Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Мафиканът - човек на расото, без расо

« публикувано на 21-09-2009 @ 2:03 pm »


фотография: Opera Chic
слушайки: каноничните превземки на превъзбудения хор “Раят на земята”

Когато ми влезе бира в окото и яростно започна да бъркам с показалеца си в него, се сещам за Хисарския Поп и пиратските аудио касетки, които се подмятаха от комшия на комшия, докато аз (само че на по-малко годинки) си бърках в носа, в търсене на свещеният завет.
Живея в сравнителна хармония, като изключим крайните изблици на агресия понякога, особено когато вляза в магазина и разбера че дъвките Орбит са повишени с 1 стотинка. Чивиите ми избиват, черчеветата се пребоядисват в ярко червено, а тапетите… о, тапетите, дами и господа (пички и чичкови червенотиквеничковчета) биват одирани с голи ръце, оставяйки забити нокти в панела и малки кървави дирички, като че девствени мухи, току що са били размазани с навит на руло вестник “Чук-чук”.

Мисловният мензис е сериозен проблем. Някои се възползват от събитието и претворяват творчеството си от край до край. Да го наречем така - писал си за птички и тревички (с ебящите се по върха на стволчетата пчелички), като в един момент Буковски ти одира задника с пенетрално-ръждива манивела и решаваш, че достолепното усещане за кървав отенък като поглед над нещата е най-добрият изход от… безизходицата (на менструалното ти съзнание).

В случаи, подобни на този, хората често изпадат в разни дупки, които поради слабостта на индивида не могат да бъдат запълнени по никакъв начин (колкото и усърдно да се труди бай Иван, напук на 150-те мениджъра около него). Никакъв, никакъв… образно казано. Защото има един начин. Станал популярен след многото пролята мъченическа кръв и една пещера, чийто вход/изход бил залостен с огромна канара. И едно любопитство, три дни по-късно. Имало и плачеща дева, предадел, шепа мангизи и твърде много вдигнати във въздуха ръце на оплюващи люде.

Земята е плоска, човешкото съзнание още повече, подобно на манипулативни плочки с извезани върху им десет(ина) заповеди. Смееш ли да твърдиш обратното, ще имаш удоволствието да изживееш божествен физически катарзис, олицетворение на слънчевият досег с една вяра. Разгорещен… та чак до второ пришествие, или… докато не свърши кислородът около кладата, оставяйки те в покоите на безславното изтляване.

Колко единно бих се почувствал, дори и тогава, в онези смутни времена, когато изкушението на цивилизацията и порнографското ежедневие е било извън всякаква популярност? Пак щеше да е същото. Да си тичам по поляната, с верните ми козички, да ги пошляпвам по оаканите дупенца, докато белчетата им звънкат приветливо - всичко това щеше да ми носи нужното удоволствие. Вечерите щях да прекарвам в катуна, наречен за по-благозвучно средновековна колиба, а през студените нощи - в обятията на оборният социализъм (моят пенис си е мой, твоето виме - общо).

Но Пипин Къси отдавна се е превърнал в мощи.
Вече не се горят хора, като изключим някои блатни области на Луизиана, където братовчеда Джеремая си тества новите пушкала подир безволево тичащите наляво-надясно негри цветнокожи (прощавай, Уолтър).

Въпреки това, църквата продължава да е най-големият културен финансов център в света. Дори световната банка от време на време се нуждае от заеми. Познайте към кого се обръща?

Настоящия управител на централния клон, папа Бенедикт XVI, се грижи за продължаване на вековната традиция: “Махай, като ти пляскат, залъгвай с вяра, когато ти се молят и/или питат”.

Тъй като всички хора сме напълно еднакви и по нищичко не се различаваме, от време на време ни се налага изфабрикуването на голям резил, за да се получи качествено разбунтуване на масите и конфликт, на базата на който… облагите да текнат и финансовият стожер Швейцария, да захрани най-мощно сукащото си чадо - Ватиканът.

Ако дон Корлеоне някога е съществувал, след избиване на семейството му той не се е качил на кораб, отпътуващ за САЩ (страната на ограничените и невъзможните), а чисто и просто е предприел кратък образователен трип през италианските градчета, докато накрая не е решил да се устрои насред римската барикадна автономия - Ватикан.

С расо или без - защо трябва да му пука особено, както вече казах - вече не сме във времената средновековни. И да чукаш в момента, няма нищо нередно - Господ разрешава! И това ако не е социализъм… изключения да има. По времето на Мойсей не е имало по-дребен шрифт или невидимо мастило. Но след многото преписи, т.нар. възстановяване на библейските архиви, тия писари-нехранимайковци са имали пълната свобода да си доизмислят веруюто.

Толкова е перверизирала обстановката, че Роко Сифреди да влезе в църквата по без гащи, попа ще му стисне ръката първо (заради многото класни пърформанси, лично закупени от светия представител на двойно DVD “blue ray”), и чак след това ще се усети, че присъствието на голото порно тяло насред божия храм контрира библейските забрани.

