Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

За чий фалос ми е тоя блог ?!

« публикувано на 21-10-2009 @ 12:00 am »


фотография: “Гей революционер” от едно знаменито пътешествувание
в отговор на: “За какво са ни…” от Lucifer

Любопитството убива котката!
Но когато владееш способи ала “dark side” и Дяволът емоционално се изхожда с удовлетворение, че и на отворени врати, пред доверчивата ти същност, едва ли има от какво да се притесняваш. Нали така? Въпрос на интимност, задръжки, страх и… благоприличие[?] - накратко - Lucifer знае как да пита.
А сега е моментът да се концентрираме над това, което го интересува, нали?

“Кажете вие за какво са ви блоговете…”

Глава I. “Критика”

Може би защото 70% от телесната ни орбита е съставена от вода, или защото Земята (таз корава планета, която обитаваме) е покрита със 71% соленоводна маса, фактът че отделям (малко повече от обикновеното количество) слюнка за злободневна критика не ми се струва извънземно начинание.

С критика съм се родил, с критика и ще си умра - убеден съм (или поне тайничко се надявам). Cynical Speech се роди като едно недоволство, социално при това, не толкова тънко обидчиво, колкото атакуващо всичко, което биде заклеймено като авторско недоволство. Лишен от директен таргет, на границата на мрънкането, крепейки се на стила, трябваше да прокопса като критично! Така и стана…

Глава II. “[об]Учение”

“Ши учиш ли, ши бачкаш ли…”
Една част от шлайфа, превърнал ме в това, което в момента дава воля на словоизлиянията си пред вас, се дължи на пространственото [об]учение. Учене му е майката, а и бащата, а и зълвин му девер.
Колкото повече научаваш - толкова повече осъзнаваш, даже… поемаш анално, при това с разбиране, че са те лъгали! Накрая започва да ти харесва.

Глава III. “Маструбация”

За каляване на волята. Тук се сблъскват феромоните и дълбинните частици, които синхронизират пламенния оттенък на любовния и сексуалния светлинен лъч. Помежду им, като гръм от ясно небе, се появява носталгичният похват на порно (про)блясъка.
Мръснишкото, вулгарното, пошло-повърхностното, за което обаче никой (или поне голяма част от вас/нас - хората…) не смее да обели дума поради една или друга причина (понякога наричана възпитание, друг път задръжки, трети път… чиста проба “путколюбие” и срам от едничкото ви Аз).

“No guts, no glory…”

С нотка на чист ексхибиционизъм, привлечени, ви остава изтляващ белег върху кожата, мисълта, съзнанието, вагината, пениса, дупето, ануса - всички онези тайни, скрити(-покрити) интимни места от тялото ви, които заделяте за точния човек. Или често докосвате с мисъл, език, пръст, длан - когато сте сами. А четейки… да, фантазирайки - вие сте сами!

Глава IV. “Цинизъм”

Граничи с непукизъм? Съсед с бруталната вулгарност, с ранената душевност? Казано на прост език - начин да избягаш, оставайки сам, превръщайки всичко и всички (наоколо) във врагове или образи на вражеското отношение?
Не - ситуирането ти във формата на афоризъм, така приветлив и четим, като тези на Оскар Уайлд, не е каприз душевен, нито емоционален. Вероятно съдбовен, но… за тия дето вярват в това!

Часовникът бие 12 пъти точно в полунощ, нали? И още толкова при горещо пладне. Въпреки това няма сигурни неща. Там някъде, в промеждутъка на себелюбието, знанието, откровената мастурбация и почтената критика, без (не)знание, лежи и цинизмът!

Пиша защото:
- съм емоционален и искам да споделя моментният гняв, любов, секс, порно[графия], наблюдение;
- желая да радвам и интригувам, провокирайки по начин по-дързък от нормалните схващания;
- пишейки, бленувам за отражението читателско, което ще завърти безкрайния цикъл на вечното творчество - белег в миналото, водещ до завет, осмислящ ме като живо и пулсиращо същество;

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. UZUMAKI @ October 21, 2009

За чий хуй? Ми за моя, примерно. ‘Щото продължаваш да (ме) дървиш!

2. Таня @ October 21, 2009

Като гледам - нямаш рожден ден на блогчето?

