Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Образователните процеси - най-добрият “peachy” афродизиак

« публикувано на 21-09-2009 @ 7:51 pm »


фотография: She Knows: “Back to School”
слушайки: Moby - Honey

Няма нищо по-красиво от една възбудена жена. Тук даже и поетите мълчат. Обикновено бърборят, върху лист хартия, употребявайки перото си, но при такава гледка… им се ще много бързо (или с умерено темпо) да разлистят прелестите на разцъфналото пред тях голо женско тяло. Желаят на секундата магическата им пръчица да се трансформира в покъртителен жезъл, достоен за реквизит във “Властелинът на пръстените” и да започнат страстни деяния, експерименти и прилагане на добре заучени техники, с цел доставяне пълно и безвъзвратно удоволствие на преливащият от сексуални емоции обект.
А кое най-много възбужда една жена? Нещото, което с чиста съвест може да разпънем на кръст и да заклеймим с насочен, безкомпромисно осъдителен (но не среден) пръст?

Образованието

Няма място за шоколад или слънчеви радости, разходки в парка, мили думи или цветя, нито време за приказна закуска в леглото! Когато ученето бъде поставено като цел номер 1, всички останали неща остават на (по-по-най-)заден план. Логично, нали - нямаше нужда от повторения. За всеки случай, да не се объркате в тъмното, че там големи изненади ви очакват. Та…

За съхранение на мъжките неволи, както и силното им подивяване по определена жена, Господ е измислил образователната система. За по-малко от шест дена е решил, че в пет дни от седмицата трябва да текат подготвителни процеси. Човекът, като грешник, веднага е престъпил едва-две забрани, прекръстил се сравнително грешно и… решил че и други неща трябва да текат по време на учебните занятия.

Но жената била по-издържлива. Като че изкупвала грях, заради една миризлива ябълка, била хрисима, държала на поставените божи наредби и здраво се хващала за букварите. Учела! Сукала от извора, дет’ се вика, пушек й се вдигал от главата.

Но тук Господ не предвидил фирата, която женското тяло щяла да даде. А именно - нередовното ебане, принуждава дори най-мълчаливите и послушни, отдадени на образование девойки да пощуреят. Кулминационният връх - “праг на свръхвъзбуда”, още по-известен като “критична сексуална нула”, бил наречен “разгонване” - за по-лесно на масите, които така и не влезли в училище, а предпочели да се ебат под път и над път…

В началото подобен нагон бил трудно контролируем и историята свидетелства както за масови девически самоубийства, така и за много пролята (учебна) кръв в редица локални (и крайпътно селски) бардаци. Но тъй като все пак някои издържали на напрежението, или просто били фригидни, което водело до абсолютен непукизъм и изражение от типа на “И к’во…”, когато сексът ги понаобикалял като тема, интелигенцията просъществувала. Маймунските похвати на хората били леко ограничени (но разбира се нито забравени, нито поставени под запор до второ нареждане) и еволюцията вече била факт.

Мастурбацията се превърнала в привилегия - нещо чисто и нормално (стига да не бъде “употребявана” повече от 4 пъти на ден). Началото било естествено. Нещо толкова съвършено като човешката ръка, можело да бъде ползвано и за забавление. Макар да било влажно, цапащо и водещо до други подобни домакински неудобства, мастурбирането се превърнало в основен похват за задоволяване нуждите на ограмотяващите се женски създания.

Родило се порното… - /творческа революция/
Измислен бил вибраторът… - /техническа революция/
Въведено било писането на протоколи… - /оргио-сексуална революция/

Все благинки, създадени с една единствена цел - улеснение!

Някои обаче откачили напълно. Толкова много харесвали процесът на учене (със скречинг ефект), че отебавали мъжката природа - съвкупността от нагон, твърдост, релеф и венести пулсации.
Превърнало се в движение, наречено по-късно “феминизъм”.
Дори личности като В. И. Ленин, Мартин Лутър Кинг и Фидел Кастро (сите със завидни ораторски способности) не успяват да установят контрол над любовните си пришествия от дните гимназиални, резултат от което била сексуалната им неудовлетвореност, епидемично неотстранима.

