Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Менструация “НОВА” ?!

« публикувано на 08-11-2009 @ 9:01 pm »


фотография: сутрешно блок-матине с разгрявки от “Макс Две”
слушайки: Ъпсурт - Неделя сутрин

Изморен съм… изглежда единствено в активната почивка се крие моето спасение. А когато е сутрин и джигера ми звучи в тон с лириките, така чутовно сътворени от Ъпсурт преди много години, си мисля единствено за една хладна (не много студена) бира + качествено забъркано шкембе! С мерудийки, задължително…
Но случи ли се менструалните телевизионни вълни на БНТ и “НОВА телевизия” да преплетат шпаги, трябва да сме готови за много повече кръв и мозъчни пръдни, при това неестетически поднесени, отколкото дори Слай Сталоун може да предложи на верните си фенове в новия си говедарски, с елементи на земеделие, екшън “Рамбо 5: С памперси”.

“В неделя с…” на медийното славейче Димитър “Митко” Цонев миналият месец се сблъска с тъмната страна на зрителски конкурентната изгъзица - “Станция NOVA”.
Случи се така, че в два поредни уикенда преди няколко седмици (от)дадох чест и почитание на осиротялото ми ТВ мозъче, което имаше нужда от малко храна за цинизма и критиката, която би родило при подходящ възбудител. И какво… очакванията ми не останаха напразни!

Форматите, бълвани от 50 годишната лелка, са отдавна известни. Мустакът в кадър трудно се побира, а егото му, вършало величествено в ефир дълго време, съвсем не подлежи нито на критика, нито на полезни съвети (или по-добри сценаристи/генератори на шоу концепция). Отче наш, ти който ни боядисваш… да се слави “Пастело”-то ти… смело!

Няма нищо оригинално и на Новия фронт. Алкохолиците Иван и Андрей дърпат все повече и повече, пред която и да е друга медия. Скъсват си гъза от бачкане и отдавна забравили “PORNO” и “Сблъсък”-якичките, не се спират пред привличането на говеещите, изгладняли за зрелище български зрители. Тежка е тази борба… особено когато и двата пола на шоу байкарията не си гледат в канчетата. Интересно е обаче, че дълбоко в себе си… страшно много си приличат. Аман от ребра, ябълки и змии изкусителки!

Лафовете са стари, както и муцуните, изключваме само шоу интродукцията и досадното (разголено) присъствие в лицето на съпружеските неволи. Концепцията е отдавна посиняла, като забравен удавник от борда на Титаник, изгнил и плесенясал с годините търпение под водната повърхност.

Нищо НОВО! Текат… в червено, синьо, виолетово или мотрисово ръждиво! Анатема, мили мои сценарийни плъхове - лапачи на рейтинги и с нищо не допринасящи към общото благо! Преди да ми дадете значка за партийни заслуги нека ви кажа нещо:

Вариатетното пърдене в ефир, при това по 8 часа, насред и без друго краткия ми/ни уикенд… рано или късно (дай боже колкото се може по-преждевременно) ще убие всичките ви зрители! SMS контрацептивното присъствие на глупави водещи, крещенето срещу камерата и други виро/голо-глави лумпении, съвсем няма да привлекат хорския интерес.

Отдавна съм погребал ТВ приемника, но когато 24 кадровото зомби, с угнили мръвки във формат 16:9, избуи с маргаритка на главата си, все по жадно за зрителската ми плът, съм готов отново и отново да му отстрелям главата, така че двата метра под земята да му станат любимо местенце!

“Добро утро” на Сашко беше пионера. Не беше 8 часов, но за сметка на това иззида солиден (без употребата на YTONG) подиум за изява на разни новоизлюпени недоносчета, които не съумяха с нищо да развият формата!

Въобще, ама въобще не сте интересни!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Lunati4ka @ November 8, 2009

Концепцията е отдавна посиняла, като забравен удавник от борда на Титаник, изгнил и плесенясал с годините търпение под водната повърхност.
Ооо да! Това радва много! С удоволствие бих им станала сценарист и бих ги накарала да го кажат в ефир!

Не мога да повярвам,че пишеш (обръщаш внимание) на такива неща. Нищо, че е забавен подноса и начина по който го носиш( поднасяш):))Е, и съдържанието на него, Ъфкорсе:) Извинявай, но отивам да си препрочета другите ти неща. При тях поне мога да се изоргазмя душевнически:)):))

пс- Чета те редовно. Ще превъзмогнеш цупенето, че не се изливам с думи в коментарите, нали, CS?! :)
:))))

3. legrandelf @ November 8, 2009

Lunati4ka, задължително да го направиш :))) Ще се радвам да ме цитираш ;) Току виж някой се обидил и вместо да ми го връща в ефир или в съда, ще вземе да направи нещо качествено за гледане ;) Иначе - пикаем си само в устите, lol

ИИ, знам те аз, знам :)))) По всички параграфи ;) Ама и ти не се сърди, че от време на време мрънкотя по адрес на тези изгъзици :))))) Отивай да оргазмиш по(д) другите писания :) Ит’с ол файн бай ми :))

4. силвия тенчева @ November 9, 2009

Нищо ново под слънцето и в двете тв които цитириш.Изчерпани отвсякъде,затъпяли и скучни.За агента Сашко съм съгласна,беше първи и интересен,още повече съм съгласна и за шкембето но го предпочитам с повече лют червен пипер:)

5. legrandelf @ November 9, 2009

Така като се случа с някой да сме на едно мнение, пък и с темата за шкембето… хич не ми се хваща работа, ако че е понеделник и се предполага, че съм си починал достатъчно, хахаха :)))

« Стена на независимост, завеса от любов… (БГ) Сайт на суетата »