическа наслада да го извадиш на показ и да му позволиш да се любува на обстановката. Поздрави.

2. Лита @ November 22, 2009

виж, ей тоя филм не съм го гледала и точно в тоя момент го закачам да се дърпа :)

3. legrandelf @ November 22, 2009

Хахахаха, добрееееееееее ;))) После определено трябва да споделиш впечатления, lol :)

4. Лита @ November 23, 2009

Елфе, много благодаря за дето привлече внимание към това филмче - уникална комедия - май по едно време събудих комшиите с мойто кикотене :DD
много доволна от филма :))

5. legrandelf @ November 23, 2009

Лита, супер! :) Радвам се, когато препоръчам готино филмче ;)

Относно дините, сега, на какво мнение си? :)))))

6. Лита @ November 23, 2009

ахаха аз нямам проблем с дините :))))
макар че предпочитам круши що се отнася да плодове ;)

7. gergana @ November 23, 2009

… боже мой, при тоя разкошен текст… вие да си говорите за разни филми, тц, тц, тц….. :))))))
или ползвате позивни ;)… или сте ИЗВРАТЕНИ
хахахахаха

8. legrandelf @ November 24, 2009

Гатанки е играта ;) Кой кой е в таз извратена игра :)

« Цензура - какво да го &%# е това ?! Ревю: “New York, I Love You” »