Наясно сте и със стандартните обезболяващи, питанките без отговор от сорта на:
- гладът на 90% от африканските страни;
- непрекъснатите войни;
- горното, под егидата на вярата (т.нар. неверници срещу… кой знае вече какви);

Nigga, please…

Вие в какво вярвате? Освен на себе си… даже като ви знам какви ги вършите под душа… май на никой от вас не трябва да се гласува доверие за каквото и да било!

Че не ходите на черква - ясно е. Че не сте чели библията - пак така. Повечето не сте посещавали нито Божи гроб, нито Ватикан. Не знаете що е то талибан, и за вас Аллах е модел ядрена ракета. Ричард Лъвското сърце е литературен герой, а Робин Худ братовчед на шерифа на Нотингам. Яйцата ги боядисвате в червено, защото сте фенове на ЦСКА (или такива на Левски, които нямат търпение да ги строшат в посинената глава на съседа). Зачитате божите заповеди и ги проповядвате, до момента в който нещата не станат лични и не ви падне пердето - тогава… ебем ти и забраните!

Вярата е предлог. Вярата е петролът на изминалите векове. Мафиканът е най-голямата финансова институция в света и така като гледам… в близките 500 години това няма да се промени. Кой е измислил Апокалипсисът ли? Със сигурност не е идея на някой ръждив конник (без глава).

Апокалипсисът е поредната измишльотина с цел замазване очите на най-невярващите. Попът се посира ежедневно от ядене, докато по време на разходките си по булеварда, заварва просещи хора. Попът лъска в одежди и сребро, накичен до строшаване на врата му, докато пред портите на светият му храм лежи майка с малко дете, превърнало се в стафида от бръснещ студ, жажда и липса на коричка хляб.

Що да не си попея малко църковни песнички? И без друго, за да ме погребете, ще трябва да платите на попа… щото бензина му струва пари, а и времето… времето… нали времето е бизнес!

« подобни cynical speech,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Събина @ September 21, 2009

Ама много пънк го раздава Ротвайлета на тая снимка!

Да кажа ли, че съм съгласна, или ти си го знаеш? :)
А знаеш ли, че Библията е най-продаваната книга на всички времена? И кой мислиш държи авторските права?

2. legrandelf @ September 21, 2009

Ротвайлера е култов :)) Дори стилиста на “Брилянтин” не би могъл да му направи подобна… шапка :))))

Ами не знам, съгласна ли си? :))

Естествено, че Библията е най-продаваната книга. И понеже е толкова важно да сме вярващи, че Господ не ни изкушава и прочие… струва пари тази книга :)

Баси майката, а? Атеизъм ли има тука или си плачем за разпъване :)
Няма проблем, ако са се свършили греховните с по-голям процент небивалост, нека съм аз :)))

Издателство Ватикан, 0 година, “Библия”

П.П. Хитлер е пробвал с “Майн камф” да оправи немският литературен баланс, ама… Жуков му е ебал мамата! :))))))

3. Събина @ September 21, 2009

Аз нямам амбиции да ходя в Рая, честно… :)
Досега не сме ли си говорели за религия с теб?
Аз вярвах, даже съм кръстена. После си промених мнението. Сега вярвам, но не в никоя религия, даже не вярвам точно в Бог. Вярвам, че има някаква сила, вярвам че има равновесие, че всичко се връща… Не вярвам в Библията и това, което тя ни предлага.

Ако Годспод иска да ми каже нещо, да дойде и да ми го каже, а не да ми изпраща един, дето познавал един, дето бил говорил с един, дето му е говорил Бог. Малко на развален телефон цялата работа, а аз обичам нещата да са в прав текст… :)

Споко, ако те сложат на клада, ще ти държа ръката, обещавам! :Р

4. svetla.shopova @ September 21, 2009

Скандалният пловдивски владика дядо Николай тъне в разкош и лукс

Мен ако питаш тази снимчица е далеч по-подходяща за (анти)религиозните ти писания.;) А и темата не е за изхвърляне.

5. legrandelf @ September 21, 2009

Събина, трябва да разюздаме верските си предпочитания на маса(та в петък) :))) Току виж ни разстреляли/изгорили/наболи на шишове (тип чеверме) :)

Ти хубаво ще ми държиш ръката, докато пламтя там пред всички, ама… говорим за баланс. Като какво съществува той? :)
Това че като ти е лайняно, след време ще ти бъде… почистено с “Тубофло”? Или фактът, че докато на едната страна на везната някой го духа масирано, от другата - се подават пишки за износ (подават, не продават) :)

Светле, остави го тоз тепенлия поп :) На него всеки му се изрежда в момента. А в крайна сметка той е от пишките… ъх, пешките :)
Папата изобщо не знае за бедното му съществуване ;) Като му слушам изказванията, даже и с досег до лукса, пак не знае какво да го прави :)))

А снимката му, определено няма да влезе тук в посоченият от теб формат. Много му е грозна физиономията, а и няма стил ;) Ский Бенедикт какви ги върши. Коафьорите на Ватикана казах ли, че са най-класните (и скъпоплатените)?