Историята не би трябвало да се повтаря… уви, само мутира и после отново ни плесва зад врата. Понякога рита, друг път ни връзва с белезници и натъпква пухени, розови аксесоарчета в устите ни, докато жадното за секс женско тяло издевателства над смирените ни души.

Какво е положението в наши дни, по време на т.нар. безобидни учебни процеси?

Тежко - с една дума… с малко повече - ами… откъде да започна?

Учи се, претоварването е в рамките на допустимото, все пак главите не трябва да се препълват с информация. Докато трае този процес, на компютъра се даунлоудва порнографски филм. Точно така, жените (вече) избягват Adult Finder, You Porn, Red Tube и други подобни сексуални перфорации, като надуват трафика на някой торент тракер. Преди беше с един удар два заека, щото коефициентите яко чупеха рекорди. Това беше и един от показателите, чрез които админите познаваха, че сесията в студентски град върви на пълни обороти.

Желанието и милият спомен за качествено 90-минутно порно, вече подават палтата на кандидат-студентите в най-старият жанр, в сектора на развлеченията. Потреблението звучи по следния начин: класния формат под формата на филм, не може да замести долнопробно кратките пусни-празни аматьорски клипчета, които гореизброените сайтове предлагат.

Това е вариантът за необвързаните жени, или тези с приятели (съпрузи), на които им е дотегнал физическия контакт. Но други са по-брутални. Без да ги е еня за нечии нужди (да вмъкнем и чувствата, така неприсъщи за надървените мъже).

Чукат мъжкият обект и го заебават насред чаршафите. След това отново се разполагат в центъра на многото листа, пръснат по земята учебен материал, и забравят за случката. Не че има с какво да я запомнят…
Всички са наясно, че не бива така да се отнасят с пенисопритежателя. Това не е вибратор, който спокойно може да бъде захвърлен насред бельото, да тъне в забрава и не добре почистена от повърхността му вагинална хрема.

В Щутгарт редовен бе случаят с “ебачи на повикване”. Само дето, въпросните приятели, отиваха при жените си, последните им удряха по една путка и след това - шут в гъза. Без дори да им пуснат в джоба залък храна за изпът, изхвърлени отвън, пред вратата… като някакви мръсни котета.

В клиниката като отидеш и дадеш някакъв вид телесна течност (най-популярни и доходоносни са опциите с кръв и сперма), след това ти дават кафе, марула, шоколад или пък пари, да отидеш малко с храна да стабилизираш организма.

Спомням си много добре епохата на учебните сесии в Щутгарт. Религиозно фанатични понякога, ужасяващо настървено изглеждаше положението. Зрителният контакт се избягваше, а общуването - забравихме как се говори!

Колко пъти сме прибирали свои приятели, имали злощастието да не прекъснат своята връзка с дадено момиче. Намирахме ги припаднали върху пода на коридора, две крачки след напускането обителта на образователно побърканите им гаджета.

О, да! Жаждата за знание ще си остане най-силният пичи афродизиак!

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Събина @ September 21, 2009

“Чукат мъжкият обект и го заебават насред чаршафите. След това отново се разполагат насред многото листа, пръснат по земята учебен материал, и забравят за случката.” - т’ва има ли поръчка за домовете?

Истината е, че да, човек като учи и е под напрежение му се прави в пъти повече секс! Настървяваш се, най-вече защото знаеш, че секса разсейва и че не трябва…

Ох, айде после ше си добавя, че си забавих мисълта…

2. Калоян @ September 21, 2009

… да я добавя заради Събина. Моята поне, тая .. за мъжете. Някой луд беше казъл, че да гледаш женски цици ти вдига трудоспособността. А секса е къде къде повече от едните цици :)
А на преучила девойка не съм попадъл, надявам се в тея години да ми се случва често :Р

3. legrandelf @ September 21, 2009

Ти все тъй, ще кажеш, Събина :) Мисълта си забравила. Просто се сещаш, че днес прекалено малко си… нали ;)))) И беж, да се навакса :)