Що за обяснения посред нощ?

3. legrandelf @ October 21, 2009

Хахахахахаха, Бла, чуден си ми :) Затуй те обичам :)))))

Таня, ами… не са просто слепи словоизлияния, а и блогчето ми няма РД :) На друга дата е [РД-]то, затова пък - вижте линка на Lucifer и ще разберете защо пиша по темата :)

Всичко сложно си има… простичко обяснение, нали? :)))

4. Таня @ October 21, 2009

Да да, аз обикновено като питам, веднага след това си отговарям сама - нещо като монолог, нали разбираш. После се чудя изобщо защо питам, а пък като не питам се ядосвам, щото тогава не получавам отговори… А бе загубена работа и наистина сложните неща са прости, но и обратното важи.

Аз по тези часове от деня обикновено ставам леко неадекватна…

5. silvia tencheva @ October 21, 2009

Eвала бе пич! От всякъде лъха на талант! Блога е хубаво място, първо защото можеш да си излееш душата и да говориш каквото искаш без някой да ти прави каквито и да било забележки, и срещаш нови приятели с различни интереси и възгледи, радвам се че те познавам :) забавен си много!

6. morrt @ October 21, 2009

Добре де, нека да е на Bla… Аз ще потърся някой с по-големи цици. Че нещо слабичък ми се струваш напоследък. Внимавай да не ослепееш. :)

7. legrandelf @ October 21, 2009

Таня, часовите зони са виновни :))) Освен ако не криеш някой жокер в ръкава ;) Хапченце примерно или някоя друга утопично-хомеопатична наслада :))

Silvia, тенкю ;) Оставих ти втория коментар, тъй като е по-дългия от двата, а и включваше в себе си първия :))

morrt, сега заради циците ли ще ме разкараш? :))) Не те е срам! Иначе се храня. Гледам да не заслабвам (повече от обикновено) :))
За ослепяването - обещавам да внимавам с развяването на кукуряка :) Плюс това, тъкмо се преборих с окосмяването между пръстите, не искам пак… вторични мастурбационни белези (по нито един от крайниците си, хахахаха) :))))))))

8. silvia tencheva @ October 21, 2009

Марти,нещо заби компа ,та за това без да исках съм ти пратила два коментара:))))иначе люботиството убива жената:)

9. legrandelf @ October 21, 2009

Щото сте котки, затова :))))
С големи рунтави опашки :P
И ги въртите, умело при това :)

10. fen @ October 21, 2009

Elfe, и заради нас. Щото, к’во щяхме да правим без твоите писания, а?

11. Lili @ October 21, 2009

По-добре не би могъл да ни просветлиш!
Шибано ми е днес и имах нужда да прочета нещо хард,дори извратено.Тенкс.
Блогът..за да го има ,че и мен покрай него ;)Демек ..лудостта ,че си говоря сама да не е явна ;р

12. Preor @ October 21, 2009

Отговор:
- Ами защото така ни харесва :)

13. legrandelf @ October 21, 2009

Фенци, тиренца две и три от финалният монолог се отнасят за теб, за вас, за всички четящи, които имат… нужди от ненужници :)))))

Lili, а така :) Греби с шепи, щото сега има :)) Не си сама ;) Както и аз… както и този преди тебе, и тези преди него, lol

14. legrandelf @ October 21, 2009

Preor, още един луд се обади, хехехехе :))

А това не беше ли от една реклама?

15. Lili @ October 21, 2009

LOL!
Ако се опитваш да ме убедиш,че не си говоря сама и че не съм луда-забрави :) По-приятно е да си луд с блог,отколкото нормален с оперирана фантазия и без блог ;)

16. Preor @ October 21, 2009

silvia tencheva - толкова пълно и качествено е отговорила, че оставаше само това да кажа :-)
Отново бях жаден за пост от твоите - и ти отново поднесе дъхава и ароматна напитка :-)

17. legrandelf @ October 21, 2009

Lili, ааа, не, не :))) Не се опитвам да те убеждавам :) Днес не ми е манипулационно :) lol
Плюс това “блогиго ерго сум” са си го казали умните хора на времето ;) Тъй че - луди, не луди - няма да се дърпаме :)
Твърдението ти: “По-приятно е да си луд с блог,отколкото нормален с оперирана фантазия и без блог” го подкрепям с шест ръце, десетина крака и поне 2 глави :)))))

