Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Холокост (де)социализиране

« публикувано на 14-10-2009 @ 5:35 pm »


фотография: Ники и безценното му ровичкане насред вермахт архива
вдъхновен от: What Facebook Is For ?

Краде от времето ти. Обезличава те, въпреки достолепните имена, с които Дяволът в тях прикрива следите си. Шизофренира те. Изпива човешкото в теб. Поробва те. Държи те на тъмно, без храна, почти без вода, подхвърля ти (уеб) фъшкии, а накрая, когато приключи (напълно) с теб - те превръща в “Duracell” сапун(ерка). Прекрасен пример за асоциално проникване на технологията на бъдещето в нищо неподозиращото, жадно за истински живот, човешко тяло.
Историята помни такъв случай, нали?
Нека ви запозная с лидерите на Новият световен ред. Оста, по-могъща от която и да е друга версия на Рим-Берлин-Токио, а именно - “Фейсбук-Туитър-Май Спейс”…

Фейсбук
[алтернативно наименование: Фейшълбук]

В основата на всичко (нека не се заблуждаваме, винаги има опорна точка, вариант - в лицето на една персона) стои избраният през февруари 2004 г. канцлер на социалните мрежи и технологии Марк Цукерберг.
План-програмата за покоряване световните комуникации, както и установяване на плацдарм във всяка една точка по света, различна от Силиконовата долина, е разкрита години по-късно, когато връщането към добрите стари норми (т.нар. back to the basics) се смята за невъзможен процес.

Хит(ле)рецът прониква първо в системите на университетите в собствената си страна. С масивна и качествена, това не може да му се отрече, пропаганда успява да повлече след себе си редица последователи и контрацептивно насочени люде. Основите на десоциалната му политика са положени в края на 2004 г.

Официално подкрепен от няколко богати барона, живеещи в различни части на Северна Америка, но разполагащи с неприлично баснословни финансови запаси в Швейцария (както и в други шоколадови европейски държави), кампанията му става все по-масирана и успешна. Технологичната чума прониква в девствените съзнания на “мало и големо”, в страни по целия свят.

Броят се на пръсти малкото, които успели да се обявят като Съпротива, при това без поголовно да бъдат затрити от лицето на Земята.

Представители на тези страни, или хора във вече покорените държави, които не желаели да следват указа на Новият световен ред, били задължени да носят уеб версия на Давидовата звезда (татуировка N00b на лявата ръка), позната ни от 40-те години на XX век. Провеждали се смъртоносни гонения срещу т.нар. безпрофилни.

Задължителната регистрация в онлайн гетата, накарала мнозина да напуснат своето ежедневие, силно примесено с модерни технологии и извисило се технологично до най-висок ранг. Бягството им често се изразявало в събиране на чукалата, наемането/закупуването на две, че и повече, овце (или друг добитък) и самоцелно замонашване в най-далечният по възможност планински масив.

Туитър
[алтернативно наименование: Синьоптичка]

Неофициално класиран като Социален враг номер 2, строевият ред на “Синьоптичка”, със сигурност се нарежда веднага след покорително-корпоративните планове на Цукерберг.

Блицкригът от страна на спец-щурмови агент Аштън Къчър довежда до нови престъпления срещу свободата на физическият контакт и плътската любов. Онлайн етюдизъм, виртуален секс и алтернативно порно (уеб съешаване) са превърнати в най-разпространените забавления за масите. Пропаганден план, довел до нови милиони поробени съзнания.

Управлението на Оста става още по-силно със засилване популярността на Туитър към средата на 2007 г.

Май Спейс
[алтернативно наименование: Майн Шпейс]

Важен стожер в оперативното изпълнение на завоевателният план “Барбароса”, с автор - канцлер Цукерберг, се оказва ситуираната на няколко морета и океани, ползваща се с достатъчно респект и реноме на казионна дипломатичност, строева формация “Май Спейс”.

