Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Жълта преса, vol.3

« публикувано на 20-10-2009 @ 7:22 pm »


фотография: Four women reading “Printers’ Pie” magazine, 1934
слушайки: приятното октомврийско дъждовно ромолене

Отборите на “Сливница” и “Дупница” замесени в допинг афера
Представители на най-популярните тимове при отборното секс пого са били уловени с десетки забранени вещества в кръвта им при направените контролни изследвания рано тази сутрин. Министъра на спорта отрече да е бил запознат със случая, а дознателите директно хвърлиха вината върху треньорите. Радка “Шпаклата” (зам. дир. на “Сливница”) и техническият директор на “Дупница” - Лако Узупчиев обещаха да дадат пресконференция по случая в рамките на следващите 24 часа.

Окултизъм събуди столичният квартал “Факултето”
След седмото обаждане на обезпокоени граждани, полицейски патрул бе изпратен да провери сигнала. На “местопрестъплението” бяха открити три заклани прасета и два варела (от по 200 литра) греяно вино. След направеният анализ от форензик експерта на полицията Гаврил Грисъмов, се наложила намесата на подкрепление.
Всички РПУ-та са с нажежени телефонни слушалки, а диспечерите на пост масово си режат вените, поради нестихващите обаждания с оплаквания, но този път със сигнал: “Пияни полицаи разгулват и гърмят по тенекиените колиби на мирно живущите нейтиви.
Бойко Борисов обеща да предприеме действия, веднага след следобедната си спаринг среща с Дим Дуков.

Пурпурни удоволствия в местна дискотека
Развинтената фантазия на група тийнейджъри доведе до масов бой в селската дискотека на Раднево. По думите на свидетели-отцеубийци, кютека е започнал веднага след последната състояла се елиминация в предаването “ВИП Денс”.
Привържениците на един от куцукащите отбори се нагневили прекалено много, след злобно подхвърляне от съседната (противникова) маса: “Таз е толкоз грозна, че не бих я чукал и с вашите пишки…”
Петьо “Финанса” Гаврътков, собственик на дискотеката, очаква компенсация за нанесените щети: “Най-много ме боли за безценната стъклена ваза от леля Цецка, ей… а и кавьорчето на стената са ми препикали, а то наистина си пасваше на останалите мебели в тая дуп… дискотека !”

15 см сняг и 35 см ерекция в края на седмицата
Телевизионните програми, обозначаващи началото на спортните новини, малко преди вечерната доза сапунен сериал, наречени “Прогноза за времето” вече ще “заседават” в по-специфичен формат.
Освен завишаване обективността и преустановяване заблудата, която ежедневно наливат в главите на сляпо вярващите си зрители, в предаванията за клима(т/ктериум)ичните условия над страната ни ще бъде въведен задължителен дрескод. По-скоро - “ъндрескод” (undress-code).
Видната синоптичка (с 11 годишен стаж зад гъ… гърба си [и не само]…) Десислава (е)Банова отказа категорично да снима каквито и да е голи сцени, независимо от неколкократното повишаване на нудистката й заплата.

Цигов Чарк и Мухово - пред мес[т]ни избори
Тъй като двете местности продължават да кооперират социалните си дейности, базирайки се на луннопреходния календар, завещан им от прадедите (представители на индианските племена “кайови”), изразът “Избори по никое време” напълно пасва като описание на ситуацията, в която жителите на двете села са поставени (за пореден път).
Тази събота, на стадиона между двете населени зони ще бъдат проведени изборите. Кандидатите за кмет ще могат спокойно да се преборят за жадуваната титла. Избраникът на народа ще бъде този, който успее да ритне футболната топка най-високо.
Независимо от резултата, спечелилият ще приема хвалебствия и поздрави в локалната кръчма на чиче Ташку от Мухово, виден земевладелец и баща на шест знойни щерки.

Спукан газопровод на 68 км по линията Украйна-Златни пясъци изтрови ято гъски
Популацията на бедните животинки е застрашена. Собствениците на мандрата скубят и без друго оределите си коси, а компенсация не идва. Оплаквания до Брюксел, Стокхолм, Хелзинки и Червен бряг.
Предприети са светкавични мерки по обезопасяване района на газовия теч. Опелото на мъртвите животинки се състоя няколко часа след кончината им, а министър-председателя на гордо звучащата демократична Република България отново използва тренировъчните си занятия като оправдание за липсата на хуманност, анималност и ред други отговорности пред… озверелия български народ.

ЧП към МВЗ забрани ОПК над партийните членове от УС
За повече информация, очаквайте завръщането на нашият лингвистичен пратеник, спец-разряд “Абревиатурник”, от едногодишната му отпуска тип “пачияйчнонасаждане” в Триполи, Либия.
Запалването на свещи в негова “чест” ще бъде прието с добра воля и емоционално-неспиряеми сълзи по лицата на целият ни редакционен екип.

Автобус 213 “дерайлира” насред Цариградско шосе
Поради невъзможността да контролираме цялата паплач жълти журналисти, понякога в редакцията ни постъпват истински новини. Молим за извинение. За повече информация по случая с автобуса - тук.
ВАЖНО, та направо ОСТОРОЖНО: Нормативни актове срещу неспазващите новите разпоредби за движение по пътищата (а и извън тях) из мегаполис Соферник - моля, обърнете внимание на следната предварителна информация.

——

“Жълта преса” се появи в мирогледа ми, докато един ден щъках из Туитър и попаднах на няколко “изцепки” от постовете на Веско

« подобни breaking news, cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Val @ October 20, 2009

В момента Цариградско шосе е абсолютно задръстено и колите изобщо не помръдват.
Ама къде са паяците?В барата ли да скачам?

2. legrandelf @ October 21, 2009

Val, ометох един вулгарно нездравословен бургер от МИМАС след работа и докато го дъвчех доволно, мислейки си паралелно за белия сос и дъждовното време, което ме пощади минутите малко преди 20:00 часа, се сетих за Цариградско шосе и написаното от мен.

Викам си… ако все още се влачат МПС-тата с по кола на минута - ще избеснея. Но от гневът ми немощен нямаше нужда. Нещата вървяха гладко, без катастрофи и/или транспортни запецвания! :)))) Останах доволен, че за 15 минути (даже май по-малко се прибрах) :))

Паяк обаче имаше на “Раковски”, понеже един ургутник, в костюм на човек, си беше паркирал колата точно на кръстовището. Въобще не мисли, аджеба, “Дон Домат” как ще захранва с матрял за пиците си, хахахаха :))) И за наказание, ченгетата и тия от паркингите го дадоха отмъстително - няма такова оключване дето му направиха :))) lol

« Ревю: “The Ugly Truth” За чий фалос ми е тоя блог ?! »