Preor, хехе, дам, Силвия го е казала :))))
Наздраве ти, тогава, щом напитката ти е харесала - дай празната чаша да наливам още от нея :)

18. Val @ October 21, 2009

Жокера в ръкава се оказа Луцифер.За първи път от много време насам да се задържа толкова дълго време в един блог:))

19. Ruslan Trad @ October 21, 2009

Повече не искам да чета подобни ексхибиционистични мисли от теб. Ще го правиш за мен и още няколко фалоса, защото, както каза един от тях по-горе - продължаваш да ни дървиш. ОК? :)

20. legrandelf @ October 22, 2009

Val, блога на Lucifer е интересно място :) Особено последните ме постове - култовизъм! :))) БДСМ technics…

Ruslan Trad, хахахаа :))) Туй ми хареса! Разбира се, че е ОК - разбрах те, lol :))

Обаче, защо само фалоси… защо само фалоси се обаждат под темата? :))) (като изключим вкюлването [ебаси подбора на думи] на Таня, Silvia и Lili, ъф корс)

21. BraInjury @ October 22, 2009

По-дяволите, винаги съм знаел, че живата бира те подтиква към безкрайна и тежка душевна маструбация, но снощи мислех, че повода да сложиш чертата след 2 литър, не беше за да се изпразниш така мощно върху белия фон на блога си, а….

Доколкото това ти изказване “Може би защото 70% от телесната ни орбита е съставена от вода…”, тук имаш една малка правописна грешка не “ни”, а “ви”. Безценната семенна течност съдържа до 26% вода, което означава, че освен окосмяването между пръстите си си докарал и огромно понижение на процентното съдържание на вода в тялото си!!!

п.с.Специално при теб може би вече е под 50%.

22. svetla.shopova @ October 22, 2009

Марти, пак си пръднал литературно;). Не трябва ли тази статия да е най-отпред на всичко. Та ако някой случайно попадне на твоя блог това да се яви като увод. Да си знае човечецът какво точно го очаква и да се подготви психически и физически.

23. legrandelf @ October 22, 2009

Ваньо, мейт, таз статия е от по-предната вечер :))) Макар, че и тогава бях на няколко литра бира, макар и не жива ;) ПеВеЦи-рана, но все пак добра(та стара “Ариана”) lol

Не съм си проверявал нивото на водата в организма скоро, но пък и не съм особено жаден точно сега (повече гладен, грррррррр!)

Светла, как да ти кажа… пърдим тук и там, и там и тук… накрая ще се изпърдим във вечността, няма нищо вечно :) Am I wrong? :)))

24. BraInjury @ October 22, 2009

Прав си, извинявам се за грубата забележка, може би все още съм малко разсян от снощи….., но това не променя факта, че вървиш към засушаване…..

п.с. Дедите ни твърдят, че Господ е дал по две кофи /от онези старите, железните/ сперма на мъжа 2х10=20 л.=20 000 мл.
Едно празнене= 4-6 мл сперма.(средно по 5 мл.)
20 000/5 =4000 празнения(за целия живот). Помисли си какво ще правиш довечера, при положение, че лъскаш почти всяка вечер от 13 годишен???????

25. Кръстю @ October 22, 2009

Една мома плачела…
Един внимателен и добър момък я приближил и я попитал :
- За ккъв кур ривеш ма ?
- Зза ккв да ееееееееееее ..е !! - изхлипала тя.

26. Крис Ванев @ October 23, 2009

Този беше добър : ))))))))))

27. legrandelf @ October 23, 2009

Short ‘n’ wize :))

‘oink!

28. GaN @ October 24, 2009

По-добра аргументация за писане в блог досега не съм срещал. Евала :)

29. legrandelf @ October 24, 2009

По тая тема не исках да те призовавам, щото знам защо пишеш, а и мина един салам тия дни през твоята школовка :))

Обаче виж, Събина не те е пропуснала, провери ентелегентно ;)

30. GaN @ October 24, 2009

Добре, че ми каза. Сигурно щеше да ми отнеме поне един два дена да го видя иначе :)

« Жълта преса, vol.3 Образи: “Noon” - диаболично »