Кала, искрено ти желая повече писане на протоколи ;) Няма такава дивотия, сближаваща връстници :)))

4. Калоян @ September 21, 2009

Седем протокола смао за тази седмица, но от 4ри хубави колежки във випуска имам само 1 в групата. Или нея или никоя :)

5. Събина @ September 21, 2009

Не бе, сетих се, че съм си я казвала тая мисъл - к’ви филми от по 90 минути! Само YouPorn! :P

Само моля хора - снимайте се и се казвайте в YouPorn, че твърде много порно са почнали да казват там, а няма по-яко от амтьорското порно!

6. legrandelf @ September 21, 2009

Няма така лесно да се отказваш, какво като е само една в групата :)) Целият випуск едни и същи дивотии учите (най-вероятно) :)

Правиш сближаване, ако трябва “приемен купон” и си правиш името ;) Което в повечето случаи в Щутгарт значи - Sex, a lot of sex :)))))))

7. Събина @ September 21, 2009

Маля, на това момиче, Кала, колко човека ше му се… надявате?

8. legrandelf @ September 21, 2009

Събина, кой какво каЗва за порното, че не разбрах? :)))))
Аз пък си искам 90-минутните порняги! Писна ми от YouPorn, а и не е като да се застоявам там :P
Вече си изгорих членската карта, в знак на… съпричастие към изгубените наследства от едно времешното… класно… порну! :))

Още нещо, което забравих от предният ти коментар - как смееш, така нагло да си искаш ебач на повикване. Възмутен и огорчен съм, предимно :))

9. Калоян @ September 21, 2009

Те горките почнаха. Я кафе, я да и носят чантичката. Само аз не се давам и го поддържам на “Колежке? - Да колега?”
Елфе, елфе, нямам арена за купона. Няма спот дет му се вика …

10. legrandelf @ September 21, 2009

Тогава, Кала, мисля да я прикоткаш с нас (идваш ли в петък на #twitterbloggerbeer-а?) и да я връткаш из София :)) Все пак, поне едно време бе тъй, голямата работа беше не да й носиш кафе или милинка, щото всички го правеха, а да я юрнеш по центъра, насам натам, докато още си мисли, че Щутгарт е много далеч от останалата част на София :))

А реално погледнато… говорим за квартали ;)

Иначе браво, няма се даваш, мамка им :))))) Нека си носят кафетата, докато ти… чукаш, колега :))))

11. Калоян @ September 21, 2009

Хаха, няма да смесвам такива неща, Елфе.
Но благодаря за съвета за юркането (макар още да не схващам къде и защо е тоя Щутгард) :))

12. legrandelf @ September 21, 2009

Не ги смесвам, а Щутгарт… Студентски Град :)) Старото му име :P

13. Събина @ September 21, 2009

Мартине,

нали знаеш, че обичам да поръчвам за домовете! :) Нямам нищо против редовен абонамент, ама сега точно не е момента - в момента връщам оферти, щото моята е малко по-сложна. Аз не уча, а пиша - тоест трябва от моята глава да излезе и нямам нужда никой да ме разсейва, честно! (

Кокс,

в петък си с нас!

14. Калоян @ September 21, 2009

Ще ви … аз с това “кокс” …
It’s a simple mathematical formula - “KO” умножено по “две” , което е равно на Коко - умалително от Калоян.

С удоволствие ще дойда иначе :P

15. legrandelf @ September 21, 2009

Но моля те, това е много по-яко :))) Кокс ;) И няма общо с материалът, а с едно друго :))) Прекалено секси звучи, за да го отричаш :) Знаем откъде идва KOx2 :)))

Събина, не се оправдавай :))) Знам и как поръчваш - едно двоумене ;) Ще изгубиш време така.

Сексът не разсейва. Разсеяна си тогава, когато за две секунди дори си спряла да мислиш за него :))

16. Събина @ September 21, 2009

Как може да се сърдиш на човек, който от вече седем години му викат Бъни!