Пропуски…

6. Val @ September 21, 2009

Хисарския Поп се обади - Дай си сърцето на който искаш ти,виното с отрова на мене остави.Като изключим тази шега темата е сериозна.Не случайно миналата година в американските бокс офис класации влезе един филм с участието на Никълъс Кейдж.Но като им пусна трейлъра всички подскачат.Спокойно - един ден всички отиваме на подсъдимата скамейка.Папите - и те заедно с нас.
Пророчеството - Краят на Света и Новата Земя

7. legrandelf @ September 21, 2009

Val, тоя филм една колежка много ми го хвали ;)
Каза, че ставал и за кино. И аз от много канене, и разни други ленти-неволи, го пропуснах :)))

Сега освен да се обадя на тайните служби да ми метнат едно дабъл ДВД, няма да се оплаквам :))

8. Събина @ September 21, 2009

Не, това с пречистването на греховете си е финансова хватка - плащаш си пречистваме те! Мани тая работа… ти ако не мислиш преди да свършиш нещо, после да ходиш да си пречистваш греховете…

9. svetla.shopova @ September 21, 2009

Ама той Бинедиктчо не отстъпва по глупости на нашия левент, но и той има една по-подходяща за случая снимчица - тази с обувките “Прада”. Много показна за продажността на тази машина за пари, наречена Църква. А заради това, че тези ми ти “божи хора” отдавна са спрели да са символ на Библията, Ватикана преди време бе наречен “Свещенния вертеп”. Хубава книжчица:) А що се отнася до горенето на твоето физическо аз(напоследък заприличало на мощи), не се плаши - веднага ще започна процедура по канонизирането на твоята светла душа. И съм сигурна,че след век, два “Житие и битие грешнаго Мартина” ще подмине библията по продажби;)

10. legrandelf @ September 21, 2009

Всички знаем, че повечето грехове (особено този в най-много сладко-кисел(а) пот :)) идват след именно много мислене и въпреки това - прескачане на разума ;)

Късно е чадо за покаяния, казал папата и бутнал девственика вън от леглото си ;))

11. Събина @ September 21, 2009

Потта е грях, само според причината: ако е от труд или секс не се брои! :Р

12. legrandelf @ September 21, 2009

Светле, благодаря ти че си така грижовна за кокаливите ми мощи :))) (ям бе, да го еба, ям) :)

Събина, сексът е първороден грях! Питай Анджелина и Антонио ;) Какви дивотии им се случиха, хехехе… и не само на тях! Ще кажеш филм. Защо папите обикновено изглеждат сбръчкани?

Щото от много безсексие… ташаците им (пълни до пръсване) висят и обтягат! И първо се получава проблемация по лицето!

Оттам идват бръчките, от неправилно разпределение на мастурбационния интервал :))))) Трудът е косвен виновник, щото ни гецва от времето ;)

13. silvia tencheva @ September 21, 2009

От където и да погледнеш Ватикана ,Християнската ни източно-православна църква и другите от този род,навсякъде лъха пошлост,цинизъм,бъка от гейове и хора със сбъркана ценостна система…

14. legrandelf @ September 21, 2009

Може би е време да съставим план за промяна на тези изкривени догми ;)))

Предложения?

Разбира се, имаме си и вариант “Вдигаме ръце от проблема”, който ни е до болко познат, както като принципи, процеси, така и като изходни (резултати) :))

Та, предложения?

15. Събина @ September 21, 2009

Аз викам първо да предефинираме що е то грях. ;)

16. Val @ September 21, 2009

Да дефинираме греха - Грехът е беззаконие,а наказанието за греха е СМЪРТ.Откъде идва греха?Разбира се от възгордяването на Луцифер.В книгата на Езекийл е записано ”Така казва Господ Йеова: Ти си печат на съвършенство, пълен с мъдрост и съвършен по хубост. Ти бе в Божията градина, в Едем; ти бе обсипан с всякакви скъпоценни камъни… в деня когато си бил създаден. Ти беше херувим помазан за да засеняваш и Аз те поставих на Божия свят хълм; ти ходеше сред огнените камъни. Ти бе съвършен в постъпките си от деня когато бе създаден догъдето се намери беззаконие в тебе …затова те отхвърлих като скверен от Божия хълм… Сърцето ти се надигна поради хубостта ти, ти разврати мъдростта си поради блясъка си. Аз те хвърлих на земята.Как си паднал от небето ти, Деннице, сине на зората! …А ти думаше в сърцето си: ще възляза над небесата, ще възвиша престола си над Божите звезди и ще седна на планината на събраните богове към най-крайните страни на север. Ще възляза над висотата на облаците и ще бъда подобен на Всевишния.”
А секса не е грях.Грях е Содомовия разврат.

17. Събина @ September 22, 2009

Човекът ти каза НЕ!

18. legrandelf @ September 22, 2009

Видях какво е казал :))
Не съм впечатлен!
Има много ГРЕХОВЕ да изкупва :)))

« Магнетично въздействие: “Подсъзнание” Образователните процеси - най-добрият “peachy” афродизиак »