По време на университетското си изключване, през 2003 г., тогава все още пъпчив деец, престъпник спрямо редица политически програми, Цукерберг създава своят профил в “Май Спейс”, станал по-популярен като “Майн Шпейс” (онлайн версията на “Mein Kampf”).

Последователите вече били милиони, след като тази информация станала публично достояние. Отново перфектно разположение на шахматните фигури, от страна на пропагандната политика на “СС Фейсбук”.

Съюзническите сили (активистите от групировката “Майки, бащи и работодатели на уеб-зомбирали се люде”) създават контра-пунктове в различни страни. Стратегически разположени, кроящи планове за моменталното сваляне на безскрупулната власт, ограбваща техните чеда и/или работници.

Известни са случаите на няколко концентрационни лагера из онлайн гетата, които напълно промиват мозъците на регистрираните (миналите през филтъра на Новият световен ред) лица. С най-голяма популярност, претопяващ душите, отнемащ здравата мисъл и интелигентност на жертвите си, това е лагерът “Фармвил-Биркенау”.

Ротите на “СС Фейсбук” работят денонощно над новите си проекти за “усвоителни” пунктове. Ежедневно жертви на асоциалната агония стават десетки хиляди души.

Стани част от съпротивата сега!
Присъедини се към борците за физически контакт и връщане на човещината у човека… заклинил се зад компютъра!

Вива ла ребелюцион… Вива ла уеболюцион!

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Лита @ October 14, 2009

прав си, ама монетата си има две страни ;)
тук, където живея, ако няма интернет, сигурно ще се гръмна..

И без Фейшълбук си живея много добре. Чааат-пат, ако “погледна ” там. За Майн Шпейс даже не си спомням паролата. Един приятел ми го показа преди ехееее, 3 лета и от тогава, тц.За сметка на това друг приятел го използва, щото го мързи да се регистрира…
Тва пък средното в списъка даже не го знам.
Нещо не ми се иска да се социализейшна. Добре ми е и само на една-две странички. Пък , ако нямам нет- голям лук. Ама ся младите ..интернет та
интернет..
Аз категорично отказвам да се приобщя към Вива , камо ли към Револцион/Уеболицион( мноо добра дума, бравус!:):) Стара консерва съм си, тва е.
Елфич, възмутен си както “гледам” нещо, а?!:)) Що така?:)
:)))
:))))

3. Калоян @ October 14, 2009

За безпрофилните хитлеристчета знам че носят кубинки, камуфлажни гащи и вериги. Ние какво да носим мой Цукерберг?

4. laputa @ October 14, 2009

… нещото между краката, Кокс :))))))))))

5. mushichka @ October 14, 2009

оф, изписах един ферман шитни, но си налагам цензура.

есенцията: “Оста” не е нищо друго освен инструмент. Проблемите започват, когато забравим това.

6. Събина @ October 14, 2009

My Space e по-стар от FB и Twitter…

7. UZUMAKI @ October 14, 2009

…и по-тъп. :D

8. silvia tencheva @ October 15, 2009

Абсолютно съм съгласна с теб,масово зомбиране на народа,направо сме си нет-наркомани,щом имам и skape на мобилния ,кво да говорим….

9. Кръстю @ October 15, 2009

“контрацептивно насочени люде”….най ме изкефи с тоя лаф :)))))

10. legrandelf @ October 15, 2009

Лита, гръмването е вариант. Изхвърлянето на компа - също! :))) Обаче, ако нямаше и-нет, преди да се запознаеш с него… нямаше ли да ти е все тая? :))
Прекалено свикнали сме с таз джаджа противна, наречена връзка с другите ни онлайн приятелчета :)

ИИ, не съм възмутен. Бях притеснен, то и сега съм си малко де, за пристрастяването ми относно компютрите. Не толкова за соц. мрежите, а изобщо. Но пък като гледах клипчето за Фейсбук, това от началото на статията, супер много ми се прииска да напиша някаква дивотия, иронична, раз’ираш ли ;)))))