17. Калоян @ September 21, 2009

Брей, Кокс да си остане тогава :) И не знаех, че Щутгард е … хм, Студентски. Бидейки от кога се нарича по новото си име?

Събина, никакво двоумене. Почваш, правиш, свършваш и … продължаваш с каквото си правиш ;)

18. Събина @ September 21, 2009

Аз не се двоумя, просто не искам да питам цялото меню, ама в момента нямам време даже да го чета… Имам да пиша, казах!

19. Калоян @ September 21, 2009

Аз карам корема ми просто да спре да къркори като го залъгвам с предястия. А като съм готов с бачкането викам “МАЙНАТА МУ!” и скачам на голямата и сочна пържола :)))

за тези седем готини щях да инсценирам няколко сепукота :P

20. legrandelf @ September 21, 2009

Честно казано ако трябва да избирам, предпочитам Кокс ;))) (все пак хората ще ме бъркат и с Карл Кокс, а човекът е DJ изрод) :)
Бъни… ми… зависи, ако ще е за Бъгс Бъни, lol

А откога спряха да му викат Щутгарт… еми, спряха, откакто поколенията взеха да се сменят :) Аз бях в последното разпределение, га беше популярно името му :) Сега си е просто (и само) Студентски ;)) и по друг начин изглеждаше, абе… спомени за маса :))) lol

Събина, не се мотай - пишииииии! :)

21. Калоян @ September 21, 2009

Сега наистина понякога се запушва от джипове и тъпи погледи. Но за нас все пак си има някакъв чар това място :)

22. Lucifer @ September 21, 2009

Правилно е казано това “Разсеян си ако за 2 секунди спреш да мислиш за секс!”, аз и за това съм толкова прдуктивен - гледам да избия работата … за да мога да се върна намислите за секс-а, че се разсейвам …

23. gergana @ September 22, 2009

… а бе мамин сладък златен Вибраторчо той, закахърил се, че нищо не му дават (оставят) след кощунствена преупотреба, преебан бил, ами ти к’во искаш, да ти носят бебета през девет месеца ли?!?

тъй и не разбрах, защо “лирическият герой” се чувства толкова онеправдан и използван, нещо мрънка уж заебан насред белия чаршаф, а мусака не искаш ли…

и к’ви са тия 90 мин., ти знаеш ли колко време е туй, ай ся, на какъв ни се правиш и какъв го вадиш, аааааааа, полов атлет?!:)

24. gergana @ September 22, 2009

… а Кокс е ЯКО, ама мнооооо яко!

25. legrandelf @ September 22, 2009

Някой чете отгоре-отгоре ми се струва :)
Бойко Борисов днес ще получи писмо, лично от мен (ще му го занеса, докато се тъпче на шведската маса (преди да са дошли шведите) по случай Денят на независимостта), в което ще му се оплача за съществуващият проклетнически феномен наречен “четене по диагонал”. Освен мрънкането, щото стилът ще бъде точно такъв, ще си пожелая г-н Борисов да вземе крупни мерки и бързо да ликвидира това читателско състояние (щото дразни, накратко) :)

26. gergana @ September 22, 2009

:((((((((((((((((((((((((((((

гад такава
:((((((((((((((((((((((

27. legrandelf @ September 22, 2009

Те, почна се… стойки и фасони :) Вместо да пита кое, защо и как, веднага сополи :))

Не искам бебета през девет месеца, а осезаема нежност и оценяване борбеният дух, който влагаме, когато ви… навлажняваме :)) и прочие ;)

За 90-те минути - не ставаше въпрос за мъж да издържа толкова, че и да не му личи, че му точат от соковете, а за класното порно :)

И накрая мусаката - РАЗБИРА СЕ, че трябва да има мусака! :))))

П.П. После как да не си помисли човек, че четеш отгоре-отгоре, а? :)
Или те притесни ББ, да не се плашиш, можеше и по-голям гадняр да съм и директно при… светият Чък Норис да се оплача :)

« Мафиканът - човек на расото, без расо Чувствате ли се независими ? »