Туитър не ти и трябва да го знаеш - нищо полезно няма там, освен… още повече загуба на време. Което не е полезно, lol :)

Кала, много правилно те е насочила laputa! Трябва да си носим оная работа, барабар с двете топки! :))))

11. legrandelf @ October 15, 2009

mushichka, не се кефя на самоцензуриращи се люде! :))) Говори свободно! :)))
Искам фермана, да видим… колко прогресивно-нуждаещ се от цензура е той ;)

Събина, за пореден път ме изумяваш с четенето си по диагонал :))))

Бла, съгласен [period]

Silvia, Скайп на мобилния, плюс всички изброени. Изобщо, и-нет на телефона си е краста и кара хората въобще да не си гледат в краката. А ако са седнали някъде - да не комуникират с живите хора ;)))) Не че си говорят с мъртвите, lol

Кръстю, а дали се разбира какво имам предвид? :))) Щото то е яко като звучене, аз си знам, ама за другите, хихихи?

12. Val @ October 15, 2009

Марти,всички тези мрежи са крастави fucking sluts.
Поради тази причина отивам да дръпна едно Кампари на верандата.

13. laputa @ October 15, 2009

Val, малко трудно пиша коментари при теб, затова ще ти кажа тук “НАЗДРАВЕ”, обожавам кампари, особено в този сезон, а рекламата му (при теб) е супер яка (разплаках се от възхита, да знаш, яко се изкефих)
Голямо Благодарско
:))))))))))

14. legrandelf @ October 15, 2009

Това fucking sluts ми звучи доста тежко, но и доста на място :)))))

Мамка им, курви(те) :)

А кампарито на верандата - прайслес величествено ! :))

15. Събина @ October 15, 2009

Не, бе просто внимавам к’во говоря, че знам ли…
А и фактите, са си факти.

16. Yossarian @ October 15, 2009

Gesichtsbuch uber alles!!!

17. Veshtugernica @ October 16, 2009

Мушичката е права - това са само инструменти, от теб си зависи как и дали ще ги ползваш. Само не ми казвай че ти губиш по-малко време в нета в сравнение със средностатистическия Gesichtbuch потребител.

Иначе супер забавно си го написал, чак се зачудих откъде знаеш толкова много думи :)

18. legrandelf @ October 17, 2009

Много се чудиш бе, М :))))
Знам, оттук-оттам разни думички :)) lol

Инак в нета кибича супер много време, което гледам да редуцирам :) И затова от време на време се появяват постове като този (или онзи с овчиците, хахаха) :)

П.П. Хубаво име си си избрала :P

19. gabfest @ October 18, 2009

Много се ползва нета зимата, много ще бичим из соц. мрежите! За мен си знам, че през зимата няма да мога да го намаля тоз наркотик… Успех на теб с редуцирането! :)

20. legrandelf @ October 19, 2009

Зимата предпочитам домашният уют, който се подсилва от домашната ракия и… домашната кралска (царска) туршия :))))
Не че няма уют и в блогването (респективно, останалата част от компютърната ми/ни зависимост, но пък предпочитам други сгряващи [не само душата] занимания) :))))

Редуциране… мнннеееееееее, то е за лудите, а аз съм… ексцентричен! :) Съм ли?! lol

21. Кръстю @ October 19, 2009

Виртуален - “като истински”. Пояснява, че съществителното изпълнява същите функции и предназначение като реално съществуващо, но няма физическа (механична, онтологична …) реализация и е резултат на мисловна дейност - измислен образ, фантазия на индивид, нещо, което е резултат от взаимно споразумение или внушение.
——————–
така пише в речника…Пък аз си мислех ,че идва от вирнат, или навирен…:))))))

« Като да си разходиш кученцето Ревю: “Surrogates” »